بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها یه سوال به نظرتون امیدی هست که این داستان ادامه پیدا کنه یا هرچی بازی کردیم پر ؟؟؟؟؟
والاه من که تا حدودی امیدوارم ،
بد نیست تو همین فروم سری به تاپیک (کمیک آزاد Devil May Cry) بزنین ، ممکنه خوشتون بیاد
حاصل تلاش 2 ماه و نیم (هنوز ادامه داره البته ) آرمین جان و من هست ;)

بچه ها یه سوال به نظرتون امیدی هست که این داستان ادامه پیدا کنه یا هرچی بازی کردیم پر ؟؟؟؟؟
دویل می کرای پر!!! البته باز باید دید این ریبوت موفقه یا نه...
راستی بچه ها این آرخامه عزیزمون یه کارایه ضدتاپیکی کرده ها!!! من که تا ترک Shall never Surrender رو کاور نکنه، نمیبخشمش :دی
به خدا یبار دیگه دمو رو ببینید چون سخت در اشتباهید! نیرو کی به گلوریا محل گذاشت
نیرو با دانته سه مبارزه میکرد اونو 100 درصد شکست میداد رفیق! دانته4 به نظرم تجربه بیشتری رو نسبت به 3 داشت و قدرتمند تر بود.
اما نیرو با وجود سن کم در مقابل دانته پر تجربه ایستاد و اون مبارزه سختی رو کرد . من خودم انتقاد پذیرم و قبول دارم نیرو بخاطر کایری لوس بازی در اورد اما ازش متنفر نشدم بلکه از کایری متنفر شدم چون اگه اون وجود نداشت طرز رفتار نیرو خیلی باحال تر بود
Arth@sجان بابت طرفداریت ممنونم!
من از اون حرفم منظوری نداشتم، قبلش هم از شما عذر خواهی کردم :دی میخواستم بگم این به دختر اهمیت دادن یا ندادن اصلاً ربطی به بهتر بود دانته3 یا نیرو نداره همین;)
بعله! اگه مردید، دانته3 رو جلوی این نیرویه کله خراب بزارید :دی
والاه من که تا حدودی امیدوارم ،
بد نیست تو همین فروم سری به تاپیک (کمیک آزاد Devil May Cry) بزنین ، ممکنه خوشتون بیاد
حاصل تلاش 2 ماه و نیم (هنوز ادامه داره البته ) آرمین جان و من هست ;)
این تاپیک جای تبلیغاته شخصی نیستا :دی
ولی جداً خسته نباشید؛ امیدوارم به اون هدفی که دارید برسید! You're Rock

---------- نوشته در 07:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:23 PM ارسال شده بود ----------

ببینم کی به 2 رأی داده؟! )x
درباره کریدو:
خب کریدو در اصل فرد قدرت طلب و جاه طلبیه، اما نه مثله بعضیا :دی
اون موقعی که میبین پایه خواهرش به این قضیه کشیده میشه اصلاً کانال رو عوض میکنه میره خودش رو به کشتن میده (فدا میکنه، ولی خیلی احمقانه مرد :دی)
رمان devil may cry4 اشاره شده که کریدو ، نیرو رو زمانیکه بچه بوده تحت تعلیم قرار داده و یکی از مهمترین حرکات نیرو با شمشیر دقیقا مشابه کریدو هست
what :-/
ببین دوست عزیز هیچ رمانی که تأیید نشده، پس لطفاً توانایی های نیرو هم زیر سؤال نبرید! در ضمن منظور کدوم ضربه نیروست؟! :-/

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RockIT
این تاپیک جای تبلیغاته شخصی نیستا :biggrin1:
ولی جداً خسته نباشید؛ امیدوارم به اون هدفی که دارید برسید! You're Rock
lol
ممنونم ، خب نظرتون در مورد کریدو رو بگین دیگه بحث رو منحرف نکنین

ببینم کی به 2 رأی داده؟! )x
درباره کریدو:
خب کریدو
من رآی دادم مشکلی هست؟b-) مگه این قضیه سلیقه‌ای نیست، خوب من هم به شخصه با نسخه دوم تو زمان خودش کلی حال کردم! شروعم با این نسخه بود.ضمناً به نسخه سوم هم رآی دادم.

21431 - arm_around_shoulders dante devil_may_cry family monocle necklace sparda twins vergil white_hair.jpg

یه خانواده ی خوش بخت با دو تا بچه ی شیطون :d

من رآی دادم مشکلی هست؟b-) مگه این قضیه سلیقه‌ای نیست، خوب من هم به شخصه با نسخه دوم تو زمان خودش کلی حال کردم! شروعم با این نسخه بود.ضمناً به نسخه سوم هم رآی دادم.
به! به! بچه هایه تاپیک اونوری :دی میگفتید pyramid head واستون میووردیم :دی
ای بابا، نظر شما محترمه!!! من اگه اون بازی رو با اسم دویل می کرای نمی دادن بیرون بیشتر حال میکردم باهاش >:d

---------- نوشته در 07:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:50 PM ارسال شده بود ----------

21431%20-%20arm_around_shoulders%20dante%20devil_may_cry%20family%20monocle%20necklace%20sparda%20twins%20vergil%20white_hair.jpg

یه خانواده ی خوش بخت با دو تا بچه ی شیطون :d
این الان چیه؟! حرکت کامل فول هستشا؟! کاریکاتور میزاری از خوده بازی تو تاپیکه بازی :دی )x

خب اول جواب دوستان رو میدم بعدا نظرم رو در مورد کریدو میگم

در جواب آرمین و آرتاس : خب دیگه الان ثابت شد که اگه ما تا آخر 2012 هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم :دی وقتی این همه فن نرو هستید که قبول نمیکنید قوی ترین دانته توی سری DMC میتونه نرو رو شکست بده دیگه نمیشه هیچکاری کرد ( پس با این اوصاف نرو ورجیل رو هم راحت شکست میده دیگه ؟! )

میرسیم به سوال افشین جان : هنوز هیچ چیز مشخص نیست و تا وقتی کاپکام اعلام نکنه که سری اصلی رو ادامه میده یا ریبوت رو نمیشه در مورد این موضوع نظر داد

اما نظرم در مورد کریدو ، به نظر من کریدو قویترین و بهترین ( از لحاظ ساخت دارم میگم ) شخصیت جدیدی بود که توی DMC4 معرفی شد ، از ظاهر تا رفتارش و حتی قدرتش همگی کاملا بهش میاد و یکی از بهترین شخصیت های سری هست ، هم نگرانیش نسبت به کایری باورپذیره و هم وفاداریش به Order قابل درکه ، صحنه مرگش هم یکی از ناراحت کننده ترین صحنه ها توی سری DMC بود

خب اول جواب دوستان رو میدم بعدا نظرم رو در مورد کریدو میگم

در جواب آرمین و آرتاس : خب دیگه الان ثابت شد که اگه ما تا آخر 2012 هم بحث کنیم به نتیجه نمیرسیم :دی وقتی این همه فن نرو هستید که قبول نمیکنید قوی ترین دانته توی سری DMC میتونه نرو رو شکست بده دیگه نمیشه هیچکاری کرد ( پس با این اوصاف نرو ورجیل رو هم راحت شکست میده دیگه ؟! )
حالا بیا تا آخر 2011 بحث کنیم :دی
ببخشید! قویترین دانته تو سری، دانته شماره 3هست؟! :-/:-o
فکر کنم نظر شخصیت رو گفتیا :دی

حالا بیا تا آخر 2011 بحث کنیم :دی
ببخشید! قویترین دانته تو سری، دانته شماره 3هست؟! :-/:-o
فکر کنم نظر شخصیت رو گفتیا :دی
وقتی میگم دانته شماره 3 قویترین دانته سریه منظورم دانته آخر بازیه که ورجیل رو شکست میده ( وقتی من دارم میگم میشه نظر شخصیم دیگه :دی )

وقتی میگم دانته شماره 3 قویترین دانته سریه منظورم دانته آخر بازیه که ورجیل رو شکست میده ( وقتی من دارم میگم میشه نظر شخصیم دیگه :دی )
بچه ها ببخشید من نبودم و تا 6 روز دیگه هم نیستم بعد میام به تک تک پست هاتون جواب بدم لطفا من رو فراموش نکنید مخصوصا شما
ارتاس بزرگ
من اومدم بگم از هر لحاظ دانته 4 قویترین دانته بود از هر لحاظ چه قیافه که خدایی جا افتاده بود و هم نکات اخلاقی اش
خداحافظ تا 5شنبه هفته بعد فراموشم نکنیداااا

بچه ها ببخشید من نبودم و تا 6 روز دیگه هم نیستم بعد میام به تک تک پست هاتون جواب بدم لطفا من رو فراموش نکنید مخصوصا شما
ارتاس بزرگ
من اومدم بگم از هر لحاظ دانته 4 قویترین دانته بود از هر لحاظ چه قیافه که خدایی جا افتاده بود و هم نکات اخلاقی اش
خداحافظ تا 5شنبه هفته بعد فراموشم نکنیداااا
کجا با این عجله؟! ای بابا! ما بدون شما کوچیکیم!!!
حرف آخرت هم کاملاً درسته! باشد که بعضی ها بهش توجه کنند :دی

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:29 PM ارسال شده بود ----------

آخه کجا ورجیل رو شکست داد؟! حتی تو شماره یک هم اینکار رو نکرد!!! دانته فقط شماره 4ش با 1ش که تو 4 مسلماً قویتره ;)
منظورم از شخصی این بود که 100% اینی که شما میگی جایی اثبات نشده! و شخصیه و باید برداشتهایه افراده دیگه (مثله طرفدارایه نیرو :دی) هم دید :دی
پس تا همون 2012 بحث میکنیم! عشقست... بزن بریم... بیکاریم درباره دانته ریبوت صحبت کنیم؟! بحث به این باحالی :دی

آخه کجا ورجیل رو شکست داد؟! حتی تو شماره یک هم اینکار رو نکرد!!! دانته فقط شماره 4ش با 1ش که تو 4 مسلماً قویتره ;)
منظورم از شخصی این بود که 100% اینی که شما میگی جایی اثبات نشده! و شخصیه و باید برداشتهایه افراده دیگه (مثله طرفدارایه نیرو :دی) هم دید :دی
پس تا همون 2012 بحث میکنیم! عشقست... بزن بریم... بیکاریم درباره دانته ریبوت صحبت کنیم؟! بحث به این باحالی :دی
جان من شماره 3 رو بازی کردی ؟! :دی مرحله آخر ، میخوای تا ویدئوش رو هم بزارم ؟!

آخرین ویرایش:
جان شماره 3 رو بازی کردی ؟! :دی مرحله آخر ، میخوای تا ویدئوش رو هم بزارم ؟!
عزیزم! تو سکانس آخره شماره 3که تو اون دوئل دانته موفق به ضربه زدن به ورجیل میشه! اما ورجیل باز تسلیم نمیشه و خودش رو به پایین پرت میکنه، بعد هم میگه میرم به جنگ شاهزاده تاریکی!!! درسته؟! شکست یعنی کشتن طرف... اما از اونجا که احتیاط شرط عقله ورجیل فلنگ رو میبنده...

عزیزم! تو سکانس آخره شماره 3که تو اون دوئل دانته موفق به ضربه زدن به ورجیل میشه! اما ورجیل باز تسلیم نمیشه و خودش رو به پایین پرت میکنه، بعد هم میگه میرم به جنگ شاهزاده تاریکی!!! درسته؟! شکست یعنی کشتن طرف... اما از اونجا که احتیاط شرط عقله ورجیل فلنگ رو میبنده...
تعریف شکست رو هم تحریف میکنی ؟! :دی خود ورجیل هم حتی تایید میکنه که شکست خورده و با تعجب میپرسه : Am I Being Defeated ?!

بیا خود طرف قبول داره شکست خورده ولی هوادارای نرو قبول نمیکنند :دی

مگه نرو هم طرفدار داره؟وقتی دانته هست اصلا نرو چرا طرفدار داره.نرو اصلا ابهت و شوخ طبعی دانته رو نداره تازه قیافه اش هم اصلا جالب نیست.کلا فقط دانته مخصوصا شماره 3 که عالی بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or