بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اِ چه بحثه باحالی دیشب بوده و بدون من که چه بریدن و دوختین و شالگردن درست کردین و انداختین گردن نیرو که نیرو بهتره ! :|:d
خوب شد داداش علی اینجا بود که حق دانته ضایع نشه ، تشکر می کنم از شما که یک تنه در مقابل دو زور گو ایستادید و از دانته ی عزیز و قهرمان و به قول امضاتون بهترین شکارچی شیطان دفاع کردین واقعا خسته نباشین و خدا قوت ;):d
خب حالا من هم یه ذره نظر بدم اول در جواب پدر آرتاس :
آره من هم از اون صحنه که نیرو می گفت tttt talk خیلی خوشم اومد و برای یه بار هم که شده از نیرو خوشم اومد اما بقیه صحنه ها نیرو واقعا جو گیر بود و هر حرکتی هم که انجام می داد از روی بهت زدگی و جو زدگی بود (به قول معروف آدمو سگ بگیره جو نگیره ) و خداییش نیرو یکی از همون معدود شخصیتها بی تربیت و بی فرهنگ توی دویل بود ( خودمونیما اصلا به یاد دارین مثلا ورجیل یه حرف بی ادبی بزنه ! یا مثلا یه حرکت بی ادبی بکنه ) البته از شخصیت نیرو بعید هم نیست چون که بی پدر و مادر بزرگ شده و دیگه بچه یتیم بوده و تو خیابونا بزرگ شده ، خوب بی تربیت میشه دیگه!
در مورد دانته ، هم نخیر حالا شما هرچی می خواین بگین دانته اصلا بی تربیت هم نیست و در جواب دادش علی :
نفس نفس زدن دانته هم خوب معلومه سنش دیگه رفته بالا و نمیتونه هی بپره اینور اونور و به روی خودش نیاره
اوووووووووووووو مگه دانته چند سالشه که پیر شده ؟!!! اِ اِ اِ خداییش دانته برای جنگیدن با نیرو یه ذره خسته شده بود دیگه ( الان من واقعا طرفه کیم ؟!):d
دیگه اینکه من هم موافقم دانته care free بود و یه چیزه دیگه هم دانته و هم نیرو به دخترا واقعا توجه می کردن ( نیرو که وقتی گلوریا رو دید داشت می مرد اصلا انقدر شوکه شده بود انتظار نداشت که گلوریا بهش دست بده ، یا حتی باهاش حرف بزنه ...بعله !)
در مورد دانته هم تو دویل 3 ( دانته خودشو کشت از بس دلقک بازی در اورد و این ور و اونور پرید و متلک پروند تا لیدی بهش توجه کنه ! خوشم اومد لیدی محل... هم نمی داد بهش :d)

خب حالا که من هم نظرم رو دادم بریم سراغ شخصیت بعدی یعنی کریدو

C12DE606D5FF7ED22BF2E6_Large.jpg

بچه ها داشتم سرچ می کردم که این عکسو پیدا کردم واسم جالب بود ، گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد
سمت راستی : reuben langdon : دانته
وسطی : Johnny young : نیرو

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها کلا امروز تو حال و هوای ورجیل جونم هستم و مطمئنا از آواتار و امضام هم مشخصه پس :
1- اگه دوستان محبت کنن پیدا کنن این کلمه ی ژاپنی روی عکس امضام چی نوشته ؟
2- می خوام چند تا از دیالوگهای به یاد موندنی ورجیل رو با هم مرور کنیم :
Why do you refuse to gain power? The power of our father Sparda?

Foolishness, Dante, foolishness. Might controls everything. And without strength, you can't protect anything. Let alone yourself.

Why not? After all we share the same blood. I'll just use more of yours to undo daddy's little spell.

Why didn't you kill her? Perhaps, because she is your daughter? Did some pesky fatherly love get in your way?

To further your study of the black arts, you sacrificed your loving wife, to become a devil as well. Knowing this I thought you'd be more useful to me, but I was wrong. No wonder your attainment of power is incomplete.

خب فعلا همینا رو داشته باشیم ، می خوام از نظر روانشناسی در مورد شخصیت ورجیل یه ذره بحث کنیم :
به نظرم شخصیت این کاراکتر اینقدر پیچیده س که طالبه یه بحثه مفصله ، خب در مورد جمله اول ، دو دلیل داره که ورجیل به دنبال بدست آوردن قدرت پدرش هس و این دو دلیل در شخصیت خاص و منحصر به فردش پنهانه 1- ورجیل ارادت خاصی به پدرش داره و از همین رو می خواد اونو به این دنیا برگردونه و یاده پدرش رو زنده نگه داره ، 2- ورجیل هدف منسجم و پایداری داره که برای رسیدن به اون نیاز به قدرت بی پایان پدرش داره
( خب حالا شما نظرتون رو در مورد ورجیل و جمله ی اولش بگین )
بعدش می ریم سرغ جملات بعدی

C12DE606D5FF7ED22BF2E6_Large.jpg

بچه ها داشتم سرچ می کردم که این عکسو پیدا کردم واسم جالب بود ، گفتم شاید شما هم خوشتون بیاد
سمت راستی : reuben langdon : دانته
وسطی : Johnny young : نیرو

---------- نوشته در 11:36 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها کلا امروز تو حال و هوای ورجیل جونم هستم و مطمئنا از آواتار و امضام هم مشخصه پس :
1- اگه دوستان محبت کنن پیدا کنن این کلمه ی ژاپنی روی عکس امضام چی نوشته ؟
2- می خوام چند تا از دیالوگهای به یاد موندنی ورجیل رو با هم مرور کنیم :
Why do you refuse to gain power? The power of our father Sparda?

Foolishness, Dante, foolishness. Might controls everything. And without strength, you can't protect anything. Let alone yourself.

Why not? After all we share the same blood. I'll just use more of yours to undo daddy's little spell.

Why didn't you kill her? Perhaps, because she is your daughter? Did some pesky fatherly love get in your way?

To further your study of the black arts, you sacrificed your loving wife, to become a devil as well. Knowing this I thought you'd be more useful to me, but I was wrong. No wonder your attainment of power is incomplete.

خب فعلا همینا رو داشته باشیم ، می خوام از نظر روانشناسی در مورد شخصیت ورجیل یه ذره بحث کنیم :
به نظرم شخصیت این کاراکتر اینقدر پیچیده س که طالبه یه بحثه مفصله ، خب در مورد جمله اول ، دو دلیل داره که ورجیل به دنبال بدست آوردن قدرت پدرش هس و این دو دلیل در شخصیت خاص و منحصر به فردش پنهانه 1- ورجیل ارادت خاصی به پدرش داره و از همین رو می خواد اونو به این دنیا برگردونه و یاده پدرش رو زنده نگه داره ، 2- ورجیل هدف منسجم و پایداری داره که برای رسیدن به اون نیاز به قدرت بی پایان پدرش داره
( خب حالا شما نظرتون رو در مورد ورجیل و جمله ی اولش بگین )
بعدش می ریم سرغ جملات بعدی
عکسی که تو کار نیست :(
دیالوگات هم نوستالژی بود، یادش بخیر
آخره پست قبلیت رو بخون، بعد بیا درباره ورجیل نظر بده! پ موقعی که داشتیم درباره ورجیل صحبت میکردیم کجا بودی؟! :دی
رو عکس امضات هم نوشته یاماتو یا ورجیل؛ البته از نظر منطق :دی
دیالوگ هم که فقط امضایه خودت: Foolishness, Dante, foolishness. Might controls everything. And without strength, you can't protect anything. Let alone yourself
اِ چه بحثه باحالی دیشب بوده و بدون من که چه بریدن و دوختین و شالگردن درست کردین و انداختین گردن نیرو که نیرو بهتره ! :|:d
خوب شد داداش علی اینجا بود که حق دانته ضایع نشه ، تشکر می کنم از شما که یک تنه در مقابل دو زور گو ایستادید و از دانته ی عزیز و قهرمان و به قول امضاتون بهترین شکارچی شیطان دفاع کردین واقعا خسته نباشین و خدا قوت ;):d
خب حالا من هم یه ذره نظر بدم اول در جواب پدر آرتاس :
آره من هم از اون صحنه که نیرو می گفت tttt talk خیلی خوشم اومد و برای یه بار هم که شده از نیرو خوشم اومد اما بقیه صحنه ها نیرو واقعا جو گیر بود و هر حرکتی هم که انجام می داد از روی بهت زدگی و جو زدگی بود (به قول معروف آدمو سگ بگیره جو نگیره ) و خداییش نیرو یکی از همون معدود شخصیتها بی تربیت و بی فرهنگ توی دویل بود ( خودمونیما اصلا به یاد دارین مثلا ورجیل یه حرف بی ادبی بزنه ! یا مثلا یه حرکت بی ادبی بکنه ) البته از شخصیت نیرو بعید هم نیست چون که بی پدر و مادر بزرگ شده و دیگه بچه یتیم بوده و تو خیابونا بزرگ شده ، خوب بی تربیت میشه دیگه!
در مورد دانته ، هم نخیر حالا شما هرچی می خواین بگین دانته اصلا بی تربیت هم نیست و در جواب دادش علی :
اوووووووووووووو مگه دانته چند سالشه که پیر شده ؟!!! اِ اِ اِ خداییش دانته برای جنگیدن با نیرو یه ذره خسته شده بود دیگه ( الان من واقعا طرفه کیم ؟!):d
دیگه اینکه من هم موافقم دانته care free بود و یه چیزه دیگه هم دانته و هم نیرو به دخترا واقعا توجه می کردن ( نیرو که وقتی گلوریا رو دید داشت می مرد اصلا انقدر شوکه شده بود انتظار نداشت که گلوریا بهش دست بده ، یا حتی باهاش حرف بزنه ...بعله !)
در مورد دانته هم تو دویل 3 ( دانته خودشو کشت از بس دلقک بازی در اورد و این ور و اونور پرید و متلک پروند تا لیدی بهش توجه کنه ! خوشم اومد لیدی محل... هم نمی داد بهش :d)
خب حالا که من هم نظرم رو دادم بریم سراغ شخصیت بعدی یعنی کریدو
بله داش علی مثله بعضیا، منظورم اون دوسته عزیزیه که اون بالا نشسته :دی ترک زمین نکرد :دی و ایشون تنها فن واقعیه دانته میباشن
شد یه بار شما این بحث توجه به دخترا رو وسط نکشی!!! آخه این چه ربطی داره؟! (با عرض پوزش از آرمین خان) اصلاً آره نیرو گلوریا رو دید با خودش گفت: "عجب غلطی کردم با این کایریه رو هم ریختما، کاشکی زودتر اینو میدیدم، حیف که اسلام دست و پام رو بسته" :دی ولی خب که چی آخه؟! :-/
در ضمن شما فکر کردی این حرفایی که نیرو میزنه واسه اونوره آبیا بی ادبی محسوب میشه؟! نه بابا! اینم یه جور شخصیت پردازیه که بقوله داش علی Free Care بودنه نیرو رو نشون بده که بدون هیچ ترسی حرفش رو به تندترین وجه میزنه
در مورد دانته و لیدی خودت باید با داش علی به نتیجه برسی؛ ببینید تیم شما هماهنگ نیستا، ولی نیرویی Rock Guysان :دی
باید تک تکه تیکه هایی که نیرو به باسا می ندازه رو بگم؟! یادت رفته چطور اعصابه اون وزغ گندهه (اسمش رو الان یادم نیست :دی) میریزه به هم؟! اگه بخوای میشینم به صورت سریالی لفظ بازیایه نیرو رو میگم
دانته سنی نداشت بابا، همش 2برابر سنه نیرو رو داشت (بازم تیمتون هماهنگ نیست؛ خودتون هم صحبتای همدیگر رو نقص میکنین :دی)
حالا اگه کردو مورده بحثه پسته بعدیت چیه دیگه :دی

رو عکس امضات هم نوشته یاماتو یا ورجیل؛ البته از نظر منطق :biggrin1:
ژاپنی از کجا یاد گرفتی ؟! :-/ جدی می گم کلاس می ری ؟!
شد یه بار شما این بحث توجه به دخترا رو وسط نکشی!!!
من کشیدم وسط؟!!! آرمین عکس گذاشت و شما و داداش علی بحثشو پیش کشیدین :|
در ضمن شما فکر کردی این حرفایی که نیرو میزنه واسه اونوره آبیا بی ادبی محسوب میشه؟
بد نیست به سایت devil may cry .org هم سری بزنی تا بفهمی خارجی ها ریختن سره نیرو واسه همون حرفاش :|
دیالوگات هم نوستالژی بود، یادش بخیر
ها ای که وگفتی یعنی چه ؟! :d

حالا اگه کردو مورده بحثه پسته بعدیت چیه دیگه :biggrin1:
نظرم عوض شد راجع به ورجیل بحرفیم :d

ژاپنی از کجا یاد گرفتی ؟! :-/ جدی می گم کلاس می ری ؟!
من کشیدم وسط؟!!! آرمین عکس گذاشت و شما و داداش علی بحثشو پیش کشیدین :|
بد نیست به سایت devil may cry .org هم سری بزنی تا بفهمی خارجی ها ریختن سره نیرو واسه همون حرفاش :|
ها ای که وگفتی یعنی چه ؟! :d
نظرم عوض شد راجع به ورجیل بحرفیم :d
الان منطقم رو مسخره کردی :دی :-/
ببین اصلاً من کشیدم وسط، کاری هم به ریشه اش نداریم! من عذر خواهی میکنم!!! ولی واقعاً بحثه چیپیه که کی به دخترا بیشتر اهمیت میده کی نه! آخه این هیچ چیز رو نمیرسونه...
خب اونجا هم چندتا مثله ما رفتن کامنت زدن دیگه... والا :دی
معنی نوستالژی رو میخوای بدونی؟! بیا تو همین تاپیک پیرهایه دنیایه گیم +23؛ این حسه قدیمی که بهت دست میده، میگن نوستالژی Nostalgic اوکی؟! نه فش بود، نه معنی بدی داشت :دی
آخه بحث شد درباره ورجیل که ولی خب من حاشیه ها رو میگم که احتمالاً همه تو این تاپیک هم میدونن:

همونطور که میدونید، کلاً این بازی بر گرفته شده از کتاب کمدی الهی اثر دانته است، و نویسنده هم خودش رو بعنوان نقش اول معرفی میکنه، کتاب درباره سفر به برزخ و دوزخ و بهشت هست! راهنمایه دانته تو این سفر، تو قسمته بهشت زنی زیبا به اسمه تریش هست، و در برزخ و جهنم راهنمایی دانته شخصیست به نام ورجیل!!! تو کتاب چیزی درباره رابطه قبلی دانته و ورجیل اشاره نشده، اما یادتون باشه که ورجیل تو کتاب کسی هست که صحنه هایه خشن و ناراحت کننده رو به دانته نشون میده (مردمی که تو جهنم در حاله شکنجه هستن و یا مردمی که در برزخ آواره شدن)، و رابطه ای که من استنباط میکنم از ورجیل بازی و این ورجیل، اینه که جفتشون روحشون آمیخته شده به خشونت! و البته از این خشونت هم هدف دارن...

الان منطقم رو مسخره کردی :biggrin1: :-/
نه به خدا ، فقط می خواستم بدونم ژاپنی از کجا یاد گرفتی !
وووووووووای من تا حالا کتاب کمدی الهی رو نخوندم باید جالب باشه ، فلسفی و داستانیه دیگه؟!
به انگلیسی چی میشه ؟!

---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

راستی بحث راجع به کمدی الهی آزاده ؟!

البته کامیا از کمدی الهی کمی الهام گرفته و از لحاظ داستانی با همدیگه فرق دارن

اما در جواب آتوسا خانوم : باید قبول کنیم که دیگه سن دانته رفته بالا ( توی نسخه 4 دور و بر 40 سالش بود ) و نمیتونه پایاپای یه جوون 17 ساله ورجه وورجه کنه ، اگه دانته ی DMC3 با نرو مبارزه میکرد اون موقع خیلی مبارزه جذاب تر میشد ( مثل مبارزه های دانته و ورجیل )

Off Topic : چند وقتیه میخوام دوباره DMC4 بازی کنم نمیشه ببینید میتونید کمکم کنید :
دوستان کسی میتونه دوتا فایل DMC4GDFBin و DMC4Launcher رو برام آپلود کنه ؟! حجمشون روی هم دیگه 2 مگ بیشتر نیست

نه به خدا ، فقط می خواستم بدونم ژاپنی از کجا یاد گرفتی !
وووووووووای من تا حالا کتاب کمدی الهی رو نخوندم باید جالب باشه ، فلسفی و داستانیه دیگه؟!
به انگلیسی چی میشه ؟!

---------- نوشته در 02:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:59 PM ارسال شده بود ----------

راستی بحث راجع به کمدی الهی آزاده ؟!
WOW!!! نگو نمیدونستی که پاک نامید میشم ازتا :دی :(
اسمه انگلیسیش میشه Divine Comedy و به ایتالیایی Divina Commedia در ضمن ناگفته نماند که این کتاب به صورت شعر روایت شده؛ و خیلی ازش زده شده؛ به دلایل خاص! ولی اگه بتونی اینی که الان میگم رو از کتاب فروشیایه عتیقه انقلاب پیدا کنی؛ تقریباً به اصل پای بند بوده؛ اولین مترجم فارسی این اثر بزرگ به زبان فارسی، شجاع الدین شفا(چاپ نخست سال ۱۳۳۵. انتشارات امیر کبیر)
کافی بود یا بازم بگم فرزندم؟! :-/>:d

---------- نوشته در 02:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:52 PM ارسال شده بود ----------

البته کامیا از کمدی الهی کمی الهام گرفته و از لحاظ داستانی با همدیگه فرق دارن

اما در جواب آتوسا خانوم : باید قبول کنیم که دیگه سن دانته رفته بالا ( توی نسخه 4 دور و بر 40 سالش بود ) و نمیتونه پایاپای یه جوون 17 ساله ورجه وورجه کنه ، اگه دانته ی DMC3 با نرو مبارزه میکرد اون موقع خیلی مبارزه جذاب تر میشد ( مثل مبارزه های دانته و ورجیل )

Off Topic : چند وقتیه میخوام دوباره DMC4 بازی کنم نمیشه ببینید میتونید کمکم کنید :
دوستان کسی میتونه دوتا فایل DMC4GDFBin و DMC4Launcher رو برام آپلود کنه ؟! حجمشون روی هم دیگه 2 مگ بیشتر نیست
رو چشم!!!!
http://www.mediafire.com/?d7t8bb7lp0qz8w3
DMC4GDFBin
http://www.mediafire.com/?6358561p8658wpr
DMC4Launcher
امیدوارم به کارت بیاد

خب الان من تا حدودی متوجه شدم داستان از چه قراره فکر می کنم خالق dmc اسمها و فضاهای داستان رو از این کتاب و براساس اون انتخاب کرده ، تریش معشوقه ی دانته ، ورجیل (شیطانی در جهنم دانته ) ، من موندم میشه تا حدودی دانته ی بازی رو با دانته ی نویسنده مقایسه کرد در کتاب جهنم دانته !!!
بحث جالبی میشه اگه در مورد شباهت های کاراکترهای بازی از نظر شخصیت پردازی با شخصیتهای کتاب دانته رو مطرح کنیم ، نه ؟!
اگه کسی از شما بخشهایی از ترجمه ی این کتاب به زبان فارسی رو داره بهم بده ، خیلی دوست دارم بدونم چی گفته

خب الان من تا حدودی متوجه شدم داستان از چه قراره فکر می کنم خالق dmc اسمها و فضاهای داستان رو از این کتاب و براساس اون انتخاب کرده ، تریش معشوقه ی دانته ، ورجیل (شیطانی در جهنم دانته ) ، من موندم میشه تا حدودی دانته ی بازی رو با دانته ی نویسنده مقایسه کرد در کتاب جهنم دانته !!!
بحث جالبی میشه اگه در مورد شباهت های کاراکترهای بازی از نظر شخصیت پردازی با شخصیتهای کتاب دانته رو مطرح کنیم ، نه ؟!
اگه کسی از شما بخشهایی از ترجمه ی این کتاب به زبان فارسی رو داره بهم بده ، خیلی دوست دارم بدونم چی گفته
خب ببین این کار یکم مشکله که دانته بازی رو با دانته کتاب بخوایم مقایسه کنیم، همونطور که علی و من گفتیم کامیا یه سری الهامایه کلی رو در نظر گرفته و نمیشه مقایسه دقیقی از این 2تا شخصیت داش؛ نقاط مشترکی که میشه پیدا کرد، وجود همون دانته، تریش، ورجیل، موجوداته شیطانی و مناظری که از عصر گوتیک الهام گرفته شده.
من خودم هنوز کتاب رو پیدا نکردم و دنباله چاپ قدیم هستم؛ چه برسه به ادیو بوکی که شما داری صحبتش رو میکنه؛ باشه هم برداشتایه شخصی توش دخیله و ممکنه به اصل پای بند نباشه...
بریم سراغه کردو؟!:-/

هر چند دوست دارم بیشتر در مورد کمدی الهی و بهشت و دوزخ دانته بدونم اما باشه ، بریم
شما استارتش رو بزن تا بقیه هم بیان

---------- نوشته در 05:12 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:43 PM ارسال شده بود ----------

خب پدر آرتاس خواستن من اول شروع کنم :
کریدو برای اولین بار در دویل می کرای 4 به عنوان برادر کایری ، معشوقه ی نیرو ، معرفی شد . کریدو یکی از فرماندهان گروه اسوورد تلقی میشه و به خاطر مهارت شمشیر بازیش چنین مقامی رو کسب کرده ، در رمان devil may cry4 اشاره شده که کریدو ، نیرو رو زمانیکه بچه بوده تحت تعلیم قرار داده و یکی از مهمترین حرکات نیرو با شمشیر دقیقا مشابه کریدو هست ، کردیو به نظر انسان سخت و مقاومی هست ، ولی به خانواده اهمیت بسیاری می ده و صد البته شغل و ماموریتش هم براش مهمه ، من که کلا شخصیت پردازی کریدو رو دوست داشتم

حالا نفر بعد ( آرمین نرو :biggrin1: ) : شکستی که ورجیل خورد خیلی فرق داشت تا شکستی که نرو خورد ، ورجیل پایاپای دانته جنگید و توی آخرین لحظه دانته شکستش داد ولی نرو با پس گردنی و حتی بدون اینکه دانته بخواد خودش و به زحمت بندازه شکست خورد ، نفس نفس زدن دانته هم خوب معلومه سنش دیگه رفته بالا و نمیتونه هی بپره اینور اونور و به روی خودش نیاره
بچه ها نصفه شب خوابیدیم به نفع گیری کردین واقعا که:d
علی تو هر بحثی از من پپیروز شی اینو نمیتونی بخدا. ببین همیشه دانته در مبارزات خودش با خنده و مسخره بازی میبرد اما باید بگم نیرو حریف سختی بود براش بطوریکه طول جنگ دانته خشمگین شده بود و نفس نفس زدنش برای پیریش نبود که دانته 2 پیر از اینجا بود اما کم نمیووورد اما دانته برای کشتن نیرو سختی کشید حالا بهتون گفته باشم
آره من هم از اون صحنه که نیرو می گفت tttt talk خیلی خوشم اومد و برای یه بار هم که شده از نیرو خوشم اومد اما بقیه صحنه ها نیرو واقعا جو گیر بود و هر حرکتی هم که انجام می داد از روی بهت زدگی و جو زدگی بود (به قول معروف آدمو سگ بگیره جو نگیره ) و خداییش نیرو یکی از همون معدود شخصیتها بی تربیت و بی فرهنگ توی دویل بود ( خودمونیما اصلا به یاد دارین مثلا ورجیل یه حرف بی ادبی بزنه ! یا مثلا یه حرکت بی ادبی بکنه )
بینید ورجیل رو کاری نداریم چون کلا بحثش جداس شما دانته سه رو با نیرو مقایسه کن . اونجور گفتید بیفرهنگ که گفتم خدایا نیرو اینقدر بی ادبی کرد. نیرو تیکه و تعنه می انداخت اما هرکی تیکه و تعنه میندازه بی ادبه!
اصلاً آره نیرو گلوریا رو دید با خودش گفت: "عجب غلطی کردم با این کایریه رو هم ریختما، کاشکی زودتر اینو میدیدم، حیف که اسلام دست و پام رو بسته"
biggrin1.gif
ولی خب که چی آخه؟!
yahoo_7.gif
به خدا یبار دیگه دمو رو ببینید چون سخت در اشتباهید! نیرو کی به گلوریا محل گذاشت
بد نیست به سایت devil may cry .org هم سری بزنی تا بفهمی خارجی ها ریختن سره نیرو واسه همون حرفاش
yahoo_22.gif
حالا نیگا کنین هیچکس مثل من تو فروم خارجی کار نمیکرد اما از هیچکس ندیدم از نیرو بخاطر طعنه هاش بدش بیاد.
نیرو با دانته سه مبارزه میکرد اونو 100 درصد شکست میداد رفیق! دانته4 به نظرم تجربه بیشتری رو نسبت به 3 داشت و قدرتمند تر بود.
اما نیرو با وجود سن کم در مقابل دانته پر تجربه ایستاد و اون مبارزه سختی رو کرد . من خودم انتقاد پذیرم و قبول دارم نیرو بخاطر کایری لوس بازی در اورد اما ازش متنفر نشدم بلکه از کایری متنفر شدم چون اگه اون وجود نداشت طرز رفتار نیرو خیلی باحال تر بود
Arth@sجان بابت طرفداریت ممنونم!

آخرین ویرایش:
نیرو جونم جوابا رو دادی نظرت در مورد کریدو و امضای من نگفتی ، یا می خواین در مورد جملاتی که تو پست بالایی گفتم (دیالوگها ورجیل) بحث کنیم

نیرو جونم جوابا رو دادی نظرت در مورد کریدو و امضای من نگفتی ، یا می خواین در مورد جملاتی که تو پست بالایی گفتم (دیالوگها ورجیل) بحث کنیم
امضاتون خوبه من از شخصیت ورجیل خوشم میاد خیلی با ابهت و سنگینه:)
یه بحثمیکنم
دیدین کردیو چه نگاه غضبناکی نسبت به نرو داره گویا از اون راضی نیست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or