علی کاری به دیدن یه دختر نداره که! اتفاقا اگه به شخصیت نیرونگاه کنی میبینی مثل دانته علاقه چندانی به دخترا ندارهخب نبود دیگه :biggrin1: تا یه دختر دید عاشقش شد :biggrin1: اگه جای دانته بود تا الان 100 بار ازدواج کرده بود :biggrin1:
اگه یه نگاهی به زندگی نیرو بندازی میفهمی برای چی عاشق شده!
کایری دختری بوده که از بچگی با نیرو بزرگ شده و برای نیرو مثل یه مادر و خواهر مهربون رفتار میکرده
خوب نیرو مادر هم نداشته برای همین عاشق کایری شده.
شما اگه دقت کنین نیرو زیاد به دخترا غیر از کایری اهمیت نمیده و غرورش حتی باعث شد به سختی اخر فیلم بتونه احساساتشو ابراز کنه. نیرو کلا خیلی مغروره اگه دقت کرده باشید و خیلی به دخترا کم محلی میکنه.
علی این حرف رو من هم تایید میکنم چون من هم با dmc3 اشنا شدم و از هر لحاظ دانته رو دوست داشتم و بعد رفتم شماره یک رو دانلود کردم اما واقعا شخصیت و رفتار و کردار دانته یک به یک هیروواقعی شبیه بود. اما خوب ما با دانته سه خاطرات خوبی رو داشتیم دیگه!اما در مورد موضوعی که افشین گفت ( بهتر بودن DMC3 از DMC1 ) ، به نظرم حرفت درسته و خیلی ها مثل خودم با نسخه سوم بود که با سری DMC آشنا شدن و بعدا نسخه های قبلی رو بازی کردن و به همین دلیل اون رو بهتر میدونند ( هر چند از لحاظ گیم پلی نسخه 3 واقعا شاهکار بود ، همون استایل های دانته به کل بازی های دیگه توی این سبک می ارزید )