بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب نبود دیگه :biggrin1: تا یه دختر دید عاشقش شد :biggrin1: اگه جای دانته بود تا الان 100 بار ازدواج کرده بود :biggrin1:
علی کاری به دیدن یه دختر نداره که! اتفاقا اگه به شخصیت نیرونگاه کنی میبینی مثل دانته علاقه چندانی به دخترا نداره
اگه یه نگاهی به زندگی نیرو بندازی میفهمی برای چی عاشق شده!
کایری دختری بوده که از بچگی با نیرو بزرگ شده و برای نیرو مثل یه مادر و خواهر مهربون رفتار میکرده
خوب نیرو مادر هم نداشته برای همین عاشق کایری شده.
شما اگه دقت کنین نیرو زیاد به دخترا غیر از کایری اهمیت نمیده و غرورش حتی باعث شد به سختی اخر فیلم بتونه احساساتشو ابراز کنه. نیرو کلا خیلی مغروره اگه دقت کرده باشید و خیلی به دخترا کم محلی میکنه.
اما در مورد موضوعی که افشین گفت ( بهتر بودن DMC3 از DMC1 ) ، به نظرم حرفت درسته و خیلی ها مثل خودم با نسخه سوم بود که با سری DMC آشنا شدن و بعدا نسخه های قبلی رو بازی کردن و به همین دلیل اون رو بهتر میدونند ( هر چند از لحاظ گیم پلی نسخه 3 واقعا شاهکار بود ، همون استایل های دانته به کل بازی های دیگه توی این سبک می ارزید )
علی این حرف رو من هم تایید میکنم چون من هم با dmc3 اشنا شدم و از هر لحاظ دانته رو دوست داشتم و بعد رفتم شماره یک رو دانلود کردم اما واقعا شخصیت و رفتار و کردار دانته یک به یک هیروواقعی شبیه بود. اما خوب ما با دانته سه خاطرات خوبی رو داشتیم دیگه!

آرتاس به دانته تهمت الکی نزن :دی توی اون عکس که فقط Lady و Trish حسابن ، گلوریا که همون تریشه ، اون جونور هم که نرو رو اغفال کرده :d

علی کاری به دیدن یه دختر نداره که! اتفاقا اگه به شخصیت نیرونگاه کنی میبینی مثل دانته علاقه چندانی به دخترا نداره
اگه یه نگاهی به زندگی نیرو بندازی میفهمی برای چی عاشق شده!
کایری دختری بوده که از بچگی با نیرو بزرگ شده و برای نیرو مثل یه مادر و خواهر مهربون رفتار میکرده
خوب نیرو مادر هم نداشته برای همین عاشق کایری شده.
شما اگه دقت کنین نیرو زیاد به دخترا غیر از کایری اهمیت نمیده و غرورش حتی باعث شد به سختی اخر فیلم بتونه احساساتشو ابراز کنه. نیرو کلا خیلی مغروره اگه دقت کرده باشید و خیلی به دخترا کم محلی میکنه.

علی این حرف رو من هم تایید میکنم چون من هم با dmc3 اشنا شدم و از هر لحاظ دانته رو دوست داشتم و بعد رفتم شماره یک رو دانلود کردم اما واقعا شخصیت و رفتار و کردار دانته یک به یک هیروواقعی شبیه بود. اما خوب ما با دانته سه خاطرات خوبی رو داشتیم دیگه!
خب برای همین میگم تا چشمش به یه دختر افتاد سریع عاشقش شد :دی ولی خارج از شوخی حق با توئه آرمین جان و کاملا منطقیه که نرو عاشق کایری بشه ( هنوز هم ازش خوشم نمیاد :دی ) ولی هنوز نمیتونم یا این کایری کنار بیام و اصلا از شخصیت پردازیش خوشم نمیاد ، راستی مگه نرو بجز کایری و گلوریا چندتا دختر کلا تا حالا دیده که میگی به هیچکدوم محل نذاشت :دی

ولی خارج از شوخی حق با توئه آرمین جان و کاملا منطقیه که نرو عاشق کایری بشه ( هنوز هم ازش خوشم نمیاد :biggrin1: ) ولی هنوز نمیتونم یا این کایری کنار بیام و اصلا از شخصیت پردازیش خوشم نمیاد ، راستی مگه نرو بجز کایری و گلوریا چندتا دختر کلا تا حالا دیده که میگی به هیچکدوم محل نذاشت :biggrin1:
منم اینارو نوشتم خودمم بشدت از کایری متنفرم چون از نظر من هم شخصیت پردازی خوبی نداشت یا بهتره بگم افتضاح بود شخصیت این زن! ما شخصیت های زن دیگری رو مانند تریش و لیدی دیدیم اما کاملا مشخص بود زیاد خورده شیشه ندارن(البته تریش اوایل خورده شیشه داشت اما بعد رو راست شد)
خوب از شخصیت طرف میشه فهمید چی کارس؟ مثلا دانته شماره سوم و طرز برخورد ان با لیدی میتونستیم بفهمیم عاشق سربه سر گذاشتن دختراس و نیرو و طرز برخوردش با دخترا میشه فهمید چیه دیگه!
( هنوز هم ازش خوشم نمیاد :biggrin1: )
راستی میگم از نیرو خوشت نمیاد یا کایری؟

منم اینارو نوشتم خودمم بشدت از کایری متنفرم چون از نظر من هم شخصیت پردازی خوبی نداشت یا بهتره بگم افتضاح بود شخصیت این زن! ما شخصیت های زن دیگری رو مانند تریش و لیدی دیدیم اما کاملا مشخص بود زیاد خورده شیشه ندارن(البته تریش اوایل خورده شیشه داشت اما بعد رو راست شد)
خوب از شخصیت طرف میشه فهمید چی کارس؟ مثلا دانته شماره سوم و طرز برخورد ان با لیدی میتونستیم بفهمیم عاشق سربه سر گذاشتن دختراس و نیرو و طرز برخوردش با دخترا میشه فهمید چیه دیگه!

راستی میگم از نیرو خوشت نمیاد یا کایری؟
از کایری بدم میاد از نرو خوشم نمیاد

گویا بحث کایریه اوومد وسط!!! من یه چیزی یادم اوومد که بگم من از صدایه این بشر خوشم میاد، واسه همین این شما و این هم:
قبلاً تکست و ترجمش رو گذاشته بودم دیگه؟! آره؟! خودم که اینطور فکر میکنم :دی

• Like
Reactions: Dante Never Cry
از کایری بدم میاد از نرو خوشم نمیاد
با اجازت اگه چراش رو به من بگی خوشحالمون میکنی؟! که چرا؟! اصولاً طرفدارایه دانته بدونه دلیل از نیرو بدشون میاد! (من خودم فن دانتم! اما قبلاً هم گفتم بین دانته 3 و نیرو 4، نیرو رو بیشتر قبول دارم)
درضمن در گوش ت رو بیار (میدونم از اسپویلر زیاد خوشت نمیاد ولی دره گوشیه دیگه! هرچند که الان این فرزندم هم داره به حرفمون گوش میده :دی)
من اتفاقاً با اون حرکته دانته حال هم میکنم و امتیازه + هم پیشه من داره، اصلاً فلسفه بازی همینه!!! بین خودمون باشه ها... ;)

بعله! خوب یه دلیلی یه چیزی بگو:d
معمولا بیشتر کاربرا میگن چون ابهت دانته رو نداشت، بچه بود و...........
شما هم یه چیز بگو:d
بزرگترین دلیلی که ازش خوشم نمیاد اینه که فقط به کایری توجه میکرد و بقیه چیزا اصلا براش مهم نبود ، بعد از اون هم همونطوری که خودت گفتی اصلا ابهت عمو و پدرش رو نداشت ( مخصوصا پدرش ، مطمئنم اگه ورجیل میدیدش یه تنبیه درست حسابیش میکرد :دی )

آرتاس جان اتفاقا داشتم دنبال این آهنگ میگشتم ( تنها حرکت مثبت کایری :دی) ممنون برای لینک دانلود

بزرگترین دلیلی که ازش خوشم نمیاد اینه که فقط به کایری توجه میکرد و بقیه چیزا اصلا براش مهم نبود ، بعد از اون هم همونطوری که خودت گفتی اصلا ابهت عمو و پدرش رو نداشت ( مخصوصا پدرش ، مطمئنم اگه ورجیل میدیدش یه تنبیه درست حسابیش میکرد :دی )
آرتاس جان اتفاقا داشتم دنبال این آهنگ میگشتم ( تنها حرکت مثبت کایری :دی) ممنون برای لینک دانلود
اووپس!!! خب این صحبتات خیلی خیلی جایه بحث داره!!! اصلاً ابهت نداشت؟! خب شاید تو نگاه اول آره! ولی من معذرت میخوام، روم به دیوار (باور کن من خودم اون موقعی که این صحنه رو دیدم، میخواستم برم کپکام رو کلاً بیارم پایین) داشتم میگفت وقتی که نیرو (بازم ببخشیدا) دانته رو میخکوب میکنه به مجسمه اسپاردا، من خودم کرک و پرم ریخت (درسته برادر دانته از خودش تواضع به خرج داد تو اون صحنه ولی بازم...)
یا مثلاً اولین باس که بریال (باس دوست داشتنی من، البته اونم بخاطره موزیکه ش) نیرو رو دیدی چجوری باهاش کل کل میکنه!
در کل نیرو آدمی نیست که از رو ظاهرش بشه حرفی زد چون بچست! مثله دانته تو شماره 3!!! ولی پاش بیوفته نشون میده که چیکارست...
دلیله محکمتر بیار...
درباره لینک هم خوشحالم که تونستم یه کاری کرده باشم، Your welcome & Enjoy

بزرگترین دلیلی که ازش خوشم نمیاد اینه که فقط به کایری توجه میکرد و بقیه چیزا اصلا براش مهم نبود ، بعد از اون هم همونطوری که خودت گفتی اصلا ابهت عمو و پدرش رو نداشت ( مخصوصا پدرش ، مطمئنم اگه ورجیل میدیدش یه تنبیه درست حسابیش میکرد :biggrin1: )
نمیشه همچین انتظاری هم ازش داشت چون نا سلامتی 17 سالشه بنده خدا! دانته شماره سه رو هم اگه دقت کنی ابهت چندانی نداشت و بیشتر تو حس مسخره بازی بود اما ورجیل.......خداییش خیلی سنجیده و سنگین بود:d به نظرم اخلاق ورجیل شبیه پدرشه!
این یه نکته خیلی بیخودی بود که کپکام به داستان اضافه کرده واقعیتش من هم از اون نکته اول خیلی لجم میگرفت.

اووووووووووووووووه چرا ریختین رو سر دانته ی 3 ؟!
چه حرفا چه چیزا ! یعنی چه ! دانته 3 خیلی خیلی هم ابهت داشت و بهتر از این نیرو کوچولو بود !
اما نظر من در مورد نیرو : نیرو بچه ی خوفیه ، سر به هوا نیست ، مغروره ، بچه پروئه ، و مهمتر از همه بی تربیته ، بی ادبه ( go bl*w ur self) خداییش خجالت نمی کشید وقتی این حرفو می زد !!! دانته 3 اینقدر بی تربیت بود ؟! خیلی هم خوب بود !
تازه به نظر من دانته 4 با اون هم دلقک بازی که در می آورد خیلی خیلی باحال بود و اصلا ادعا هم نداشت و همه چی هم داشت ! بعدشم شما گفتین نیرو به دخترا اهمیت نمیده ، باید بگم نخیر دخترا به نیرو اهمیت نمی دن :d
البته تریش بحثش جداست ، کلا دوست داره بقیه رو تحت تاثیر قرار بده و از اونجائی که نیرو و عموش تقریبا مثله همن زیاد بروز نمی دن احساساتشون رو !!!
بحث ورجیل هم که کلا جداس ، ورجیل غده ! بداخلاقه و به قول آرمین ، سنگینه و نیرو هم اصلا به ورجیل نرفته من هم مطمئنم اگه ورجیل می دیدیش یه پس گردنی نسیبش می کرد :d

چه حرفا چه چیزا ! یعنی چه ! دانته 3 خیلی خیلی هم ابهت داشت و بهتر از این نیرو کوچولو بود !
ا........نیگا کن همه ریختن رو سر من بدبخت!
دویل جان من هم دانته سه رو خیلی دوست داشتم اما خوب واقع گرا هستم و قبول دارم که دانته خوب کم سن و سال بوده و ابهتش نسبت به دویل یک خیلی کم بوده دیگه
بعدشم شما گفتین نیرو به دخترا اهمیت نمیده ، باید بگم نخیر دخترا به نیرو اهمیت نمی دن :d
اهم میگم این نکته رو از کجا فهمیدید. ما اون چیزی رو که دیدیم وارونه این بود:d
سنگینه و نیرو هم اصلا به ورجیل نرفته من هم مطمئنم اگه ورجیل می دیدیش یه پس گردنی نسیبش می کرد :d
چرا این غروش شبیه ورجیله فقط همین;)

اووووووووووووووووه چرا ریختین رو سر دانته ی 3 ؟!
اما نظر من در مورد نیرو : نیرو بچه ی خوفیه ، سر به هوا نیست ، مغروره ، بچه پروئه ، و مهمتر از همه بی تربیته ، بی ادبه ( go bl*w ur self) خداییش خجالت نمی کشید وقتی این حرفو می زد !!! دانته 3 اینقدر بی تربیت بود ؟! خیلی هم خوب بود !
تازه به نظر من دانته 4 با اون هم دلقک بازی که در می آورد خیلی خیلی باحال بود و اصلا ادعا هم نداشت و همه چی هم داشت ! بعدشم شما گفتین نیرو به دخترا اهمیت نمیده ، باید بگم نخیر دخترا به نیرو اهمیت نمی دن :d
البته تریش بحثش جداست ، کلا دوست داره بقیه رو تحت تاثیر قرار بده و از اونجائی که نیرو و عموش تقریبا مثله همن زیاد بروز نمی دن احساساتشون رو !!!
بحث ورجیل هم که کلا جداس ، ورجیل غده ! بداخلاقه و به قول آرمین ، سنگینه و نیرو هم اصلا به ورجیل نرفته من هم مطمئنم اگه ورجیل می دیدیش یه پس گردنی نسیبش می کرد :d
نیرو،حکایته همون حرفه که: دویل هانتر هر چقدر پر بارتر، افتاده تر!!! :دی
اما اگه کسی به پر و پاش بپیچه، مسئولیتش پا خودشه! و یه چیز که خیلی دخیله تو شخصیته این بشر، و آرمین هم بهش اشاره کرد، گذشتتشه! گذشتش رو هم باید در نظر گرفت بعد قضاوت کرد! همونطور که گذشته دانته و ورجیل رو میبینیم! این بشر هیچ خیری ندید از زندگیش! به جز کایریه واسش واقعاً هیچ چیز و کسی اهمیتی ندارن تا وقتی که خلافش ثابت شه!!!
فکر کن دخترا به نیرو اهمیت ندن! :دی دانتش که اونه، وضعیتش اینه!!!! دیگه وای به حاله نیرو که مثله بعضیا سیاست داره... :دی

اتفاقا شخصیت پردازی دانته توی نسخه 3 خیلی عالی بود ، دقیقا نشون دهنده یه شخصیت Care Free که اصلا به مسائل جدی نگاه نمیکنه و همه چیز رو به شوخی میگیره ، ولی نرو به جز 2 یا 3 صحنه تمام اوقات توی جو بود و همچیز رو بیش از حد جدی میگرفت ، بی ادبیش هم که آتوسا خانوم بهش اشاره کرد یکی دیگه از نکاتی بود که باعث شد من ازش زیاد خوشم نیاد

آرتاس جان اون مبارزه اول کاملا پیدا بود که دانته داره نرو رو به بازی میگیره و اصلا جدی مبارزه نمیکرد حتی بعد از اینکه نرو میخش کرد به مجسمه اسپاردا گفت دست کم گرفته بودمت و دوباره بهش میگه Adios Kid که نشون دهنده Care Free بودن دانته است ، حتی توی مبارزه دومشون هم دانته داره سر به سر نرو میزاره و خیلی راحت شکستش میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or