بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
البته جریان معتاد بودن دانته که مدتها پیش حل شد :دی این طراحی نهایی دانته است که مربوط میشه به Games Com خداییش اگه موهاش رو سفید و بلند در نظر بگیریم شباهت زیادی به دانته داره ( از لحاظ رفتاری هم که توی تریلر های TGS کاملا رفتارش به دانته شماره 3 نزدیک بود ، حتی صداگذاریش هم عالیه )

dmc8.jpg

افشین تیم نینجا که یکی دیگه بود ( Ninja Gaiden ) :biggrin1: ، این یکی Ninja Theory ـه ( Enslaved , Heveanly Sword ) :biggrin1:

اتفاقا برعکس افشین من با هر دوتا بازیشون حال کردم ، به نظر من که جو و اتمسفر خدایی داشتن ، هر دو بازی طراحی فوق العاده ، دیالوگ های عالی ، داستان شاهکار ، انیمیشن های چشم نواز و صداگذاری قابل قبولی داشتند و تنها اشکالشون تکراری شدن گیم پلی بازی بود ( که امیدوارم با همکاری کاپکام DmC این مشکل رو نداشته باشه )

من اوایل خیلی از بازی بدم میومد ( یکی از بزرگترین DmC Hater ها بودم و اصلا با ایده ریبوت مخالف بودم ) ولی کم کم با دیدن تریلر های بیشتر بهش امیدوار شدم و بعد از دیدن تریلر های TGS و دیدن نشونه هایی از شخصیت قدیمی دانته و طراحی جدیدش ، تبدیل شدم به هوادار بازی و الان بی صبرانه منتظرم تا خبر جدیدی از بازی بشنوم ( مخصوصا یه Story Trailer )
باو این دانته بره بالا بیاد پایین به من نمی چسبه خداییش دانته تو 3 خوب بود ولی عمرا مثل 1 قوی مستبد نبود
پسر عجب سوتی دادم آره همون نینجا تئوری بود منظورم بدبخت تیم نینجا که بازیاش حرف نداره
ببین شمشیر بهشتی فقط برای اول این نسل خوب بود الان که بازی می کنی هیچ جذابیتی نداره کلا جدا از جو بازیاشون که من دوس ندارم و می گم پر حرارت نیس
بازیاشون بیشتر مصرفی هست ینی یه بار دوبار بری و تموم ولی خداییش شماره 1 و 3 ارزش چندین و چندبار تموم کردنو داره
حالا این که به من واجبه بازی کردنش ولی دوس داشتم یه نسخه کاملو کپکام به ویرجیل احتصاص می داد چون واقعا باحاله ویرجیل

ممنون دوباره از دویل ها مخصوصا-
دویل گرل گرامی o:-) و ارتاس بزرگ
بچه ها کسی جواب نداد ؟؟؟ باس های دوبل مای کرای 3 سخته یا نه:-s؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم! اما...
What:-/
دقت کنی من نظر شخصیم رو تو متن پنهان تو همون پست درباره سخت بودن باسا گفتم!!! البته بازم میگم نظر شخصیمه!!! ولی تا خودت نری، متوجه نمیشی...

---------- نوشته در 01:44 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 PM ارسال شده بود ----------

باو این دانته بره بالا بیاد پایین به من نمی چسبه خداییش دانته تو 3 خوب بود ولی عمرا مثل 1 قوی مستبد نبود
پسر عجب سوتی دادم آره همون نینجا تئوری بود منظورم بدبخت تیم نینجا که بازیاش حرف نداره
ببین شمشیر بهشتی فقط برای اول این نسل خوب بود الان که بازی می کنی هیچ جذابیتی نداره کلا جدا از جو بازیاشون که من دوس ندارم و می گم پر حرارت نیس
بازیاشون بیشتر مصرفی هست ینی یه بار دوبار بری و تموم ولی خداییش شماره 1 و 3 ارزش چندین و چندبار تموم کردنو داره
حالا این که به من واجبه بازی کردنش ولی دوس داشتم یه نسخه کاملو کپکام به ویرجیل احتصاص می داد چون واقعا باحاله ویرجیل
بعله!!! بخاطره تعریف قشنگت از ویرجیل Nelo Angelo شدی رفت :دی
ولی من فکر کنم این پیش داوریه! چون بجز چندتا عکس و 2تا تریلر فعلاً چیزی از بازی نشون ندادن! ولی بذار امیدوار باشیم بگیم حالا که اویل رو به درک واصل کردن، دلمون به این و SF x Tekken خوش باشه :دی

من که خیلی به دویل جدید امیدوارم و از قیافه ش هم خوشم میاد، باحاله ، خفنه !!! :d
خواهش می کنم بردیا جان ما که کاری نکردیم !
در جواب پدر آرتاس باید بگم : ای ول من عاشقه اون زنه بودم ، خییییییییییییییلی باحال بود ، به حدی که اصلا دوست نداشتم بکشمش ، مخصوصا وقتی میومد پایین و جون دانته رو می گرفت خیلی باحاااااااااااااااال بود :d

:)
ممنون رفنم باس رو خیلی سخت بود#:-s باس بعدی چه شکلیه :-sارتاس بزرگ:x
بچه ها چرا تاپیک استاپ شده ارتاس بزرگ کجایید بیایید دیگه :(
بچه ها بیایید در مورد افرادی که مردن تو دویل های قبلی و شاید تو دویل جدید باشند حرف بزنیمo:-) مثل
ورجیل
:d

---------- نوشته در 05:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:53 PM ارسال شده بود ----------

به سلام دویل گرل گرامی :) در مورد سوال بالا جی فکر میکنید خوبه مثلا دوباره ورجیل رو بینیم>:d< و یک سوال دیگه بنظرتون دانته ی دویل4 تو دی ام سی جدید میتونه شخصیتی باشه که اخر بازی باز بشه و بازی رو دوباره با اون بریم:x

---------- نوشته در 06:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:58 PM ارسال شده بود ----------

[h=2]Devil May Cry HD Collection رسما تایید شد ![/h]

برای مشاهده تصویر اصلی (668x190) روی این نوار کلیک کنید.
dmc-collection.jpg

بعد از چندین ماه شایعه در خصوص این کالکشن،امروز کپکام به صورت رسمی تایید که Devil May Cry HD Collection دهم فبریه ی 2012 برای PS3 و Xbox360 عرضه خواهد شد !

این کالکشن،شامل Devil May Cry 1,2,3 به صورت HD خواهد بود !

ظاهرا بازی دارای سیستم Achievements/Trophies نیز خواهد بود و همچنین تعدادی محتوای جدید برای این کالکشن در نظر گرفته شده است. >:d< YESSSS BABY>:d<

---------- نوشته در 06:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:16 PM ارسال شده بود ----------

حال کردید ارتاس بزرگ با این خبر

اییییییییییییییییییی وووووووووووووووووووووووووول I LOVE U >:d<

نظرم در مورد ورجیل اینه که : علی جان گفتش که احتمال داره ورجیل هم توی این شماره باشه من هم بدم نمیاد باشه ، می خوام ببینم جوونی هاش چه شکلی بوده ؟!!! :d

WOWOWOWOWOOOOOOOOOOOOOOWWWW
بردیا جون، دانته از دهنت بشنوه! فقط سورست هم بگو که من تا با چشایه خودم نبینم باورم نمیشه!!!!
درمورد باس بعدی چیزی نمیگم فقط نگرانش نباش
امضاتم که هنوز پا برجاست! ایول...

چه عجب کاپکام یه توجهی به سری DMC هم کرد ، کم کم داشتم فکر میکردم که توی NYCC هیچ خبری درباره کالکشن نمیشنویم
ببینم شما هم تأیید میکنی این خبر رو؟! سورسی، رفرنسی، چیزی آخه؟!
من خودم اصلاً الان نمیتونم سرچ بزنم. بعضیا میدونن چرا :دی
خودتون یه لینکی چیزی محول کنید، ببینیم چند چندیم
بابا هیچکسی با Nero Turbo در ارتباط نیست؟!!!!!

---------- نوشته در 08:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:05 PM ارسال شده بود ----------

آقایون فقط -> داش دانته جدیدمون رو تحویل بگیرید >:)=)) :دی
خوده عکس رو گفتم نزارم بهتره ;)
http://www.consolegames.ro/forum/at...console-games-wallpapers-dante_angels_psd.jpg
بردیا جون بنظرم اینو امضات کن :دی

آخرین ویرایش:
بردیا جون بنظرم اینو امضات کن :biggrin1:
اینو قبلا دیدم ماله یه سایته رومانی هستش ! می خوای سایت رو فیلش کنن ؟!!! :|
اینو نذاری امضاها!

---------- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

بابا هیچکسی با Nero Turbo در ارتباط نیست؟!!!!!
من خبر دارم ازش ، امسال کنکور داره ، مشغول درس خوندنه !

اینو قبلا دیدم ماله یه سایته رومانی هستش ! می خوای سایت رو فیلش کنن ؟!!! :|
اینو نذاری امضاها!

---------- نوشته در 09:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

من خبر دارم ازش ، امسال کنکور داره ، مشغول درس خوندنه !
خوبه نوشتم واسه آقایون! انقدر از این آنارچ ها بدم میاد :دی
بزار بخونه! ما هم مزاحمش نمیشیم! امیدوارم بتونی کام-نرم قبول شه که فوق بره واسه بازی سازی!! (میدونم دوست داره دندون پزشک باشه!!!) منتها بهش بگو بچه ها واست آرزو کردن این کاره بشی دیگه :دی

خوبه نوشتم واسه آقایون! انقدر از این آنارچ ها بدم میاد :biggrin1:
آنارچها هم از شما بدشون میاد :p

خو بچه دوست داره دکتر شه ، ولش کن :d

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:42 PM ارسال شده بود ----------

عکسا اومد مرسی داداش علی
زیاد که تغییری نکرده فقط انگار شفاف شده ، نه ؟!

( هر چند نرو هم همچین آش دهن سوزی نبود :biggrin1:)
اهم.........الان فن نیرو در این قسمت موجوده علی! بهم بر خورد:d
یه روز نبودم چه بحث هایی راه افتاده!موندم!
خارج از شوخی از تنها شخصیتی که بشدت از اون بیزارم کایریه!نمیدونم چرا اصلا حس خوبی بهش ندارم:|
خوب شخصیت پردازی خوبی نداشت دختری ترسو که اصلا حرف نمیزنه و بسیار ضعیفیه!

بچه ها هم نظر هستید در مورد نیرو حرف بزنیم>:d< سوژه خوبیهo:-)

---------- نوشته در 11:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:10 PM ارسال شده بود ----------

اهم.........الان فن نیرو در این قسمت موجوده علی! بهم بر خورد:d
یه روز نبودم چه بحث هایی راه افتاده!موندم!
خارج از شوخی از تنها شخصیتی که بشدت از اون بیزارم کایریه!نمیدونم چرا اصلا حس خوبی بهش ندارم:|
خوب شخصیت پردازی خوبی نداشت دختری ترسو که اصلا حرف نمیزنه و بسیار ضعیفیه!
سلام ارمین بزرگوار>:d< کجایید :-/دلم تنگ شده بود :-*با من هم نظرید یا نه که در باره نیرو حرف یزنیم
نظرتون درباره امضام چیه>:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or