RockIT
کاربر سایت
البته جریان معتاد بودن دانته که مدتها پیش حل شداین طراحی نهایی دانته است که مربوط میشه به Games Com خداییش اگه موهاش رو سفید و بلند در نظر بگیریم شباهت زیادی به دانته داره ( از لحاظ رفتاری هم که توی تریلر های TGS کاملا رفتارش به دانته شماره 3 نزدیک بود ، حتی صداگذاریش هم عالیه )
![]()
باو این دانته بره بالا بیاد پایین به من نمی چسبه خداییش دانته تو 3 خوب بود ولی عمرا مثل 1 قوی مستبد نبودافشین تیم نینجا که یکی دیگه بود ( Ninja Gaiden ) :biggrin1: ، این یکی Ninja Theory ـه ( Enslaved , Heveanly Sword ) :biggrin1:
اتفاقا برعکس افشین من با هر دوتا بازیشون حال کردم ، به نظر من که جو و اتمسفر خدایی داشتن ، هر دو بازی طراحی فوق العاده ، دیالوگ های عالی ، داستان شاهکار ، انیمیشن های چشم نواز و صداگذاری قابل قبولی داشتند و تنها اشکالشون تکراری شدن گیم پلی بازی بود ( که امیدوارم با همکاری کاپکام DmC این مشکل رو نداشته باشه )
من اوایل خیلی از بازی بدم میومد ( یکی از بزرگترین DmC Hater ها بودم و اصلا با ایده ریبوت مخالف بودم ) ولی کم کم با دیدن تریلر های بیشتر بهش امیدوار شدم و بعد از دیدن تریلر های TGS و دیدن نشونه هایی از شخصیت قدیمی دانته و طراحی جدیدش ، تبدیل شدم به هوادار بازی و الان بی صبرانه منتظرم تا خبر جدیدی از بازی بشنوم ( مخصوصا یه Story Trailer )
پسر عجب سوتی دادم آره همون نینجا تئوری بود منظورم بدبخت تیم نینجا که بازیاش حرف نداره
ببین شمشیر بهشتی فقط برای اول این نسل خوب بود الان که بازی می کنی هیچ جذابیتی نداره کلا جدا از جو بازیاشون که من دوس ندارم و می گم پر حرارت نیس
بازیاشون بیشتر مصرفی هست ینی یه بار دوبار بری و تموم ولی خداییش شماره 1 و 3 ارزش چندین و چندبار تموم کردنو داره
حالا این که به من واجبه بازی کردنش ولی دوس داشتم یه نسخه کاملو کپکام به ویرجیل احتصاص می داد چون واقعا باحاله ویرجیل