بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
این الان چیه؟! حرکت کامل فول هستشا؟! کاریکاتور میزاری از خوده بازی تو تاپیکه بازی :biggrin1: )x
کجاش کاریکاتوره ، عکس به این خوشگلی پیدا کردم واستون گذاشتم از کوچولویی های دانته و ورجیل :d
بیا خود طرف قبول داره شکست خورده ولی هوادارای نرو قبول نمیکنند :biggrin1:
همون ! دادش دانته خودت رو خسته نکن (الان جدی حس کردم مدل همین آواتارت نشستی رو مبل و داری این حرفو می زنی ):d این طرفدار مثه خوده نیرو لجبازن و به قول تریش This could get ugly :d الان دیدم همه ژسه کاراکترای بازی رو به خودشون گرفتن ، گفتم من هم بشم تریش :d

---------- نوشته در 10:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:31 PM ارسال شده بود ----------

ببین دوست عزیز هیچ رمانی که تأیید نشده، پس لطفاً توانایی های نیرو هم زیر سؤال نبرید! در ضمن منظور کدوم ضربه نیروست؟! :-/
آرتاس کلا دعوا داری ها ! کجا توانایی های این کودک رو زیر سوال بردم ، دارم میگم اون حرکتش هست که چند بار ضربه می زنه رو سره دشمن بعدش شمشیر رو میزاره روشنه ش ، یادته ، دقیقا مشابه حرکت کریدو هست زمانی که باهاش مبارزه می کردیم !

نه علی جان اتفاقا من فقط از نیرو طرفداری نمیکنم. کلی بخوام بگم قدرت نیرو با دانته شماره سوم برابره حالا خوب باشه یا بد اما واقعیت اینه دیگه. کلا بخوایم قدرتمند ترین دانته رو در نظر بگیریم دانته دویل 1 هستش هم ابهت خاصی رو داشت و هم تونست شاهزاده تاریکی و نیلو انجلو رو نابود کنه. ابهتی بود واسه خودش که همه هیولا ها هنگام مرگ اون رو در غالب اسپاردا میدیدن. اما دانته سه قدرتمند بود و ورجیل رو شکست میده الته نمیتونه مثل نبرد مرحله هفتم ورجیل رو میخکوب کنه. اگه دقت کرده باشید ورجیل نه کمک میخواست و نه کمک میکرد اینو باید همتون متوجه باشید. اما خداییش من طرفداری بی جهت از نیرو نمیگیرم. میدنم پسر کم سن و سال لوسیه که اصلا اخلاق نداره اما کلا غرور و جذبه و تیکه اندازی که داشت ازش خوشم اومد. اما خوب الان از نیرو طرفداری میکنم دلیل نداره از دانته متنفر باشم بلکه یکی از طرفدار های اونم.
مگه نرو هم طرفدار داره؟وقتی دانته هست اصلا نرو چرا طرفدار داره.نرو اصلا ابهت و شوخ طبعی دانته رو نداره تازه قیافه اش هم اصلا جالب نیست.کلا فقط دانته مخصوصا شماره 3 که عالی بود.
الن چرا توهین میکنید به کاراکتر؟ هرکی طرفدار دانته سه باشه یعنی دویل بازه.

برادر نیرو ، عصبانی نشو که واسه سلامتیت بده ! بچه ها همه ریلکس کنن ، نفس عمیق بکشن و حالا یک دو سه لبخند بزنین ، حالا دستا بالا یه نفس عمیقه دیگه ، لبخند .... :d
خوبه ، راستی من دیشب تازه یه قسمت از انیمه رو دیدم که به نظرم خیلی جالب بود ، کی انیمه رو دیده ، انگار ادامه ی دویل 1 هست انیمه درسته ؟!
ورجیل هم توشه ؟

بچه یه نکته ای رو بتون بگم اگه می خواین تاپیک مهم بمونه زیاد اسپم ندین تاپیک عالیه ها یکم اون بحث های خودمونی رو بزارید تو اسپویلر
اون تاپیکم سر زدم جالبه یکی مثل شما داشت برای ایول این کارو می کرد به اون هم گفتم سعی کنید اپیزودیک کار کنید
بعد یه سوال این الان کامیک بود؟؟؟؟؟!!!!!

تعریف شکست رو هم تحریف میکنی ؟! :دی خود ورجیل هم حتی تایید میکنه که شکست خورده و با تعجب میپرسه : Am I Being Defeated ?!
بیا خود طرف قبول داره شکست خورده ولی هوادارای نرو قبول نمیکنند :دی
خب دیگه! دیگه D.T فعال شد!!! :دی
اولاً قویترین کارکترا از نظر شخص من تو کله سری دویل بترتیب از این قرارن :دانته4، دانته 1، نیرو، ورجیل
بعله، نیرو حتی از ورجیل هم شاختره؟! چون ورجیل خان جلو دانته کم آورد و زد به چاک؛ اما نیرو با اینکه شمشیره دانته تا دمه شاه رگش رسیده بود بازم میخواست بجنگه!!! نیرو اینه....

مگه نرو هم طرفدار داره؟وقتی دانته هست اصلا نرو چرا طرفدار داره.نرو اصلا ابهت و شوخ طبعی دانته رو نداره تازه قیافه اش هم اصلا جالب نیست.کلا فقط دانته مخصوصا شماره 3 که عالی بود.
اگه این نظرشخص شماست که هیچ؛ ولی اگه واقعاً فکر میکنی اینجوریه که شما فکر میکنی یه سر به فیس بوق بزن ببین نیرو هم فن داره اندازه موهایه کلت!!!
البته اگر کچل نیستیا :دی
نه علی جان اتفاقا من فقط از نیرو طرفداری نمیکنم. کلی بخوام بگم قدرت نیرو با دانته شماره سوم برابره حالا خوب باشه یا بد اما واقعیت اینه دیگه. کلا بخوایم قدرتمند ترین دانته رو در نظر بگیریم دانته دویل 1 هستش هم ابهت خاصی رو داشت و هم تونست شاهزاده تاریکی و نیلو انجلو رو نابود کنه. ابهتی بود واسه خودش که همه هیولا ها هنگام مرگ اون رو در غالب اسپاردا میدیدن. اما دانته سه قدرتمند بود و ورجیل رو شکست میده الته نمیتونه مثل نبرد مرحله هفتم ورجیل رو میخکوب کنه. اگه دقت کرده باشید ورجیل نه کمک میخواست و نه کمک میکرد اینو باید همتون متوجه باشید. اما خداییش من طرفداری بی جهت از نیرو نمیگیرم. میدنم پسر کم سن و سال لوسیه که اصلا اخلاق نداره اما کلا غرور و جذبه و تیکه اندازی که داشت ازش خوشم اومد. اما خوب الان از نیرو طرفداری میکنم دلیل نداره از دانته متنفر باشم بلکه یکی از طرفدار های اونم.
الن چرا توهین میکنید به کاراکتر؟ هرکی طرفدار دانته سه باشه یعنی دویل بازه.
میدونی تفاوت چیه؟! اینه که من و شما میگیم دانته و نیرو فوق العادن تو سری، فن های دانته اصلاً نیرو رو قبول ندارن؟! چراش رو نمیدونم! خوده من هنوز هیرو نامبر وانم تو دویل دانتست؛ اما دانته ایاش نمیتونن قبول کنن که هم میشه فن دانته بود هم نیرو؛ حکایته تاپیک بقلیه... :دی
گفته آخرت هم تأیید میشه، ولی خودت رو ناراحت نکن :دی
بچه یه نکته ای رو بتون بگم اگه می خواین تاپیک مهم بمونه زیاد اسپم ندین تاپیک عالیه ها یکم اون بحث های خودمونی رو بزارید تو اسپویلر
اون تاپیکم سر زدم جالبه یکی مثل شما داشت برای ایول این کارو می کرد به اون هم گفتم سعی کنید اپیزودیک کار کنید
از اینکه به فکره تاپیکی ممنونم آقایه آرخام
نه دیگه، قبول دارم آرخام خیلی نامردیه واست؛ فعلاً همون موندوس :دی
خب کامیک بود دیگه؛ مگه عکسایه اول قسمت ها رو ندیدی؟! وایستا! چی شد؟! ارزش کاره بچه هایه تاپیک رو داری زیر سؤال میبری؟! )x
دوستیمون به جایه خود؛ ولی با فنای دویل شوخی نکن که اعصاب معصاب تعطیله ها!!! اصلاً حالا که اینطور شد همون آرخامی :دی
میخوامت ای دوست یکه تازه من؛ حالا جداً میتونی اون ترکی که گفتم رو کاور کنی؟! سبکش Alt.metalه منم میشم وکالیست :دی

لطف دارین آرخام مرد شریفی بود :p
آخه من فکر کردم طراحی کردین مثل کامیک بوک ها این کامیک نیس این ناول میشه
کدوم ترک ؟؟ :دی
خیلی زیاد هم مرد شریفی بود! از اونجا که مرگه با شرافتی هم داشت :دی >:)
ببین، این بحث رو تموم کن، دوستانه میگما؛ بچه ها بیان ببینن بردی زیره سؤال دیگه بهت میگن Scarecrowها؟! از ما گفتن بود! :دی =))
بنظره من کاملاً کامیک هم بود! مگه ندیدی تو هر سبکی خلاقیت به خرج میدن؟! اینم یجور خلاقیت بود دیگه :دی

ممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
ولی باید عرض کنم که بعله این نوول هست البته کامله کامل نوول نیست یه ذره کمیک هم توش داره و به قول پدر آرتاس یه کاره خلاقانه و مفیده :d

ولی بحثم راجع به انیمه ی دویل اسپم نبود ، جدی می گم اون یارو شاگرد اسپاردا اگه ورجیل نیست کیه ؟
بعدشم من یه ذره تو دانلودش مشکل دارم ، میشه از طریق مدیا فایر برام بزارینش

خیلی زیاد هم مرد شریفی بود! از اونجا که مرگه با شرافتی هم داشت :دی >:)
ببین، این بحث رو تموم کن، دوستانه میگما؛ بچه ها بیان ببینن بردی زیره سؤال دیگه بهت میگن Scarecrowها؟! از ما گفتن بود! :دی =))
بنظره من کاملاً کامیک هم بود! مگه ندیدی تو هر سبکی خلاقیت به خرج میدن؟! اینم یجور خلاقیت بود دیگه :دی

آقا من دنبال القاب نیستم اصن به من بگین red orb مهم نی
مهم اینه که این کامیک نبود :p

ممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
ولی باید عرض کنم که بعله این نوول هست البته کامله کامل نوول نیست یه ذره کمیک هم توش داره و به قول پدر آرتاس یه کاره خلاقانه و مفیده :d

ولی بحثم راجع به انیمه ی دویل اسپم نبود ، جدی می گم اون یارو شاگرد اسپاردا اگه ورجیل نیست کیه ؟
بعدشم من یه ذره تو دانلودش مشکل دارم ، میشه از طریق مدیا فایر برام بزارینش
تاپیک بالایی منظورته دیگه :دی
به هر حال هرچی که هست باحاله فقط جان من یکم ارگنایز کار کنید اپیزودیک بنویسید و هر هفته تو یه روز مشخص بزارید

آره دوست عزیز اپیزودی هست و از این به بعد هر شب ساعت 9 شب می زاریم فکر می کنم نزدیک 20-22 قسمت باشه
(آخه هنوز قسمت بندیش پیش خودمون مشخص نیست اینکه میگم نزدیک به 20-22 قسمت هست )

پس کیه ؟
یکی از شاگردان اسپاردا بوده که میخواسته با فرزنداسپاردا یا خود اسپاردا مبارزه کنه
تقریبا بیشتر حال رمان رو داره اگه اسم تابیک رو اشتباه زدم درستش میکنم

آره دوست عزیز اپیزودی هست و از این به بعد هر شب ساعت 9 شب می زاریم فکر می کنم نزدیک 20-22 قسمت باشه
(آخه هنوز قسمت بندیش پیش خودمون مشخص نیست اینکه میگم نزدیک به 20-22 قسمت هست )
من که می گم هفتگیش کنین اینجوری فرصت بیشتری برای کار دارین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or