بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
رگ دانته ایم زد بیرون :دی خطاب به آرتاس :
من توی پست قبلیم با دلیل و منطق اومدم ثابت کردم که دانته توی 4 ضعیفتر از دانته شماره 3 بود بعد خیلی راحت میای میگی کاپکام بد طراحی کرده !!! خب مرد مومن ( کافر :دی ) منم از همون اول دارم میگم دانته توی 4 ضعیفتر از شماره 3 هست و قرار دادن دانته 3 در مقابل نرو یه کار خنده داره ولی هیچکس قبول نمیکرد ، حالا که با دلیل دارم ثابت میکنم بحث رو میپیچونی !!! خب معلومه کاپکام اینطوری طراحیش کرده ، چون اگه قرار بود همه استایل ها رو داشته باشه دیگه نرو که هیچی حتی اسپاردا هم جلودارش نبود ، پس مجبور شدن دانته 4 رو ضعیف تر از دانته 3 بسازن ، که این همون حرفیه که من از اول زدم ولی طرفدارای نرو قبول نکردن و مجبور شدم اینطوری ثابت کنم
در مورد ورجیل هم بعد از خوندن پست آرمین که گفته بود نرو راحت ورجیل رو شکست میده باید هم یه همچنین برداشتی بکنم ، یعنی ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست که شکست دادنش سخت باشه و خیلی راحت میشه شکستش داد
خوبه!!! فکر کنم الان دیگه همه رفتیم رو D.T :دی نه باور کن من قصدم پیچوندن قضیه نیست! منم که اولش بخاطره منطقت تشکر کردم!!! آما، میگم نباید از نظر گیم پلی مقایسه کرد!!! باید از نظر داستانی مقایسه کرد!! شما خودت منطقت قبول میکنه وقتی طرف کلش بو قرمه سبزی (واسه دانته پیتزا :دی) میده از وقتیکه کاملاً پخته شده، قویتر باشه؟! شاید جسورتر باشه، اما قویتر؟! به هر حال بنظرمن نباید 2تا مبحث گیم پلی و داستان با هم قاطی بشه!
کاری نداریما ولی نیرو که سانکتوس رو مثله پشه لهش کرد و بعدم یاماتو رو کثیف کرد به خونش و بعد هم که یار را به آغوشه خود کشید :دی
جانه من دیگه بحث سانکتوس رو نیار وسط که نیرو پوستش کنده شد تا اون پیری رو شکست بده، حالا شمشیر اسپاردا هم دستش باشه... :دی =))

خوبه!!! فکر کنم الان دیگه همه رفتیم رو D.T :دی نه باور کن من قصدم پیچوندن قضیه نیست! منم که اولش بخاطره منطقت تشکر کردم!!! آما، میگم نباید از نظر گیم پلی مقایسه کرد!!! باید از نظر داستانی مقایسه کرد!! شما خودت منطقت قبول میکنه وقتی طرف کلش بو قرمه سبزی (واسه دانته پیتزا :دی) میده از وقتیکه کاملاً پخته شده، قویتر باشه؟! شاید جسورتر باشه، اما قویتر؟! به هر حال بنظرمن نباید 2تا مبحث گیم پلی و داستان با هم قاطی بشه!
کاری نداریما ولی نیرو که سانکتوس رو مثله پشه لهش کرد و بعدم یاماتو رو کثیف کرد به خونش و بعد هم که یار را به آغوشه خود کشید :دی
جانه من دیگه بحث سانکتوس رو نیار وسط که نیرو پوستش کنده شد تا اون پیری رو شکست بده، حالا شمشیر اسپاردا هم دستش باشه... :دی =))
اگه دانته Devil Arms ها رو نگه میداشت حرفت درست بود ولی دانته Devil Arms ها رو میفروشه ، پس آره میتونم بگم دانته توی شماره 3 توی اوج جوونی و با کلی Devil Arms مطمئنا قویتر از دانته شماره 4 ـه

اگه دانته Devil Arms ها رو نگه میداشت حرفت درست بود ولی دانته Devil Arms ها رو میفروشه ، پس آره میتونم بگم دانته توی شماره 3 توی اوج جوونی و با کلی Devil Arms مطمئنا قویتر از دانته شماره 4 ـه
حرفت رو رد نمیکنم!!! اما ببین تو خط داستانی که فقط ربلیون نقش داره، اصن یه دانتست و یه ربلیون، هیچ کدووم از دویل آرمایه دیگه نقشی ندارن که... و اگر هم اینجوری در نظر بگیریم دانته جون مسلماً تو سن 40 سالگی مهارتش تو استفاده از ربلیون بیشتره تا تو سن 20 سالگی دیگه...
وگرنه که از نظره گیم پلی دانته 3 با اون استایله Doppleganger که اسپاردا رو با موندوس و کل فک و فامیلاش میکنه تو قوطی درش هم میبده میفرستش تو شوتینگ... :دی
راستی نظرت هم درباره این کریدو بگو دیگه...

حرفت رو رد نمیکنم!!! اما ببین تو خط داستانی که فقط ربلیون نقش داره، اصن یه دانتست و یه ربلیون، هیچ کدووم از دویل آرمایه دیگه نقشی ندارن که... و اگر هم اینجوری در نظر بگیریم دانته جون مسلماً تو سن 40 سالگی مهارتش تو استفاده از ربلیون بیشتره تا تو سن 20 سالگی دیگه...
وگرنه که از نظره گیم پلی دانته 3 با اون استایله Doppleganger که اسپاردا رو با موندوس و کل فک و فامیلاش میکنه تو قوطی درش هم میبده میفرستش تو شوتینگ... :دی
راستی نظرت هم درباره این کریدو بگو دیگه...
قبلا نظرم رو گفتم :
اما نظرم در مورد کریدو ، به نظر من کریدو قویترین و بهترین ( از لحاظ ساخت دارم میگم ) شخصیت جدیدی بود که توی DMC4 معرفی شد ، از ظاهر تا رفتارش و حتی قدرتش همگی کاملا بهش میاد و یکی از بهترین شخصیت های سری هست ، هم نگرانیش نسبت به کایری باورپذیره و هم وفاداریش به Order قابل درکه ، صحنه مرگش هم یکی از ناراحت کننده ترین صحنه ها توی سری DMC بود

دوستان انیمه کدوم قسمتش از همه باحالتره که دانلود کنم ؟!

---------- نوشته در 03:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

یه درخواستی هم داشتم گفتم اگه میشه رو مدیا فایر برام بزارین ؟کسی بهم اهمیت نداد :(

دوستان انیمه کدوم قسمتش از همه باحالتره که دانلود کنم ؟!
یه درخواستی هم داشتم گفتم اگه میشه رو مدیا فایر برام بزارین ؟کسی بهم اهمیت نداد :(
من انیمه رو ندارم! (راستش رو بخوای علاقه ای هم بهش ندارم) وگرنه واسط میزاشتم، حالا میگردیم ما هم اگه چیزی بود خبر میدم

---------- نوشته در 04:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:12 PM ارسال شده بود ----------

فکر کنم آرمین هنوز نظرش رو نگفته :دی افشین هم همینطور :دی
افشین که تحریمه :دی
هم تیمیم هم یادمه گفت
----------------
حالا خودم استارت میزنم! :دی
اگنس! کسی که از جنبه منفی علم استفاده کرد؛ گرچه بنظرم خودش هم نمیدونست چی میخواد فقط هرج و مرج میخواست؟! و خب با استفاده ای که از کایریه کرد، نسخه خودش رو پیچید!!! و همونطور که گفتم من عاشق سکانسه پایانی مبارزه دانته با این مگس هستم که بهش میگه Human have something that demons lack بعد اگنس میگه What? What is that?! بعدم دانته جون تحقیق هایه اگنس رو به هوا میفرسته و بهش میگه باید تکالیفت رو تو خونه انجام میداد :دی بعدم تیر رو میچاقه تو چشه اگنس و در پایان با یه شلیک رو برویه مجسمه اسپاردا میگه And the silence is rest

اگنس : یکی دیگه از شخصیت هایی بود که اصلا ازش خوشم نمیومد و از همون اول منتظر مرگش بودم ، میشه گفت که توی Order نقش محقق رو ایفا میکرد و دروازه ها و شوالیه ها رو خودش ساخته بود ، بزرگترین آرزوش تبدیل شدن به یه Deamon کامل بود که ناکام از دنیا رفت :دی

LOL من اصلا به شخصیت آگنس توجهی نکنم چون در کل در سایه بود ولی خداییش یکی از بهترین باسهایی که خیلی کشتنش با دانته چسبید و دموی اول و آخرش رو دوست داشتم همین آقا سوسکه بود ، خیلی باحال بود مخصوصا اونجا که دانته کاغذ رنگی می ریخت تو هوا :))

در مورد موضوعی که آرمین گفت (ورجیل) : آرمین خداییش میخوای مبارزه های دانته و ورجیل رو با دانته و نرو مقایسه کنی ؟! دانته اصلا به نرو آسیبی نرسوند و باهاش بازی میکرد و آخرش با یه پس گردنی انداختش روی زمین و پا گذاشت روی دستش ، ولی مبارزه های ورجیل و دانته همگی خونین بود و همدیگه رو داغون میکردن ، حتی توی همون مبارزه آخری بعد از اون ضربه ایی که دانته به ورجیل زد نکنه توقع داشتی دوباره ورجیل به مبارزه ادامه بده ؟! اون ضربه اینقدر قوی بود که باعث شد گردنبند ورجیل هم پاره بشه و بیوفته ، در ضمن ورجیل تسلیم نشد و تصمیم گرف توی دنیایی که زمانی خونه پدرش بوده بمونه ، بعد از اون هم که با همون حال خرابش به مبارزه با شاهزاده تاریکی رفت

در مورد قدرت ورجیل هم به نظر من یکی از قویترین باس های سری DMC بود ( چه خودش چه Nelo Angelo ) و اصلا قابل مقایسه با نرو نیست ، بدون این که بخوام فن بازی در بیارم دارم این رو میگم ، اما برای خود من شکست دادن ورجیل خیلی سخت بود ، ولی ظاهرا از دید هوادارای نرو ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست !!!!!
خوب علی جان من هم قبول دارم قوی ترین باس دویل سه ورجیل بود کهجتی روی درجه اسون هم سخت بود خداییش اینو قبول دارم. اما دانته 4 دو تا استایل نداشت و کمی ضعیف تر بود خوب باس ها هم اسونتر طراحی شده بودند مثلا برای همون زنه بود به اسمه نوال جونمون کنده شد اما بیشتر غول های شماره 4 در سطح اسونتری طراحی شده بودند. یه نکته ای رو یکی از فن های دانته گفت درباره نیرو که واقعا باید با طلا بنویسند.
من خودم به شخصه هم نرو رو دوست دارم هم دانته اما خوب دانته بیشتر مورد علاقه فن های DMC ، مثل من هست!
من ندیدم کسی بگه از " نیرو " متنفرم اما قضیه اینه که همه نیدونن نیرو هم شخصیت شاخی هست اما نمیخوان اینو باور کنن
4.gif

یه مثال ساده براتون میزنم تا راحت تر منظورم رو متوجه بشید :
تصور کنید دانته ، یک گوشی htc هست ! و نیرو هم یک گوشی سامسونگ! با اینکه الان سامسونگ ( نیرو ) چنان ویژگی هایی داره که htc ( دانته ) به گرد پاشم نمیرسن :دی
اما هیچوقت کسی نمیخواد و دوست نداره که باور کنه نیرو چقدر شاخ هست ...
4.gif

حالا من هرچند دلیل و مننطق بیارم قدرت نیرو با دانته سه برابره مخالفت میکنید و مشکل این نیست رفیق. قبول دارم وقتی یه کاراکتر جای شخصیتت محبوب رو میگیره چقدر به ادم زور میاد. راستش دانته جدید هم اینطور بود یا خود نیرو اما پس از مدتی تصمیم گرفتم کمی انعطاف پذیر باشم و شخصیت های جدید رو در بازی بپذیرم. درسته این بازی دانته هست اما داستان و سرگذشت دانته رو چقدر میتونستن ادامه بدن. هر چند همونطور که گفته بودید هرچی میخواستن گذشته دانته رو فاش کنن بد تر در داستان تناقض ایجاد میکردن تا داستان ریبوت شد. دانته به ورجیل هم اسیبی نرسوند اما ورجیل بهدانته در مشن 7 اسیب رسوند. اگه دقت کرده باشین دانته فقط در مبارزه اول با نیرو بازی کرد و بقیه مبارزههای جدی جنگید اما ارتاس به نکته دقیقی اشاره کرد که تایید میکنم نیرو شیمشر دانته رو از دستش در اورد اما اگه عجله نمیکرد و دقت شده عمل میکرد 100 درصد دانته شکست میخورد.
نه پدرش بوده بمونه ، بعد از اون هم که با همون حال خرابش به مبارزه با شاهزاده تاریکی رفت

در مورد قدرت ورجیل هم به نظر من یکی از قویترین باس های سری DMC بود ( چه خودش چه Nelo Angelo ) و اصلا قابل مقایسه با نرو نیست ، بدون این که بخوام فن بازی در بیارم دارم این رو میگم ، اما برای خود من شکست دادن ورجیل خیلی سخت بود ، ولی ظاهرا از دید هوادارای نرو ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست !!!!!
من قدرت ورجیل رو زیر سوال نمیبرم اما اگه احساسات و بچه بازی نیرو رو کنار بذاریم نیرو هم قدرت زیادی داره و بخاطر اینکه بچه بازی در میاره دست کمش میگیرید.

---------- نوشته در 06:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:42 PM ارسال شده بود ----------

رگ دانته ایم زد بیرون :biggrin1: خطاب به آرتاس :
من توی پست قبلیم با دلیل و منطق اومدم ثابت کردم که دانته توی 4 ضعیفتر از دانته شماره 3 بود بعد خیلی راحت میای میگی کاپکام بد طراحی کرده !!! خب مرد مومن ( کافر :biggrin1: ) منم از همون اول دارم میگم دانته توی 4 ضعیفتر از شماره 3 هست و قرار دادن دانته 3 در مقابل نرو یه کار خنده داره ولی هیچکس قبول نمیکرد ، حالا که با دلیل دارم ثابت میکنم بحث رو میپیچونی !!! خب معلومه کاپکام اینطوری طراحیش کرده ، چون اگه قرار بود همه استایل ها رو داشته باشه دیگه نرو که هیچی حتی اسپاردا هم جلودارش نبود ، پس مجبور شدن دانته 4 رو ضعیف تر از دانته 3 بسازن ، که این همون حرفیه که من از اول زدم ولی طرفدارای نرو قبول نکردن و مجبور شدم اینطوری ثابت کنم

در مورد ورجیل هم بعد از خوندن پست آرمین که گفته بود نرو راحت ورجیل رو شکست میده باید هم یه همچنین برداشتی بکنم ، یعنی ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست که شکست دادنش سخت باشه و خیلی راحت میشه شکستش داد ، در ضمن اگه زمین انداختن شمشیر دانته ملاک باشه که ورجیل نه تنها شمشیر دانته رو انداخت زمین بلکه شمشیر خودش رو فرو کرد توی شکم دانته
رفیق اینقدر زود عصبی نشو چون ما داریم بحث دوستانه میکنیم بعد مشکل پیش میاد:dهمونطور که در بحث قبلی گفتم باس ها اسونتر بودن اگه دانته نیرو رو شکست میداد باید یه مبارزه از طرف دانته میگذاشتن که نیرو رو شکست بده اما دانته نمیتونست و همونطور که در پست قبلیم گفتم نیرو اگه کمی دقت به خرج میدا میتونست دانته رو به راحتی ششکست بده.(از اون داد و فریاد های الکی نیرو لجم میگرفت:) )
مورد ورجیل هم بعد از خوندن پست آرمین که گفته بود نرو راحت ورجیل رو شکست میده باید هم یه همچنین برداشتی بکنم ، یعنی ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست که شکست دادنش سخت باشه و خیلی راحت میشه شکستش داد ، در ضمن اگه زمین انداختن شمشیر دانته ملاک باشه که ورجیل نه تنها شمشیر دانته رو انداخت زمین بلکه شمشیر خودش رو فرو کرد توی شکم دانته
اینهم همش تقصیر کایری بود دیدید که نیرو با شمشیر به سم مجسمه حرکت کرد ولی با دیدن کایری خشکس زد و در نتیجه ساکنوس از موقعیت استفاده کرد

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

اگنوس! خوب شخصیت خنده داری داشت اما کلا خیلی مخ بود . اون شمشیر نیرو و تمام اعضای فرقه رو ساخت و خیلی نامردانه مبارزه میکرد مثلا مشن 6 خیلی نامردانه نیرو رو میخکوب کرد و هیچ نظری راجبش ندارم دیگه:)

آرمین جان بهتره بحث در مورد دانته و نرو رو تموم کنیم چون من اگه تا صبح هم بشینم و برات دلیل بیارم دوباره این بحث ادامه داره ( طبیعیه هیچکس نمیخواد ضعف شخصیت محبوبش رو باور کنه )

آرمین جان بهتره بحث در مورد دانته و نرو رو تموم کنیم چون من اگه تا صبح هم بشینم و برات دلیل بیارم دوباره این بحث ادامه داره ( طبیعیه هیچکس نمیخواد ضعف شخصیت محبوبش رو باور کنه )
باشه علی جان اما هرکسی یه دلیل داره من نخواستم نیرو بیش از حد قدرتمند جلوهبدم اما از نظر شخص بنده این بودکه نیرو با دانته سه یه رنج قدرت دارند. اگه از من میپرسیدند دانته 1 یا نیرو بیشتر قدرت داره مسلما میگفتم دانته و مطمئنم دانته1 از نیرو وحتی ورجیل و اسپاردا قدرتمند تره حتی سازندگان اینو گفتن چون دانته یک تو بهترین سن بود قدرت کافی هم داشت. نه من ضعف نیرو رو در مقابل دانته 1 قبول میکنم اما خداییش در مقابل دانته سه نه! چون دوست ندارم برای دفاع از کاراکتر مورد علاقه ام استلال بیخود بیارم و الکی بگم عشق است و نیرو! ضعف های اونو میپذیرم اما از نقاط قوت اون دفاع میکنم.
بچه ها از یکی از ناظمان خواستم اسم تابیک رو عوض کنه اشتباه از من بود پس دیگه راجب اسم تابیک بحث نکنین:)

نیرو جون عزیزم! بقوله یکی از دوستان ریلکس کن؛ چندتا نفسه عمیق! آهان!! حالا شد!!! دوباره برو جلو پسر ببینم چه میکنیا :دی
عه!!! شوخی کردم بابا!!! کجا میری؟! بیا بابا مسابقه تموم شد رفت، اونم به نفع داور :دی
اینم به مناسبت ختم به خیر شدن بحث با حداقل مجروحین، کاری از منو دوستم :دی :p
2so18q9bzohx1keg23u.jpg

پس چی؟! فکر کن من نباشم :دی

---------- نوشته در 01:48 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:40 AM ارسال شده بود ----------

خب بریم سراغه کارکتره بعد؟! کی باشه؟! فقط اون پیری موند دیگه؟! منظورم سانکتوسه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or