Arth@s
کاربر سایت
خوبه!!! فکر کنم الان دیگه همه رفتیم رو D.T نه باور کن من قصدم پیچوندن قضیه نیست! منم که اولش بخاطره منطقت تشکر کردم!!! آما، میگم نباید از نظر گیم پلی مقایسه کرد!!! باید از نظر داستانی مقایسه کرد!! شما خودت منطقت قبول میکنه وقتی طرف کلش بو قرمه سبزی (واسه دانته پیتزا ) میده از وقتیکه کاملاً پخته شده، قویتر باشه؟! شاید جسورتر باشه، اما قویتر؟! به هر حال بنظرمن نباید 2تا مبحث گیم پلی و داستان با هم قاطی بشه!رگ دانته ایم زد بیرون خطاب به آرتاس :
من توی پست قبلیم با دلیل و منطق اومدم ثابت کردم که دانته توی 4 ضعیفتر از دانته شماره 3 بود بعد خیلی راحت میای میگی کاپکام بد طراحی کرده !!! خب مرد مومن ( کافر ) منم از همون اول دارم میگم دانته توی 4 ضعیفتر از شماره 3 هست و قرار دادن دانته 3 در مقابل نرو یه کار خنده داره ولی هیچکس قبول نمیکرد ، حالا که با دلیل دارم ثابت میکنم بحث رو میپیچونی !!! خب معلومه کاپکام اینطوری طراحیش کرده ، چون اگه قرار بود همه استایل ها رو داشته باشه دیگه نرو که هیچی حتی اسپاردا هم جلودارش نبود ، پس مجبور شدن دانته 4 رو ضعیف تر از دانته 3 بسازن ، که این همون حرفیه که من از اول زدم ولی طرفدارای نرو قبول نکردن و مجبور شدم اینطوری ثابت کنم
در مورد ورجیل هم بعد از خوندن پست آرمین که گفته بود نرو راحت ورجیل رو شکست میده باید هم یه همچنین برداشتی بکنم ، یعنی ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست که شکست دادنش سخت باشه و خیلی راحت میشه شکستش داد
کاری نداریما ولی نیرو که سانکتوس رو مثله پشه لهش کرد و بعدم یاماتو رو کثیف کرد به خونش و بعد هم که یار را به آغوشه خود کشید
جانه من دیگه بحث سانکتوس رو نیار وسط که نیرو پوستش کنده شد تا اون پیری رو شکست بده، حالا شمشیر اسپاردا هم دستش باشه...