ببینم بچه ها! علی خان هم کنکور داره نمیاد؟! کیا با ایشون در ارتباطن؟! آمارا رو بشه سریع
فکر کنم سانکتوس شبش فیلم جنگی زیاد دیده بوده![]()
منم میخوام اینجا فعال باشمو هی پست بدم :d
بگید چیکار کنم؟؟ میتونم به عنوان آگهی بازرگانی یا زیرنویس هم فعالیت کنم چون فقط من دویل4 رو بازی کردم ولی I Love Dante + Nero :d
من 4 شماره این بازی رو انجام دادم شما اگه میخوایی واقعا بدونی سری DMC چرا شد DMC تاریخی برو شماره 1 رو از هر جایی شده گیر بیار بازی کن اونوقت تازه میفهمی DMC چی هستش
درسته... تو پست های پایینتر هم گفتم وقتشو دیگه ندارم!
فقط یه سوال نسخه ی PCهم داره دیگه؟
درسته... تو پست های پایینتر هم گفتم وقتشو دیگه ندارم!
فقط یه سوال نسخه ی PCهم داره دیگه؟
سلام؛خب بچه ها می دونین که بالا اومدن این تاپیک و مهم شدنش رو تا حدودی مدیون پدر آرتاس عزیزم هستیم بنابراین حالا که ممکنه برای چند روز ایشون نباشن ، باید این تاپیک رو همچنان سر پا نگه داریم برای همین از دوستان عزیزم
Dente never Cry و Nero Turbo و Tehanu و سایر تازه حضوران در این تاپیک خواهشمندم که بحث رو پیش ببرین و نزارین تاپیک بخوابه
ممنونم
اگه موافق باشین بیاین در مورد چگونگی آشناییتون با سری دویل می کرای بحث کنیم
سلام به همه دوستان و دویل می کرای کارایه عزیزسلام؛
من موافقم با همش!!!99%این آخرین پسته منه
خب من همونطور که قبلاً هم گفتم دیوونه وار عاشقه این بازیم! اما عشقه من دلیل و منطق داره، جدا از گیم پلی و داستان! و اون اینه که این بازی آنارشیم مطلقه! فقط قبلش هشدار بدم که به مزاقه خیلیاتون ممکنه خوش نیاد! واسه همین بقیش رو تو اسپویلر میزارم تا هرکی خواست بخونه، فقط یادتون باشه که من هشدارم رو دادم
شخصی که تو دنیایه جهنمی میخنده، موجوداتی که زندگی رو کلاً بی معنی کردن و کارکترهایه یونیکی که وجود دارن تو بازی، همشون آنارچن! 2وم این بازی بحث خدا و مذهب و آدم رو کامل جدا میکنه؛ جوری که میگه همه چی به خودت بستگی داره حتی تو بدترین شرایط! و این یعنی حرف مکتب اومانیسم!!!! در آخر اصلیترین دلیل؛ فکر میکنید دانته یا بقیه کارکترهایه یونیکه این بازی سمبله چی هستند؟ مثلاً دانته! کسی که یه وجه شیطانی داره، میخنده، خشنه، به جنس مخالف گرایش داره و خوردن (مخصوصاً پبتزا) رو دوست داره، میدونید اینها المان هایه چه چیزی هستند؟! شاید واسه بعضیا قبولش سخت باشه، ولی اینا مشخصه هایه انسان کامل هستند! انسانی که جنبه + و - خودش را قبول کرده و طردشون نمیکنه! و برایه تمایلات و غرایز خودش ارزش قائله و به اونها احترام میزاره و سعی میکنه واسشون بهترین ها رو بیاره... نه اینکه تو فکر سرکوبشون باشه... بعله! من اینطوری فکر میکنم که این بازی ارتباط تنگاتنگی با فیلسوفه مورد علاقه من، یعنی فردریش ویلیام نیچه داره! واسه همین این بازی واسه من ستودنیه...
درسته ، آرتاس عزیز یکی از معدود کاربرای سایت هستن که اینطور راحت حرف می زنن و به طرز عجیبی منو یاده دانته می اندازهواقعاً از دیدن اینکه همچین کسی هست که همچین عقایدی داره
والاه علی آقا من چند تا موضوع مطرح می کنم حالا هر کدوم رو خواستین راجع بهش می حرفیم:خب بحث در مورد شخصیت ها که تموم شد ، الان درباره چی بحث کنیم ؟! آتوسا خانوم موضوع بحث رو بگو تا شروع کنیم
خب من کار ایشون رو کاملاً تأیید میکنم! چون اصلش هم همینه، اگه ماها نتونیم حرفامون رو تو دنیایه مجازی راحت بیان کنیم (البته با رعایت ادب و احترام) پس کجا میتونیم بریزیمشون بیرون؟! شاید چیزه به درد بخوری برایه کسی توش بود!!! مخصوصاً اینجا که تازه داره عقاید خیلیا شکل میگیره...درسته ، آرتاس عزیز یکی از معدود کاربرای سایت هستن که اینطور راحت حرف می زنن و به طرز عجیبی منو یاده دانته می اندازه:d
خب دوستان ، به گفته ی دوست عزیزم NERO TURBO در (داستانهای دویل می کرای ) قراره بعد از مدتی سیزن دوم از داستان هم گذاشته بشه (البته ناگفته نماند که هنوز از همین سیزن 1 10 قسمت دیگه مونده )
حتما دنبال کنین که ماجرا داره جالب میشه![]()