بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ببینم بچه ها! علی خان هم کنکور داره نمیاد؟! کیا با ایشون در ارتباطن؟! آمارا رو بشه سریع :دی
میخواست ادا اسپاردا رو در بیاره
فکر کنم سانکتوس شبش فیلم جنگی زیاد دیده بوده :دی

ببینم بچه ها! علی خان هم کنکور داره نمیاد؟! کیا با ایشون در ارتباطن؟! آمارا رو بشه سریع :دی

فکر کنم سانکتوس شبش فیلم جنگی زیاد دیده بوده :دی

دوباره یه روز نبودم شروع کردی آمار گرفتن :دی

سانکتوس : اصلا حیف این وقتی که دارم میزارم برای نوشتن در موردش :دی :| تا آخر بازی نفهمیدم این شخصیت خوبی بود یا بد ، از یه طرف به همه خیانت میکرد و آدم بده داستان بود از طرف دیگه حرف هایی که کریدو لحظه مرگش به دانته زد ( سانکتوس قلب خوبی داره و میخواد دنیا رو از هرج و مرج نجات بده ) تا آخر بازی اذیتم میکرد

منم میخوام اینجا فعال باشمو هی پست بدم :d
بگید چیکار کنم؟؟ میتونم به عنوان آگهی بازرگانی یا زیرنویس هم فعالیت کنم چون فقط من دویل4 رو بازی کردم ولی I Love Dante + Nero :d

من 4 شماره این بازی رو انجام دادم شما اگه میخوایی واقعا بدونی سری DMC چرا شد DMC تاریخی برو شماره 1 رو از هر جایی شده گیر بیار بازی کن اونوقت تازه میفهمی DMC چی هستش

---------- نوشته در 07:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:59 AM ارسال شده بود ----------

راستی من نمی دونم چرا تو نظر سنجی شماره 3 بهتر بود شماره 2 که افتضاح بود اما شماره 1 یک چیزه دیگه ای هستش فوق العاده بود

من 4 شماره این بازی رو انجام دادم شما اگه میخوایی واقعا بدونی سری DMC چرا شد DMC تاریخی برو شماره 1 رو از هر جایی شده گیر بیار بازی کن اونوقت تازه میفهمی DMC چی هستش

درسته... تو پست های پایینتر هم گفتم وقتشو دیگه ندارم!
فقط یه سوال نسخه ی PCهم داره دیگه؟

نمیدونم این عکس رو دیدین یا نه... ولی عکس coolـیه :d

i97112_247835-217263861628523-10687-n.jpg

---
خیر ... انحصاری PS2 هست .
دیگه بدتر از این نمیشه!!

درسته... تو پست های پایینتر هم گفتم وقتشو دیگه ندارم!
فقط یه سوال نسخه ی PCهم داره دیگه؟

نه فقظ نسخه 3 و 4 برای pc اومدن ولی میتونی با شبیه ساز ها بازی کنی الان سری RE برای گیم کیوب رو روی pc دارم بازی میکنم شما بهتره امتحان کنی

خب بچه ها می دونین که بالا اومدن این تاپیک و مهم شدنش رو تا حدودی مدیون پدر آرتاس عزیزم هستیم بنابراین حالا که ممکنه برای چند روز ایشون نباشن ، باید این تاپیک رو همچنان سر پا نگه داریم برای همین از دوستان عزیزم
Dente never Cry و Nero Turbo و Tehanu و سایر تازه حضوران در این تاپیک خواهشمندم که بحث رو پیش ببرین و نزارین تاپیک بخوابه
ممنونم

اگه موافق باشین بیاین در مورد چگونگی آشناییتون با سری دویل می کرای بحث کنیم

خب بچه ها می دونین که بالا اومدن این تاپیک و مهم شدنش رو تا حدودی مدیون پدر آرتاس عزیزم هستیم بنابراین حالا که ممکنه برای چند روز ایشون نباشن ، باید این تاپیک رو همچنان سر پا نگه داریم برای همین از دوستان عزیزم
Dente never Cry و Nero Turbo و Tehanu و سایر تازه حضوران در این تاپیک خواهشمندم که بحث رو پیش ببرین و نزارین تاپیک بخوابه
ممنونم

اگه موافق باشین بیاین در مورد چگونگی آشناییتون با سری دویل می کرای بحث کنیم
سلام؛
99%این آخرین پسته منه
من موافقم با همش!!! :دی
خب من همونطور که قبلاً هم گفتم دیوونه وار عاشقه این بازیم! اما عشقه من دلیل و منطق داره، جدا از گیم پلی و داستان! و اون اینه که این بازی آنارشیم مطلقه! فقط قبلش هشدار بدم که به مزاقه خیلیاتون ممکنه خوش نیاد! واسه همین بقیش رو تو اسپویلر میزارم تا هرکی خواست بخونه، فقط یادتون باشه که من هشدارم رو دادم :دی
شخصی که تو دنیایه جهنمی میخنده، موجوداتی که زندگی رو کلاً بی معنی کردن و کارکترهایه یونیکی که وجود دارن تو بازی، همشون آنارچن! 2وم این بازی بحث خدا و مذهب و آدم رو کامل جدا میکنه؛ جوری که میگه همه چی به خودت بستگی داره حتی تو بدترین شرایط! و این یعنی حرف مکتب اومانیسم!!!! در آخر اصلیترین دلیل؛ فکر میکنید دانته یا بقیه کارکترهایه یونیکه این بازی سمبله چی هستند؟ مثلاً دانته! کسی که یه وجه شیطانی داره، میخنده، خشنه، به جنس مخالف گرایش داره و خوردن (مخصوصاً پبتزا :دی) رو دوست داره، میدونید اینها المان هایه چه چیزی هستند؟! شاید واسه بعضیا قبولش سخت باشه، ولی اینا مشخصه هایه انسان کامل هستند! انسانی که جنبه + و - خودش را قبول کرده و طردشون نمیکنه! و برایه تمایلات و غرایز خودش ارزش قائله و به اونها احترام میزاره و سعی میکنه واسشون بهترین ها رو بیاره... نه اینکه تو فکر سرکوبشون باشه... بعله! من اینطوری فکر میکنم که این بازی ارتباط تنگاتنگی با فیلسوفه مورد علاقه من، یعنی فردریش ویلیام نیچه داره! واسه همین این بازی واسه من ستودنیه...
----------------------------------
خب، همونطور که میدونید من عاشقه آهنگه مبارزه با Berial تو دویل4 هستم و بیشتر از اون از شعرش خوشم میاد، که الان جفتش رو باهاتون شر میکنم؛ فقط بگم این آهنگ سبکش Gothic metal هست و ممکنه خیلیا خوششون نیاد (به این دسته پیشنهاد میکنه لااقل شعرش رو دان کنن)؛ و درباره ترجمه، برعکس ترجمه هایه قبلیم خودم بعضی جاهاش رو واستون تفسیر کوچیکی کردم و سعی کردم از معانی کلمات تو عصر گوتیک استفاده کنم.
واسه قدیمیایه تاپیک
بچه ها سلام! من دارم میرم سربازی احتمالاً تا 2ماه نیستم، ازتون میخوام تاپیک رو بالا نگهدارید، بحث کنید، بازی رو نقاط ضعف و قوتش تو هر شماره رو بررسی کنید، درباره ریبوت هم ملت رو امیدوار کنید (گرچه من خودم از دانته جدیده هنوز خوشم نمیاد :دی ولی داستانش باید قشنگ باشه) در آخر هم اگه به کسی بی احترامی کردم یا چیزی گفتم که باعث ناراحتی شد؛ واقعاً عذرخواهی میکنم، داش علی از شما عذرخواهی مخصوص بخاطر اون کامنتم (خودت میدونی کدوم رو میگم) دارم، بابت اسپم زدن هام هم از همه عذر میخوام :دی Nero Turbo & Devil Girl رمان رو ادامه بدید که باعثه افتخاره تاپیکه، اوکی، فیلم هندیش نکنیم، ما بریم دیگه، زنده باد هرچی دویل هانتره...

@دویل گرل:
منم موافقم! تو چندتا پست قبل گفتم ولی میخوام بازم بگم :d پس اگه بقیه هم موافقن ادامه بدیم...
@آرتاس:
من اینجا هستم سنگرو خالی نمیکنم تا بیایی!! :d
آهنگی هم که دادی تهشهههههههههههههههههههههه \m/ \m/ \m/ یعنی دارم فاز میگیرماا \m/
در ضمن به نکته ی ضریفی اشاره کردی... کاملا موافقم... دانته شخصیتی داره که اکثر ما دوست داریم بدون هیچ محدودیتی اونجوری باشیم! چیزی که در حالت طبیعی حالا هرجا میخواد باشه امکان پذیر نیست... دقت کرده باشین فیلم هایی خیلی محبوب میشن که شخصیت داستان یک انسان کامله و کار خارق العاده ای انجام نمیده... فقط اونجور که میخواد عمل میکنه...
چی شد؟ :d

سلام؛
99%این آخرین پسته منه
من موافقم با همش!!! :دی
خب من همونطور که قبلاً هم گفتم دیوونه وار عاشقه این بازیم! اما عشقه من دلیل و منطق داره، جدا از گیم پلی و داستان! و اون اینه که این بازی آنارشیم مطلقه! فقط قبلش هشدار بدم که به مزاقه خیلیاتون ممکنه خوش نیاد! واسه همین بقیش رو تو اسپویلر میزارم تا هرکی خواست بخونه، فقط یادتون باشه که من هشدارم رو دادم :دی
شخصی که تو دنیایه جهنمی میخنده، موجوداتی که زندگی رو کلاً بی معنی کردن و کارکترهایه یونیکی که وجود دارن تو بازی، همشون آنارچن! 2وم این بازی بحث خدا و مذهب و آدم رو کامل جدا میکنه؛ جوری که میگه همه چی به خودت بستگی داره حتی تو بدترین شرایط! و این یعنی حرف مکتب اومانیسم!!!! در آخر اصلیترین دلیل؛ فکر میکنید دانته یا بقیه کارکترهایه یونیکه این بازی سمبله چی هستند؟ مثلاً دانته! کسی که یه وجه شیطانی داره، میخنده، خشنه، به جنس مخالف گرایش داره و خوردن (مخصوصاً پبتزا :دی) رو دوست داره، میدونید اینها المان هایه چه چیزی هستند؟! شاید واسه بعضیا قبولش سخت باشه، ولی اینا مشخصه هایه انسان کامل هستند! انسانی که جنبه + و - خودش را قبول کرده و طردشون نمیکنه! و برایه تمایلات و غرایز خودش ارزش قائله و به اونها احترام میزاره و سعی میکنه واسشون بهترین ها رو بیاره... نه اینکه تو فکر سرکوبشون باشه... بعله! من اینطوری فکر میکنم که این بازی ارتباط تنگاتنگی با فیلسوفه مورد علاقه من، یعنی فردریش ویلیام نیچه داره! واسه همین این بازی واسه من ستودنیه...
سلام به همه دوستان و دویل می کرای کارایه عزیز
همونطور که میبینید من تازه واردم و در عینه اینکه این اولین پست من تو این سایته، اولین ضد حالی بود که خوردم، چراش رو تو متن پنهان میزارم تا هر کسی خواست بخوونه:
در اصل من تقریباً بیش از یکسال هست که میام به این سایت سر میزنم ولی هیچ وقت عضو نشدم، چون دلیلی نمیدیدم و متأسفانه سطح بحث ها رو پایین میدیدم، و بیشتر به اخبار سایت علاقمند بودم، تا اینکه این یوزر (Arth@s) یک تاپیکی ساخت بعنوان پیرهایه دنیایه گیم، که من از این کار خوشم اوومد و باعث شد کمی رو این یوزر زوم کنم، و سرانجام پس از دنبال کردن کامنت هایه ایشون، واقعاً از دیدن اینکه همچین کسی هست که همچین عقایدی داره و نزدیک به 80% عقایدش شبیه منه شوکه شدم و تصمیم گرفتم که بخاطر ایشون عضو بشم (حتی معرف هم خوده ایشونو زدم)، اما نمیدونم ظرف این 2-1 روز (تا ایمیل فعال سازی واسم بیاد و من چکش کنم) چه اتفاقی افتاد که ایشون یه دفعه این پست (که واقعاً حرفایه توش شاخه) داد و تو امضاش زد رفت خدمت! و من اصلاً بطور کل حالم گرفته شد، چون فکر کنم قبلش زده بود اول دی تاریخ اعزامشه.
اما به هر حال من یکی از سوپر فن هایه این بازی هستم و دلایل اینکه من چرا دویل می کرای بازی میکنم، تا حدود زیادیش به همین گفته هایه آقایه ارتاس (اگه اشتباه نکرده باشم) برمیگرده
من هم سعی میکنم به نوبه خودم تو این تاپیک از همین لحظه فعالیت کنم، تا تو این 2-3ماه که ایشون برمیگردن ما هم جایی بین اعضایه این تاپیک واسه خودمون داشته باشیم.
امیدوارم که منم به عنوانه عضوی از خانواده دویل هانترها قبول کنید و بتونیم با هم لحظات خوبی داشته باشیم...

خب بحث در مورد شخصیت ها که تموم شد ، الان درباره چی بحث کنیم ؟! آتوسا خانوم موضوع بحث رو بگو تا شروع کنیم

منم به همه Devil Hunter های جدید خوش آمد میگم امیدوارم فعالیت مفیدی رو توی تاپیک داشته باشیم

واقعاً از دیدن اینکه همچین کسی هست که همچین عقایدی داره
درسته ، آرتاس عزیز یکی از معدود کاربرای سایت هستن که اینطور راحت حرف می زنن و به طرز عجیبی منو یاده دانته می اندازه :x:d

راستی من هم ورودتون رو خوش آمد می گم ، تا حالا که داشتیم در مورد کاراکترهای دویل می کرای صحبت می کردیم ، امیدوارم شما هم این تاپیک رو سفت بچسبین تا پدر آرتاس من هم برگرده ;)

خب بحث در مورد شخصیت ها که تموم شد ، الان درباره چی بحث کنیم ؟! آتوسا خانوم موضوع بحث رو بگو تا شروع کنیم
والاه علی آقا من چند تا موضوع مطرح می کنم حالا هر کدوم رو خواستین راجع بهش می حرفیم:
1- مقایسه دانته در شماره های مختلف DMC
2- بحث در مورد دیالوگهای شاخ ورجیل در نسخه ی سوم
3- چگونگی آشنایی شما با این سری و دلایل علاقتون

---------- نوشته در 06:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:16 PM ارسال شده بود ----------

خب دوستان ، به گفته ی دوست عزیزم NERO TURBO در (داستانهای دویل می کرای ) قراره بعد از مدتی سیزن دوم از داستان هم گذاشته بشه (البته ناگفته نماند که هنوز از همین سیزن 1 10 قسمت دیگه مونده )
حتما دنبال کنین که ماجرا داره جالب میشه ;)

درسته ، آرتاس عزیز یکی از معدود کاربرای سایت هستن که اینطور راحت حرف می زنن و به طرز عجیبی منو یاده دانته می اندازه :x:d
خب دوستان ، به گفته ی دوست عزیزم NERO TURBO در (داستانهای دویل می کرای ) قراره بعد از مدتی سیزن دوم از داستان هم گذاشته بشه (البته ناگفته نماند که هنوز از همین سیزن 1 10 قسمت دیگه مونده )
حتما دنبال کنین که ماجرا داره جالب میشه ;)
خب من کار ایشون رو کاملاً تأیید میکنم! چون اصلش هم همینه، اگه ماها نتونیم حرفامون رو تو دنیایه مجازی راحت بیان کنیم (البته با رعایت ادب و احترام) پس کجا میتونیم بریزیمشون بیرون؟! شاید چیزه به درد بخوری برایه کسی توش بود!!! مخصوصاً اینجا که تازه داره عقاید خیلیا شکل میگیره...
چشم! اصلاً سیریشه تاپیک میشم :دی
راستی من تو این مدت داستان هایه دویل می کرای شما و دوستمون Nero turboهم مرور میکردم، جالبه امیدوارم روند پیشرفتتون ادامه داشته باشه، کمکی چیزی بود، رو ما هم میتونید حساب کنید (بقوله آرتاس مسئول روابط عمومی چیزی؟! چقدر خندیدم اون روز از دستش :دی)

سلام بچه ها خوبید دلم براتون تنگ شده بود منو که فراموش کردید اشکال نداره اول سلام بگم به ارتاس گرامی و عزیز و مخصوصا به علی جان >:d<
بچه ها من تو باس اخر دی ام سی 3 گیر کردم کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من خوبه در مورد مقایسه ی دانته تو دی ام سی های مختلف صحبت کنیم همونطور که دویل گرل فرمود من از الان میگم طرفدار دانته تو دی ام سی 4 هستم جون خیلی خیلی با جزبه و خوش استایل بود و همچنین قیافه جا افتا اش رو خیلی دوست دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or