بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
هر چی پدر بگه ! شروع می کنیم از همین حالااااااااااااااااااااا
با دویل 4 میریم پیش ( هر چند من زیاد به این مسائل فنی مثه گیم پلی و اینا توجهی ندارم ) :d
منم موافق-شروع کنین...
چه شروع طوفانی :دی
با دویل 4 استارت زده بشه، عالیه!
خب بگید دیگه!!! نکنه باید 2باره من بگم :دی
فقط قبلش دوست دارم هرکی از نظر خودش از 100 به گیم پلی (و از این به بعد درباره هر موضوعی که صحبت میکنیم)، به بازی نمره بده...
الان هم فقط گیم پلی! نه داستان! چون ممکنه این 2تا با هم قاطی بشن
فقط یادتون نره که تو شماره 4 گیم پلی رو به 2بخش دانته و نیرو تقسیم کنید
Ok! Here We go
میرم میام، اگه کسی استارت نزد خودم میزنم...

2 روز اینترنتم قطع بود برای همین نمیومدم ولی الان دیگه برگشتم :d

به به آرتاس عزیز هم که برگشته ، دوستان بحث رو در مورد گیم پلی شروع کنید من چون 2 سال پیش بازیش کردم الان هیچی از گیم پلی بازی یادم نمیاد ( منظورم بیشتر گیم پلی نرو ـه)

والاه بحث تخصصی هست و من زیاد وارد نیستم اما فکر می کنم بازی با نیرو راحت تر بود و بهتر طراحی شده بود چون بعد از نیرو که دانته میاد اصلا کار کردن باهاش خیلی سخت و پیچیده میشه

دوستان فعلا ارمین برای کنکور درس میخونه برای همین منو جایگزین خودش گذاشته و حالا من در خدمتتونم!
qsx2w5zv0ulx9wf*o1vw.jpg
والا دومیه بایونتا هست. گریه کنه به من چه اصن!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کومبو های دانته 88 تاست و کومبو های نیرو چهل و خورده ایه.
فن های نیرو خیلی اسونه مثلا اگه چند با دست بجنگید شیطان مرده اما کومبو های دانته سرشار از لطفه بطوریکه اگه هر فن از دانته یاد بگیریر تموم نمیشه که خیلی خوبه:)

درسته.با nero خیلی راحت میشه کمبو زد ولی با dante نه.حرف دوستمون NERO TURBO تایید میشه.
الان هیچکس او ویدئو کلیپ رو از کمبوهای DMC4 دیده یا نه که هم با دانته و هم با نیرو کمبو میزنن؟
اگر ندیدین بگین که من لینکشو بذارم.فقط باید بگین چه جوری اپلودش کنم.اگر ببینینش میفهمین که واقعا هیچی از DMC 4 بارتون نیست از جمله خودم!!!
حتما خبری بدین!!!

1. فکر کنم ندیدم :d
2. نرو خیلی راحت تر بود ولی دانته هم عالمی داشت واسه خودش...
3. نظر بی راه نمیدم خیلی وقت پیش بازی کردم خوب یادم نمیاد :">
4.حالا حتما باید امتیاز بدیم؟؟
5. دانته 80
6.نرو 95
7. آقا تکمیلیم؟
8.بزن بریم... \m/

این وسط مطمئنا دانته امتیازش 95 هستش و شکی درش نیست.
کار کردن با دانته رو هیچکس بلد نیست و ادم باید حرفه ای باشه تا بتونه باهاش کمبو بزنه-اون کلیپی که گفتم واجب شد.فقط بگین چه جوری اپلود کنم.
بقیشو خودتون میفهمین.

کار کردن با دانته رو هیچکس بلد نیست و ادم باید حرفه ای باشه تا بتونه باهاش کمبو بزنه-اون کلیپی که گفتم واجب شد.فقط بگین چه جوری اپلود کنم.
بقیشو خودتون میفهمین.
نمیدونم چرا اصلا یادم نمیاد دانته رو!! یواش یواش دارم شک میکنم نکنه خودم اونجاهارو نرفتم :-?
فکر کنم با 4shared بشه... حجمش چقدره؟ یه امتحانی بکن...

همون قسمتا واسه دانته بود که یه سری اسلحه ی خاص به دست آوردو برگشت همه ی کسایی که نرو یه بار به درک فرستاده بودو کاملا نابود کرد؟ :-/

• Like
Reactions: Electronic Arts
فکر کنم با 4shared بشه... حجمش چقدره؟ یه امتحانی بکن...
92 مگابایت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همون قسمتا واسه دانته بود که یه سری اسلحه ی خاص به دست آوردو برگشت همه ی کسایی که نرو یه بار به درک فرستاده بودو کاملا نابود کرد؟ :-/
نه.باید ببینیش.حالا یه خورده صبر کنین الان یه کم حجم ترشو پیدا میکنم

نه.باید ببینیش.حالا یه خورده صبر کنین الان یه کم حجم ترشو پیدا میکنم
ok ما منتظریم :d
البته منظور من کلی بود چون گیم پلی دانته خیلی یادم نمیاد... میخواستم ببینم این کور سو های نور در ذهن من حقیقت دارن آیا؟ :d

من هم به دانته 85 میدم به نیرو 90
از نظر من حرکات نیرو آسان و سریع و صد البته گاهی زیبا بود
البته به قول دوستان آرتین و علی ، دانته برای خودش عالمی داشت

به طور کلی بهترین کمبو ها برای دانته در نسخه سوم هست.کمبو های نیرو اصلا جذابیت نداشت چون هم خیلی تکراری و هم اسون بود.بهترین کمبو هم در میان تمام بازی ها برای بایونتا است.

به طور کلی بهترین کمبو ها برای دانته در نسخه سوم هست.کمبو های نیرو اصلا جذابیت نداشت چون هم خیلی تکراری و هم اسون بود.بهترین کمبو هم در میان تمام بازی ها برای بایونتا است.
الان در مورد DMC4 بحث میکنیم...
تاپیک هم درمورد DMC هست نه بازی دیگه ای...
ممنون که نظرتون رو گفتید :x

• Like
Reactions: Safety & Peace
ممنون از همه بخاطر حضور فعالی که داشتن...

--------------------------------------------
خب گيم پلي!!! همونطور که گفتم، گيم پلي شماره 4 به 2بخش نيرو و دانته تقسيم ميشه...

بخش نيرو: آسونترین و روونترین گيم پلي تو کله سريه دويل!!! از من که خيلي سخت گيرم تو اين قضيه، از 100 نمره 75 رو ميگيره! چون مبارزات کاملاً نرم و انعطاف پذيرن و نيرو با داشتن دويل برينگر؛ يه گيم پلي به معنايه Stylish Action واقعی و کامل رو ارائه میده! نقاط ضعفش هم که ميتونم بگم، وجود کمبوهايه کم برايه نيرو بود که بعضي وقتا تکراري بود و آسون بودن پیش از حد...

بخش دانته: مولتی کمبوترین و زیباترین کمبوها و مشکلترین گیم پلی تو کله سریه دویل!!! من بهش از 100 نمره 60 رو میدم! یکی از بهترین قسمت هایه گیم پلی کاملاً Free Style بودن دانته هست!!!! که اگه شما قید انگشتایه دستتون رو میزدید میتونستید زیباترین کمبوهای یک بازی Stylish رو ببینید!!! اما ضربه هایه دانته 2تا حالت بیشتر نداشتن سریع و دمیج پایین، آروم و دمیج بالا که تقریباً باعث میشد گیم پلی با دانته سخت از آب در بیاد.

جمع بندی کلی: متأسفانه محیط بازی و enemyها بیشتر برای بازی با نیرو مناسب بودن و همین باعث میشد که با دانته نشه به راحتی بازی کرد و ایشون ضعیفتر به چشم بیان! ولی تو قسمت Bloody Palace که از محبوبترین بخشهایه منه؛ میشد بهتر دانته رو دریابید و از کمبوها استفاده کرد کما اینکه اونجا محدودیت زمانی باز گریبان گیر آماتورها میشه.

---------- نوشته 27-10-2011 در 12:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 26-10-2011 در 11:57 PM ارسال شده بود ----------

بقیشو خودتون میفهمین.
دستت درد نکنه بابت کلیپ ولی اگه از این به بعد تو گفتن نظرت یه کم بیشتر مراعات کنی ممنون میشم!!!

---------- نوشته در 12:18 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:10 AM ارسال شده بود ----------

دوستان فعلا ارمین برای کنکور درس میخونه برای همین منو جایگزین خودش گذاشته و حالا من در خدمتتونم!
والا دومیه بایونتا هست. گریه کنه به من چه اصن!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کومبو های دانته 88 تاست و کومبو های نیرو چهل و خورده ایه.
فن های نیرو خیلی اسونه مثلا اگه چند با دست بجنگید شیطان مرده اما کومبو های دانته سرشار از لطفه بطوریکه اگه هر فن از دانته یاد بگیریر تموم نمیشه که خیلی خوبه:)
ای بابا!!! چرا پس انقدر یه دفعه ای؟! ولی خوب کاری کرد! به هر حال بهش بگید که آرتاس سلام رسوند و گفت اون سؤالایی که اون روز مطرح کردم تو کنکورش میاد :دی
عه! راست میگه که، بایونتاست :دی موضع داش آرمین هم خراب نکنید اطفاً که من و داش آرمین از فن های نیرو بودیم، هستیم و خواهیم بود :دی
امیدوارم بتونیم از اطلاعات شما تو بحث ها استفاده کنیم؛ یه رزومه از دویل هانتریتون هم ارائه بدید بد نیستا! مثلاً از چه شماره ای بازی کردید؛ کدوما رو بازی کردید، نظره خودتون درباره بازی و...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or