@بردیا:
تو که مارو کشتی با این امضات :d
@F4T4L1TY
خوش اومدی منم تازه اومدم تو این تاپیک و همشم به خاطر آرتاس بود... راست میگی مثل آرتاس کم پیدا میشه! امیدوارم خدمتشو تهران بیفته...
--
چندبار میپرسینو بحث میکنین که درمورد چی بحرفیم؟؟ یه چیزیو شروع کنید دیگه... فقط اگه دوتای اولو انتخاب کنید من به عنوان آگهی بارگانی پست میدم :d
بچه ها من تو باس اخر دی ام سی 3 گیر کردم کمک ؟؟؟؟؟؟؟؟
بنظر من خوبه در مورد مقایسه ی دانته تو دی ام سی های مختلف صحبت کنیم همونطور که دویل گرل فرمود من از الان میگم طرفدار دانته تو دی ام سی 4 هستم جون خیلی خیلی با جزبه و خوش استایل بود و همچنین قیافه جا افتا اش رو خیلی دوست دارم
@بردیا:
تو که مارو کشتی با این امضات :d
@F4T4L1TY
خوش اومدی منم تازه اومدم تو این تاپیک و همشم به خاطر آرتاس بود... راست میگی مثل آرتاس کم پیدا میشه! امیدوارم خدمتشو تهران بیفته...
منظورم اینه که کوچیکه؟! نکنه آرتاس هم قبلاً همینو گفته
بابا ول کنید!!! ما اینجا هر چی میگیم، میگن آرتاس هم همین جوری بود، همینو میگفت! ای بابا! دیگه داره حسودیم میشه بهشا!!!
خب یه کاپیتانی، VIP، کسی بیاد استارت کنه که ما هم رومون بشه یه چیزی بگیم دیگه اصلاً از بین این 3تا پیشنهاد دویل گرل رأی گیری میکنیم! خوبه؟!
خب من به کدوم رأی بدم؟! من میگم همون مقایسه دانته...
بچه ها دیگه بیایید بحس رو شروع کنیم:d اول در مورد مبارزات همونطور که میدونید تنوع اسلحه ها و کلاس ها زیاد است برای دانته یعنی دانته تو دی ام سی جدید اونطور که گفته میشه 3 کلاس داره و هر کدام اسلحه ها و کومبو های مخصوصی دارند :-oکلاس ها عبارت اند از
evil
o:-)angel
normal
نظرتون جیه؟؟؟:-b
در ضمن بچه ها تو تاپیک در مورد موضوع تاپیک حرف بزنید و تا 30٪ در مورد حاشیه بیشتر نه میان میبندند تاپیک رو
آره ششمی خیلی باحاله
@بردیا: الان از قوه ی تخیلت استفاده کردی یا واقعا همچین چیزی هست؟
در ضمن من این DMC جدید رو به عنوان دانته قبول ندارم پس سبک مبارزش ربطی به این تاپیک نداره... داره؟؟ :d
مرسی که تذکر رو دادی منم توی اون پست عمدا اسم Devil May Cry رو آوردم
عزیزم باور بکنی یا نه میتونی تریلر های TGS 2011 دانلود کنی تو یکی از این ویدو ها PRODUCER های کمپکام و نینجا تئوری داشتن حرف میزدن میگفتن 3 کلاس مختلف هست دیگه بیشتر از این خبر ازش نیومده و عزیزم کاربر ها اجازه ی گفتن خبر دروغ معمولا ندارن خبر خوبی ندادی که ارتاس بزرگ برای مدتی نیست بچه ها ما به عنوان دویل ملی کرای ها نباید بزاریم تاپیک پایین بیاد علی جان // دویل گرل// نیرو جان و.... چرا تاپیک رو ول کردید قصد توهین هم نئاشتم اگه به کسی برخورد ببخشید ارتین جان دیگه خدایی تو اخرین تریلر صدا و استایل دانته برگشته این دید بد ما بخاطر اولین تریلر هست که مثل ..... بود اون رو فراموش کنید الان توپ شده
Hello to my special friends, and my rock guys, and all Devil Hunters with SSS Ranks
حاله دوستایه خوبم چطوره؟!
امیدوارم که HP و D.T گیجتون کامل و فول باشه!!!
خب همونطور که مشاهده میکنید من برگشتم، و قصد ندارم حالا حالا ها هم برم! چیکار کنیم دیگه، دلبسته اینجا شدم
اولاً ممنون بابت فعالیت هاتون؛ خیلی امیدوار کننده بود! گرچه الان بیشتر از 24ساعت هست که تاپیک خوابیده؛ عیبی نداره، احتمالاً بچه ها رفتن مرخصی
ولی خب 2باره استارت میزنیمش...
سلام بر تو که زندگی را مانند نت های موسیقی برای خودت خوش مینوازی
عکس جالبی بود من خودم حالی بردم (کلاً تو زمینه تصویر استادی هستیا!!! ایول) اما یه نکته هم مد نظر داشته باشی بد نیست: درسته که دانته DmC ریبوت به مذاق خیلیا خوش نیومد اول؛ اما الان با تغییراتی که دادن؛ تونستن یه سری فن، حتی تو همین تاپیک خودمون، برای این دانته جدید داشته باشن؛ بحث عیبی نداره ولی اگه مایل به ترور شخصیتی این دانته هستی بیا مثه من تو کلوپ مخالفان دانته جدید؛ اونجا با هم ترورش میکنیم (چون من با این تغییراته جدیدی هم که دادن، هنوز از ایشون نظرم برنگشته ) و یادت باشه که این فقط یه پیشنهاده! و من فقط واسه مراعات اون دسته از عزیزانی که از این دانته ریبوت خوششون میاد گفتم اما انتخاب با خودته عزیزم >:d<
@آرتاس:
من اینجا هستم سنگرو خالی نمیکنم تا بیایی!! :d
آهنگی هم که دادی تهشهههههههههههههههههههههه یعنی دارم فاز میگیرماا
در ضمن به نکته ی ضریفی اشاره کردی... کاملا موافقم... دانته شخصیتی داره که اکثر ما دوست داریم بدون هیچ محدودیتی اونجوری باشیم! چیزی که در حالت طبیعی حالا هرجا میخواد باشه امکان پذیر نیست... دقت کرده باشین فیلم هایی خیلی محبوب میشن که شخصیت داستان یک انسان کامله و کار خارق العاده ای انجام نمیده... فقط اونجور که میخواد عمل میکنه... چی شد؟ :d
خب دیگه از سنگر بیا بیرون نوبت منه که پاس بدم
خوشحالم که نظرت رو جلب کرد، میتونی به صفحات قبلی هم مراجعه کنی و بقیه ترک ها و لیریکس ها رو دان کنی و از اونا هم لذت ببری!
درباره کامل کردن نظرت هم فقط میتونم جمله معروفترین کارکتره منفی تو کل تاریخ رسانه ها رو بهت بگم که میگه: Why So Serious? why
سلام به همه دوستان و دویل می کرای کارایه عزیز
همونطور که میبینید من تازه واردم و در عینه اینکه این اولین پست من تو این سایته، اولین ضد حالی بود که خوردم، چراش رو تو متن پنهان میزارم تا هر کسی خواست بخوونه:
در اصل من تقریباً بیش از یکسال هست که میام به این سایت سر میزنم ولی هیچ وقت عضو نشدم، چون دلیلی نمیدیدم و متأسفانه سطح بحث ها رو پایین میدیدم، و بیشتر به اخبار سایت علاقمند بودم، تا اینکه این یوزر (Arth@s) یک تاپیکی ساخت بعنوان پیرهایه دنیایه گیم، که من از این کار خوشم اوومد و باعث شد کمی رو این یوزر زوم کنم، و سرانجام پس از دنبال کردن کامنت هایه ایشون، واقعاً از دیدن اینکه همچین کسی هست که همچین عقایدی داره و نزدیک به 80% عقایدش شبیه منه شوکه شدم و تصمیم گرفتم که بخاطر ایشون عضو بشم (حتی معرف هم خوده ایشونو زدم)، اما نمیدونم ظرف این 2-1 روز (تا ایمیل فعال سازی واسم بیاد و من چکش کنم) چه اتفاقی افتاد که ایشون یه دفعه این پست (که واقعاً حرفایه توش شاخه) داد و تو امضاش زد رفت خدمت! و من اصلاً بطور کل حالم گرفته شد، چون فکر کنم قبلش زده بود اول دی تاریخ اعزامشه.
اما به هر حال من یکی از سوپر فن هایه این بازی هستم و دلایل اینکه من چرا دویل می کرای بازی میکنم، تا حدود زیادیش به همین گفته هایه آقایه ارتاس (اگه اشتباه نکرده باشم) برمیگرده
من هم سعی میکنم به نوبه خودم تو این تاپیک از همین لحظه فعالیت کنم، تا تو این 2-*ماه که ایشون برمیگردن ما هم جایی بین اعضایه این تاپیک واسه خودمون داشته باشیم.
امیدوارم که منم به عنوانه عضوی از خانواده دویل هانترها قبول کنید و بتونیم با هم لحظات خوبی داشته باشیم...
اولاً تشکر بخاطره وقتی که رو کامنتهایه من گذاشتید ولی بیخیال! آخه این اصلاً یعنی چی؟ من نمیفهمم؟! من که حرف خاصی نزدم! تعریف هاتون هم متأسفانه واسه من بیشتر جنبه منفی داشت. اصلاً بنظر من شما یوزرت فیک هست! آخه مشکل اینه که تعریف هم بلد نیستید! من اینجا فقط به عشق دوستام حرف میزنم و اگه اونا چیزی رو نخوان من هم چیزی نمیگم و باید در اصل از اونها تشکر میکردی که باعث گفتن چنین حرفهایی شدن نه از من... )x)x)x
سلام بچه ها خوبید دلم براتون تنگ شده بود منو که فراموش کردید اشکال نداره اول سلام بگم به ارتاس گرامی و عزیز و مخصوصا به علی جان >:devil
o:-)angel
normal
نظرتون جیه؟؟؟:-b
در ضمن بچه ها تو تاپیک در مورد موضوع تاپیک حرف بزنید و تا *0٪ در مورد حاشیه بیشتر نه میان میبندند تاپیک رو
به! سلام از ماست، ببینم گفتی 5شنبه میای؛ الان 5شنبه اس؟! ای پسرک بد قول
من که دلم خیلی واست تنگیده بود...
نه آقا کی گفته توهین شده؟!
اما من یه اصلاحیه دارم واسه بحثتون: اونم اینه که من تو چندتا پیج قبلتر هم توضیح دادم که Angel & Devil & Normal (rebellion) استایل نیستند! بلکه جزو سلاح هایه دانته محسوب میشن که پلیر در حین بازی بدست میاره
از 4تا استایل اصلی دانته هم من 2تاش رو تو تریلر ها دیدم: یکی Trickster و یکی هم Gunslinger البته تو یه صحنه یه حرکتی مثه Sword Master هم انجام میده
0
هیییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!! خدا نکنه!!!! موزیک منه من از این حرفا نزن که قلبم وایمیسته ها!!!
چرا اصلاً واچ آنلاین؟! تو که میخوای ببینی از ترافیکت هم کم میشه پس دان کن! بیا اینم 2تا تریلر مربوط به گیم پلی بازی: تریلر 1 که نشون میده تو بعضی مواقع دانته موهاش سفید میشه و حتی همون پالتوی قرمز رنگش رو به تنش داره؛ که البته برداشته من همون DT خودمونه (حجم 7.04 مگابایت)
راستی اگه کسی میدونه موزیکش واسه کیه بگه
تریلر 2 که بیشتر برای معرفی سلاح هاست (حجم 7.07 مگابایت)
\/\/\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\\/\/\\/\/\/\/\\\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\\/\/\/\/
ولی در کل صحبت واسه ریبوت زوده؛ باید صبر کنیم و دموهایه بیشتری از بازی ببینیم...
-----------------------------------------
درباره موضوع بحث هم من میگم بیاین از موضوع بحث درباره کارکتر فعلاً دور بشیم و یکم فنی کنیمش! به نظرم بهتره هر شماره رو از نظر گیم پلی و استایل بازی مورد بررسی قرار بدیم! اگه کسی موافق هست یا نظر دیگه ای داره میتونه مطرح کنه...
هر چی پدر بگه ! شروع می کنیم از همین حالااااااااااااااااااااا
با دویل 4 میریم پیش ( هر چند من زیاد به این مسائل فنی مثه گیم پلی و اینا توجهی ندارم ) :d
درباره موضوع بحث هم من میگم بیاین از موضوع بحث درباره کارکتر فعلاً دور بشیم و یکم فنی کنیمش! به نظرم بهتره هر شماره رو از نظر گیم پلی و استایل بازی مورد بررسی قرار بدیم! اگه کسی موافق هست یا نظر دیگه ای داره میتونه مطرح کنه...