devil girl
کاربر سایت
ای ول این ژاپنی ها این لباسا رو از کجا میارن من هم یکی می خوام ![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
یکی در مورد سنکتوس بحرفه تا نوبت من شه !
![5 ;;) ;;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/5.gif)
میان جمعه بازار میخرنای ول این ژاپنی ها این لباسا رو از کجا میارن من هم یکی می خوام
میان جمعه بازار میخرن
ولی انصافاً لباس ورجیل از همه شاختر بود، بعد لباس نیرو، بعد لباس دانته؛ میگم سره اینم 1کم دیگه بیوفتیم به جون هم
---------------------------------------------------
بچه ها کسی که نیست! خداییش دیدم بحث بقیه تاپیک ها هم خوابیده نمیشه پست زد، فقط اینجا میشه دیگه! پس با عذر خواهی 2باره خودم شروع میکنم (چون اصلاً اهل تعارف نیستم)... پس Let's Rock
سانکتوس؛ وایستید، یه جوری شدم
آخه اینکه میگن دمه پیری و معرکه گیری همینه ها! انصافاً دمه دانته گرم که همون اول بازی زد ترکوندش!!! تو اواخر بازی، اون قسمتی که از نیرو مثله پشه شکست میخوره و میگه ?!Why Sparda? why don't you give me power من اگه جایه نیرو بودم، بجایه اینکه داستان اسپاردا رو بهش یادآور بشم، بهش دانته وار میگفتم: آخه پیری! تو راجع به اسپاردا چی فکر کردی، سن خر رو داری! هر چقدر هم بهت قدرت بده، پیری! آرتروز داری، صدایه کلنگ قبرت داره میاد! برو بابا، از این شوخیا با اسپاردا نکن که اون خودش خندش گرفته lol
رو pc که نیومد دویل 1؛ اما فکر کنم رو سایت یوتوب سرچ بزنی درمیابیش (شرمنده، من Ve Pi eNم تموم شده وگرنه واست سرچ میزدم)بچه ها اون دمو تو دویل 1 یادتون هست که اوا واسه تولد دانته ورجیل بهشون گردنبدا رو میده اگه دارین فایل دانبودش رو برام بزارین ، من درست یادم نیست و دلم می خواد یه بار دیگه ببینمش
مرسی
گفته پیری و معرکه گیری یاد یه نفر آشنا افتادم
فقط می تونم جمله دانته رو یادآور بشم که :NOT BAD FOR AN OLD FART LIKR U
به به! سلام موزیک من! همین که شما اینجایی مایه دلگرمیه ماست! خب نگران نباش! مگه نشنیدی که هیچ کس تنها نیست؟! خب شما هم تنها نیستیمنم میخوام اینجا فعال باشمو هی پست بدم :d
بگید چیکار کنم؟؟ میتونم به عنوان آگهی بازرگانی یا زیرنویس هم فعالیت کنم چون فقط من دویل4 رو بازی کردم ولی I Love Dante + Nero :d
حالا تا باقی نظرشون رو درباره اون پیری میگن من و شما هم یکم درباره نیرو جون اختلاط کنیم!خوب به به :d شروع میکنـــــــــــم:
من اولش یکی از دیسک های بازی رایانه رو گرفتم دوموی بازی توش بود با pc بازی کردم خیلی خوشم اومد... کلا اصلا تمایل نداشتم دویل شاید گریه کنه رو بگیرم ولی این دفعه دیگه دیدم نمیشه :d رو ایکس باکس بازیش کردم... چون اولین نسخه بود که بازی میکردم خوب در یک نگاه عاشق نِرو شدم![]()
ولی با چیزایی که اینور اونور خوندم از دانته هم خیلی خوشم اومد... متاسفانه من نمیتونم رمز بزنم :d
حالا دیگه به خاطر ورود با شکوه من نمیخواد سر بحث رو وا کنید که دیگه نشه جمعش کرد![]()
خوب نظرمم که راجع به سانکتوس گفتم :d
نگاه عاشق نِرو شدم![]()
بابا یاده اون تاپیک پیر و پاتالایه دنیایه گیم افتادم!never mind pal
خب من هم یه روز که داشتم game1 نگاه می کردم دیدم تبلیغ دویل می کرای 3 رو کرده اون موقع سال 2003 بود دویل 3 هم تازه اومده بود بعدش کلی حال کردم گفتم ای ول یه بازی هم توش با اسلحه ی گرم کار می کنی هم با شمشیر ، چه باحااااااااااااااااال
بعدش گفتم ای ول عجب کاراکتر خوش قیافه ای ( من کلا به کاراکتر خیلی اهمیت میدم) چا باحاله چه قویه وااااااااااای
بعدش دیدم این بازی فقط برای ps 2 هست ، کلی ناراحت شدم چون اون روزا من pc باز بودم و از این مسئله واقعا دلم شکست
بعد یه روز دوباره تو همون game 1 تبلیغ Re4 رو دیدم (چون از قبل با سری رزیدنت اویل آشنا بودم) گفتم نه نمیشه من لئون می خوام من رزیدنت اویل می خوام هی پامو زدم زمین (اون موقع اول راهنمایی بودم) بعد دیگه پدر عزیز رفت یه ps 2 خرید برام من هم 3 تا بازی مهم خریدم Re4 و کشتی کج :d و SH4 رو خریدم خلاصه روزها گذشت و من به سال دوم راهنمایی رسیدم ( و به کل همه چیز رو هم راجع به DMC فراموش کرده بودم) بعد یه روز که نزدیک امتحانای ترم دوم بود (خرداد ماه) دیدم داداشم و بابام اومدن خونه و دو تا بازی خریدن یکیش CoD بود یکیش هم ( من روی جلد عکس یه پسر خوشگله مو سفید رو دیدم که شمشیر رو گذاشسته بود رو شونه ش ) کلی حال کردم و یاد اون دمویی افتادم که دیده بودم و فریاد زدم (Devil May Cry 3) >:d<
بعد نشستم با کلی و عشق و علاقه بازی کردم یادمه دفعه ی اولی که تریلر اول بازی رو دیدم ( دو تا که شکل هم بودن یکی قرمز یکی آبی ) که داشتن با هم می جنگیدن به داداشم که کنارم بود گفتم تو طرفه کی گفت من آبی ، من هم گفتم من قرمزه رو بیشتر دوست دارم خوشجیلتره
خلاصه من صبحها که می خواستم برم امتحان بدم قبلش دویل بازی می کردم و اتفاقا اون سال هم معدلم 20 شد به برکت وجود دانته و دویل :d
بالاخره بعد از 20 و اندی بار که دویل رو رفتم تا آخر تصمیم گرفتم که شماره های قبل رو هم بازی کنم ، رفتم به هر بدبختی که شده نسخه ی اورجینالش رو پیدا کردم و 2 تومن هم پول دادم پاش ولی خووووووووووب چون گرافیکش خیلی پایین بود هر کدوم رو یه بار فقط بازی کردم و بعدشم که dvd ش کلا گم شد
الان هم به شدت منتظر اورجینال تا شماره ی 1 رو یه بار دیگه بازی کنم >:d
100% :dبعدش گفتم ای ول عجب کاراکتر خوش قیافه ای ( من کلا به کاراکتر خیلی اهمیت میدم) چا باحاله چه قویه وااااااااااای![]()
آخ اینو گفتی با یادآوری اون صحنه اصن یه جوری شدم :dاصلاً همین که دیدم نیرو هدست رو سرشه (اونم چی با موسیقیه متال!!!) و میره تو اون مجمع و اون دیالوگ شاخ درباره دعا کردن رو به کایریه میگه، منو روانی کرد!!! همونجا بود که گفتم این پسرک یه کله شقه خداست...![]()
Rogernever mind pal