بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من که می گم هفتگیش کنین اینجوری فرصت بیشتری برای کار دارین
دوست عزیز ما داستان رو قبلا سره فرصت نوشتیم الان داریم می زاریم فقط ، البته چند قسمت دیگه فقط مونده
شما خیالت راحت باشه

آقا من دنبال القاب نیستم اصن به من بگین red orb مهم نی
مهم اینه که این کامیک نبود :p
تاپیک بالایی منظورته دیگه :دی
به هر حال هرچی که هست باحاله فقط جان من یکم ارگنایز کار کنید اپیزودیک بنویسید و هر هفته تو یه روز مشخص بزارید
:دی =))
آقا شما گلد اورب هستی! این حرفا چیه؟! :دی
ولی ببین انتقاد هم حدی داره دیگه! اصلاً برو به Alex16نمیدونم چیچی، تو تاپیک خودتون گیر بده، که همینطوری میاد قلپی مطلبش رو بدون شکل و عکسی میزاره وسط تاپیک :دی
بچه هایه ما فرهنگ دارن :p
ممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
عه! ببخشید! حواسم نبود!!! اصلاً افشین جان (ورجیله تاپیک :دی)، شما گفتی کامیک نیست نوله دیگه؟! خب من فکر نمیکنم که نودل هم باشه، طفلک کپکام اگه بفهمه چه بلایی سره این دویل آوردیدا، ریبوت هم بیخیال میشه :دی >:):p
اصلاً تقصیره منه که اون وقته شب بیدار موندم دارم از نودله شما دفاع میکنم... :دی
آقا بریم سراغه کارکتره بعدی؟! اگنس خوبه؟! :-&

• Like
Reactions: NERO TURBO
ا پدر آرتاس جدی گفتم چرا ناراحت شدی ؟!
به خدا تشکر کردم :(
What
آخه فرزندم، خودت جملت رو بخون:
ممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
من برداشتم این بوده که شما تشکر کردی که من از افشین دفاع کردم (نویسندگان تاپیک بغلی)!!! خب منم؛ شاخ که چیزی نیست، تیرآهن رو سرم سبز شد! :دی؛ اما اگه واقعاً منظورت تشکر کردن بود که باید بگم: ای بابا، ما که تو کاره اصلی نمیتونیم کمکی کنیم، بزار تو کارایه فرعی (پاسخ گویی به انتقادهایه بی جایه آرخام و رد اورب از این قبیل :دی) کمکی کرده باشیم :">:d
همه بخونن بجز آرخام و رد اورب :دی =))
بچه ها این افشین هم خداییش بی ربط نمیگه ها! منم اول میخواستم بهتون بگم (حتی یه اشاره خیلی کوچولو به فرزندم کردم؛ که یه حرفایی دارم (یادته فرزندم یا نه)؛ ولی گفتم احتمالاً بعداً تصویرا رو زیاد میکنید یا اینا پیش درامده واسه همین چیزی نگفتم ولی واقعیت همونه که افشین گفت این کامیک نیست، همون نول یا رمانه) اما به هر حال YOU'RE ROCK؛ این آرخام هم چیزی گفت با من! اصلاً من میشم مسؤله بخشه روابط عمومیتون (منم که روابط عمومیم بالا :دی)

آخرین ویرایش:
یه شب نبودم ، بحث رو چه زود به نفع نرو تموم کردین :دی

فقط این نکته رو بگم بعدش بریم سراغ شخصیت بعدی ( هرچند هنوز همه نظرشون رو راجب کریدو نگفتن )

دانته شماره 4 قویتر از دانته شماره 3 بود ؟! یکی از اشکالاتی که منتقد ها به گیم پلی DMC4 گرفتن ضعیف بودن بیش از حد دانته نسبت به DMC3 ـه ( IGN به گیم پلی DMC3 نمره 10 رو داده ولی به DMC4 نمره 8.5 رو داد و دلیلش رو هم فقط ضعیف بودن بیش از حد دانته نوشته )

دانته توی DMC3 :

تعداد استایل ها : 7 تا
Dark Slayer | Trickster | Sword Master | Gunslinger | Royal Guard | Quicksilver | Doppleganger

تعداد سلاح ها : 5 سلاح گرم ، 5 سلاح سرد

Rebellion
Cerberus
Agni & Rudra
Nevan
Beowulf
Ebony & Ivory
Shotgun
Artemis
Spiral
Kalina Ann

اما دانته توی نسخه 4 :

تعداد استایل : 5
Trickster | Royal Guard | Sword Master | Gunslinger | Dark Slayer

دوتا از مهمترین و قویترین استایل های دانته توی نسخه 4 وجود ندارن ، 1.Quicksilverاستایلی که باعث میشد همه دشمن ها کند بشن و دانته بتونه به راحتی به اونها حمله کنه 2. Doppleganger استایل فوق العاده قویی که توی آخرین مرحله های نسخه 3 اون رو بدست میاریم و به دانته اجازه میده تا دوتا بشه ( یه همزاد برای خودش درست کنه )

همونطور که میبینید دوتا از مهمترین استایل های دانته توی شماره 4 حذف شدن و تنها دلیلش هم این بود که اگه قرار بود این دو استایل هم توی بازی قرار بگیره و دانته ازشون استفاده کنه شکست دادن دانته با نرو تقریبا غیر ممکن میشد

سلاح های Dante توی نسخه 4 : 3 سلاح گرم و 4 سلاح سرد
Pandora's Box
Coyote-A
Ebony & Ivory
Yamato
Lucifer
Gilgamesh
Rebellion

حالا با این حساب چطوری دوستان میگن دانته شماره 4 از شماره 3 قویتر بود ؟!

در مورد موضوعی که آرمین گفت (ورجیل) : آرمین خداییش میخوای مبارزه های دانته و ورجیل رو با دانته و نرو مقایسه کنی ؟! دانته اصلا به نرو آسیبی نرسوند و باهاش بازی میکرد و آخرش با یه پس گردنی انداختش روی زمین و پا گذاشت روی دستش ، ولی مبارزه های ورجیل و دانته همگی خونین بود و همدیگه رو داغون میکردن ، حتی توی همون مبارزه آخری بعد از اون ضربه ایی که دانته به ورجیل زد نکنه توقع داشتی دوباره ورجیل به مبارزه ادامه بده ؟! اون ضربه اینقدر قوی بود که باعث شد گردنبند ورجیل هم پاره بشه و بیوفته ، در ضمن ورجیل تسلیم نشد و تصمیم گرف توی دنیایی که زمانی خونه پدرش بوده بمونه ، بعد از اون هم که با همون حال خرابش به مبارزه با شاهزاده تاریکی رفت

در مورد قدرت ورجیل هم به نظر من یکی از قویترین باس های سری DMC بود ( چه خودش چه Nelo Angelo ) و اصلا قابل مقایسه با نرو نیست ، بدون این که بخوام فن بازی در بیارم دارم این رو میگم ، اما برای خود من شکست دادن ورجیل خیلی سخت بود ، ولی ظاهرا از دید هوادارای نرو ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست !!!!!

یکی از اشکالاتی که منتقد ها به گیم پلی DMC4 گرفتن ضعیف بودن بیش از حد دانته نسبت به DMC3 ـهدارن ،
1.Quicksilverاستایلی که باعث میشد همه دشمن ها کند بشن و دانته بتونه به راحتی به اونها حمله کنه 2. Doppleganger استایل فوق العاده قویی که توی آخرین مرحله های نسخه 3 اون رو بدست میاریم و به دانته اجازه میده تا دوتا بشه ( یه همزاد برای خودش درست کنه )
در ضمن ورجیل تسلیم نشد و تصمیم گرف توی دنیایی که زمانی خونه پدرش بوده بمونه ، بعد از اون هم که با همون حال خرابش به مبارزه با شاهزاده تاریکی رفت ولی ظاهرا از دید هوادارای نرو ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست !!!!!
سلام
خوشم میاد که دقیق و کامل صحبت میکنی!!! بله منتقدین از گیم پلی دانته ایراد گرفتن؛ چون گیم پلی با دانته تو اون بازی ضعیف طراحی شده بود؛ و کپکام نتونسته بود بین گیم پلی نیرو و دانته بالانس ایجاد کنه؟! خوده شما تو شماره 4 با دانته راحتتر میری یا نیرو؟! معلومه نیرو... ما (یا حداقل من) از این نظر میگیم دانته تو شماره 4 قویه، چون یه چیزه طبیعیه که طرف وفتی سنش بیشتر میشه قدرت و تجربش هم بیشتر میشه دیگه؟! من منظورم از اینکه دانته قویتره این برداشته.
در مورد سلاح ها و استایل ها هم که عزیزم اونا رو چون از کشتن باس ها بدست میاورد فقط تو اون شماره ها بودن و تو شماره بعدی معلومه که نیست، پس شما اصلاً بیا بگو چرا دانته HP و D.T گیج ش کم شده...
بگم؟! بگم؟! نشون بدم :دی تفاوت مبارزه نیرو و ورجیل؛ ورجیل ضربه رو از دانته خورد رفت... اما نیرو!!! اولاً انقدر این قضیه پسه سری رو وسط نکشید؛ بابا همین که نیرو با ضربه زدناش تونست شمشیره دانته رو از دستش بندازه خیلیه به خدا!!!! فکر کن دانته هم زورش بیشتر شده هم مهارتش بعد نیرو شمشیره دانته رو از دستش میندازه، که اگه به قیافه دانته توجه کنید، خوده دانته هم تعجب میکنه ولی با استفاده از مهارتش جا خالی میده و بعد که نیرو رو گیر میندازه و ربلیون رو میزاره دمه گردن نیرو، نیرو بازم میخواد بجنگه باش (بابا یارو دانتست!)؛ من از این کله شقی نیرو خوشم میاد و میدونم که خوده دانته هم خوشش اوومد (اصلاً دلیل اصلی که من نیرو رو قبول دارم همینه)؛ نیرو اگه بدونه تو یه مبارزه شکست میخوره ولی قرار به مبارزه باشه تا تهش هست، اما ورجیل...
حرف آخرت هم نشنیده میگرم :دی آخه انصافاً چجوری یه همچین برداشتی کردی؟! حیف نبود؟! انقدر قشنگ و منطقی داشتی حرف میزدی، با این یه تیکه کارتو خراب کردی... >:d<
راستی خب کی نگفته درباره کریدو؟! خودت؟! گفتی؟! نگفتی؟! :-/

اِ اِ اِ الان دیگه دانته به جهنم داره رسما به ورجیل توهین میشه !!!! :|
ورجیل برای اینکه عاقل بود وقتی دید داره شکست میخوره خودش کشید کنار ولی این پسر بچه ، نیرو، به قول خودت اینقدر کله شقه که با خودش میگه عمرا من شکست بخورم من برنده م ، اینم ماله اینه که بچه پرروهه ، یعنی از این بچه هاس که یکی میزنی تو گوشش تازه گردن دراز می کنه برات :|

اِ اِ اِ الان دیگه دانته به جهنم داره رسما به ورجیل توهین میشه !!!! :|
ورجیل برای اینکه عاقل بود وقتی دید داره شکست میخوره خودش کشید کنار ولی این پسر بچه ، نیرو، به قول خودت اینقدر کله شقه که با خودش میگه عمرا من شکست بخورم من برنده م ، اینم ماله اینه که بچه پرروهه ، یعنی از این بچه هاس که یکی میزنی تو گوشش تازه گردن دراز می کنه برات :|
داش آرمین موفق شدیم!!! تونستیم بین طرفدارای دانته تفرقه بندازیم :دی
تا قسمته کله شقیش درست؛ اما نخیر نیرو با خودش میگی بالاتر از سیاهی که رنگی نیست! در ضمن اون کاری که شما میگی اسمش کله شقی نیست!!! همون پر روییه! کله شق یعنی کسی که میدونه یه چیز شاید به نفعش تموم نشه اما بازم میره سمتش، اونم نه با حرف، بلکه با شمشیر...
درضمن درمورد ورجیل و نیرو، من از نظره مبارزگری گفتم؛ وگرنه باهوشی که رو دست ورجیل نداریم... (خداست!!! مخصوصاً طرز فکرش و اون نوشته تو امضایه شما) اما اندازه نیرو روحیه مبارزگری نداره...

ورجیل بیشتر فیلسوف بود تا مبارز !
داش آرمین موفق شدیم!!! تونستیم بین طرفدارای دانته تفرقه بندازیم :biggrin1:
نخیر عمرا موفق بشی ! :d
اینو آرتاس بخونه :
[SPOILERکلا دوست داری بین من و بقیه حالا یا آرمین یا علی تفرقه بندازی ها ! از هر نظر حواستو جمع کن ! این یه تهدید بود و اصلا هم شوخی ندام:d]
[/SPOILER]
بچه ها جدی من الان عاشق شدم ... عاشق ورجیل ... وووووووای خدا عجب شخصیتی داشت !
:x
میگم به نظرتون به هدفش رسید ؟! :-/

ورجیل بیشتر فیلسوف بود تا مبارز !
نخیر عمرا موفق بشی ! :d
اینو آرتاس بخونه :
[SPOILERکلا دوست داری بین من و بقیه حالا یا آرمین یا علی تفرقه بندازی ها ! از هر نظر حواستو جمع کن ! این یه تهدید بود و اصلا هم شوخی ندام:d]
[/SPOILER]
بچه ها جدی من الان عاشق شدم ... عاشق ورجیل ... وووووووای خدا عجب شخصیتی داشت !
:x
میگم به نظرتون به هدفش رسید ؟! :-/
خب شما که خودت اون نوشته اولت رو قبول داری؛ پس بحث جانبی نکن دیگه!!! وحالا که به این رسیدی بزار بگم که بعله! اون نوشته امضایه شما که همون دیالوگ ورجیل خان باشه برگرفته از کتاب اراده قدرت از فیلسوفه آلمانی و مورد علاقه من هستش
درباره اسپویلر
خودش میدونه که کی باید بخونه :دی
من آنارشیسم واقعیم و آنارشیسم یعنی همین!!! :دی
اینجور آدما وقتی که مرده باشن هم باز به هدفشون رسیدن؛ چون خاصه قدرت اینه که آخرش باید واسش مرد...

من که باور نمی کنم مرده باشه ، یعنی نباید بمیره !!! :(

---------- نوشته در 02:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:50 PM ارسال شده بود ----------

در مورد اسپویلر هم :
/:) بیشین بینیم بابا :d

رگ دانته ایم زد بیرون :دی خطاب به آرتاس :
من توی پست قبلیم با دلیل و منطق اومدم ثابت کردم که دانته توی 4 ضعیفتر از دانته شماره 3 بود بعد خیلی راحت میای میگی کاپکام بد طراحی کرده !!! خب مرد مومن ( کافر :دی ) منم از همون اول دارم میگم دانته توی 4 ضعیفتر از شماره 3 هست و قرار دادن دانته 3 در مقابل نرو یه کار خنده داره ولی هیچکس قبول نمیکرد ، حالا که با دلیل دارم ثابت میکنم بحث رو میپیچونی !!! خب معلومه کاپکام اینطوری طراحیش کرده ، چون اگه قرار بود همه استایل ها رو داشته باشه دیگه نرو که هیچی حتی اسپاردا هم جلودارش نبود ، پس مجبور شدن دانته 4 رو ضعیف تر از دانته 3 بسازن ، که این همون حرفیه که من از اول زدم ولی طرفدارای نرو قبول نکردن و مجبور شدم اینطوری ثابت کنم

در مورد ورجیل هم بعد از خوندن پست آرمین که گفته بود نرو راحت ورجیل رو شکست میده باید هم یه همچنین برداشتی بکنم ، یعنی ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست که شکست دادنش سخت باشه و خیلی راحت میشه شکستش داد ، در ضمن اگه زمین انداختن شمشیر دانته ملاک باشه که ورجیل نه تنها شمشیر دانته رو انداخت زمین بلکه شمشیر خودش رو فرو کرد توی شکم دانته

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or