devil girl
کاربر سایت
آقا من دنبال القاب نیستم اصن به من بگین red orb مهم نی
مهم اینه که این کامیک نبود
تاپیک بالایی منظورته دیگه
به هر حال هرچی که هست باحاله فقط جان من یکم ارگنایز کار کنید اپیزودیک بنویسید و هر هفته تو یه روز مشخص بزارید
عه! ببخشید! حواسم نبود!!! اصلاً افشین جان (ورجیله تاپیک )، شما گفتی کامیک نیست نوله دیگه؟! خب من فکر نمیکنم که نودل هم باشه، طفلک کپکام اگه بفهمه چه بلایی سره این دویل آوردیدا، ریبوت هم بیخیال میشهممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
Whatا پدر آرتاس جدی گفتم چرا ناراحت شدی ؟!
به خدا تشکر کردم
من برداشتم این بوده که شما تشکر کردی که من از افشین دفاع کردم (نویسندگان تاپیک بغلی)!!! خب منم؛ شاخ که چیزی نیست، تیرآهن رو سرم سبز شد! ؛ اما اگه واقعاً منظورت تشکر کردن بود که باید بگم: ای بابا، ما که تو کاره اصلی نمیتونیم کمکی کنیم، بزار تو کارایه فرعی (پاسخ گویی به انتقادهایه بی جایه آرخام و رد اورب از این قبیل ) کمکی کرده باشیم :dممنونم از آرتاس که مثه شیر وایساده از نویسندگان تاپیک بغلی دفاع می کنه:d
سلامیکی از اشکالاتی که منتقد ها به گیم پلی DMC4 گرفتن ضعیف بودن بیش از حد دانته نسبت به DMC3 ـهدارن ،
1.Quicksilverاستایلی که باعث میشد همه دشمن ها کند بشن و دانته بتونه به راحتی به اونها حمله کنه 2. Doppleganger استایل فوق العاده قویی که توی آخرین مرحله های نسخه 3 اون رو بدست میاریم و به دانته اجازه میده تا دوتا بشه ( یه همزاد برای خودش درست کنه )
در ضمن ورجیل تسلیم نشد و تصمیم گرف توی دنیایی که زمانی خونه پدرش بوده بمونه ، بعد از اون هم که با همون حال خرابش به مبارزه با شاهزاده تاریکی رفت ولی ظاهرا از دید هوادارای نرو ورجیل حتی در حد سانکتوس هم نیست !!!!!
داش آرمین موفق شدیم!!! تونستیم بین طرفدارای دانته تفرقه بندازیماِ اِ اِ الان دیگه دانته به جهنم داره رسما به ورجیل توهین میشه !!!!
ورجیل برای اینکه عاقل بود وقتی دید داره شکست میخوره خودش کشید کنار ولی این پسر بچه ، نیرو، به قول خودت اینقدر کله شقه که با خودش میگه عمرا من شکست بخورم من برنده م ، اینم ماله اینه که بچه پرروهه ، یعنی از این بچه هاس که یکی میزنی تو گوشش تازه گردن دراز می کنه برات
نخیر عمرا موفق بشی ! :dداش آرمین موفق شدیم!!! تونستیم بین طرفدارای دانته تفرقه بندازیم :biggrin1:
خب شما که خودت اون نوشته اولت رو قبول داری؛ پس بحث جانبی نکن دیگه!!! وحالا که به این رسیدی بزار بگم که بعله! اون نوشته امضایه شما که همون دیالوگ ورجیل خان باشه برگرفته از کتاب اراده قدرت از فیلسوفه آلمانی و مورد علاقه من هستشورجیل بیشتر فیلسوف بود تا مبارز !
نخیر عمرا موفق بشی ! :d
اینو آرتاس بخونه :
[/SPOILER][SPOILERکلا دوست داری بین من و بقیه حالا یا آرمین یا علی تفرقه بندازی ها ! از هر نظر حواستو جمع کن ! این یه تهدید بود و اصلا هم شوخی ندام:d]
بچه ها جدی من الان عاشق شدم ... عاشق ورجیل ... وووووووای خدا عجب شخصیتی داشت !
میگم به نظرتون به هدفش رسید ؟!