بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ای بابا!!! چرا پس انقدر یه دفعه ای؟! ولی خوب کاری کرد! به هر حال بهش بگید که آرتاس سلام رسوند و گفت اون سؤالایی که اون روز مطرح کردم تو کنکورش میاد :biggrin1:
خیال نکنم این رفتن زیاد ادامه داشته باشه چون مرتبا سراغ سایت ارتاس خان و بقیه بچه هارو میگیره
موضع داش آرمین هم خراب نکنید اطفاً که من و داش آرمین از فن های نیرو بودیم، هستیم و خواهیم بود :biggrin1:
خوب باشه بخاطر داداش ارمین دیگه از نیرو بد نمیگیم
امیدوارم بتونیم از اطلاعات شما تو بحث ها استفاده کنیم؛ یه رزومه از دویل هانتریتون هم ارائه بدید بد نیستا! مثلاً از چه شماره ای بازی کردید؛ کدوما رو بازی کردید، نظره خودتون درباره بازی و...
من بازی رو از دویل سه شروع کردم و بعد رفتم دویل 1 و 2 رو دانلود کردم و بعد دویل 4 اومد.خیلی عاشق بازی شدم و هر وقت وقت ازاد داشتم میرفتم سراغ دویل . بازی کردن با اون برای من خیلی لذت بخش بود و هست و خواهد ماند.

من تو DANTE MUST DIE در مرحله ی آخر که مبارزه با سنکتوس هست گیر کردم اما به زودی ردش خواهم کرد ;;)
باید خیلی STYLISH باشی تا بتونی ردش کنی ، اما به گمونم LEGENDRY خیلی خیلی سخته

من تو DANTE MUST DIE در مرحله ی آخر که مبارزه با سنکتوس هست گیر کردم اما به زودی ردش خواهم کرد ;;)
DANTE MUST DIE سخت ترین وضعیت هستش-اگر بتونی تمومش کنی SUPER CHARACTER ازاد میشه که همون دانته و نیرو هست منتها با حالت شیطانی بینهایت!!!
اون وقته که بازی تازه معنا میگیره-یادمه وقتی ازادش کردم,یه بار دیگه این وضعیتو رفتم-- مجال بهشون نمیدادم--حتما برو تمومش کن میارزه!!!;)

خوب باشه بخاطر داداش ارمین دیگه از نیرو بد نمیگیم
من بازی رو از دویل سه شروع کردم و بعد رفتم دویل 1 و 2 رو دانلود کردم و بعد دویل 4 اومد.خیلی عاشق بازی شدم و هر وقت وقت ازاد داشتم میرفتم سراغ دویل . بازی کردن با اون برای من خیلی لذت بخش بود و هست و خواهد ماند.
عه! قصد دیکتاتور بازی در آوردن نداشتما... خب شما هم بگو فن کی هستی که صد البته معلومه :دی
ایول بابا!!! همه دویل هانترا...
و تو نظرسنجی اگه میخواستی شرکت کنی، رأیت چیا بود؟! :-/
کی DMC4 رو روی تمام وضعیت ها تموم کرده؟
HUMAN--DEVIL HUNTER--HEAVEN OR HELL-DANTE MUST DIE--LEGENDARY و ...
من و خیلیایه دیگه؛ اونم همش رو با رنکینگ S
درجه مورد علاقم هم LEGENDARY بود که توش مثه نقل و نبات میریزن سرت؛ مخصوصاً تو میشن 17!!!! من اون میشن رو به تنهایی شاید بیشتر از 15 بار بازی کردم :دی
برو فرزندم!!! من دارم تشویقت میکنم :دی
Devil Star رو یادت نره!!! قبل از اینکه دویل برینگر رو استفاده کنی بزار blue rose فول شارژ بشه بعد چنج شو رو یاماتو، تیر رو حرومه اون پیری کن بعدم با دویل برینگر بیارش رو هوا چند تا دمیج بهش بده بعدم با همون دویل برینگر Catchش کن پیری رو؛ و بفرستش اونجایی که باید بره (البته در کل این کمبو تو گوشه ها بیشتر ج میده) موقعی هم که پیری عصبانی میشه فقط بخند بهش اینجوری =)) ... میدونم که خودت از من واردتری، منتها یادم انداختی و منم جو گیر شدم دیگه :دی
خب بچه ها تا علی دانته بیاد و ج بده یکم از همین بحث هایه جانبی کنیم خوبه

یه ضعفی که NERO نسبت به DANTE داره اینه که NERO در حالت شیطانی علاوه بر اینکه جونش کم میشه و ضربه میخوره,به اطراف هم پرت میشه ولی DANTE اینطور نیست.DANTE وامیسه و به طرف نگاه میکنه تا هر چی میخواد بزنتش و بعد با نام و یاد خدا شروع میکنه به درجه SMOKIN SICK STYLE!!! رسوندن!!!
طرف رو له میکنه ولی به نظر من حالت شیطانی NERO جذاب تره.

بعد با نام و یاد خدا شروع میکنه به درجه SMOKIN SICK STYLE!!! رسوندن!!!
what the.... :-o
آره راست می گی این نیرو خیلی تو حالت شیطانی ضعیف بود ، یادمه تو دویل 3 هر وقت جونم کم میشد یا داشتم کتک می خوردم شیطانی می زدم اصلا هیشکی جلودارم نبود اما تو دویل 4 با دانته هم که شیطانی میشدی بازم جونت می رفت !!!!

اهمممممممممممممممممممممممممممممممم
آرمیییییییییییییییییییییییییییییییییننننننننننننننننننننن؟!!!!!!!!
ببخشیدا اینجا فن نیرو هم هستا!!!!!!!
دانته تو دویل 4 وقتی دچاره هیت میشه از hpش هم کم میشه ولی نه اونقدر زیاد، و نیرو هم همینطور با این تفاوت که نیرو سرعت ریکاوریش بیشتره...
درضمن دومیج دویل برینگر تو حالت یاماتو MAX دمیج تو کله سری رزیدنت اویل رو به همه باس ها میده...
جنبه + هم ببینید دیگه

ماشاالله صفحه قبل 80 درصد پست ها اسپم بود !!!!! حالا خوبه این صفحه on Topic داره بحث میشه

نظرم در مورد گیم پلی :

نرو : همونطوری که گفتم گیم پلی نرو رو درست یادم نمیاد و نمیتونم نظر درستی در موردش بدم

دانته : نسبت به DMC3 فوق العاده ضعیف شده بود ، کمبوها ، استایل ها و Devil Arms هاش خیلی کمتر بود ، اکثر Devil Arms هایی که توی نسخه 4 میگرفت بی مصرف بود و خودم که اصلا ازشون استفاده نمیکردم ( لوسیفر ، پاندورا و ... ) نمره کل من به دانته : 60

کی DMC4 رو روی تمام وضعیت ها تموم کرده؟
HUMAN--DEVIL HUNTER--HEAVEN OR HELL-DANTE MUST DIE--LEGENDARY و ...
من روی تمام درجه های سختی تمومش کردم
آسونترین درجه : Hell Or Heaven
سخت ترین درحه : Hell Or Hell
سختی مورد علاقه : Legendary

سخت ترین درحه : Hell Or Hell
مطمئنی؟مگه dante must die سخت ترین درجه نیست؟
بالاخره هر چی باشه توش زحمت میکشی اخرشم بهت super character رو میده(همون قدر پول بدی,همون قدر اش میخوری).بعدشم که دیگه بازی اسون میشه.
البته من خودم روی وضعیت hell or hell تمومش کردم بدون super character ولی به نظرم dante must die سخت تره.(البته این نظر شخصیه)

همونطوری که گفتی بر میگرده به نظر شخصی کسی که داره بازی میکنه و برای من درجه سختی Hell Or Hell از همشون بدتر بود ( اگه اشتباه نکنم بعد از Dante Must Die ، درجه سختی Hell Or Heaven باز میشه و بعد از اون هم Hell Or Hell )

نمیدونم توی DMC 3 هم بود یا نه ولی توی DMC 4 که بود ( سخت هم بود ، با یه ضرب میمردی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or