بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب بعد از بحث طویلی که درباره اسپاردا و موندوس شکل گرفت؛ نظره من اینه که گیم پلی شماره 3 رو نقد کنیم و نمره بدیم! گرچه نظرات و نمرات از الان معلومه...
اما شاید پارادوکسی مشاهده شد :دی
اگه موافق هستید استارتش کنیم
3تا بحث رو تو یه روز میخوام تموم کنیما :دی =))

راست می گی چطور بحث راجع به اسپاردای بزرگ رو یادمون رفت
بچه ها من اول یه سری تخیلات خودم رو در مورد اسپاردا مطرح می کنم (یعنی برداشتهای شخصی از کاراکتر اسپاردا)
می دونیم که هرگز در بازی اسپاردا رو ندیدیم اما هم توی گالری بازی و هم از سایتهای مورد تایید کاپکوم عکسهایی از اسپاردا به بیرون درز کرده ، البته از چهره ی دانته و ورجیل هم میشد حدس زد که پدرشون همچین قیافه ای داشته ، حالا از چهره که بگذریم به شخصیت پردازی می رسیم به نظر من اسپاردا همون طوری که در داستان بازی هم گفته شده خیلی به موندوس نزدیک بوده(من احتمال میدم که شاید باهاش برادر بوده باشه) به طوریکه موندوس اونقدر به اسپاردا نزدیک بوده که اونو دست راست خودش قرار میده ، اینکه چطور یهو اسپاردا متحول میشه و به همسنگ و دوست خودش خیانت می کنه مشخص نیست (یعنی هر چی فکر می کنم تو کتم نمی ره که چطور یه شیطان عاشق میشه ) حالا بگذریم اسپاردا به موندوس خیانت می کنه ، و با کمال ناباوری اونو اسیر می کنه (در قعر تاریکی ) بعد از اون اسپاردا با همسرش یعنی اوا سعی می کنه زندگی خوبی رو شروع کنه براساس محاسبات من زمانی که با اوا ازدواج می کنه سال 1865 هستش و از اونجایی که پدر اوا از پولدارای تاجر بودی خانه ای رو برای اونها می خره(مثه خونه ی لارا کرافت) اسپاردا زندگی آرومی رو شروع می کنه و به عنوان یه تاجر معروف شروع به کار می کنه بعد از مدتی بچه دار میشن ، این مسئله باعث خوشحالی اسپاردا و اوا میشه از طرفی اسپاردا کمی مردد هست چون موندوس هنوز زنده س پس سعی می کنه خانواده ش رو تا حد امکان مخفی نگه داره ، اما بالاخره زمان موندوس هم میرسه ، یک روز با کمال ناباوری به منزل اسپاردا حمله می کنه تمام خدمتکاران رو می کشه و اوا و دو فرزند اسپاردا رو گروگان می بره ، اسپاردا از این مسئله آگاه میشه و با مجهز شده به ربلیان و یاماتو برای نجات خانواده ش نزد موندوس می ره متاسفانه موندوس اسپاردا رو تهدید می کنه که اوا رو می کشه ، برای همین شمشیرش رو می اندازه و تسلیم میشه ، مسلما دانته شاهد این صحنه بوده برای همین هم از پدرش متنفره و فکر می کنه که شاید اون یه ترسو بوده ، موندوس ابتدا اسپاردا رو اسیر می کنه بعد درست در مقابل دیدگانش اوا رو می کشه و بعد از اون ورجیل و دانته فرصت پیدا می کنن که فرار کنن ، دانته موفق میشه اما ورجیل اسیر میشه و موندوس تصمیم می گیره که از اون به عنوان خدمتکار ویژه ش استفاده کنه ، بعد ها موندوس افرادی رو برای کشتن دانته می فرسته اما دانته جون سالم به در می بره
اسپاردا اگه انسان بود، آدم خوش قلب و مهربان ، جدی و جنگجو و پدری دلسوز و همسری فداکاره ، اسپاردا می تونست با موندوس بجنگه ( گر چه همسرش رو از دست می داد اما می تونست دو پسرش رو نجات بده) از همین جا می فهمیم که اسپاردا عشق زیادی به اوا داشته و برای همین حاضر شد بخاطر اوا از جون خودش بگذره ،
من مطمئنم که اسپاردا زنده س و امیدوارم یه روزی برگرده و انتقام مرگ همسرش رو به بهترین وجه بگیره

• Like
Reactions: Safety & Peace
من احتمال میدم که شاید باهاش برادر بوده باشه
یعنی هر چی فکر می کنم تو کتم نمی ره که چطور یه شیطان عاشق میشه
براساس محاسبات من زمانی که با اوا ازدواج می کنه سال 1865 هستش و از اونجایی که پدر اوا از پولدارای تاجر بودی خانه ای رو برای اونها می خره(مثه خونه ی لارا کرافت) اسپاردا زندگی آرومی رو شروع می کنه و به عنوان یه تاجر معروف شروع به کار می کنه
اسپاردا رو تهدید می کنه که اوا رو می کشه ، برای همین شمشیرش رو می اندازه و تسلیم میشه
امیدوارم که همه اینا برداشتایه شخصیه خودت باشه، در غیر اینصورت یه سورس به من بده
اونجایی هم که بولد کردم: من هم همین فکر رو داشتم، ولی فلسفه ساخت شماره4 همین بود که نشون بده دیمون و آدم چجوری ممکنه ,عاشقه هم بشن!!! داستان کایریه و نیرو رو میگم! البته این برداشته شخصیمه

امیدوارم که همه اینا برداشتایه شخصیه خودت باشه، در غیر اینصورت یه سورس به من بده
اونجایی هم که بولد کردم: من هم همین فکر رو داشتم، ولی فلسفه ساخت شماره4 همین بود که نشون بده دیمون و آدم چجوری ممکنه ,عاشقه هم بشن!!! داستان کایریه و نیرو رو میگم! البته این برداشته شخصیمه
آخه آرتاس نیرو نیمه شیطان بوده اما اسپاردا واقعا یه شیطان بوده یه شیطانه کامل

---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

چرا بحث در مورد اسپاردا رو می خواین به این زودی تموم کنین ؟! هنوز نظرات به طور کامل مطرح نشدن

آخه آرتاس نیرو نیمه شیطان بوده اما اسپاردا واقعا یه شیطان بوده یه شیطانه کامل

---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------

چرا بحث در مورد اسپاردا رو می خواین به این زودی تموم کنین ؟! هنوز نظرات به طور کامل مطرح نشدن
اوکی! هیر وی گو :دی
آره، ولی ببین من این نظریه رو دارم که شیاطین میتونن خودشون رو به شکله انسان دربیارن، شایدا! شاید!
اسپاردا هم به همین شکل با اوا آشنا میشه و بعد باقی قضایا
یا تم ترسناکش این میشه که، اوا شیطان پرست بوده و از اون طریق با اسپاردا آشنا میشه! حالی میدها! :دی

به هر حال داستانه اصلی که من واسه خودم در نظر دارم، 1کم متفاوته، کلاً منظورم از ارتباط شماره 4 با اسپاردا اینه که:
نیرو هم با اون دستش که به اون شکله میتونه یه دمون تلقی بشه، یا حالت کلیش اینه که آدما طردش میکنن (که نیرو بخاطره همین نمیخواست کایریه دستش رو ببینه!) ولی مهم اونجاست که نیرو وقتی حالت شیطانیش فعال میشه میگه: If I must become demon, so be it, I'll endure the exile and everything to protect her اسپاردا هم مسلماً همچین فکری پیشه خودش داشته و اول ضد موندوس میشه بخاطر اوا و بعد که اوا این قضیه رو متوجه میشه، عاشقش میشه... من داستانش رو اینطوری شنیدم...

20ساعت تو تاپیک نیومدم ببین چی شد :-o
من الان چیکار کنم؟ بحث سر چیه؟؟؟ زیاده پستاتون نمیشه خوند :d
در ضمن فکر کنم باید DMC4 رو دوباره بازی کنم :-o ولی هنوز ME2 مونده :-? چیکار کنم :-??

20ساعت تو تاپیک نیومدم ببین چی شد :-o
من الان چیکار کنم؟ بحث سر چیه؟؟؟ زیاده پستاتون نمیشه خوند :d
در ضمن فکر کنم باید DMC4 رو دوباره بازی کنم :-o ولی هنوز ME2 مونده :-? چیکار کنم :-??
هیچکدوم برو تست بزن =)) =)) :دی lol
الان فعالیت کن دیگه!!! عضو فعالی مثلاً :دی
خب اگه صحبت خاصی درباره گیم پلی 4 نداری، درباره اسپاردا و موندوس (که احتمالاً نمیشناسیش :دی) بگو
اگه هم نه که یه نظریه درباره امکان چگونگی عاشق شدن اهریمن و انسان بده
بازم اگه نه درباره گیم پلی شماره 3 کامنت بده!!!
و باز هم اگر نه؛ که، من خوبم، شما چطوری؟ چه خبر :دی

آره، ولی ببین من این نظریه رو دارم که شیاطین میتونن خودشون رو به شکله انسان دربیارن، شایدا! شاید!
اسپاردا هم به همین شکل با اوا آشنا میشه و بعد باقی قضایا
نمی دونم من هم یه همچین احتمالی رو میدم اما خوده کاپکوم میگه که هیچکسی به جز اوا و بچه ها اسپاردار رو به فرم انسانی ندیدن پس یعنی....(نمی دونم خیلی پیچیده شد من گیج شدم )
یا تم ترسناکش این میشه که، اوا شیطان پرست بوده و از اون طریق با اسپاردا آشنا میشه! حالی میدها! :biggrin1:
WTF :|
به هر حال داستانه اصلی که من واسه خودم در نظر دارم، 1کم متفاوته، کلاً منظورم از ارتباط شماره 4 با اسپاردا اینه که:
نیرو هم با اون دستش که به اون شکله میتونه یه دمون تلقی بشه، یا حالت کلیش اینه که آدما طردش میکنن (که نیرو بخاطره همین نمیخواست کایریه دستش رو ببینه!) ولی مهم اونجاست که نیرو وقتی حالت شیطانیش فعال میشه میگه: If I must become demon, so be it, I'll endure the exile and everything to protect her اسپاردا هم مسلماً همچین فکری پیشه خودش داشته و اول ضد موندوس میشه بخاطر اوا و بعد که اوا این قضیه رو متوجه میشه، عاشقش میشه... من داستانش رو اینطوری شنیدم...
یه جورایی موافقم

اگر انیمه DMC رو دیده باشین,توی یکی از قسمتا قیافه اصلی اسپاردا رو نشون میده و نسبت به تمام شیاطین,قیافه خفنی داره.
من با devil girl موافقم و به نظر من هم ممکنه همین اتفاق بیوفته.

آخرین ویرایش:
هیچکدوم برو تست بزن =)) =)) :دی lol
الان فعالیت کن دیگه!!! عضو فعالی مثلاً :دی
خب اگه صحبت خاصی درباره گیم پلی 4 نداری، درباره اسپاردا و موندوس (که احتمالاً نمیشناسیش :دی) بگو
اگه هم نه که یه نظریه درباره امکان چگونگی عاشق شدن اهریمن و انسان بده
بازم اگه نه درباره گیم پلی شماره 3 کامنت بده!!!
و باز هم اگر نه؛ که، من خوبم، شما چطوری؟ چه خبر :دی
آرتاس جونم؟! ;;) (b-( )
حرفی نیست... فقط به اندازه ی 3متر اطرافمو خالی کنید :d
نمیشناسمو خوب اومدی :-j
چی شد چی شد؟؟ عجب موضوع مهمی :d
نه دیگه همین خوبه منکه 3 رو بازی نکردم :">
نـــــــــه ولی خوبم قربونت الان سنت رو چسب زدم... خوبه؟ :d
---
خو همون عاشق شدن مقوله ی مناسبیه :d
به نظر من که اول از همه انسان عاشق اهریمن میشه! چون خیلی اصولا Cold Blooded هستن و بدون اینکه بدونن چرا از انسان محافظت میکنن و خیلی اتفاقی دفعات مکرری جونشو نجات میده (لامصب :d ) پس انسان حسشو میفهمه و اهریمن بودن اونو به جون میخره! ولی حالا اهریمن... از اونجایی که تو زمینه های احساسی خنگ تشریف دارن خیلی دیر متوجه احساسشون میشن...دیده شده موقع جون دادن انسان در دستانشان متوجه این احساس پاک خود میشوند :d (نکته تستی:d) ولی خوب عاشق یه انسان بودن یه جور نقطه ضعف محسوب میشه :-? این عشق خیلی کلیشه ایه ولی فنتستیکه:d اهریمن دختر نداریم عاشقش بشم؟ جدید باشه لفطا :d

بچه ها راجع به موندوس بحرفیم
راست میگی,پس به این نتیجه رسیدیم که توی شماره بعد اسپاردا میاد!!!:d
اما موندوس,راستش من هیچوقت اونو ندیدمش و فقط تو DMC3 اون اخر بازی یه لحظه 3 تا نقطه قرمز رنگ (شاید چشماش) باشه رو نشون میده.
مطمئنا اونم باید کم کم پیداش بشه تا جمع همه جمع بشه فقط یه نفر کم باشه که اونم ورجیله!!!

آرتاس جونم؟! ;;) (b-( )
حرفی نیست... فقط به اندازه ی 3متر اطرافمو خالی کنید :d
نمیشناسمو خوب اومدی :-j
چی شد چی شد؟؟ عجب موضوع مهمی :d
نه دیگه همین خوبه منکه 3 رو بازی نکردم :">
نـــــــــه ولی خوبم قربونت الان سنت رو چسب زدم... خوبه؟ :d
---
خو همون عاشق شدن مقوله ی مناسبیه :d
به نظر من که اول از همه انسان عاشق اهریمن میشه! چون خیلی اصولا Cold Blooded هستن و بدون اینکه بدونن چرا از انسان محافظت میکنن و خیلی اتفاقی دفعات مکرری جونشو نجات میده (لامصب :d ) پس انسان حسشو میفهمه و اهریمن بودن اونو به جون میخره! ولی حالا اهریمن... از اونجایی که تو زمینه های احساسی خنگ تشریف دارن خیلی دیر متوجه احساسشون میشن...دیده شده موقع جون دادن انسان در دستانشان متوجه این احساس پاک خود میشوند :d (نکته تستی:d) ولی خوب عاشق یه انسان بودن یه جور نقطه ضعف محسوب میشه :-? این عشق خیلی کلیشه ایه ولی فنتستیکه:d اهریمن دختر نداریم عاشقش بشم؟ جدید باشه لفطا :d
آقا نمیخواد تستم بزنی؛ شما همین جوریش هم قبولی :دی
انقدر فضا نداریم، باید با کمبود امکانات بسازی
خب جایه تست زدن، بشین شماره3 رو بازی کن :دی
عجب نظریه ای!!! درضمن اینجا سایت دوست یابی نیستا :دی =))
هیچی بابا! ازت نامید شدم؛ برو همون تست بزن با اون نکاته تستیت :دی =)) :-*
;;);;)کم لطفی کردی ؟! ;):d
بچه ها راجع به موندوس بحرفیم
خانم محترم با شما هم هستما!!! اینجا سایت دوستیابی نیست :دی
-----------------------------
اوکی! موندوس: چی بگم؟ که گفتنیا رو قبلاً آرمین جانه سابق گفتن :دی
چیزه تکمیلی به ذهنم نمیرسه، فقط امیدوارم که ورجیل جون رو سیو کرده باشه تا شاید تو ریبوت ببینیمش!!! و از ایشون ممنونم که با حضوره مؤثره خودشون باعث شدند این بازی ساخته شه
راستی دانته رو که ریبوت کردن این شد! بنظرتون اگه ورجیل ریبوت بشه چه شکلی میشه؟! :دی
میگم چقدر تو این تاپیک اسم داریم که با " آر " شروع میشه و 2 سیلابی هستن، مثه: آرتاس، آرتین، آرمین؛ ایول بابا... فقط یه آروین کم داریم :دی (به این میگن نکته تستی :دی)
دوست عزیزم؛ علی دانته جان، 2باره چی شد؟ نِتت قطع شد؟! :دی بیا درباره اسپاردا و موندس نظر بده که منتظرم
راستی کسی از این برادر بردیا، خبری نداره؟! غیبت کبری دارن ایشون چرا؟!

آخرین ویرایش:
راستی بچه ها توی DMC3 اگر با یکی از لباسای دانته بازی رو میرفتی فکر کنم همون لباس DMC1 , وقتی شیطانی میشد به شکل اسپاردا در میومد.
سیاه بود و بال داشت و خیلی شبیه به مگس میشد(یه چیزایی تو مایه های همون یارو تو DMC4 که شبیه ملخ بود,اسمشو یادم نمیاد)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or