امیدوارم که همه اینا برداشتایه شخصیه خودت باشه، در غیر اینصورت یه سورس به من بدهمن احتمال میدم که شاید باهاش برادر بوده باشه
یعنی هر چی فکر می کنم تو کتم نمی ره که چطور یه شیطان عاشق میشه
براساس محاسبات من زمانی که با اوا ازدواج می کنه سال 1865 هستش و از اونجایی که پدر اوا از پولدارای تاجر بودی خانه ای رو برای اونها می خره(مثه خونه ی لارا کرافت) اسپاردا زندگی آرومی رو شروع می کنه و به عنوان یه تاجر معروف شروع به کار می کنه
اسپاردا رو تهدید می کنه که اوا رو می کشه ، برای همین شمشیرش رو می اندازه و تسلیم میشه
آخه آرتاس نیرو نیمه شیطان بوده اما اسپاردا واقعا یه شیطان بوده یه شیطانه کاملامیدوارم که همه اینا برداشتایه شخصیه خودت باشه، در غیر اینصورت یه سورس به من بده
اونجایی هم که بولد کردم: من هم همین فکر رو داشتم، ولی فلسفه ساخت شماره4 همین بود که نشون بده دیمون و آدم چجوری ممکنه ,عاشقه هم بشن!!! داستان کایریه و نیرو رو میگم! البته این برداشته شخصیمه
اوکی! هیر وی گوآخه آرتاس نیرو نیمه شیطان بوده اما اسپاردا واقعا یه شیطان بوده یه شیطانه کامل
---------- نوشته در 07:07 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:06 PM ارسال شده بود ----------
چرا بحث در مورد اسپاردا رو می خواین به این زودی تموم کنین ؟! هنوز نظرات به طور کامل مطرح نشدن
20ساعت تو تاپیک نیومدم ببین چی شد :-o
من الان چیکار کنم؟ بحث سر چیه؟؟؟ زیاده پستاتون نمیشه خوند :d
در ضمن فکر کنم باید DMC4 رو دوباره بازی کنم :-o ولی هنوز ME2 مونده چیکار کنم
نمی دونم من هم یه همچین احتمالی رو میدم اما خوده کاپکوم میگه که هیچکسی به جز اوا و بچه ها اسپاردار رو به فرم انسانی ندیدن پس یعنی....(نمی دونم خیلی پیچیده شد من گیج شدم )آره، ولی ببین من این نظریه رو دارم که شیاطین میتونن خودشون رو به شکله انسان دربیارن، شایدا! شاید!
اسپاردا هم به همین شکل با اوا آشنا میشه و بعد باقی قضایا
WTFیا تم ترسناکش این میشه که، اوا شیطان پرست بوده و از اون طریق با اسپاردا آشنا میشه! حالی میدها! :biggrin1:
یه جورایی موافقمبه هر حال داستانه اصلی که من واسه خودم در نظر دارم، 1کم متفاوته، کلاً منظورم از ارتباط شماره 4 با اسپاردا اینه که:
نیرو هم با اون دستش که به اون شکله میتونه یه دمون تلقی بشه، یا حالت کلیش اینه که آدما طردش میکنن (که نیرو بخاطره همین نمیخواست کایریه دستش رو ببینه!) ولی مهم اونجاست که نیرو وقتی حالت شیطانیش فعال میشه میگه: If I must become demon, so be it, I'll endure the exile and everything to protect her اسپاردا هم مسلماً همچین فکری پیشه خودش داشته و اول ضد موندوس میشه بخاطر اوا و بعد که اوا این قضیه رو متوجه میشه، عاشقش میشه... من داستانش رو اینطوری شنیدم...
الان فعالیت کن دیگه!!! عضو فعالی مثلاًهیچکدوم برو تست بزن lol
خب اگه صحبت خاصی درباره گیم پلی 4 نداری، درباره اسپاردا و موندوس (که احتمالاً نمیشناسیش ) بگو
اگه هم نه که یه نظریه درباره امکان چگونگی عاشق شدن اهریمن و انسان بده
بازم اگه نه درباره گیم پلی شماره 3 کامنت بده!!!
و باز هم اگر نه؛ که، من خوبم، شما چطوری؟ چه خبر
راست میگی,پس به این نتیجه رسیدیم که توی شماره بعد اسپاردا میاد!!!:dبچه ها راجع به موندوس بحرفیم
حرفی نیست... فقط به اندازه ی 3متر اطرافمو خالی کنید :dآرتاس جونم؟! (b-( )
نمیشناسمو خوب اومدی
چی شد چی شد؟؟ عجب موضوع مهمی :d
نه دیگه همین خوبه منکه 3 رو بازی نکردم
نـــــــــه ولی خوبم قربونت الان سنت رو چسب زدم... خوبه؟ :d
---
خو همون عاشق شدن مقوله ی مناسبیه :d
به نظر من که اول از همه انسان عاشق اهریمن میشه! چون خیلی اصولا Cold Blooded هستن و بدون اینکه بدونن چرا از انسان محافظت میکنن و خیلی اتفاقی دفعات مکرری جونشو نجات میده (لامصب :d ) پس انسان حسشو میفهمه و اهریمن بودن اونو به جون میخره! ولی حالا اهریمن... از اونجایی که تو زمینه های احساسی خنگ تشریف دارن خیلی دیر متوجه احساسشون میشن...دیده شده موقع جون دادن انسان در دستانشان متوجه این احساس پاک خود میشوند :d (نکته تستی:d) ولی خوب عاشق یه انسان بودن یه جور نقطه ضعف محسوب میشه این عشق خیلی کلیشه ایه ولی فنتستیکه:d اهریمن دختر نداریم عاشقش بشم؟ جدید باشه لفطا :d
خانم محترم با شما هم هستما!!! اینجا سایت دوستیابی نیستکم لطفی کردی ؟! :d
بچه ها راجع به موندوس بحرفیم