بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سیاه بود و بال داشت و خیلی شبیه به مگس میشد(یه چیزایی تو مایه های همون یارو تو DMC4 که شبیه ملخ بود,اسمشو یادم نمیاد)
:-o:-o الان به اسپاردا ف*ش دادی یا به دانته ؟!!!! کدوم ؟! مگس کیه ؟! واااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!

:-o:-o الان به اسپاردا ف*ش دادی یا به دانته ؟!!!! کدوم ؟! مگس کیه ؟! واااااااااااااااااااااااا اااااااااااا!!!!!!!!!!!
شما DMC3 رو بازی کن تا بفهمین چی شده!!!
اصلا من به خودم فحش دادم!!!
توی DMC4 هم اگر از پاندورا استفاده کنی (همون کیفه) باعث میشه حدود7-8 ثانیه به شکل اسپاردا در بیایی ولی فقط راه میره ولی قدرت هزار برابر.

شما DMC3 رو بازی کن تا بفهمین چی شده!!!
من بازی کردم اما ندیدم البته صبر کن ....:-?:-?
آها یادم اومد یکی از دویل آرمها بود که هر وقت شیطانی می شدیم شکله فرم شیطانی اسپاردا میشد ، درسته ؟!

من بازی کردم اما ندیدم البته صبر کن ....:-?:-?
آها یادم اومد یکی از دویل آرمها بود که هر وقت شیطانی می شدیم شکله فرم شیطانی اسپاردا میشد ، درسته ؟!
سیاه رنگ میشد و کلا فکر کنم شاخ هم داشت!!! و دوتا بال هم پشت سرش بود.
البته باید لباس DMC1 رو ازاد کرده باشی و با اون بری!!!
من که اینقدر لباس برای دانته و ورجیل ازاد کردم که حالم به هم خورد!!!

سیاه رنگ میشد و کلا فکر کنم شاخ هم داشت!!! و دوتا بال هم پشت سرش بود.
البته باید لباس DMC1 رو ازاد کرده باشی و با اون بری!!!
من که اینقدر لباس برای دانته و ورجیل ازاد کردم که حالم به هم خورد!!!
خب بریم سراغه بحث درباره گیم پلی شماره 3؟!
هرکی موافقه استارتش کنه...

من موافقم!
بنظرم یکی از بهترین گیم پلی ها مربوط به شماره سه بوده طرز نبرد دانته خیلی جالب روان و سریع بود و به نظرم یکی از بهترین استایل ها و شمشیر ها مربوط به دانته سه بوده دو تا استایل دانته که دقیقا اسمشونو یادم نیست(منظورم اون استایلی که سرعت رو کند میکرد و اون استایلی که دانته دوتا میشد)خیلی دانته رو قدرتمند کرده بودند. دشمان برخلاف شماره چهارم بسیار متنوع و قوی بودند که این دشمنان واقعا جالب هم طراحی شده بودند مثلا نوال(زن سفید خون اشامه) و ورجیل برای من خیلی دشوار بودند. ورجیل خیلی دقیق و سریع عمل میکرد و نوال هم تا جونشو خالی میکردی خونشو پر میکرد. این نسخه در چند درجه سختی طراحی شده بود
Easy
Normal
Hard
Very hard
Dante must die
Heaven or hell
درجه دانته باید بمیره خیلی سخته و برای کشتن هیولا ها خیلی باید زحمت بکشیم.
بنظرم یکی ز نقاط مثبت بازی این بود که خیلی سخت رتبه میداد بطوریککه دمیج ها هم از اعتبارت کم میکرد و خیلی سخت میشد s بگیری این حسی رقابت در افراد ایجاد میکرد که بازی رو روی درجه بالایی ببرن. علاوه بر اینها یه بلودی پلس هم هست که خیلی جالب طراحی شده و با ورود در هر رنگی یه مبارزه ای رو داری. البته شما پس از پیشبرد یه دور بازی میتونین کنترل ورجیل ر بدست بگیریرد توانایی های ورجیل بسیار در سطح بالایی طراحی شدند اما و نقطه ضعف داشت:
مراحل مبارزه با ورجیل ورجیل به جای دانته با خودش میجنگه که پالتوی قرمز داره

• فقط دو تا دمو از قسمت ورجیل وجود داره
  • گیم پلی و مرحل ورجیل و دانته یکی هستن اما در اصل راه ورجیلاز دانته جدا بود.

930014_20060124_screen001.jpg

یکی از ضعف های کلی دوربین بازی بود که خیلی سخت کار میکرد و کنترل بازی برای کامپیوتر دشوار بود که این مسئله خیلی روی اعصاب بود البته این ضعف در نسخه پلی استشن دو وجود نداشت. نکته دیگر افت فریم بازی در نسخ کامپیوتر بود حالا بحث راجب گیم پلیه که این بحث هارو باز نمیکنم.
در کل از 10 نمره نمره 9.5 رو برای گیم پلی بازی در نظر گرفتم و بچه ها نظرشونو راجب گیم پلی بگن

اتفاقا این نظر شخصی من بود شما میتونین نظر جدا گونه برای گیم پلی بدید چون ممکنه خیلیا با نظرم مخالف باشند! مثلا رتبه ای یا ضعفی در گیم پلی دیدید بگین چون خیلی بحث دیگه وجود داره!

Well!!! Let's party Crazy
NERO TURBO سرحالم آوردی! خب گیم پلی شماره 3 رو من باز برایه خودم به 2قسمت دانته و ورجیل و یک قسمت کلی تقسیم میکنم!!!
دانته: خب دانته تو این شماره یکی از قویترین دوران خودش رو سپری کرد (حتی بنظرم از دانته 1 و 4 از لحاظ گیم پلی قویتر بود!) تنوع سلاح ها، بالانس بودن بازی با توانایی هایه دانته و طراحی دشمن ها (که تو این نکته هم نسبت به شماره 4 باز برتر بود) باعث شده بود که بازی دارای گیم پلی فوق العاده ای بشه! البته نقاط ضعفی هم داشت که تو شماره 4 اصلاح شد! مثلاً کمبود کمبوها، قابلیت حمل فقط 2 سلاح و فری استایل نبودن دانته از همون شماره هم رو نرو من بود!!! نمره من به این قسمت 75 از 100 خواهد بود.
ورجیل: به جرأت میگم همون اولین بار که ورجیل رو دیدم و دیدم که چطور اون شامان رو به هلاکت رسوند و جدیتی که به خرج داد، منو تحت تأثیر خودش قرار داد (البته میدونم بحث شخصیت پردازی با گیم پلی جداست اما) من با خودم گفتم که کاشکی میشد با این کارکتر هم بازی کرد! و این گونه هم شد!!! دمویه ابتدایی بازی با ورجیل هم باعث میشد که پلیر به این بازیکن و قدرتش اعتماد کنه (و در مورد بعضی ها، حتی تونست جایه دانته هم بگیره) کمبوهایه تقریباً متنوع، ولی واقعاً زیبا و دیدنی! بالانس بودن ورجیل با طراحی بازی و کمی هم Trickster بودن ایشون گیم پلی خوبی رو بوجود آوردند، اما نداشتن خاصیت دابل جامپ و تنوع کم سلاحها و مراحل تکراری و نبود هیچ خلاقیتی درباره بازی با ورجیل باعث شد پلیر فقط به عشقه خود ورجیل جلو بره و نه داستانی بود و نه تنوعی و نه حتی دمویی!!! و من نمره 60 از 100 رو به این قسمت میدم
کلی: رنکینگ سخت و دراصل بسیار سخته بازی (نمیدونم اینجا کسی تونسته رنک SS در آخر از بازی بگیره؟! احتمالاً خیلیا نمیدونن که این بازی همچین رنکی هم داره!!) طراحی باس های فوق العاده عالی ( Nevon از نظر من سخت ترین باس تو کل سری دویل بود) مراحل خوب ولی معماری گوتیک کمتر به چشم میخورد (نسبت به بقیه شماره ها) و چیزی که بیشتر تو این بازی بود (نسبت به شماره هایه قبلی) اغراغ پیش از حد و برخی مواقع زننده تو بازی بود!!! و نمره کلی من به بازی 70 از 100 خواهد بود

این دفعه 12 ساعت نبودم ببین چی شد :d
@آرتاس:
خوشحالم که به این نتیجه رسیدی :d
من نمیتونم آقا بدون امکانات هرگز با امکانات... باید روش فکر کنم :-?
نه جون من با نظریم حال نکردی؟ آخه تو بگو مشکلش کجاش بود؟ مخالفی؟ خوب نظرتو بگو!! :d
اینجارو :d همه دارن درمورد گیم پلی نظر میدن منه از همه جا بیخبر درمورد مسائل عشقولانه :d
@Devil Girl :
شرمنده چشام بسته بود :d چطوری شما؟ خوبی؟:">
--
دارم ثواب میکنم چیکار به سایت دوکس یابی دارم :-o
آرتاس الان یه تست زدم این نکته که گفتی در حلش بهم کمک کرد \m/
---

الان اگه بخوام DMC4 رو دوباره بازی کنم رو چه درجه ای بالاخره جذابتره بازی؟ خیلی هم پدر درار نباشه لفطا :d

غزاله خانم (NERO TURBO) دیگه چرا ما نظر بدیم؟ خودت که همه چیو کامل و جامع گفتی!!!:d
به قول Arth@s بزرگ (استاد خودم!!!) : اینم تموم بریم سراغ شماره 2!!!!=))
ای بابا! ما داریم درس پس میدیم!!!
نه اتفاقاً این شماره 3 گیم پلیش رو باید حتماً نقد کنید؛ چون احتمالاً بحث جالبی شکل خواهد گرفت :دی

---------- نوشته در 05:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:04 PM ارسال شده بود ----------

این دفعه 12 ساعت نبودم ببین چی شد :d
@آرتاس:
خوشحالم که به این نتیجه رسیدی :d
آرتاس الان یه تست زدم این نکته که گفتی در حلش بهم کمک کرد \m/
---
الان اگه بخوام DMC4 رو دوباره بازی کنم رو چه درجه ای بالاخره جذابتره بازی؟ خیلی هم پدر درار نباشه لفطا :d
کدومش؟! اونی که نباید تست بزنی یا اون که باید بری تست بزنی :دی
خب من یه مدتی طراحه سؤالایه کنکور بودم؛ خواستید تدریس هم میکنم! اینم شمارم (دیدی از این استادا که سریع جو گیر میشن :دی)
رو همون Devil Hunter بازی کن، صفا کن! جایه ما هم خالی کن... :دی

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:08 PM ارسال شده بود ----------

نکته دیگر افت فریم بازی در نسخ کامپیوتر بود حالا بحث راجب گیم پلیه که این بحث هارو باز نمیکنم.
در کل از 10 نمره نمره 9.5 رو برای گیم پلی بازی در نظر گرفتم و بچه ها نظرشونو راجب گیم پلی بگن
افت فریم؟! من که ورژن SE رو بازی کردم چیزی ندیدم :-/
Really deserve? 9.5 of 10?! what about of 100

آخرین ویرایش:
من در مورد گیم پلی حرفی ندارم بزنم فقط اینکه با ورجیل خیلی سخت و سفت و خیلی خشک بود و اصلا به آدم خوش نمی گذشت و اینکه این بازی روی pc به معنای واقعی افتضاح بود یعنی ادم حالش به کل گرفته می شد ، لامصب باید 10 نفره بازی می کردی :d
اگه بحث دوباره راجع به داستان یا شخصیتها شد منو خبر کنین !
اگه هم که دوست دارین بیاین راجع به DMC جدید حرف بزنیم
یا اینکه خاطراتمون رو بگیم

البته من به گیم پلی شماره ی 3 از 10 7 میدم ، به نظرم شماره ی 4 بهتر بود :d

من در مورد گیم پلی حرفی ندارم بزنم فقط اینکه با ورجیل خیلی سخت و سفت و خیلی خشک بود و اصلا به آدم خوش نمی گذشت و اینکه این بازی روی pc به معنای واقعی افتضاح بود یعنی ادم حالش به کل گرفته می شد ، لامصب باید 10 نفره بازی می کردی :d
اینو قبول دارم چون واقعا گیم پلی بازی برای کامپیوتر افتضاح بود. گیم پلیشماره سه رو برای پلی استشن خوب ساخته بودن البته از نظر من:d

---------- نوشته در 08:53 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

افت فریم؟! من که ورژن SE رو بازی کردم چیزی ندیدم :-/
والا نمیدونم چون ما بازی رو روی بهترین سیستم اجرا کردیم همین مشکل رو داشت البته همه تنظیمات رو حداکثر میذاشتیم مثلا 1920×1080 انتخاب میکردیم و توربو بازی رو روشن میکردیم وگرنه تنظیمات رو پایین تر میووردیم درست میشد.

والا نمیدونم چون ما بازی رو روی بهترین سیستم اجرا کردیم همین مشکل رو داشت البته همه تنظیمات رو حداکثر میذاشتیم مثلا 1920×1080 انتخاب میکردیم و توربو بازی رو روشن میکردیم وگرنه تنظیمات رو پایین تر میووردیم درست میشد.
دقیقا.چون همین مشکلو من هم داشتم.
اما در مورد گیم پلی من کلا با استاد بزرگم!!! (Arth@s) موافقم که میفرمایند:
بازی با ورجیل هم باعث میشد که پلیر به این بازیکن و قدرتش اعتماد کنه (و در مورد بعضی ها، حتی تونست جایه دانته هم بگیره)
البته ورجیل کمبوی انچنانی نداشتولی در کل تنها کسی هست که میتونه به طور کامل از یاماتو نهایت استفاده رو بکنه و اگر دقت کرده باشین توی شماره 4 وقتی دانته از یاماتو استفاده میکرد خیلی ضعیف بود.

خب من نظرم در مورد گیم پلی رو بعد از اومدن کالکشن میدم تا نظرم Fresh باشه :دی

در مورد داستان اسپاردا هم بعدا نظرم رو میگم ، فقط بعد از خوندن داستان آتوسا خانوم یاد جومونگ افتادم :دی

فقط در مورد اسپاردا یادتون باشه که اسپاردا وقتی علیه موندوس قیام کرد هنوز عاشق نشده بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or