devil girl
کاربر سایت
شما DMC3 رو بازی کن تا بفهمین چی شده!!!:-o:-o الان به اسپاردا ف*ش دادی یا به دانته ؟!!!! کدوم ؟! مگس کیه ؟! واااااااااااااااااااااااا اااااااااااا!!!!!!!!!!!
سیاه رنگ میشد و کلا فکر کنم شاخ هم داشت!!! و دوتا بال هم پشت سرش بود.من بازی کردم اما ندیدم البته صبر کن ....
آها یادم اومد یکی از دویل آرمها بود که هر وقت شیطانی می شدیم شکله فرم شیطانی اسپاردا میشد ، درسته ؟!
خب بریم سراغه بحث درباره گیم پلی شماره 3؟!سیاه رنگ میشد و کلا فکر کنم شاخ هم داشت!!! و دوتا بال هم پشت سرش بود.
البته باید لباس DMC1 رو ازاد کرده باشی و با اون بری!!!
من که اینقدر لباس برای دانته و ورجیل ازاد کردم که حالم به هم خورد!!!
ای بابا! ما داریم درس پس میدیم!!!غزاله خانم (NERO TURBO) دیگه چرا ما نظر بدیم؟ خودت که همه چیو کامل و جامع گفتی!!!:d
به قول Arth@s بزرگ (استاد خودم!!!) : اینم تموم بریم سراغ شماره 2!!!!![]()
این دفعه 12 ساعت نبودم ببین چی شد :d
@آرتاس:
آرتاس الان یه تست زدم این نکته که گفتی در حلش بهم کمک کردخوشحالم که به این نتیجه رسیدی :d![]()
---
الان اگه بخوام DMC4 رو دوباره بازی کنم رو چه درجه ای بالاخره جذابتره بازی؟ خیلی هم پدر درار نباشه لفطا :d
افت فریم؟! من که ورژن SE رو بازی کردم چیزی ندیدمنکته دیگر افت فریم بازی در نسخ کامپیوتر بود حالا بحث راجب گیم پلیه که این بحث هارو باز نمیکنم.
در کل از 10 نمره نمره 9.5 رو برای گیم پلی بازی در نظر گرفتم و بچه ها نظرشونو راجب گیم پلی بگن
اینو قبول دارم چون واقعا گیم پلی بازی برای کامپیوتر افتضاح بود. گیم پلیشماره سه رو برای پلی استشن خوب ساخته بودن البته از نظر من:dمن در مورد گیم پلی حرفی ندارم بزنم فقط اینکه با ورجیل خیلی سخت و سفت و خیلی خشک بود و اصلا به آدم خوش نمی گذشت و اینکه این بازی روی pc به معنای واقعی افتضاح بود یعنی ادم حالش به کل گرفته می شد ، لامصب باید 10 نفره بازی می کردی :d
والا نمیدونم چون ما بازی رو روی بهترین سیستم اجرا کردیم همین مشکل رو داشت البته همه تنظیمات رو حداکثر میذاشتیم مثلا 1920×1080 انتخاب میکردیم و توربو بازی رو روشن میکردیم وگرنه تنظیمات رو پایین تر میووردیم درست میشد.افت فریم؟! من که ورژن SE رو بازی کردم چیزی ندیدم![]()
دقیقا.چون همین مشکلو من هم داشتم.والا نمیدونم چون ما بازی رو روی بهترین سیستم اجرا کردیم همین مشکل رو داشت البته همه تنظیمات رو حداکثر میذاشتیم مثلا 1920×1080 انتخاب میکردیم و توربو بازی رو روشن میکردیم وگرنه تنظیمات رو پایین تر میووردیم درست میشد.
البته ورجیل کمبوی انچنانی نداشتولی در کل تنها کسی هست که میتونه به طور کامل از یاماتو نهایت استفاده رو بکنه و اگر دقت کرده باشین توی شماره 4 وقتی دانته از یاماتو استفاده میکرد خیلی ضعیف بود.بازی با ورجیل هم باعث میشد که پلیر به این بازیکن و قدرتش اعتماد کنه (و در مورد بعضی ها، حتی تونست جایه دانته هم بگیره)