بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علیکم اسلام :d
چشــــــــــــــــــم \m/ نه دیگه این اسپاردارو تو رمان DMC خوندم :d نظر من مثبته آقا :d
سلام پسر درس خوون :دی
نظر سازنده ای دادی؛ ممنون :دی
راستی شما که یده طولانی در زمینه عکس و تصویر داری میتونی از اسپاردا چند تا عکس با اصل و نسب تهیه کنی واسمون؟! ممنونت میشیم...
پس به نظر من یا جنگ اسپاردا 2000 سال طول کشید امکانش هست چون یه نفر علیه چندین هزار نفر قیام کرد و یا اینکه اسپاردا شیاطین رو چند سال نابود کرد و بعد از هزار و خورده ای سال با وا اشنا شد.
شما و علی دانته عزیز؛ اگه به من یه انگیزه درست و حسابی از طرف اسپاردا برایه اینکارش معرفی کنید؛ تموم دغدغه هایه ذهنیه من حل میشه... :دی
خب این نظر منه :
حالت اول: اسپاردا خیلی سال واسه موندوس کار می کرده یه روز که خسته و کوفته میاد قرارگاهش با خودش می گه: یعنی چی مگه من چیم از موندوس کمتره ... قیافه ندارم که دارم :> ، تیپ ندارم که دارم b-) ، شمشیر ندارم که دارم /:) ، فقط قدرته که...
خلاصه اسپاردای قصه ما پا میشه وایمیسه مشتشو گره می کنه محکم می کوبه تو دیوار :> و می گه این موندوس با خودش چی فکر کرده حالا بهش میگم که چه کسی می تونه فرمانروای واقعی تاریکی باشه ، یعنی ببینین انگیزه ی اسپاردا میشه دستیابی به قدرت . خلاصه اسپاردا شروع می کنه جنگیدن با موندوس ، قلمروهاش رو فتح می کنه و بعدش اونو در قعر تاریکی زندانی می کنه بعدش می بینه انگار آدما به خاطر این اقدامات بشر دوستانه ی اسپاردا اومدن دارن ازش تجلیل می کنن با خودش میگه : ای ول به خودم ، حالا نه تنها قدرتمندم بلکه مورد اعتماد مردم هم شدم خلاصه اسپاردا 2000 سال بین آدما زندگی می کنه که یه روز اوا رو می بینه ( عشق در یک نگاه :x و قش و دل ضعفه و بعدش هم... عروسی و دو تا بچه ی توپول موپول ملوس و خوشگل)
حالت دوم : اسپاردا همچنان که برای موندوس کار می کرده یه روز به فرم انسانی داشته تو خیابون قدم میزده که یهو یه خانم خوشگلو می بینی و بعدش هم :x فردای اون روز موندوس به اسپاردا می گه که می خواد انسانها رو نابود کنه ولی از اونجایی که اسپاردا می دونسته اون خانم خوشگله انسان بوده می گه نه و با موندوس می جنگه بعدش هم موندوس رو اسیر می کنه و میره سره خونه و زندگیش
لطف کن حق کپی رایت رو رعایت کن :دی
داستان دوم که همون داستانه منه :))
داستان اولت جالبه فقط حیف که یه کم اون لحن بیان کردنت باعث شده زیاد جدی بنظر نیاد :( اما به هر حال من ازش خوشم اوومد؛ آمااااااااا، اونجایی که مشخصش کردم؛ اصلاً گیریم اسپاردا واسه قدرت طلبی اوومد سراغه موندوس (بماند که اصلاً انگیزه قانع کننده ای واسه من نیست...) خب بعد از اینکه موندوس رو شکست داد چرا هوس نکرد که بیاد به آدما چیره بشه؟! وقتی یکی انقدر قدرت طلبه که واسه اربابش شاخ میشه بعدم حریفش میشه، بیشتر حریص میشه دیگه...
به نظرم این نظریه درست تره چون اول DMC4 سانکتوس داره سخنرانی میکنه و میگه "اسپاردا 2000 سال پیش علیه ذات شیطانی خودش قیام کرد و به کمک انسان ها اومد" ، و خیلی بعیده که جنگشون 2000 سال طول کشیده باشه ، چون همونطوری که میدونیم اسپاردا بعد از شکست دادن موندوس و زندانی کردن اون به فورتونا کستل اومده و به عنوان شوالیه شهر شناخته میشده ( از همینجا لقب Dark Knight رو به اسپاردا میدن ) و بعد هم احتمالا با ایوا آشنا میشه و ... تا فرار کردن موندوس از زندان با خوشی با هم زندگی میکردن
کماکان این سؤال که انگیزه اسپاردا چی بوده؛ به قوت خودش باقیه... :-/

برای Arth@s:
مگه من جرات دارم بیام نظر بدم؟!:d
ممنونم که اون پسوند رو برداشتی :biggrin1:
دادا، مگه ما کاره اشتباهی ازمون سر زده یا چیزی دیدی که اینو میگی؟! خب اگه نظری داری بگو تا ما هم بی مصیب نمونیم
===========================================

ببینید دویل هانترایه عزیز؛ من دنبال پیچیده کردن قضیه نیستم! اونایی که تو تاپیکایه دیگه بحث هایه منو دنبال میکنن اینو میدونن؛ بلکه دنباله دلیلی هستم که دیگه جای سؤالی نذاره!!!
قبلاً هم گفتم من چقدر دیوونه این بازی هستم و علتش هم به صراحت گفتم، اما بازم میگم که دلیل نمیشه آدم وقتی از یه چیزی (حالا تو اینجا بازی دویل می کرای) خوشش میاد ایراداش رو نبینه؛ و اگه من قرار بود منتقد این بازی بشم، از همین قسمت (داستان اسپاردا) ایراد میگرفتم، چون باعث تناقض تو داستان میشه، و چند تا ایراد و سوتیه دیگه که تو شماره 4 واقعاً اعصابم رو ریخته بود به هم...
حالا هم امیدوارم من تو اشتباه باشم و این بحثمون با کمک شما دوستان به نتیجه برسه... >:d

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:51 PM ارسال شده بود ----------

دوستان من تمام سعیمو میکنم که اسپم ندم! دلیلی هم که اون حرفو زدم اینه که من تو پستی که دادم درمورد بازی سوال پرسیدم ولی هیشکی به جز آرتاس جوابمو نداد!
از اولم گفتم من اطلاعات چندانی از DMC Series ندارم ولی عاشق این سری هستم... اولش هم به عشق آرتاس اومدم (:d)
چشم آرتاس جان حرفی نیست رو چشم فقط لطف کن یه عکس از اسپاردا به من بده که یه موقع اشتباهی عکس نگیرم :d
بازم اگه من اسپمر این تاپیک هستم از همتون عذر میخوام اگر هم مایل نیستید تو این تاپیک باشم کافیه بهم بگید...

:d

اگر هم مایل نیستید تو این تاپیک باشم کافیه بهم بگید...
یا به زبون خوش میمونی یا به زبون خوش میمونومیمت!!!:d
آرتاس جان حرفی نیست رو چشم فقط لطف کن یه عکس از اسپاردا به من بده که یه موقع اشتباهی عکس نگیرم :d
من جواب دادم!!!:d بیا اینم اسپاردا:
خداییش اینه؟؟؟؟ من خودم تو کفش موندم!!! چه قیافه خفنی!!!
13199983811.jpg
بچه ها این چیه؟؟؟:-/ تازه دیدمش!!!
13199986491.png

آخرین ویرایش:
چشم آرتاس جان حرفی نیست رو چشم فقط لطف کن یه عکس از اسپاردا به من بده که یه موقع اشتباهی عکس نگیرم :d
بازم اگه من اسپمر این تاپیک هستم از همتون عذر میخوام اگر هم مایل نیستید تو این تاپیک باشم کافیه بهم بگید...:d

خب از اونجا که اسپاردا زیاد داریم :دی بیا این چندتا عکس رو ببین شاید بکار اوومد
SpardaDT.jpg
Sparda___dedicated_by_Divine_Star.jpg
DMC__Sparda_Portrait_by_ShiroiNeko_sama.jpg

باز هم دستت درد نکنه!!! در ضمن شما با این تعداد ستاره و پستت؛ اسپمر محسوب میشی؟!!!!!!!!!!!!! :دی
بگو میخوام از زیره فعالیت در برم دنباله بهونم :دی

آخرین ویرایش:
اول از همه آخرین سوال رو جواب بدم ( کلاس داره :دی ) اون شمشیر رو گلوریا ( همون تریش ) داده بود بهش تا بتونه توی Order نفوذ کنه و سر از کارشون در بیاره

در مورد سوال آرتاس ( انگیزه ) : الان کمیک های رسمی Devil May Cry رو پیدا کردم و متوجه شدم اسپاردا از انسان ها خوشش میومده و یه جورایی اونا رو تحسین میکرده علاوه بر اون درسته که اسپاردا شیطون بوده ولی عدالت داشته و از ظلم های موندوس خسته شده بود ، این صفحات رو ببین متوجه میشی

آرتین : یعنی یا میخوای اسپم بدی یا اینکه کلا بری ؟! :دی خب بشین مثل بقیه توی بحث ها شرکت کن هم یه چیزی یاد میگیری و هم اینکه شاید نکات داستانی ایی رو متوجه شده باشی که ما یادمون نمیاد یا درست متوجه نشدیم ( یه ذره نظر بده :دی )

• Like
Reactions: Arth@s
در مورد سوال آرتاس ( انگیزه ) : الان کمیک های رسمی Devil May Cry رو پیدا کردم و متوجه شدم اسپاردا از انسان ها خوشش میومده و یه جورایی اونا رو تحسین میکرده علاوه بر اون درسته که اسپاردا شیطون بوده ولی عدالت داشته و از ظلم های موندوس خسته شده بود ، این صفحات رو ببین متوجه میشی
در درجه اول ازت ممنونم که انقدر واسه بحث ارزش قائل شدی!!! من اینو هیچ وقت فراموش نمیکنم و واقعاً میگم که واسم ارزش داره...
اما ببینم من تا حالا همچین کمیکی از کپکام (اونم تحت الفظ رسمی) ندیدم!!!!(اگر تونستی لینک اورجینالش رو بده، گرچه اگه باعث زحمتت میشه، زیاد هم مهم نیست) اما بازم گیریم که این فرمایش شما درست باشه؛ درنهایت تأسف، این ضعف داستان رو میرسونه؟! یعنی چی؟! شیطانی که عادل تشریف داره؟! پس چرا ظلم میکنه؟! اگه ظلم نمیکنه پس چرا شیطانه؟! اصلاً این داستان داره تعریف شیطان رو نقص میکنه...
البته میشه جواب داد ولی نه کاملاً قانع کننده!!! مثلاً اسپاردا از شیطان بودن خودش خسته شده! (که بنظرم اصلاً با عقل جور در نمیاد) یا اینکه اسپاردا با دیدن انسان ها دلش خواسته مثله اونا باشه؟! (از اونجا که شیاطین آزادتر و پر قدرت تر هستن بعید میدونم...) یا اینکه اوا رو دیده (که همون قضیه سن اوا و دانته مطرح میشه)؛
و در آخر به 2تا نظریه محکم رسیدم که نظرات شما هم مهمه!!! یک(بنا به چیزی که از دیدن کمیک آخر دستگیرم شد): اسپاردا در اصل انسان بوده ولی روح خودش رو به شیطان میفروشه (حالا چراش رو من نمیدونم، شاید عاشقه یه دویل گرلی شده بوده :دی) و حالا 2باره میخواد انسان باشه! میدونم که دری بریه ولی به کمیک آخر نگاه کنید، اسپاردا به موندوس میگه که: من باید یکبار و برای همیشه دنیارو از وجود منحوست پاک کنم، حتی اگه مجبور بشم تو این راه جونه خودم رو بدم، دنیایه خودمون رو از دنیایه ستمگر و شیطانیه تو جدا میکنم... منظور از دنیایه خودمون که نمیتونه دنیایه شیطانی باشه، چون تو دنیایه شیطانی همش صحبت از ظلم و ستم دیگه، اصلاً اسمش روشه، دنیایه شیطانی
نظریه دوم: اسپاردا همون شیطانه و منظور از دنیایه خودمون هم همون دنیایه شیاطینه، منتها با این تفسیر: موندوس که خودش سر دسته شیاطین بوده، حتی به خوده شیاطین هم ظلم و ستم میکرده و اونا رو دیگه به تنگنا آورده، که در این بین اسپاردا صداش در میاد و علیه موندوس قیام میکنه (ناخودآگاه از شخصیت موندوس تو این تئوریم خوشم اوومد :دی >:) )
من خودم نظریه دوم رو بیشتر قبول دارم، ولی یه سؤال بازم واسم پیش میاد و اوون اینه که موندوس به چه علتی باید با زیر دستایه خودش و در اصل لشگر خودش همچین کاری کنه :-/
ای علی دانته!!! ببین آخر شبی مغز ما رو چجوری هایپر کردیا :دی

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 AM ارسال شده بود ----------

اول از همه آخرین سوال رو جواب بدم ( کلاس داره :دی ) اون شمشیر رو گلوریا ( همون تریش ) داده بود بهش تا بتونه توی Order نفوذ کنه و سر از کارشون در بیاره
کاملاً این حرف درسته ها، ولی اینم دقیقاً یکی از ایرادایی هست که من به بازی شماره 4 میگیرم!!!! آقا جون اگه گلوریا (تریش) نمیرفت شمشیر اسپاردا رو بده این سانکتوس (قابل توجه safe and peace) این همه قدرت رو از کجا میخواست به دست بیاره؟! اصلاً اونا میموندن سره کار دیگه! بعد دمه دست تر از شمشیر اسپاردا چیزه دیگه ای نبود؟! خب میرفت یه دفعه دانته رو بهشون تحویل میداد دیگه...
این دانته هم بعضی وقتا کارایی میکنه ها، طفلک نیروم که افتاد تو زحمت و رفت پسش گرفت :دی

در درجه اول ازت ممنونم که انقدر واسه بحث ارزش قائل شدی!!! من اینو هیچ وقت فراموش نمیکنم و واقعاً میگم که واسم ارزش داره...
اما ببینم من تا حالا همچین کمیکی از کپکام (اونم تحت الفظ رسمی) ندیدم!!!!(اگر تونستی لینک اورجینالش رو بده، گرچه اگه باعث زحمتت میشه، زیاد هم مهم نیست) اما بازم گیریم که این فرمایش شما درست باشه؛ درنهایت تأسف، این ضعف داستان رو میرسونه؟! یعنی چی؟! شیطانی که عادل تشریف داره؟! پس چرا ظلم میکنه؟! اگه ظلم نمیکنه پس چرا شیطانه؟! اصلاً این داستان داره تعریف شیطان رو نقص میکنه...
البته میشه جواب داد ولی نه کاملاً قانع کننده!!! مثلاً اسپاردا از شیطان بودن خودش خسته شده! (که بنظرم اصلاً با عقل جور در نمیاد) یا اینکه اسپاردا با دیدن انسان ها دلش خواسته مثله اونا باشه؟! (از اونجا که شیاطین آزادتر و پر قدرت تر هستن بعید میدونم...) یا اینکه اوا رو دیده (که همون قضیه سن اوا و دانته مطرح میشه)؛
و در آخر به 2تا نظریه محکم رسیدم که نظرات شما هم مهمه!!! یک(بنا به چیزی که از دیدن کمیک آخر دستگیرم شد): اسپاردا در اصل انسان بوده ولی روح خودش رو به شیطان میفروشه (حالا چراش رو من نمیدونم، شاید عاشقه یه دویل گرلی شده بوده :دی) و حالا 2باره میخواد انسان باشه! میدونم که دری بریه ولی به کمیک آخر نگاه کنید، اسپاردا به موندوس میگه که: من باید یکبار و برای همیشه دنیارو از وجود منحوست پاک کنم، حتی اگه مجبور بشم تو این راه جونه خودم رو بدم، دنیایه خودمون رو از دنیایه ستمگر و شیطانیه تو جدا میکنم... منظور از دنیایه خودمون که نمیتونه دنیایه شیطانی باشه، چون تو دنیایه شیطانی همش صحبت از ظلم و ستم دیگه، اصلاً اسمش روشه، دنیایه شیطانی
نظریه دوم: اسپاردا همون شیطانه و منظور از دنیایه خودمون هم همون دنیایه شیاطینه، منتها با این تفسیر: موندوس که خودش سر دسته شیاطین بوده، حتی به خوده شیاطین هم ظلم و ستم میکرده و اونا رو دیگه به تنگنا آورده، که در این بین اسپاردا صداش در میاد و علیه موندوس قیام میکنه (ناخودآگاه از شخصیت موندوس تو این تئوریم خوشم اوومد :دی >:) )
من خودم نظریه دوم رو بیشتر قبول دارم، ولی یه سؤال بازم واسم پیش میاد و اوون اینه که موندوس به چه علتی باید با زیر دستایه خودش و در اصل لشگر خودش همچین کاری کنه :-/
ای علی دانته!!! ببین آخر شبی مغز ما رو چجوری هایپر کردیا :دی

---------- نوشته در 03:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:32 AM ارسال شده بود ----------

کاملاً این حرف درسته ها، ولی اینم دقیقاً یکی از ایرادایی هست که من به بازی شماره 4 میگیرم!!!! آقا جون اگه گلوریا (تریش) نمیرفت شمشیر اسپاردا رو بده این سانکتوس (قابل توجه safe and peace) این همه قدرت رو از کجا میخواست به دست بیاره؟! اصلاً اونا میموندن سره کار دیگه! بعد دمه دست تر از شمشیر اسپاردا چیزه دیگه ای نبود؟! خب میرفت یه دفعه دانته رو بهشون تحویل میداد دیگه...
این دانته هم بعضی وقتا کارایی میکنه ها، طفلک نیروم که افتاد تو زحمت و رفت پسش گرفت :دی
در مورد رسمی بودن کمیک ، چون دقیقا داستان نسخه 1 رو نقل میکنه پس باید رسمی باشه ( اگر اشتباه نکنم توی فروم کاپکام هم خونده بودم که کاپکام رمان ها رو رسمی اعلام نکرده اما انیمه و کمیک ها رو رسمی دونسته )
اما بحث در مورد شیاطین و انسان ها خیلی طولانیه و الان هم نصفه شبه و زیاد نمیشه در این مورد بحث کرد ، ولی این موضوع بر میگرده به برداشت هر انسان از شیاطین مثلا من خودم کاملا با این موضوع موافقم که حتی بین شیاطین عادل و ظالم وجود داره ( درست مثل انسان ها ) حتی توی سری DMC هم میبینیم که تریش با وجود شیطون بودنش شخصیت خوبیه یا مثلا نرو یا دانته که همگی جنبه شیطانی رو دارن ولی شخصیت های خوبی هستن ، پس خیلی دور از انتظار نیست که اسپاردا شیطون عادلی بوده باشه و موندوس شیطون ظالم
اما در مورد این که اسپاردا قبلا انسان بوده و بعدا شیطون شده و الان میخواد دوباره انسان بشه ، نظریه جالبیه ولی من نشنیدم تا الان توی سری به این موضوع اشاره شده باشه

یکی از دلایلی که با ریبوت شدن سری موافقم اشکالات داستان بازیه ( همون Pilot Holes ) که واقعا گیمر رو سردرگم میکنه ، امیدوارم NT بتونه یه داستان عالی برای DmC و دانته بنویسه ( که با توجه به سابقه شون مطمئنم از لحاظ داستانی با یه شاهکار طرفیم )

فکر کردن برات خوبه مغزت باز میشه یه ذره هوا میکشه :دی

اما در مورد تریش و اینکه کارش اشتباه بود اگه یادت باشه آخر بازی هم لیدی به تریش میگه اگه شمشیر اسپاردا رو به سانکتوس نمیدادی این همه بدبختی نمیکشیدیم که بعدا دانته یه جواریی بحث رو عوض میکنه ( کلا از جروبحث های تریش و لیدی خیلی خوشم میاد چه توی بازی و چه توی انیمه :دی امیدوارم که توی DmC هم شاهد این جور صحنه ها باشیم :دی )

WOW... من هم یکی از طرفدارای پروپاقرص Devil may Cry بودم... یعنی کلا روانی بازی های شرکت CapCom هستم... ولی هیچوقت کمیک این بازی رو نخوندم... با بحثی که Art@s و Dante راه انداختن... احساس می کنم دوباره برگشتم به اون حال و هوا. حتما می رم بخونم ببینم قضیه چی بوده...

در مورد رسمی بودن کمیک ، چون دقیقا داستان نسخه 1 رو نقل میکنه پس باید رسمی باشه ( اگر اشتباه نکنم توی فروم کاپکام هم خونده بودم که کاپکام رمان ها رو رسمی اعلام نکرده اما انیمه و کمیک ها رو رسمی دونسته )مثلا من خودم کاملا با این موضوع موافقم که حتی بین شیاطین عادل و ظالم وجود داره ( درست مثل انسان ها ) حتی توی سری DMC هم میبینیم که تریش با وجود شیطون بودنش شخصیت خوبیه یا مثلا نرو یا دانته که همگی جنبه شیطانی رو دارن ولی شخصیت های خوبی هستن ، پس خیلی دور از انتظار نیست که اسپاردا شیطون عادلی بوده باشه و موندوس شیطون ظالم
یکی از دلایلی که با ریبوت شدن سری موافقم اشکالات داستان بازیه ( همون Pilot Holes ) که واقعا گیمر رو سردرگم میکنه ، امیدوارم NT بتونه یه داستان عالی برای DmC و دانته بنویسه ( که با توجه به سابقه شون مطمئنم از لحاظ داستانی با یه شاهکار طرفیم )
فکر کردن برات خوبه مغزت باز میشه یه ذره هوا میکشه :دی
اما در مورد تریش و اینکه کارش اشتباه بود اگه یادت باشه آخر بازی هم لیدی به تریش میگه اگه شمشیر اسپاردا رو به سانکتوس نمیدادی این همه بدبختی نمیکشیدیم
خب خیلی خوبه!!! من عاشق اینجور بحثا هستم و سرم درد میکنه واسه اینجور حرفا :x :دی
درباره کمیک که حالا اگه واست زحمتی نبود و امکانش واست بود، یه لینک بده که ما بریم اورجینالش رو ببینیم، خودم هم میرم یه سرچ میزنم... به بهرحال کماکان ازت ممنونم >:d<
درباره قسمت سبز... خب واقعاً جایه بحث داره این حرفت ولی از اونجایی که خودت هم گفتی به برداشتایه شخصی مربوط میشه بهتره زیاد بازش نکنیم! (گرچه من خودم با نظر شما موافقم ;) ) پس اگه این نظریه رو ملاک قرار بدیم فکر کنم اون تئوری دومی که گفتم منطقی تر باشه... :-/
اما درباره قسمت نارنجی هم خب دانته و نیرو که جفتشون خصلتهایه انسانی هم دارن دیگه... و درمورد تریش هم چون بیوگرافی درستی ازش نداریم (یا حداقل من ندارم) نمیشه گفت که 100% شیطانه...
ریبوت هم که من قبلاً هم گفتم که بنظرم داستانش فوق العاده از آب درمیاد (حالا طراحی دانته بماند که به شخصه هنوز برا من نامید کنندست :()، به هرحال امیدوارم داستان هم تو این شماره بتونه نقص هایه سری قبل رو جبران کنه...
-------------------------------------
واسه کاره تریش هم یه دلیله فان دارم...
شاید میخواسته سانکتوس رو هم تحت تأثیر خودش قرار بده :)) =))

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

WOW... من هم یکی از طرفدارای پروپاقرص Devil may Cry بودم... یعنی کلا روانی بازی های شرکت CapCom هستم... ولی هیچوقت کمیک این بازی رو نخوندم... با بحثی که Art@s و Dante راه انداختن... احساس می کنم دوباره برگشتم به اون حال و هوا. حتما می رم بخونم ببینم قضیه چی بوده...
:welcome: >:d<
به جمع دویل هانترها خوش اوومدی... در مورد 2تا چیز هم اگه خواستی واسه آشنایی بیشتر صحبت کنید
1- رزومه دویل هانتریتون (از کی به خانواده دویل پیوستید و کدوم شماره ها رو بازی کردید)
2- تو نظرسنجی به کدوم رأی دادید و چرا؟

منظورم اینه که از کجا اورده اون شمشیرها رو؟
راستی الان اسپاردا مرده یا نه؟ به مرگ طبیعی یا کشتنش؟ اصلا FORCE EDGE کجاست (همون شمشیری که توی DMC3 سرش میجنگن)؟
اصلا چرا دانته تو DMC2 میتونه پرواز کنه؟
کلا:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

من با نظر داداش علی دانته و پدر آرتاس موافقم شدید !!!
کلا من یکی که خیلی دوست دارم یه دویل رو جدا بسازن که فقط داستان اسپاردا رو تعریف کنه ، اما من می خوام انگیزه های اسپاردا رو از نظر خودم بگم:
1- اسپاردا دیده خودش از موندوس قوتی تره ، شاخ میشه واسه ش واسه رسیدن فرمانروایی
2- نظر علی دانته یعنی اسپاردا یه شیطون عادل بوده
خب اگه بحث در مورد اسپاردا تمومه بریم سراغه..... کی ؟! :-/
DMC جدید چطوره ؟!

بچه ها اون عکسه از موندوس خیلی باحال بود!!! تا حالا قیافه شو ندیده بودم.
کلا من یکی که خیلی دوست دارم یه دویل رو جدا بسازن که فقط داستان اسپاردا رو تعریف کنه
راست میگی.مثلا اسمشو بذارن : SPARDA MAY LOVE!!!:d

سلام علیکم جمیعا... عاشق نیرو و دانته ام :d
ممنون که منو نگه داشتید :d
من چون فقط همین حدود ساعتی میتونم به سایت سر بزنم معمولا تعداد پستای دوستان زیاده و ماشالا یه طومار هم هست :d ولی نظراتی سازنده دارن :d بعد کلا وقت نمیکنم همه رو بخونم یا اگرم میخونم یادم نمیمونه پس نمیتونم نظرات مخصوص بدم :d
ولی سعیمو میکنم! الانم که دوباره دارم DMC4 بازی میکنم بیشتر درکش میکنم :d اگرم به نکته ای تازه یا مبهم هم برخوردم حتما اینجا ... همینجا... پیش شما دوستان دویل هانتر مینویسم:d
DMC جدید چطوره ؟!
منظورت همینیه که داره میاد؟؟؟
اگه آره موافقم چون یکمی ازش سر درمیارم :d

پ.ن:
نمیشه من دویل باشم هانتر نباشم؟ :-s x_x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or