بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من ازت ممنونم!!! درسته هیچ کدومشون به اسپاردا ربطی نداشت :دی ولی عکسات خیلی Cool بودن!!! بازم ممنون
ببین، کاری نداریما؛ شما موندوس تاپیک شدی رفت؛ ولی انصافاً چجوری تصویر یکی مونده به آخر رو فکر کردی اسپارداست :دی :-/
خوارش میکنم :d
آرتاس از تو بعیده... گفتم که دنبال اسپاردا بودم اینارو پیدا کردم!! دوتا آخریا : اولی نیرو ، دومی ورجیل :d
اولی و دومی هم اون سایه پشتیه اسپاردا ـه :d
سومی هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم اسی ـه :d

اوکی..... فکر کنم بحث بعدی استارت خورد :دی
آرتاس از تو بعیده... گفتم که دنبال اسپاردا بودم اینارو پیدا کردم!! دوتا آخریا : اولی نیرو ، دومی ورجیل :d
اولی و دومی هم اون سایه پشتیه اسپاردا ـه :d
سومی هم مطمئن نیستم ولی فکر کنم اسی ـه :d
پس با اجازه دوستان روشنت کنم، اگه هم جاییش ایراد داشت دوستان اصلاحش کنن ممنون میشم
اولاً خب 2تا اخری که اسپاردا نبودند که :دی ما هم ازت که تشکر کردیم، و قصد جسارت نداشتیم...
درباره 2تا عکس اولی، خب اینو بدون (البته از نظر من و چند تن دیکه :دی) اون روحی که وقتی نیرو میره رو یاماتو اسپاردا نیست، به 2 علت؛ چون اگه ایشون اسپاردا بودند دانته تو برخورد دوم که نیرو رو پخ میکنه رو دیوار و نیرو حرصش میگیره و میره رو یاماتو، اگه اون روح اسپاردا بود، دانته حتماً بهش یه تیکه ای مینداخت (مثلاً: عه!!! اینکه بابایه زن زلیله منه... :دی) ولی دانته توجهی نمیکنه و درباره یاماتو به نیرو توضیح میده! علت 2وم: اون روحی که ظاهر میشه شبیه به اسپارداست ولی اسپاردا نیست (چون به هر حال اسپاردا پدربزرگ نیرو هستش و از نظر علم ژنتیک یه چیزایی به نیرو هم می ماسه دیگه :دی) و در اصل اون روح، روحه شیطانیه خوده نیرو خان هست که با در دست گرفتن یاماتو اکتیو میشه...
اوکی؟! پس 2تا عکس اول هم اسی جون، چی؟! نیست...
و عکس سوم هم که اصلاً حالت دویله ورجیله گرانقدر هست که صلاحه Nevon رو بدست گرفته (مربوط به شماره 3هستش)
و در نهایت باز هم ازت خیلی ممنونم، و ببخش که اگه جسارت کردیم، بدون که اصلاً قصد زیر سؤال بردنه پستت رو نداشتم؛ بازم ازت عذرخواهی میکنم، ای موندوسه موزیک منه عزیز ;)>:d

آرتین جونم ، آخری خیلی خوشگل بود >:d<
پدر آرتاس نشد دیگه ، آرتین باید ورجیل باشه چون من خیلی دوسش دارم :-*

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------

و در اصل اون روح، روحه شیطانیه خوده نیرو خان هست که با در دست گرفتن یاماتو اکتیو میشه...
آره این مسئله حل شدس و کاپکوم هم خودش تایید کرده

• Like
Reactions: Safety & Peace
@Devil Girl :
خدای من :-o عکس ها قابل شمارو نداشت :-"
@آرتاس:
eee؟؟ خوب مرسی که گفتی... منو از تاریکی جهل به روشنایی هدایت کردی :d مای میستیک ^:(^ ولی کلا خو از اسپاردا عکس خوشگل نیست :(
Mission Failed :-<
----
بالاخره من چی شدم؟! هم موندوس شیطانه هم ورجیل دیگه... یعنی منظورم اینه که ورجیل که دویل هانتر نبود... بود؟ :-?

بالاخره من چی شدم؟! هم موندوس شیطانه هم ورجیل دیگه... یعنی منظورم اینه که ورجیل که دویل هانتر نبود... بود؟ :-?
چی؟ من ورجیلم چون تو فامیل میگن خیلی بی رحمم!!! تو همون موندوس باش:d
حالا خیلی هذیون نگیم و بریم سر اصل مطلب (حالا اصل مطلب چی بود؟؟؟).
اقا من یه چند تا سوال بیجواب دیگه هم پیدا کردم:
1-یاماتو چرا شکسته بود؟
2-اصلا یاماتو توی اون شهر چه کار میکرد؟
3-شمشیر اسپاردا چه جوری دست سنکتوس بود؟ گرچه فکر کنم دوتا بودن... (من ولتون نمیکنم تا یه جواب درست و حسابی به این بدین!!!)
کلا بازم :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/

چی؟ من ورجیلم چون تو فامیل میگن خیلی بی رحمم!!! تو همون موندوس باش:d
حالا خیلی هذیون نگیم و بریم سر اصل مطلب (حالا اصل مطلب چی بود؟؟؟).
اقا من یه چند تا سوال بیجواب دیگه هم پیدا کردم:
1-یاماتو چرا شکسته بود؟
3-شمشیر اسپاردا چه جوری دست سنکتوس بود؟ گرچه فکر کنم دوتا بودن... (من ولتون نمیکنم تا یه جواب درست و حسابی به این بدین!!!)
کلا بازم :-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/:-/
اصلا بیا با هم مبارزه کنیم :d
1.2.3. سوالات من هم هستن... :-/
شمشیرو که اون دختره کی بود (تریش بود؟ :-o) برای سنکتوس آورده بود... درسته؟

شمشیرو که اون دختره کی بود (تریش بود؟ :-o) برای سنکتوس آورده بود... درسته؟
خب از کجا اورده بود؟ اره تریش بود.
اصلا بیا با هم مبارزه کنیم :d
من غلط بکنم!!! من از این اشتباها تو زندگیم نمیکنم!!!:d

خوب مرسی که گفتی... منو از تاریکی جهل به روشنایی هدایت کردی :d مای میستیک ^:(^ ولی کلا خو از اسپاردا عکس خوشگل نیست :(
Mission Failed :-< بالاخره من چی شدم؟! هم موندوس شیطانه هم ورجیل دیگه... یعنی منظورم اینه که ورجیل که دویل هانتر نبود... بود؟ :-?
Never mind my friend; this isn't your mistake, the cause is from capcom and Your mission never has been failed
خودت با شولیس سباستیان شوئن اشمایلر قرار بزارید یجا، همدیگه رو بزنید... هر کی برد میشه موندوس؛ هرکی باخت میشه ورجیل :دی >:)
1-یاماتو چرا شکسته بود؟
جواب به دغدغه هایه ذهنیه شما...
1-چون ورجیل رمز ضد ضربه کردن یاماتو رو یادش رفته بود بزنه...
2- دنبال کار میگشت...
3- روزی روزگاری؛ اونوقتا که سانکتوس بچه بود؛ میره مغازه لپ لپ میخره، میبینه توش شمشیر اسپارداـه
عه اشتب شد؛ خب اینا ج سؤالات هستن :دی
1- احتمالاً ورجیل تو جنگ با موندوس یاماتوش شکسته میشه و میمیره :((
2- موندوس تو فورتونا کستل زندونی بوده، ورجیل هم اونجا باهاش جنگیده و (ادامه ج س 1)
3- تریش (در غالب گلوریا) شمشیر اسپاردا رو به سانکتوس داد 1000دفعه، تریش از کجا آورده بود؟! از دانته!!! دانته چرا داد بهش؟! چون نمیتونه به تریش نه بگه :دی دانته از کجا آورد؟! چون ماله باباشه.
باباش از کجا آورد؟! تو قرعه کشی بانک دویل هانترا برده بودش...

Never mind my friend; this isn't your mistake, the cause is from capcom and Your mission never has been failed
خودت با شولیس سباستیان شوئن اشمایلر قرار بزارید یجا، همدیگه رو بزنید... هر کی برد میشه موندوس؛ هرکی باخت میشه ورجیل :دی >:)

جواب به دغدغه هایه ذهنیه شما...
1-چون ورجیل رمز ضد ضربه کردن یاماتو رو یادش رفته بود بزنه...
2- دنبال کار میگشت...
3- روزی روزگاری؛ اونوقتا که سانکتوس بچه بود؛ میره مغازه لپ لپ میخره، میبینه توش شمشیر اسپارداـه
عه اشتب شد؛ خب اینا ج سؤالات هستن :دی
1- احتمالاً ورجیل تو جنگ با موندوس یاماتوش شکسته میشه و میمیره :((
2- موندوس تو فورتونا کستل زندونی بوده، ورجیل هم اونجا باهاش جنگیده و (ادامه ج س 1)
3- تریش (در غالب گلوریا) شمشیر اسپاردا رو به سانکتوس داد 1000دفعه، تریش از کجا آورده بود؟! از دانته!!! دانته چرا داد بهش؟! چون نمیتونه به تریش نه بگه :دی دانته از کجا آورد؟! چون ماله باباشه.
باباش از کجا آورد؟! تو قرعه کشی بانک دویل هانترا برده بودش...

جوابا درسته ، اما برای دقیقتر شدن مسئله ، شماره ی 1 که مشخص نیست ، توی رمان هم چیزی گفته نشده
شماره ی 2 ، در رمان گفته شده 17 سال پیش ورجیل به فورتونا می ره در واقع فرمانده فرد دیگری بودهکمی از او بزرگتر و به اسم سولمنیس (Solemnis) . وقتی که سنکتوس از فرماندهی کل شوالیه ها باز نشسته شد دیگه فکر اینکه زمانی فرماندهی order رو بدست بگیره رو از سرش بیرون می کنه چراکه تنها راه فرمانده شدن مرگ solemnis بوده . اما در نهایت سنکتوس پس از چند ماه تصمیم میگیره که Solemnis رو بکشه برای همین سمی رو تهیه می کنه و در غذای روزانه اون میریزه بعد از چند سال اون به بیماری لاعلاجی مبتلا میشه که پزشکا از تشخیص علت بیماری اون ناتوان بودند در نهایت خیلی راحت می میره بدون اینکه کسی متوجه بشه که به مرگ غیر طبیعی مرده. طبق مقررات حاکم سنکتوس فرمانده بعدی می شه . این جزئی ازمراسمشون بوده که فرمانده جدید باید یک شب در اتاق مخصوصی که باور داشتند زمانی اسپاردا در اون استراحت میکرده بخوابه ( همون اتاق خوابی که در آخرین طبقه ی قلعه ی فورتونا هست) دلیلش هم این بوده که روح فرمانده ی قبلی به عنوان میراثی در بدن فرمانده ی جدید نفوذ کنه ( خودم هم نمی دونم این جمله چه معنی می ده) وقتی ساعاتی از نیمه شب می گذره سنکتوس متوجه حضور شخصی در اتاق میشه . در این لحظه سنکتوس تلاش می کنه که با شمشیری به مرد حمله کنه اما متوجه یه تششع نورانی از قدرت درون مرد میشه و سرجاش می ایسته. مرد ، مشخصا ورجیل بوده ، به سنکتوس می گه : اومده تادر راه اسپاردا گام برداره و مسیر اونو ادامه بده. طبق همون تششع ماورایی و عجیب ،سنکتوس متوجه میشه آن مرد انسان نیست در همین لحظه سنکتوس می خواد از ورجیل درمورد این مسئله که آیا اون یه شیطانه یا نسبتی با بت مورد پرستش آنها یعنی اسپاردا داره ، نگهبانان فورا داخل اتاق میشن برای همین ورجیل به سمت پنجره می ره تا ازاونجا خارج بشه در همین لحظه سنکتوس ازش می خواد که بایسته . ورجیل در جواب سنکتوس برمیگرده و با لحن سردی می گه: برام مهم نیست که تو اسپاردا رو به عنوان بت خودت می پرستی اما در مورد این مسئله به دقت فکر کن من از این بت تو جلو میزنم و وقتیکه زمان من برسه ، تو چه کسی رو پرستش می کنی؟ اونی که یه زمانی بت تو بوده یا پسراون بت که تونست ازش جلو بزنه و بهتر باشه ، سپس ورجیل از پنجره بیرون می پره و درسیاهی شب ناپدید میشه.

---------- نوشته در 11:27 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:25 AM ارسال شده بود ----------

در مورد پرسش سوم هم ، همونی که آرتاس گفت ، اما اصلش این بوده ، اون دموی دویل 4 رو یادتونه که تریش و دانته داشتن پیتزا می خوردن یهو لیدی وارد میشه و با دانته در مورد فورتونا و فرقه ی شمشیر حرف می زنه ، بعد یهو دانته می بینه تریش رفته ، روی دیوار با ماتیک نوشته (See you there) دانته متوجه میشه که تریش بی اجازه شمشیر اسپاردا رو برداشته و رفته دنبال ماموریت
البته دانته بعدش جرئت نداشت با تریش دعوا کنه که چرا بی اجازه شمشیر رو برداشته :d

تریلر جدید از DmC اومده ( در واقع نسخه کامل شده همون تریلریه که توی Special Stage نشون دادن )

http://www.youtube.com/watch?v=yh69XfxN3XU&feature=feedu

---------- نوشته در 01:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 PM ارسال شده بود ----------

داداش ارتین اون عکس چهارمی و پنجمی خیلی باحال بودن.دمت گرم.
اینو فقط Dante Never Cry بخونه چون هیچکدومتون نمیفهمین من چی میگم!!! حتی خودمم نمیفهمم!!! باید از برادر بزرگتر پرسید...
مگه نگفتم فقط داداش علی؟
یادته گفتی کپکام یه مسابقه گذاشته برای طراحی شخصیت و اینا؟ بعدشم راجع به پروژه دویل گفتی؟ اینا منظورشون از پروژه دویل چیه؟ اینا که دارن DMC رو میسازن پس نمیتونن اون شخصیتی که دارن به خاطرش مسابقه میذارن رو بذارن تو این بازی.
تو که تو سایته NT میری فهمیدی جریان چیه؟:-/
هنوز چیزی اعلام نکردن ولی احتمالا برای HD Collection بوده

Dante Never Cry لطفا مدیا فایر بزار یا یه لینکی که فیل نباشه ممنونم
متاسفانه لینک دیگه ایی ازش پیدا نکردم کامل شده همون تریلر TGS ـه و شاید روی هم دیگه 20 ثانیه اش جدید باشه که دوتا دیالوگ توش هست یکیش دانته میگه : Ebony & Ivory Missed You Girls و آخر تریلر هم یه صدایی میگه : Don't F*ck With A GOD

متاسفانه لینک دیگه ایی ازش پیدا نکردم کامل شده همون تریلر TGS ـه و شاید روی هم دیگه 20 ثانیه اش جدید باشه که دوتا دیالوگ توش هست یکیش دانته میگه : Ebony & Ivory Missed You Girls و آخر تریلر هم یه صدایی میگه : Don't F*ck With A GOD
صبر کن ببینم ، پس اینطور که مشخصه این دانته همون دانته خودمونه:-? پس چرا کاپکوم میگه این دانته با اون دانته فرق داره ؟!:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or