بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
واقعا متاسفم چون در حال ساختن یوزر و ویرایش اطلاعات ارمین بودم فهمیدم نه انگار باید سرجامون سفت بشینیم که فعلا کنکوره و از این حرف ها فعلا خودم همین یوزر رو اداره میکنم از بابت خبر اشتباه عذر میخوام!
همیشه پدر ارتاس بحث رو شروع میکرد اینبار قرعه دست ما افتاد تا ببحثیم! اون هم گیم پلی شماره چهارم هست( میگم انبار داداش ارتین هم حضور فعال داشته باشه ها چون از اول روی شماره چهارم بازی مانور داد!)
اول شما نظرات رو ارسال کنید تا من اخر نتیجه رو بنویسم
سلامی دوباره...
گفتم بابا!!! بعید میدونم نیرو جون تشیف بیاره، به هر حال میخوان پزشک ممکلکت بشن دیگه...;)
مگه درباره گیم پلی شماره 4 بحث نکردیم؟! کردیما؟! هان؟! :-/
درمورد قسمت قرمز : عه اوهو اوهوم ... صحنه ی شهر بازیش خیلی جالب بود (منو یاده سریال supernatural می انداخت):d
در مورد قسمت نارنجی : با اولش موافقم ، جدی دویل برینگر خیلی حال میداد اینا اومدن از زنجیر دادن دستش ، که واقعا ضایع س .... با آخرش موافقم نیستم ، این برادری که الان در تریلر دیدن خوده دانته خومون بود :d چقدر هم قیافه ش جالب شده بود این دفعه :p
در مورد قسمت آبی : وا وا وا وا وا این دانته همون دانته س ، قدیم و جدید هم نداره ، من که طرفدارشم :x
در مورد اسپویلر :
Whatever...
به همون ترتیبی که خودتون گفتید: آب بهتون بدم اگه چیزی پریده تو گلوتون؟! :دی .... عه؟! خب پس اسم بازی میشه supernatural may cry :دی
فقط با قسمت جالبش موافقم، چون هر وقت میبینمش یاده یکی از دوستام میوفتم که تو مدرسه ادعایه قولدوری میکرد، بعد یه روز پیچید بهم منم یجور ترکوندمش که دیگه همه فکر میکردن من قولدور مدرسم (آخه کمربند مشکی تکواندوم رو تازه اوون موقع گرفته بودم... یادش بخیر :x) آره واقعاً جالب این پینوکیو... و کلی باعث خنده من میشه :دی
به هر حال من دوست ندارم با کسی که سوپرفن یه چیزی هست باهاش تا نخواد بحث کنم؛ (در ضمن اینم بدون که من سر دانته سوپرفن تر از شما هستم؛ چون حاضر نیستم هر بی سر و پایی که گفتن اسمش دانتست رو منم قبول کنم :d;) )
Well, u have mine =)) :دی

به همون ترتیبی که خودتون گفتید: آب بهتون بدم اگه چیزی پریده تو گلوتون؟! :دی .... عه؟! خب پس اسم بازی میشه supernatural may cry :دی
فقط با قسمت جالبش موافقم، چون هر وقت میبینمش یاده یکی از دوستام میوفتم که تو مدرسه ادعایه قولدوری میکرد، بعد یه روز پیچید بهم منم یجور ترکوندمش که دیگه همه فکر میکردن من قولدور مدرسم (آخه کمربند مشکی تکواندوم رو تازه اوون موقع گرفته بودم... یادش بخیر :x) آره واقعاً جالب این پینوکیو... و کلی باعث خنده من میشه :دی
به هر حال من دوست ندارم با کسی که سوپرفن یه چیزی هست باهاش تا نخواد بحث کنم؛ (در ضمن اینم بدون که من سر دانته سوپرفن تر از شما هستم؛ چون حاضر نیستم هر بی سر و پایی که گفتن اسمش دانتست رو منم قبول کنم :d;) )
Well, u have mine =)) :دی
قرمز : خیر ، خوبم شما بفرمایین نوشیدنی freeze با طمع تمشک !!! :d خیر من همون نام Devil May Cry رو بیشتر می پسندم
نارنجی: جدی کمربند مشکی داری ؟!!! عه نشد که دوباره به دانته گفتی پینوکیو ! به نظر من که دماغش خیلی خوش تراش تر از دانته قبلیه :p
آبی: به هر حال هر سوپر هیرویی اولش جوجه بوده ! سوسول بوده! کتک خورده ! تمرین کرده ! قوی شده ! (اتفاقا دوست دارم بحث کنیم ، به من که داره خوش می گذره به شما چطور!):d
not funny... cause I'm gettin on roll now...so bring it on:p

• Like
Reactions: NINJѦ
آرتاس جان گفتی نیرو رو بذارم رو اتوماتیک فرقشو میفهمم... فهمیدم :d خیلی باحال تر شد :o
من یه مشکلی دارم... زیاد از حد Red Orbs ـمو خرج کردم... دیگه پول نَوَدارم :( چی کار کنم؟ میشه مرحله هارو دوباره بازی کنم دیگه... بعد این Orbs اضافه میشه به بازی الانم یا دوباره باید برم این جدیده رو؟ :-/
آره دیگه فقط اینو بدون که با نیرو رو اوتومات تا حالا تونستم 5بار چشم بسته (کاملاً چشم بسته و فقط از روی صدا) دانته جون رو تو مرحله 17 رو حالته Dante must die بزنم (البته در مجموع حول و حوشه 12بار کلاً سعی کردم این کار رو بکنم که 5بار موفق شدم :دی که حتی بار اول که چشم بسته زدمش بدون استفاده از آیتم بود و خودم شاخ در آوردم ولی دیگه تکرار نشد :( )
درمورد Red Orb هم که منو یاده افشین انداختی؛ افشیییییییییییییییییییییییییییین :(( :(( :(( :((
ولی آره مرحله قبلیا رو 2باره برو حالش رو ببر... ;)

---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

قرمز : خیر ، خوبم شما بفرمایین نوشیدنی freeze با طمع تمشک !!! :d خیر من همون نام Devil May Cry رو بیشتر می پسندم
نارنجی: جدی کمربند مشکی داری ؟!!! عه نشد که دوباره به دانته گفتی پینوکیو ! به نظر من که دماغش خیلی خوش تراش تر از دانته قبلیه :p
آبی: به هر حال هر سوپر هیرویی اولش جوجه بوده ! سوسول بوده! کتک خورده ! تمرین کرده ! قوی شده ! (اتفاقا دوست دارم بحث کنیم ، به من که داره خوش می گذره به شما چطور!):d
not funny... cause I'm gettin on roll now...so bring it on:p
یکم فان...
به ترتیب: freeze فقط هاوایی و ذغال اختش :p (اییییییی تمشک... چه بد سلیقه :دی :p)
آره من همه کمربندام مشکیان :دی ولی واسه تکواندوم روشون 3تا چیز دیگه به اسم دان هم بود ;) در رابطه با دماغ هم؛ خوب پینوکیو هم دماغش اول موردی نداشت، بعد مورد پیدا کرد :دی :p
یعنی میخوای بگی اون پسره که من ترکوندمش؛ الان سوپر هیرو شده ؟! :-o نکنه اصلاً دانته جدید رو از رو اون بازسازی کردن؛ منم غول آخره بازیم =))
به ترتیب: خب سلیقه و نظر شما محترمه... من با سلیقه کسی مشکلی قرار نیست داشته باشم... فقط این تریلر بیشتر از اون چیزی که منو یاده دویل بندازه یاده سایلنت هیل انداخت و معتقدم که این تقلید NT بوده...
من اگه میگم پینوکیو چون کلاً استایلش شبیه به این کارکتره (بنظرم) نه دماغش... و بنده با دانته جوان (ببخشید؛ فنچ) مشکلی ندارم... و مشکل من با دیزاین ایشون هست... (الان به این نتیجه رسیدم که پینوکیو دیزاینش بهتر از ایشونه و ترجیح میدم ایشون رو با شخصیت آقایه لاغر تو سریال چاق و لاغر (که احتمال میدم ندیده باشید) مقایسه میکنم...)
ای بابا... تا اوونجا که یادم میاد تو شماره 3 هم ایشون بچه بودن؛ البته نه به فنچیه این شماره ولی وجدانن دانته شماره 3 دیزاین بهتری داره (با اون گرافیک قدیمیش) یا این لاغر (با این گرافیک این نسل)؟!
But, that is still funny for me :دی well!!! u want it?! so u must got it yourself

---------- نوشته در 02:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:57 PM ارسال شده بود ----------

یکم فان...
به ترتیب: freeze فقط هاوایی و ذغال اختش :p (اییییییی تمشک... چه بد سلیقه :دی :p)
آره من همه کمربندام مشکیان :دی ولی واسه تکواندوم روشون 3تا چیز دیگه به اسم دان هم بود ;) در رابطه با دماغ هم؛ خوب پینوکیو هم دماغش اول موردی نداشت، بعد مورد پیدا کرد :دی :p
یعنی میخوای بگی اون پسره که من ترکوندمش؛ الان سوپر هیرو شده ؟! :-o نکنه اصلاً دانته جدید رو از رو اون بازسازی کردن؛ منم غول آخره بازیم =))
به ترتیب: خب سلیقه و نظر شما محترمه... من با سلیقه کسی مشکلی قرار نیست داشته باشم... فقط این تریلر بیشتر از اون چیزی که منو یاده دویل بندازه یاده سایلنت هیل انداخت و معتقدم که این تقلید NT بوده...
من اگه میگم پینوکیو چون کلاً استایلش شبیه به این کارکتره (بنظرم) نه دماغش... و بنده با دانته جوان (ببخشید؛ فنچ) مشکلی ندارم... و مشکل من با دیزاین ایشون هست... (الان به این نتیجه رسیدم که پینوکیو دیزاینش بهتر از ایشونه و ترجیح میدم ایشون رو با شخصیت آقایه لاغر تو سریال چاق و لاغر (که احتمال میدم ندیده باشید) مقایسه میکنم...)
ای بابا... تا اوونجا که یادم میاد تو شماره 3 هم ایشون بچه بودن؛ البته نه به فنچیه این شماره ولی وجدانن دانته شماره 3 دیزاین بهتری داره (با اون گرافیک قدیمیش) یا این لاغر (با این گرافیک این نسل)؟!
But, that is still funny for me :دی well!!! u want it?! so u must got it yourself

ج فان
تمشک؟!!!! :-& باز به هاوایی :d،
پینکیو هم واسه خودش یه سوپر هیرو بود دلیل نمیشه مسخره ش کنی :d یادته با گربه نره چیکار کرد، ای ول بابا کمربند مشکی ! خوبه که پشت کیبوردیم مگر نه... البته من هم کمربند دارما ولی از نوع چرمیش مال بابامه :d
بعله همون پسر بچه ای که شما زدینش ممکنه الان برای انتقام برگرده پس مواظب خودت باش ;)
قرمز : ولی جذابتر شده از نظرم...طبیعی تر شده... واقعی تر.... دلنشین تر... فقط رنگ نارنجی زیاد توش به کار رفته :d

نارنجی: همون طور که گفتم هر سوپرهیرویی اولش به قول شما فنچ بوده ولی بعدش بزرگ میشه ، قوی میشه ، میره بادی بیلدینگ، موهاشو مش یخی می کنه میره به جنگ با شیاطین :d سریال لورل هاردی منظورته ؟!

آبی : دانته تو شماره 3 ، 20 سالش بود اینجا خو حتما 15-16 سالشه !!! اونجا دانته دیگه موارد بالا رو انجام داده بوده اینجا مشخصه که تازه از دست موندوس فرار کرده

C'mon man, how was that...did u like it ?:d

ج فان
تمشک؟!!!! :-& باز به هاوایی :d،
پینکیو هم واسه خودش یه سوپر هیرو بود دلیل نمیشه مسخره ش کنی :d یادته با گربه نره چیکار کرد، ای ول بابا کمربند مشکی ! خوبه که پشت کیبوردیم مگر نه... البته من هم کمربند دارما ولی از نوع چرمیش مال بابامه :d
بعله همون پسر بچه ای که شما زدینش ممکنه الان برای انتقام برگرده پس مواظب خودت باش ;)
قرمز : ولی جذابتر شده از نظرم...طبیعی تر شده... واقعی تر.... دلنشین تر... فقط رنگ نارنجی زیاد توش به کار رفته :d
نارنجی: همون طور که گفتم هر سوپرهیرویی اولش به قول شما فنچ بوده ولی بعدش بزرگ میشه ، قوی میشه ، میره بادی بیلدینگ، موهاشو مش یخی می کنه میره به جنگ با شیاطین :d سریال لورل هاردی منظورته ؟!
آبی : دانته تو شماره 3 ، 20 سالش بود اینجا خو حتما 15-16 سالشه !!! اونجا دانته دیگه موارد بالا رو انجام داده بوده اینجا مشخصه که تازه از دست موندوس فرار کرده
C'mon man, how was that...did u like it ?:d
فان
خو خودت گفتی تمشک!!! به من چه :دی
عمراً بنده پینوکیو رو مسخره کنم... آهان از اینکه با این فنچ مقایسش کردم؟! خب بله، 100 البته که پینوکیو پر ابهت تر از ایشونه... :p
حالا اگه پسر بچه برگرده و عقل تو سرش باشه بجایه جنگ با من باید بیاد دیه اون دماغ و دندونی که خورد کردم رو بگیره ازم؛ درضمن یه شباهت دیگه، یادمه اون موقع هم مثله این آقایه لاغر سیگار میکشید (که سر همین هم باهاش دعوام شد) الان معتاد نشده باشه خوبه :دی کاری ندارم، جداً نگرانش شدم...
سریال لورل هاردیییییییییییییییی :-o:-o:-o نه اتفاقاً این یه سریال ایرانی هست که مربوط به دهه 70 میشه که یکی بود به اسم چاق یکی هم بود به اسم لاغر که مثلاً کاراگاه خصوصی بودن، یه ماشین ژیان قرمز رنگ هم داشتن :دی
حس رنگ بندی ندارم، خودت ترتیب رو میدونی دیگه ;)

از چی جذابتر شده؟! از سایلنت هیل یا از سری قبل؟! به هر حال استفاده از معماری گوتیک یه پوئن + از نظر منتقدین و خوده من به شمار میومد که گویا تو این شماره خیلی کمرنگتر و فکر کنم در اصل حذف شده
ببخشید، بنظر شما این کارایی که دانته تو این شماره داره انجام میده کارایه یه سوپرهیرو نیست؟! پ اگه سوپر هیرو هست آماتور بودنش چیه؟! اگه آماتوره این حرکاتش چیه؟!
خب اینکه ریبوت و در اصل میشه گفت اصلاً به قول علی دانته گرامی اسپین آفه... باز شما نمیگیری چی میگم... میگم از نظر دیزاین کدومشون بهترن...
I like every thing fun... but just cast your ritual taunt before that all :دی

من نبودم چقدر نظر دادین کلی طول کشید تا خوندمشون #:-s

در مورد خبر جدید : خب این خبر رسما تایید کرد که این دانته اون دانته قبلی نیست و خیلی باید تلاش بکنه تا دل هوادارا رو بدست بیاره ( از جمله خودم ) البته من هنوز هم از DmC خوشم میاد و منتظر خبر های بیشتری ازش هستم

تریلر جدید : چیز خیلی خاص نداشت فقط دوتا صحنه اش جالب بود یکی 1:10 اسلحه ها به چی آویزون بودن ... :دی ( خیلی آروم آروم برید جلو متوجه منظورم میشید :دی )

یکی دیگه از صحنه ها اون آخر تریلر و جمله You Don't F*ck With A GOD بود که من خودم چند تا نظر در موردش دارم

1. اون جمله رو ورجیل به دانته گفت و احتمالا دوباره با ورجیل روبرو میشیم (10%)
2. آرخام قراره به بازی برگرده و اون جمله رو آرخام خطاب به دانته/ورجیل گفت (10%)
3. اگه دقت کنید قبل از گفتن اون جمله شهر شروع کرد به درست شدن و انگار یکی سعی داشت به دانته هشدار بده و اون رو از Limbo بکشه بیرون ، شاید اسپاردا (20%)
4. این خود لیمبو بود که داشت با دانته حرف میزد و خودش رو خدا خطاب میکرد (30%)
5. شاید واقعا خدای شیطانیی ( یک خدا بین شیاطین مثل موندوس یا اسپاردا ) داره لیمبو رو کنترل میکنه و داره دانته رو تهدید میکنه ، کسایی که سوپرنچرال رو دیده باشند منظورم رو میفهمن (30%)

خطاب به آرتاس : این طراحی جدید دانته ببین این کجاش شبیه پینکیو هست ، هی به بچه مردم تهمت میزنه:دی
thumb01.jpg

دوتا عکس جالب از لیمبو پیدا کردم حیفم اوم نزارمشون توی تاپیک

thumb02.jpg
thumb03.jpg

اما در مورد اینکه چرا کمتر میام توی تاپیک :

خب این هفته قرار بود Ninja Theory خبر های جدید در مورد DmC بگه که هنوز چیزی نگفته ، علاوه بر اون مجله ژاپنی Famitsu هم پوشش کاملی از DmC انجام داده که امروز مجله اش بیرون اومده ، متاسفانه زبون مجله کاملا ژاپنیه و فعلا باید منتظر بمونیم تا یه آدم خیر خواهی مجله رو اسکن کنه و بزاره توی نت بعد هم یه نفر ترجمه اش کنه ، دلیل نیومدن توی تاپیک بخاطر اینه که بیشتر توی سایت های خارجی میگشتم و وقت نمیکردم سری به تاپیک بزنم

در مورد خبر جدید : خب این خبر رسما تایید کرد که این دانته اون دانته قبلی نیست و خیلی باید تلاش بکنه تا دل هوادارا رو بدست بیاره ( از جمله خودم ) البته من هنوز هم از DmC خوشم میاد و منتظر خبر های بیشتری ازش هستم
تریلر جدید : چیز خیلی خاص نداشت فقط دوتا صحنه اش جالب بود یکی 1:10 اسلحه ها به چی آویزون بودن ... :دی ( خیلی آروم آروم برید جلو متوجه منظورم میشید :دی )
یکی دیگه از صحنه ها اون آخر تریلر و جمله You Don't F*ck With A GOD بود که من خودم چند تا نظر در موردش دارم
5. شاید واقعا خدای شیطانیی ( یک خدا بین شیاطین مثل موندوس یا اسپاردا ) داره لیمبو رو کنترل میکنه و داره دانته رو تهدید میکنه ، کسایی که سوپرنچرال رو دیده باشند منظورم رو میفهمن (30%)
خطاب به آرتاس : این طراحی جدید دانته ببین این کجاش شبیه پینکیو هست ، هی به بچه مردم تهمت میزنه:دی
خب این هفته قرار بود Ninja Theory خبر های جدید در مورد DmC بگه که هنوز چیزی نگفته ، علاوه بر اون مجله ژاپنی Famitsu هم پوشش کاملی از DmC انجام داده که امروز مجله اش بیرون اومده ، متاسفانه زبون مجله کاملا ژاپنیه و فعلا باید منتظر بمونیم تا یه آدم خیر خواهی مجله رو اسکن کنه و بزاره توی نت بعد هم یه نفر ترجمه اش کنه ، دلیل نیومدن توی تاپیک بخاطر اینه که بیشتر توی سایت های خارجی میگشتم و وقت نمیکردم سری به تاپیک بزنم
اول خسته نباشی، ممنون که همه رو خوندی، میتونیم درکت کنیم :دی
درباره تریلر اون صحنه رو آره دیدم ولی باز جذابیتی نداشت، احتمالاً اونجا همونجاییه که دانته رو گیر میندازن و میبرنش واسه شکنجه که اسلحه هایه دانته اونجه افتاده و از 2باره دیدنشون خوشحاله
درباره اون جمله هم؛ گرچه بازم واسم جذابیت نداشت ولی من جایه 30% شما 90% احتمال میدم که همینه...
عکس؛ خب دروغ چرا؟! اصلاً دلیل اینکه دارم دیر دارم ج میدم همینه... بابا خب کلی خندم گرفت... اصلاً کِرِ همون پسرست که تعریف کردم، درضمن بی شباهت به لیزارد عصبانی هم نیست :دی =))
ببینید من قبلاً هم گفتم که دوست ندارم این لاغر رو تو این تاپیک ترور شخصیتیش کنم و شعورم میرسه که تو کلوب برم اینکار رو کنم، همونطور که قبلاً هم به بقیه گفتم ولی خودتون هی تحریک میکنید آدمو دیگه :دی
ولی درباره عکسا خیلی ممنون؛ دیگه مطمئن باید باشم که نباید سراغ معماری گوتیک رو تو این شماره بدم
در مورد سرچ زدنات هم من به شخصه ازت تشکر میکنم؛ چون من اینارو به صورت محدود و از روی فیس بوق و فیدر دنبال میکنم و وقت سرچ واسه این مطالب رو ندارم... بازم مرسی
ای بابا، ملت وقتی میرن خودشون تاپیک اخبار میزنن خو معلومه که اینجا نمیان دیگه ;)

تریلر جدید : چیز خیلی خاص نداشت فقط دوتا صحنه اش جالب بود یکی 1:10 اسلحه ها به چی آویزون بودن... :دی ( خیلی آروم آروم برید جلو متوجه منظورم میشید :دی )

1. اون جمله رو ورجیل به دانته گفت و احتمالا دوباره با ورجیل روبرو میشیم (10%)
2. آرخام قراره به بازی برگرده و اون جمله رو آرخام خطاب به دانته/ورجیل گفت (10%)
3. اگه دقت کنید قبل از گفتن اون جمله شهر شروع کرد به درست شدن و انگار یکی سعی داشت به دانته هشدار بده و اون رو از Limbo بکشه بیرون ، شاید اسپاردا (20%)
4. این خود لیمبو بود که داشت با دانته حرف میزد و خودش رو خدا خطاب میکرد (30%)

thumb01.jpg

دوتا عکس جالب از لیمبو پیدا کردم حیفم اوم نزارمشون توی تاپیک

thumb02.jpg
thumb03.jpg

اول خسته نباشی، ممنون که همه رو خوندی، میتونیم درکت کنیم :دی
درباره تریلر اون صحنه رو آره دیدم ولی باز جذابیتی نداشت، احتمالاً اونجا همونجاییه که دانته رو گیر میندازن و میبرنش واسه شکنجه که اسلحه هایه دانته اونجه افتاده و از 2باره دیدنشون خوشحاله
درباره اون جمله هم؛ گرچه بازم واسم جذابیت نداشت ولی من جایه 30% شما 90% احتمال میدم که همینه...
عکس؛ خب دروغ چرا؟! اصلاً دلیل اینکه دارم دیر دارم ج میدم همینه... بابا خب کلی خندم گرفت... اصلاً کِرِ همون پسرست که تعریف کردم، درضمن بی شباهت به لیزارد عصبانی هم نیست :دی =))
ببینید من قبلاً هم گفتم که دوست ندارم این لاغر رو تو این تاپیک ترور شخصیتیش کنم و شعورم میرسه که تو کلوب برم اینکار رو کنم، همونطور که قبلاً هم به بقیه گفتم ولی خودتون هی تحریک میکنید آدمو دیگه :دی
ولی درباره عکسا خیلی ممنون؛ دیگه مطمئن باید باشم که نباید سراغ معماری گوتیک رو تو این شماره بدم
در مورد سرچ زدنات هم من به شخصه ازت تشکر میکنم؛ چون من اینارو به صورت محدود و از روی فیس بوق و فیدر دنبال میکنم و وقت سرچ واسه این مطالب رو ندارم... بازم مرسی
ای بابا، ملت وقتی میرن خودشون تاپیک اخبار میزنن خو معلومه که اینجا نمیان دیگه ;)
خب اگه هنوزم بعد از دیدن این عکس خندت میگیره دیگه مشکل از خودته :دی

اتفاقا من از طراحی لیمبو خیلی خوشم اومده ( مخصوصا عکس سمت راستی ) اون دوتا برج خیلی با ابهت طراحی شدن

اون بخشی که Blod کردم مخصوصا اون تیکه قرمز رنگش یعضی ها میگن کار تریش بوده که اینطوری شیطنت کرده
:دی =))

تاپیک اخبار زدن کاری نداره یه خبر ترجمه کن بزار توی بخش :دی

خب اگه هنوزم بعد از دیدن این عکس خندت میگیره دیگه مشکل از خودته :دی
اتفاقا من از طراحی لیمبو خیلی خوشم اومده ( مخصوصا عکس سمت راستی ) اون دوتا برج خیلی با ابهت طراحی شدن
اون بخشی که Blod کردم مخصوصا اون تیکه قرمز رنگش یعضی ها میگن کار تریش بوده که اینطوری شیطنت کرده
:دی =))
تاپیک اخبار زدن کاری نداره یه خبر ترجمه کن بزار توی بخش :دی
کلاً من یه ایرادی که دارم تو همه چی مشکل پسندم و باید به منطقم بیاد تا تأییدش کنم حتی تو گیم
درباره دیزاین لیمبو هم که حالا باید دید... من نگفتم قشنگ نیست ولی معماری گوتیک یه عنصر جدا نشدنی از بازی بود
عه؟! انقدر قضیه رو علنی نکن دیگه! :دی منم همون دفعه اول که دیدم زوم کردم روش :دی!!! یعنی تریش از اون موقع آماره دانته رو داشته :دی لیدی یا لوسیا منطقی ترنا؛ مخصوصاً لیدی :دی >:)
البته از طرفی هم چون قرمز رنگه، شاید تریش باشه، ولی کلاً من فکر کنم با یه Female جدید مواجه هستیم :دی
فقط واسه علی دانته
عه! فرزندم! گفتم فقط علی دانته :دی
راستی میگم اینا که به همچین چیزی آویزون بودن، ببین یاماتو رو به چی آویزوون کنن :دی =))

آخرین ویرایش:
چی شده؟ چرا همدیگه رو میزنین؟ پس دوستی ها چی شد؟ ارزش ها کجا رفت؟ واقعا که .................
من همین الام از خواب بیدار شدم و گفتم یه چیزی بنویسم و دوباره برم بخوابم.
کلا تغییر ریبوت به دنیای موازی کار جالبی بود و فقط هم کپکام از این بر هم زدن عادتها!!! استفاده میکنه (نمونش RE0.اخه کی تا حالا اومده شماره 0 زده؟).
با این کار میتونن خودشونو پشتیبانی کنن و صد البته DMC5 رو هم بببینیم.
من رفتم بخوابم.هر کی کارم داشت بگه....

چی شده؟ چرا همدیگه رو میزنین؟ پس دوستی ها چی شد؟ ارزش ها کجا رفت؟ واقعا که .................
من همین الام از خواب بیدار شدم و گفتم یه چیزی بنویسم و دوباره برم بخوابم.
کلا تغییر ریبوت به دنیای موازی کار جالبی بود و فقط هم کپکام از این بر هم زدن عادتها!!! استفاده میکنه (نمونش RE0.اخه کی تا حالا اومده شماره 0 زده؟).
با این کار میتونن خودشونو پشتیبانی کنن و صد البته DMC5 رو هم بببینیم.
من رفتم بخوابم.هر کی کارم داشت بگه....
به به ساعت خواب :d
منم کاملا باتو موافقم...
بقیه نظراتتون طولانی بود نخوندم به جز علی :d
تحلیلت خیلی عالی بود علی جان ;)
--
شولیوس سباستیان شوئن اشماییلز خوابای بالدار ببینی... راستی تو همون ورجیل بمون من شدم موندوس :d

شما ها ماشالاه چقدر دقتتون بالاست :| اگه تو مسائل علمی اینقدر دقت می کردین دیگه واسه خودتون یه پا انشتین و نیوتون میشدین :|
در مورد شهر : من هم واقعا از این طراحی جدید خوشم اومد ، سبک گوتیک خیلی قدیمی و تکراری شده بود ، آدمو خسته می کرد :>
در مورد حضور کاراکترهای دیگر: من مطمئنم نه تریش در کاره نه لیدی بلکه یه کاراکتر مونث جدید رو خواهیم داشت
در مورد اون جمله ی آخر تریلر هم : من فکر می کنم همون لیمبو باشه (جو بازی احساس می کنم به سوپر نچرال) خیلی شبیه شده

:|:|:|:|:|

شما ها ماشالاه چقدر دقتتون بالاست :| اگه تو مسائل علمی اینقدر دقت می کردین دیگه واسه خودتون یه پا انشتین و نیوتون میشدین :|
در مورد شهر : من هم واقعا از این طراحی جدید خوشم اومد ، سبک گوتیک خیلی قدیمی و تکراری شده بود ، آدمو خسته می کرد :>
در مورد حضور کاراکترهای دیگر: من مطمئنم نه تریش در کاره نه لیدی بلکه یه کاراکتر مونث جدید رو خواهیم داشت
در مورد اون جمله ی آخر تریلر هم : من فکر می کنم همون لیمبو باشه (جو بازی احساس می کنم به سوپر نچرال) خیلی شبیه شده

:|:|:|:|:|
الان با کی هستی؟؟؟:-/
میخوام به سبک خودت جواب بدم:
خاکستری: اره دیگه ما دقت میکنیم.به خاطره همینه که من از افتادن سیب از درخت کاج!!! تعجب کردم!!!:-/=))
زرد: اتفاقا من از طراحیش بدم میاد چون ادمو افسرده میکنه.یعنی چی همش قرمز؟
سفید: =))=))=))=))=))=))=))=))=))=)) مثلا کی؟ خواهر دانته!!!
اون اخریه (خودمم نمیدونم چه رنگیه!!!): اون دیگه نظر تو هستش به من چه!!!=))
حال میکنین از چه رنگایی استفاده کردم؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or