بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ایول داداش دانته دمت گرم!!! خیلی باحالن.
این اخرشه!!!
این دشمنا دستاشون چیه؟ تیر اهن 14 هست؟
thumb01.jpg
یه چیزی یادم رفت در مورد این عکس بگم:
کی موهاشو کوتاه کرده؟
چرا ته کلش قلمبه هست؟
معلوم نیست چه طورشه،اومده بخنده یه دفعه مغزش هنگ کرده ابروهاشو کشیده تو هم.
یا اومده گریه کنه یه دفعه عکاسو دیده داره میخنده.
نمیدونم.شما چه طور؟:d

منم میام دعوا!:d
تریلر هارو دیدم و از خبر هارو خوندم واقعا از داداش علی ( Dante Never Cry) تشکر میکنم چون از خبر هاو تریلر های انتشار یافته کلی اطلاعات دستگیرم شد بدون اینکه برای ترجمه زحمت بکشم.
در راجب گیم پلی: من گیم پلی رو خیلی عالی دونستم لیمبو سیتی خیلی جالب به نظر میادو من کلا از محیط ها و گیم پلی بازی خوشم اومد. سبک حملا و مبارزات دانته جالبه و یکی از نقاط قوت اون تفنگ و شمشیر دانته هست و علاوه بر اون فرشته و شیطان بودن دانته که خیلی خوبه کلی قدرت دستمون میاد
گرافیک:واقعا نمیدونم چی بگم چون خیلی باید روی گرفیک کار کنند. اما در کل گرافیک برای من اهمیت چندانی نداره اما برای موفقیت بیشتر باید روی گرافیک خیلی کار بشه(البته بعید میدونم گرافیک پیشرفت شگفت اوری بکنه)
کاراکتر: من از هره این دانته جدید چندان خوشم نمیاد اما نمیدونم چرا اخلاقش منو بیاد دانته میندازه. از کاراکتر خوشم اومد حتی در تریلر اول. راجب کاراکتر زن همیشه در دویل ها یه زن واردا داستان کردن خودتون ببینید:
DMC1:TRISH
DMC2:LUCIA
DMC3:LADY OR MARY

هیچوقت این کاراکتر ها با دانته نسبت خونی نداشتن پس مطمئنم که این شخصیت زن نه خواهر دانته هست نه هیچی پس هیچ نسبتی با اون نداره.
داستان:شاید باورتون نشه اما قبل از انتشار بازی نظر من هم ریبو کردن و نواوری جدید دربازی بود برای همین مخالفت چندانی با تغییر دانته ندارم. سازنده ها باید همه چیز رو در ظر بگیرن و خودشون میدونستن اگه داستان رو ادامه بدن شکست بازی ممکنه مثل توم ریدر که ادامش دادن و بازی در نسخه پنجم 1.5 میلیون فروش کرد این یه فاجعه برای سازندگانه دیگه بعد که ریبوت کردن بازی به فروش خوبی رسید. مطمئنا اگه بازی رو ادامه میدادن تناقض زیادی ایجاد میشد و بازی شکست میخورد پس ریبوت داستان از نظر من مناسب بود.
بچه ها پافشاری نکنن به دانته قدیم چون باید قبول کنن این بازیدانته نیت بلکه مخصوص دوییل هست. این طرف هم دویله تازه فرشته هم هست.

• Like
Reactions: devil girl
به جان شما همین که اسمش میاد فرشته هم هست یه جوری میشم :d آخه این کجاش فرشتس؟؟؟ قیافش فقط یه شیطنت خاصی داره... ولی اون حس پاکی ای رو که باید به آدم بده نمیده... (نکنه من آدم نیستم؟ :-o :-? )
-----
آقای لیزاندرا هاوانا لوییس فردریکو اشمولنختوویچ کفسکی در این عکس دانتِی داره پوزخند میزنه... به چی؟ به کی؟
1) عکاس
2)دوربین
3)سه پایه
4)نگو چهارپا ـه
5)فرشته هه
6)دویل
7)ما :|

به جان شما همین که اسمش میاد فرشته هم هست یه جوری میشم :d آخه این کجاش فرشتس؟؟؟ قیافش فقط یه شیطنت خاصی داره... ولی اون حس پاکی ای رو که باید به آدم بده نمیده... (نکنه من آدم نیستم؟ :-o :-? )
-----
آقای لیزاندرا هاوانا لوییس فردریکو اشمولنختوویچ کفسکی در این عکس دانتِی داره پوزخند میزنه... به چی؟ به کی؟
1) عکاس
2)دوربین
3)سه پایه
4)نگو چهارپا ـه
5)فرشته هه
6)دویل
من قضیه فرشته بودن اقایه لاغر رو اولین باره دارم میشنوم!!! اما میدونم آقایه لاغر 2تا سلاح (نه استایل) داره به اسم فرشته و شیطان...
ج شما هم من بدم :دی
داره به عاقبت کپکام میخنده... :دی

درسته عکس ها مراحل جدیدی نشون نمیدادن ولی بعضیاشون واقعا شاهکارن

مخصوصا این یکی اصلا من توی طراحیش موندم ، به نظرم بهترین Level Design ـه که توی سری DMC تا الان دیدم ، همچیش فوق العاده است ار اون ساختمون غرق شده توی دریا تا پرچم ها، ساختمونی که یه وریه و دانته داره روش راه میره ، زنجیر ها و از همه قشنگتر اون برج سمت چپی که صورت داره و فکر کنم یکی از Boss های بازی باشه ( چون با زنجیر بستنش ) حتی شاید همونی باشه که میگه : You Don't F*ck With A GOD

tky3m3sd4x1wke3ms3b.jpg

• Like
Reactions: devil girl
من هم موافقم level design ها فوق العاده س ، این عکس هم واقعا زیباست
1) عکاس
2)دوربین
3)سه پایه
4)نگو چهارپا ـه
5)فرشته هه
6)دویل
به دوربینه ، کلا دقت کردین دانته تو هر شماره به دوربین پوزخند می زنه :d
ولی خداییش قبول دارم اینجا قیافه ش یه ذره شبیه باقالی هاس:d
کسایی که تو جریانه من و یونی هستن بخونن;)
اونی که تو دانشکده داروسازی بود خداییش از این خیلی خوشگلتر بود :d

درسته عکس ها مراحل جدیدی نشون نمیدادن ولی بعضیاشون واقعا شاهکارن
مخصوصا این یکی اصلا من توی طراحیش موندم ، به نظرم بهترین Level Design ـه که توی سری DMC تا الان دیدم ، همچیش فوق العاده است ار اون ساختمون غرق شده توی دریا تا پرچم ها، ساختمونی که یه وریه و دانته داره روش راه میره ، زنجیر ها و از همه قشنگتر اون برج سمت چپی که صورت داره و فکر کنم یکی از Boss های بازی باشه ( چون با زنجیر بستنش ) حتی شاید همونی باشه که میگه : You Don't F*ck With A GOD
علی دانته گیر دادی به لفظه ها :دی
طراحی مریضی داره واقعاً! گرچه من یه همچین سکانسی رو قبلاً هم تو یه بازی دیگه دیدم! یادم نمیاد بازیشو؛ ولی با عکس حس غریبی ندارم... بذارید فکر کنم بازیشو یادم میاد...
در رابطه با اون دوست عزیزی که تو غل و زنجیر هستند... بنده ظاهر ایشون رو شبیه به کارکترهایه منفی نمیدونم... و باز هم حسم بهم میگه ایشون اسپاردا ریبوت هستند که تو غل و زنجیر اند اما در اصل فکر میکنم یه کارکتر جدید ولی + باشه... چرا ایشون رو برج متصور شدی :-/

آخرین ویرایش:
علی دانته گیر دادی به لفظه ها :دی
طراحی مریضی داره واقعاً! گرچه من یه همچین سکانسی رو قبلاً هم تو یه بازی دیگه دیدم! یادم نمیاد بازیشو؛ ولی با عکس حس غریبی ندارم... بذارید فکر کنم بازیشو یادم میاد...
در رابطه با اون دوست عزیزی که تو غل و زنجیر هستند... بنده ظاهر ایشون رو شبیه به کارکترهایه منفی نمیدونم... و باز هم حسم بهم میگه ایشون اسپاردا ریبوت هستند که تو غل و زنجیر اند اما در اصل فکر میکنم یه کارکتر جدید ولی + باشه... چرا ایشون رو برج متصور شدی :-/
دیالوگ باحالیه :دی
خب برجه دیگه ، چی بهش بگم ؟! بگم آپارتمان :دی اتفاقا به نظر من که منفیه و دانته بعد از آزاد کردنش کلی بدبختی میکشه
نه بابا اسپاردا چیه ، اسپاردا که این همه بزرگ نمیشه !!! اگه این اسپارداس پس چرا دانته این همه کوچیکه ؟!

خب برجه دیگه ، چی بهش بگم ؟! بگم آپارتمان :دی اتفاقا به نظر من که منفیه و دانته بعد از آزاد کردنش کلی بدبختی میکشه
نه بابا اسپاردا چیه ، اسپاردا که این همه بزرگ نمیشه !!! اگه این اسپارداس پس چرا دانته این همه کوچیکه ؟!
اینم حرفیه ! اسپاردا اینقدر بزرگه ، بعد اوا اینقدر کوچیک بعد چجوری اینا با هم ازدواج کردن :d
آخه بچه ها جدی فکر کنین ، دانته فرشته س ، چه بامزه :p البته خداییش لااقل به دانته قبلی میومد فرشته باشه اما این یکی... :-s

بچه ها الان 34تا کاربر دارن پستا رو میخونن!!! بحثهایه عمیق ایجاد کنید؛ کف کنن =)) :دی
میگم میخوای نوشته رو امضات کن :دی
بابا آدم نباشه نره خر یا همون غول بیابونیه خودمونه دیگه :دی برررررررررررررج!!!!!!! :-/
شاید اسپاردا رمز زده که بزرگ شده :دی
ولی الان که دارم دقت میکنم شبیه جومونگه =))
اما نمیدونم چرا منفی تلقی میکنیش؟! اتفاقاً بچه خسته و داغونیه... به هر حال همینکه تو غل و زنجیره نمیتونه نشونه بد بودنش باشه
البته بنده سربروس تو شماره 3 رو یادم هستا :دی

---------- نوشته در 12:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:43 PM ارسال شده بود ----------

دانته فرشته س
علیییییییییییییییییییییییی!!!!!!!!!!!!!!! بابا بیا بگو ببینم اینا چی میگن!!! دارن دیوونم میکنن!!!!!!
دانته مگه 2تا سلاح به اسم فرشته و شیطان نداره؟! دیگه جایی گفته نشد که دانته فرشته ست؟! گفته شده؟! زود تکلیف این رو معلوم کن... باور کن بهت تا 3 روز میام اعتبار میدم!
بس که این حرف رو نروه منه )x

---------- نوشته در 12:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:48 PM ارسال شده بود ----------

اینم حرفیه ! اسپاردا اینقدر بزرگه ، بعد اوا اینقدر کوچیک بعد چجوری اینا با هم ازدواج کردن :d
خب ریبوته دیگه... ببخشید اشتب شد؛ اسپین آفه! عه بازم اشتب شد :دی Parallel Worldـه دیگه :دی
حتماً نباید این اسپاردا همون اسپاردا باشه که...
بعد به من بگو چرا آقایه لاغر رو با پینوکیو مقایسه میکنی؟! انصافاً برو تو اون عکس که کلوز آپش هست دماغش رو ببین!! حیفه پینوکیو نیست؟! :-/ :دی

علییییییییییییییییییییییی ی!!!!!!!!!!!!!!! بابا بیا بگو ببینم اینا چی میگن!!! دارن دیوونم میکنن!!!!!!
دانته مگه 2تا سلاح به اسم فرشته و شیطان نداره؟! دیگه جایی گفته نشد که دانته فرشته ست؟! گفته شده؟! زود تکلیف این رو معلوم کن... باور کن بهت تا 3 روز میام اعتبار میدم!
خب دروغ که نمیگم پدر جان ! :d خوده کاپکوم گفت که اوا فرشته بوده ، خو دانته هم مسلما میشه نیمه فرشته دیگه
ناراحت نباش ، این مسئله تا چند روز رو نرو من هم بود:dدرست میشه

---------- نوشته در 01:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:59 PM ارسال شده بود ----------

انصافا دماغ رو خوب اومدی ؛ این دماغ نیست و چماغه ، البته دماغ دانته فبلی هم زیاد تعریفی نداشت فقط خوبیش این بود که استخونی بود این یکی یه ذره باد داره ، باید آیدان مصرف کنه:d

خب دروغ که نمیگم پدر جان ! :d خوده کاپکوم گفت که اوا فرشته بوده ، خو دانته هم مسلما میشه نیمه فرشته دیگه
ناراحت نباش ، این مسئله تا چند روز رو نرو من هم بود:dدرست میشه

انصافا دماغ رو خوب اومدی ؛ این دماغ نیست و چماغه ، البته دماغ دانته فبلی هم زیاد تعریفی نداشت فقط خوبیش این بود که استخونی بود این یکی یه ذره باد داره ، باید آیدان مصرف کنه:d
مشکل همینه که من فکر کنم همین نیمه فرشته که شما میفرمایید من بهش میگم انسان!!! خب باز این یه چیزی... اما اصلاً وقتی میشنوم دانته فرشته بودا بدترین لفظه که میره رو نروم
حتی بدتر از باو :دی
بابا دانته جونم دماغش سالاری بود، قشنگ مردونه بود :دی
خودمونیما کلک! تو هم خوب واردیا، نکنه که تو هم دماغت رو ... :دی =))

مشکل همینه که من فکر کنم همین نیمه فرشته که شما میفرمایید من بهش میگم انسان!!! خب باز این یه چیزی... اما اصلاً وقتی میشنوم دانته فرشته بودا بدترین لفظه که میره رو نروم
حتی بدتر از باو :دی
بابا دانته جونم دماغش سالاری بود، قشنگ مردونه بود :دی
خودمونیما کلک! تو هم خوب واردیا، نکنه که تو هم دماغت رو ... :دی =))

=))=))
منم نمیتونم کنار بیام باهاش... دانته... فرشته!!! آخه حیف اسم فرشته نیست؟ :-o
درمورد اون عکس واقعا طراحی قشنگی داره... :-o من اون لول رو شروع کنم فکر کنم گیج شم! چون خیلی به جزییات محیط اهمیت میدم... :d
مماخ دانته به اون قشنگی... مردونه... به قیافش یه ابهت خاصی میده... ولی مماخ این بچه گونس :d کلا انگار بیشتر شیطنت داره تا جدیت :-?

بچه ها انگار بحثامون خیلی سطحی شد ، بیاین در مورد گرافیک بازی در شماره های مختلف بحرفیم چطوره ؟!

ببین بحث دماغ که میشه من نمی تونم چیزی نگم ، کلا دماغ دانته و ورجیل تو آفسایده ، یعنی من نمی فهمم این دماغ رو اینا از کی به ارث بردن ، البته اگه توجه کرده باشین توی این بازی کلا دماغا تو آفساید بود غیر از مال یه نفر ... اونم نیرو بود ، بعله که فکر کنم دماغش به مامانش رفته خدایی خیلی تراشیده بود و قلمی بود و به قول معروف میگن دماغش تهرانی بود :d آما ، امان از دماغ دانته ... کلا هر وقت با نیرو می جنگید دماغش تو چشه نیرو بود

ببین بحث دماغ که میشه من نمی تونم چیزی نگم ، کلا دماغ دانته و ورجیل تو آفسایده ، یعنی من نمی فهمم این دماغ رو اینا از کی به ارث بردن ، البته اگه توجه کرده باشین توی این بازی کلا دماغا تو آفساید بود غیر از مال یه نفر ... اونم نیرو بود ، بعله که فکر کنم دماغش به مامانش رفته خدایی خیلی تراشیده بود و قلمی بود و به قول معروف میگن دماغش تهرانی بود :d آما ، امان از دماغ دانته ... کلا هر وقت با نیرو می جنگید دماغش تو چشه نیرو بود
=))=))
آخه دانته و ورجیل خیلی مبارزه کرده بودن دماغشون شکسته :d هی جوش خورده هی شکسته هی جوش خورده... :d هیشکـــــی تو استایل و خوش تیپی و سادگی و خوش اخلاقی و سلیقه نیرو نمیشه :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or