بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ببخشید وسط این محفل شاعرانتون پارازیت ول میدم :دی
نه تو رو خدا!!! چرا پا میشید؟! بفرمایید بشینید! نه خواهش میکنم زحمت نکشید... :دی
ببخشید این الان مشاعرست یا مشاجره یا مکاتبه یا معارفه یا مکاشفه یا بحث؟! :-/
تازه کاری به ایرادهای پرداختاتون ندارم :دی (مثلاً یکیش: دانته رو گویا اصلاً تو سکانس ابتدایی ندیدیداااا، بدم اعتبارتون رو کم کنن :دی)
علی دااااااااااااانته میگم بیا من و تو هم بریم با هم یه قول 2قول بازی کنیم (البته من بلد نیستما :دی)
مگه بده؟؟؟ حالا یه چیزی پیدا شد که من اسپم ندم میخوایی قطعش کنی؟؟ :( :d
منظورت چیه؟ من که مرتبا میگم مرد نمیگم دانته... هنوز که نیرو نفهمیده... :-o
شما موسیقی متنو بزن \m/

مگه بده؟؟؟ حالا یه چیزی پیدا شد که من اسپم ندم میخوایی قطعش کنی؟؟ :( :d
منظورت چیه؟ من که مرتبا میگم مرد نمیگم دانته... هنوز که نیرو نفهمیده... :-o
شما موسیقی متنو بزن \m/
عزیزم من اصلاً موسیقی متنو با دهنم میزنم :دی
ولی من با اون یکی دوست عزیزی بودم که داشت صحنه ابتدایی رو توصیف میکرد و یادش رفت بگه که مردی با پالتوی قرمز رنگ شاهد این صحنه بود...

عزیزم من اصلاً موسیقی متنو با دهنم میزنم :دی
ولی من با اون یکی دوست عزیزی بودم که داشت صحنه ابتدایی رو توصیف میکرد و یادش رفت بگه که مردی با پالتوی قرمز رنگ شاهد این صحنه بود...
نه بابا؟؟؟؟ منم ندیدم :-o کجا بود؟؟؟ :-o
میتونی موسیقی های مربوط به هر سکانسو لایریکشو بنویسی ;))

کلمات بولد شده رو برای من توضیح بدین
من همین حالا صحنه ی اول رو دیدم ، هیچ مردی رو با پالتوی قرمز رنگ در صحنه ی اول نشون نمی ده

کلمات بولد شده رو برای من توضیح بدین
به! سلام! ما باز اوومدیم! نه تو رو خدا! بشینید! پا نشید! ای بابا! شرمندمون نکنید دیگه! میخوام یه چی بگم و برم! نه تو نمیام! نه باور کنید، راه نداره! الان هم دیروقته مزاحم نمیشم فقط بگم که:
توضیحات :دی
دوست عزیز=فرزند یا فرزندانم :دی =))
مردی با پالتوی قرمز رنگ = (هِییییییییییییی جوونی!!! واقعاً از شما بعید بود دیگه! نفرمایید!) سکانسی که کریه متوجه حضور نیرو میشه و قند تو دلش آب میشه (آخرایه دمو) تو سکانس بعد دوربین داره منظره بیرون رو نشون میده و آروم آروم میاد بالا و شما اگه اونجایی که خورشید طلوع کرده رو ببینی این کارکتر رو میبینید که رو پشت بوم حضور داشته (دقیقاً گوشه سمت راست بالایه تصویر ;)) ...

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:58 AM ارسال شده بود ----------

(به نظر من باید یه DMC فقط حول اسپاردا و ورجیل و موندوس بزنن ته یه چیز مثل این!!!
آقا پرانتز رو باز میکنی ببند!!! سرده!!! سوز میاد تو... :دی
بعد الان دانته کدوم یکی از این 3تا نقش رو داشته باشه: 1- سر پیاز 2- ته پیاز 3- هویج!!!
قبلاً هم این سؤال رو مطرح کردم که آیا شما حاضرید یک DMC بدون دانته بازی کنید :-/

هنوز تمام نظرات رو نخوندم فقط خواستم طراحی دشمنها ( DmC ) رو بزارم ( تا الان این شیطاین رو توی تریلر ها نشون دادن ، علاوه بر اون Boss ـه )
f1d5892b94befe8ebaee5a4478ce5552.png

Stinger
-----------------------------------------------------------------

37909e89bc242d1c05a0f8a8b6aa555b.png

Warrior Drone
----------------------------------------------------------------
66acf6289be74963a16daee20ddb72ed.png

Tank Drone
----------------------------------------------------------------------------------------

در مورد سوال آرتاس : من حاظر بودم یه DMC با ورجیل یا اسپاردا بازی کنم و از داستان اونا سردربیارم ( فقط همین دوتا ، نرو به هیچ وجه )

ای علی دانته!!! کجایی؟!!!! دمت جیزززززززز...
الان اینا مجبور بودن که انقدر خلاقیت بازی به خرج بدن؟! همون گرافیک بازی پایین باشه بهتره!!! چیه اینا؟! بنظرم هیچ شماره ای اندازه شماره 3 طراحی دشمناش خوب نبود :(
--------------------------------------------------------
درباره ج هم؛ باید بگم که من فکر کنم الان تحت تأثیر این دویل می کرایه دنیایه موازی باشی!!! و اینو در نظر گرفته باشی که بین این دویل جدیده و دویل قدیم بدون دانته کدوم رو انتخاب کنی... اما حداقل فکر میکنم هممون تا شماره 4 اگه همچین سؤالی میکردن با قاطعیت میگفتیم نه! دانته هم باید یه پایه قضیه باشه...
من با DMC درباره ورجیل و اسپاردا و موندوس و حتی نیرو مخالف نیستم!!! ولی نظرم اینه که سوپر هیرویه ماجرا هم باید یه نقشی تو این داستانا داشته باشه...

من موافقم!! خیلی قشنگ توصیف کردی...

حرکات پسر انگار با آهنگی که آن دختر مظلوم در مراسمی که به نظر میامد مذهبی است هماهنگ بود... ولی این دو در دو دنیای متفاوت بودند چرا که موسیقی همه را به آرامش و صلح دعوت میکرد در حالی که بیرون سالن دنیای دیگری پر از پلیدی و زشتی وجود داشت...
:d
رفیق من، این کاری که با Devil Girl شروع کردی خیلی خوبه... ولی وسط پست هاتون پست های نا مربوط میاد. اونوقت هم زیبایی نوشته هاتون کمرنگ می شه هم تاپیک بالا و پایین می شه. یه تاپیک جدا باز می کردید بهتر نبود؟ استفادش هم بیشتر می شد. من قبلا هم تاپیکی به عنوان رمان های Devil May Cry دیده بودم. اینطوری تاثیر نوشته ها تونم بیشتر می شد. آرتین جان اینو به حساب انتقاد نذاریا...
Arth@s و Safe منظورم از پست های نا مربوط پست های شما نبودش... یعنی منظورم پست هیچ کدوم از بچه ها نبود... کلی گفتم. منظورم از نا مربوط... بی ربط بودن به سبک و داستان نوشته آرتین و Devil بود...

---------- نوشته در 10:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:26 AM ارسال شده بود ----------

Warrior Drone
این Warrior Drone بهش می خوره که باهاش یه مبارزه تپل نفس گیر داشته باشی...

آخرین ویرایش:
در مورد سوال آرتاس : من حاظر بودم یه DMC با ورجیل یا اسپاردا بازی کنم و از داستان اونا سردربیارم ( فقط همین دوتا ، نرو به هیچ وجه )
ای ول داداش دانته!!! قابل توجه اون بالایی نه بالاییش!!!:d
بنظرم هیچ شماره ای اندازه شماره 3 طراحی دشمناش خوب نبود :(
شدیدا موافقت میشه!!!

اصلا میخواین بزاریمش نظرسنجی ؟!
آیا حاظرید نسخه ایی از DMC را بدون دانته و با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!
ارهومن که میگم بذاریمش!
یعنی چی همش دانته؟؟؟ یه ذره برگردین به ریشه ها!!!

میتونی موسیقی های مربوط به هر سکانسو لایریکشو بنویسی ;))
اعهههههههههههههم :دی

این از آهنگش:

لینک دانلود آهنگ مبارزه ابتدایی بازی در برابر دانته؛ بنام Lock and Load - Radio Version با حجم 7.2 مگابایت و کیفیت 320Kbps

اینم از لیریکس:

لینک دانلود لیریکس فوق العاده قوی آهنگ Lock and Load - Radio Version به همراه ترجمه با حجم 49.4 کیلوبایت

نکته:
مثه همیشه؛ لیریکس از دفترچه اصلی آلبوم؛ و ترجمه از خودم، که جایه بسیاری واسه بحث داره...
گویا لیریکس یجورایی داره داستان اسپاردا رو روایت میکنه
از این آهنگ تو همین بازی 3تا ریمیکس هست که تو پستایه بعدی احتمالاً اونا هم واسه دان میزارم

اصلاحیه!!!!! قبلاً آهنگ اینترو بازی رو با صدایه کایریه با لیریکسش واستون گذاشتم، منتها اون ترک متأسفانه و با عرض پوزش ترک اصلی نیست (اگه دقت کنید بهش صدایه نیرو و شمشیر زدن و مبارزش توش هست) ولی این یکی لینک؛ ترک اورجینال آهنگ هست

لینک دانلود آهنگ اینترویه بازی شماره 4 با صدایه کایریه بنام Out of Darkness با حجم 7.26 مگابایت و کیفیت 320

رفیق من، این کاری که با Devil Girl شروع کردی خیلی خوبه... ولی وسط پست هاتون پست های نا مربوط میاد. اونوقت هم زیبایی نوشته هاتون کمرنگ می شه هم تاپیک بالا و پایین می شه. یه تاپیک جدا باز می کردید بهتر نبود؟ استفادش هم بیشتر می شد. من قبلا هم تاپیکی به عنوان رمان های Devil May Cry دیده بودم. اینطوری تاثیر نوشته ها تونم بیشتر می شد. آرتین جان اینو به حساب انتقاد نذاریا...
قربونت... آره راست میگی... پس اول رمان تموم شه بعد حالا یه فکری میکنیم :d
این چه حرفیه؟! لینجا همه آزادن چه نقد کنن چه نظر بدن >:d<
---
@آرتاس:
میبینم که داری فعالیت بهینه میکنی :d

---------- نوشته در 05:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:02 PM ارسال شده بود ----------

هنوز تمام نظرات رو نخوندم فقط خواستم طراحی دشمنها ( DmC ) رو بزارم ( تا الان این شیطاین رو توی تریلر ها نشون دادن ، علاوه بر اون Boss ـه )
f1d5892b94befe8ebaee5a4478ce5552.png

Stinger
-----------------------------------------------------------------

Warrior Drone
----------------------------------------------------------------
66acf6289be74963a16daee20ddb72ed.png

Tank Drone
----------------------------------------------------------------------------------------

چقدر اینا بی ریختن :d آقا من فکر کنم همینجور دسته تو دستم بمونه فقط زل بزنم اینارو نگاه کنم تا از جزییاتشون سر در بیارم :d 2بار Death هم رو شاخشه x_x

من چون با دانته خیلی انس نگرفتم برام فرقی نمیکنه دوست دارم یه DMC باشه که نکات مبهم رو روشن سازی کنه... ولی در حالت کلی با دانته خب مشخصا بیشتر حال میده! :d

اعهههههههههههههم :دی

این از آهنگش:

لینک دانلود آهنگ مبارزه ابتدایی بازی در برابر دانته؛ بنام Lock and Load - Radio Version با حجم 7.2 مگابایت و کیفیت 320Kbps

اینم از لیریکس:

لینک دانلود لیریکس فوق العاده قوی آهنگ Lock and Load - Radio Version به همراه ترجمه با حجم 49.4 کیلوبایت

نکته:
مثه همیشه؛ لیریکس از دفترچه اصلی آلبوم؛ و ترجمه از خودم، که جایه بسیاری واسه بحث داره...
گویا لیریکس یجورایی داره داستان اسپاردا رو روایت میکنه
از این آهنگ تو همین بازی 3تا ریمیکس هست که تو پستایه بعدی احتمالاً اونا هم واسه دان میزارم

اصلاحیه!!!!! قبلاً آهنگ اینترو بازی رو با صدایه کایریه با لیریکسش واستون گذاشتم، منتها اون ترک متأسفانه و با عرض پوزش ترک اصلی نیست (اگه دقت کنید بهش صدایه نیرو و شمشیر زدن و مبارزش توش هست) ولی این یکی لینک؛ ترک اورجینال آهنگ هست

لینک دانلود آهنگ اینترویه بازی شماره 4 با صدایه کایریه بنام Out of Darkness با حجم 7.26 مگابایت و کیفیت 320
آرتاس جان ممنون برای لینک ها ، هنوز گوششون ندادم فقط یه اشکال از ترجمه ات بگیرم (خودت ترجمه اش کردی دیگه ؟! ) :دی Lock And Load یه اصطلاحه که " آماده بودن برای جنگ " یا " آماده برای مبارزه " معنی میشه ;) به جز این یه مورد بقیه ترجمه ات خیلی خوبه که واقعا باید بهت آفرین گفت

میگم چرا صدای پای این جونور ( نرو ) رو اول آهنگ میشنیدم پس نسخه اصلی نبوده :دی

باشه ، داستان تموم شد ، با تهانو میریم سراغ این :) (اتفاقا من هم دارم ترجمه می کنم دیالوگها رو ، چیزه جالبی از آب در میاد!)

خب در مورد اون سوال هم ، به هیچ وجه ! بدون دانته هرگز ، اصلا دویل و دانته ! مگه میشه دانته نباشه ، به نظرم یه بازی از گذشته ی دانته بسازن که وقتی تا آخر بازی می کنی چند تا مرحله هم توش باشه که بشه با اسپاردا و ورجیل بازی کرد ، خیلی جالب میشه

بچه ها قرار بود در مورد داستان نسخه ی 4 حرف بزنیم

در مورد این ENEMY ها هم : به نظر من خیلی قیافه هاشون جالب شده ، یه حس سوپرنچرال و سایلنت هیل رو بهم القا می کنه ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or