نتیجه نظرسنجی خیلی جالبه فکر نمیکردم دانته این همه محبوب باشه ( حداقل انتظار نداشتم آرتاس و آتوسا خانوم هم "خیر" رو انتخاب کنند مخصوصا که این همه از داستان بازی و اشکالاتش شاکی هستیم )
البته منظور نظرسنجی اینه ( خیر سرم طراح سوالم
) : دانته شخصیت اصلی و قابل بازی نباشه و میتونه توی بازی حصور داشته باشه ( مثل ورجیل توی DMC3 ) یا هم اینکه اصلا توی بازی نباشه
احسان جان به جمع Devil Hunter ها خوش اومدی ( مخصوصا که هم عقیده اییم
) امیدورام شاهد حضور فعالت توی تاپیک باشیم ![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
البته منظور نظرسنجی اینه ( خیر سرم طراح سوالم
devil may cry اون دیول قدیمی نیست نمیدونم چرا به گزینه ی 1 رای دادم
احسان جان به جمع Devil Hunter ها خوش اومدی ( مخصوصا که هم عقیده اییم
![3 ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/meep/3.gif)
با این یه تیکه کاملا موافقمالان یه آدم کاملا سوپر منطقی رو به روت نشسته :-b خب ، به نظر من اتفاقا دویلهای قدیم (منظورم شماره 4و 2) واقعا تکرار بودن نمونه ش :
1- دشمنان تکراری
2- موضوع تکراری
دشمنان تکراری رو از اونجا می گم که تو دمشنا تو دویل 1 کاملا مشابه 4 بودن
موضوع داستان هم دیگه همتون می دونین همه ش یکی می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه و بر جهان فرمانروایی کنه
واقعا کلیشه ای و مزخرف شده بود اما این DMC یه حس جدید رو به آدم القا می کنه ، حسی که خیلی خاصه :d
اتفاقا به نظر منم یکی از دلایلی که کاپکام میخواست سری رو ریبوت کنه همین حضور دانته توی همه نسخه ها و داستان تقریبا تکراریش بود ، اگه سری DMC هم مثل RE از اول چندین شخصیت مختلف داشت الان داشتیم DMC5 یا حتی DMC6 رو بازی میکردیمبالای که نظر میده منم باید نظر بدم!!!
اتفاقا بر عکس!!!
منظور نظر سنجی اینه که هر کسی به غیر از دانته!!!
بندازین کنار این تعصبو!!! این دانته از بس که تو شماره های مختلف ظاهر شد اخر بازی error داد!!! مجبور شدن بپیچوننش!!!
البته من نمیگم دانته بده! اخه! جیزه!!! ولی بهتره یه مدت بره تعظیلات تا یه هوایی به کلش بخوره!!!
به نظر من که همو 3تایی که گفتم!!! افسانه 3 برادر!!!
آخرین ویرایش: