بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نتیجه نظرسنجی خیلی جالبه فکر نمیکردم دانته این همه محبوب باشه ( حداقل انتظار نداشتم آرتاس و آتوسا خانوم هم "خیر" رو انتخاب کنند مخصوصا که این همه از داستان بازی و اشکالاتش شاکی هستیم )

البته منظور نظرسنجی اینه ( خیر سرم طراح سوالم :دی ) : دانته شخصیت اصلی و قابل بازی نباشه و میتونه توی بازی حصور داشته باشه ( مثل ورجیل توی DMC3 ) یا هم اینکه اصلا توی بازی نباشه

devil may cry اون دیول قدیمی نیست نمیدونم چرا به گزینه ی 1 رای دادم

احسان جان به جمع Devil Hunter ها خوش اومدی ( مخصوصا که هم عقیده اییم :دی ) امیدورام شاهد حضور فعالت توی تاپیک باشیم ;)

الان یه آدم کاملا سوپر منطقی رو به روت نشسته :-b خب ، به نظر من اتفاقا دویلهای قدیم (منظورم شماره 4و 2) واقعا تکرار بودن نمونه ش :
1- دشمنان تکراری
2- موضوع تکراری
دشمنان تکراری رو از اونجا می گم که تو دمشنا تو دویل 1 کاملا مشابه 4 بودن
موضوع داستان هم دیگه همتون می دونین همه ش یکی می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه و بر جهان فرمانروایی کنه
واقعا کلیشه ای و مزخرف شده بود اما این DMC یه حس جدید رو به آدم القا می کنه ، حسی که خیلی خاصه :d
با این یه تیکه کاملا موافقم

بالای که نظر میده منم باید نظر بدم!!!

اتفاقا بر عکس!!!
منظور نظر سنجی اینه که هر کسی به غیر از دانته!!!=))
بندازین کنار این تعصبو!!! این دانته از بس که تو شماره های مختلف ظاهر شد اخر بازی error داد!!! مجبور شدن بپیچوننش!!!
البته من نمیگم دانته بده! اخه! جیزه!!! ولی بهتره یه مدت بره تعظیلات تا یه هوایی به کلش بخوره!!!=))
به نظر من که همو 3تایی که گفتم!!! افسانه 3 برادر!!!
اتفاقا به نظر منم یکی از دلایلی که کاپکام میخواست سری رو ریبوت کنه همین حضور دانته توی همه نسخه ها و داستان تقریبا تکراریش بود ، اگه سری DMC هم مثل RE از اول چندین شخصیت مختلف داشت الان داشتیم DMC5 یا حتی DMC6 رو بازی میکردیم

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر منم یکی از دلایلی که کاپکام میخواست سری رو ریبوت کنه همین حضور دانته توی همه نسخه ها و داستان تقریبا تکراریش بود ، اگه سری DMC هم مثل RE از اول چندین شخصیت مختلف داشت الان داشتیم DMC5 یا حتی DMC6 رو بازی میکردیم
اینکه از روی dmc شماره های متعدد ساخته نشد ، نشون دهنده ی قوت این بازیه نه ضعفش ! به نظر من بازی که خیلی طولانی و ادامه دار بشه به یه مزخرف به تمام معنا تبدیل بشه (نمونه س سری re که داره تجزیه میشه کم کم )
به هر حال من هم با ساخت ریبوت موافقم ;)

بی خیال رفیق... خود CapCom هم نتونست از Dante دل بکنه ... دیدی که تو شماره 4 هم نیمی از مراحل رو به Dante اختصاص داده بود...
من فقط یه سوال می کنم... اگه خوب بهش فکر کردی و جوابت آره بود باید دست از DMC بکشی...
"می تونی یه Devil May Cry رو بدون وجود ردی از Dante بازی کنی؟ آیا می تونی این مرد خسته مو سفید رو توی این عنوان نبینی و بعد بگی یه Devil May Cry تموم کردم... چه حالی داد ولی اثری از Dante توش نبود؟؟؟"

---------- نوشته در 07:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:44 PM ارسال شده بود ----------

اینکه از روی dmc شماره های متعدد ساخته نشد ، نشون دهنده ی قوت این بازیه نه ضعفش ! به نظر من بازی که خیلی طولانی و ادامه دار بشه به یه مزخرف به تمام معنا تبدیل بشه (نمونه س سری re که داره تجزیه میشه کم کم )
توهین نکن Devil. زیاد شدن تعداد سری یه عنوان چه ربطی به مزخرف شدن و تجزیه شدنش داره؟ Final Fantasy رو ببین... بعد از 12 - 13 عنوان همچنان یه عنوان Ultra محبوبه. مسلما Final Fantasy هم جاهایی ضعف داشت... اما سربازهاش (The Fans) کنارش موندند. اگه کنار RE بمونیم ... نمیذاریم تجزیه شه. شک نکن، شکیبا باش...
"می دونم تاپیک مربوط به DMC هستش... تعصب منو ببخشید بچه ها..."

الان یه آدم کاملا سوپر منطقی رو به روت نشسته :-b خب ، به نظر من اتفاقا دویلهای قدیم (منظورم شماره 4و 2) واقعا تکرار بودن نمونه ش :
1- دشمنان تکراری
2- موضوع تکراری
دشمنان تکراری رو از اونجا می گم که تو دمشنا تو دویل 1 کاملا مشابه 4 بودن
موضوع داستان هم دیگه همتون می دونین همه ش یکی می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه و بر جهان فرمانروایی کنه
واقعا کلیشه ای و مزخرف شده بود اما این DMC یه حس جدید رو به آدم القا می کنه ، حسی که خیلی خاصه :d
منتقد گرامی :دی شما گفتی که طراحیش منو یاده سوپرنچرال و سایلنت هیل انداخت!!! کدوم سری بودن که شما چیزی توش دیدید و یاده یه بازیه دیگه افتادید؟! منظورم اینه ای منتقد سوپر منطقیه هایپره پارادوکسی :دی
البته منظور نظرسنجی اینه ( خیر سرم طراح سوالم :دی ) : دانته شخصیت اصلی و قابل بازی نباشه و میتونه توی بازی حصور داشته باشه ( مثل ورجیل توی DMC3 ) یا هم اینکه اصلا توی بازی نباشه
بعله!! اولاً من از دوست عزیزم علی حضرت safe عذرخواهی میکنم؛ الان فهمیدم که من همچین با اعماق وجودم نظرسنجی رو درک نکردم!!! علی دانته!!! شوخی شوخی؛ با نظر بچه مردم هم شوخی؟! :دی
خب اگه اینجوری بود که هم من هم فرزندم و هم موزیک منم گزینه بله رو انتخاب میکردیم!!! که... :(

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

بی خیال رفیق... خود CapCom هم نتونست از Dante دل بکنه ... دیدی که تو شماره 4 هم نیمی از مراحل رو به Dante اختصاص داده بود...
من فقط یه سوال می کنم... اگه خوب بهش فکر کردی و جوابت آره بود باید دست از DMC بکشی...
"می تونی یه Devil May Cry رو بدون وجود ردی از Dante بازی کنی؟ آیا می تونی این مرد خسته مو سفید رو توی این عنوان نبینی و بعد بگی یه Devil May Cry تموم کردم... چه حالی داد ولی اثری از Dante توش نبود؟؟؟"
قابل توجه علی دانته!!! ببین حتی ایشون هم امکان داشت که گزینه بله رو انتخاب کنه... حالا کاری نداریم :دی
من با ریبوت موافقم در مورد این بازی! چون این بازی تو داستاناش نقص داره (بعلت عوض شدن تیم سازنده) و کاملاً با هم هماهنگ نیست که البته این بحث رو با دوستان چندی پیش از نظر گذروندیم...
فقط نکته تستی که تو نظر دوستمون مشاهده کردم لفظ خسته بود که به شدت باهاش مخالفم... دانته کی خسته بود... )x)x)x:دی

آره میتونم بازی کنم مخصوصا اگه با ورجیل باشه ، الان DMC یه قطبی شده ( Dante ) ولی بازی های دیگه مثل RE و Final Fantasy چندین قطب دارند و میشه نسخه های زیاد با داستان های غنی توی سریشون ساخت که دلیل محبوبیتشون هم همینه ، مثلا خود شما کاملا پیداست که طرفدار Leon هستی و از بازی کردن با اون لذت میبری ولی من هرچند از Leon خوشم میاد ولی بیشتر ترجیح میدم با Jill یا Chris بازی کنم و نسخه هایی که این دوتا توش حضور دارن از لحاظ داستانی خیلی بهم میچسپه

ولی توی سری DMC فقط دانته وجود داره که این موضوع باعث میشه اگه کسی از دانته خوشش نیومد کلا دست از سری DMC میکشه ، اگر هم مثل من از دانته خوششون اومد به بازی کردن و حمایت از DMC ادامه میدن ، امیدوارم توی DmC چندین شخصیت قابل بازی باشن و مثل Heavenly Sword بعد از چند مرحله شخصیت بازی عوض بشه ( مثلا بشه ورجیل یا فلش بک بزنه و شخصیت بازی بشه اسپاردا ) اینطوری باعث میشه تا سری DMC مخاطب بیشتری رو جذب بکنه

آرتاس : خب شکل سوال فریبنده بود و باید با تفکر عمیق بهش نگاه کنی :دی ( نمیشد توی متن سوال نوشتش چون طولانی میشد )

آره میتونم بازی کنم مخصوصا اگه با ورجیل باشه ، الان DMC یه قطبی شده ( Dante ) ولی بازی های دیگه مثل RE و Final Fantasy چندین قطب دارند و میشه نسخه های زیاد با داستان های غنی توی سریشون ساخت که دلیل محبوبیتشون هم همینه ، مثلا خود شما کاملا پیداست که طرفدار Leon هستی و از بازی کردن با اون لذت میبری ولی من هرچند از Leon خوشم میاد ولی بیشتر ترجیح میدم با Jill یا Chris بازی کنم و نسخه هایی که این دوتا توش حضور دارن از لحاظ داستانی خیلی بهم میچسپه
آرتاس : خب شکل سوال فریبنده بود و باید با تفکر عمیق بهش نگاه کنی :دی ( نمیشد توی متن سوال نوشتش چون طولانی میشد )
خودمونیما علی دانته!!! تو شماره 4 یه نیرو رو واسه نمونه اضافه کردن انقدر جبهه گیری هایه مختلف، من جمله خودم و خودت :دی بوجود اوومد...
بنظرم این کار یه ریسکه!!! در ضمن من بعید میدونم که کسی باشه که با دانته تو این 3تا شماره (2رو حساب نکردما :دی) بدش بیاد!!!! بعنوان نمونه همین موزیک من خودمون که با شماره 4 با دویل اشنا شده...
اتفاقاً نظرسنجی بنظرم هینطور که هست خوبه... چون اگه اونجوری بود مسلماً همه میگفتن بله... اما این درسته که دانته کلاً نباشه تا تفاوتا معلوم بشه و به زیبایی نظرات هم رو به چالش بکشیم...

عه اوهوم...یعنی چه ؟!!! چرا اینقدر به دانته گیر دادین !!!(الان میخوام تریپ سوپر فن بزارم ، کاملا غیرمنطقی):d اصلا هر کی از دانته خوشش نیاد ، نیاد به ما چه ! اصلا می خوام هر کی دانته رو دوست نداره این بازی رو بازی نکنه :d
آقای Loen Fox اصلا هم موافق نیستم با شما ، نمیشه عنوان re و dmc رو با فاینال مقایسه کرد ، این دو تا بازی کالا سبکش جداست ، تازه در سری فاینال در هر قسمت شخصیتهای جدیدی وارد میشن و داستان تازه ای رو روایت می کنن بنابراین ممکنه شماره های زیادی داشته باشه ولی هر کدوم می تونه یه بازی جداگانه و جدید باشه ، من با طولانی شدن dmc کاملا مخالفم ، حتی با اینکه دانته در سری نباشه هم مخالفم ، یعنی چه ؟!! اصلا dmc درست شد واسه دانته ش !
دیگه اینکه من هم مثه آرتاس با اون جمله ی شما که گفتی مرد خسته اصلا موافق نیستم ، دانته کجاش خسته س ، اینقدر زنده و سرحال! (اون مکس پین بود که بهش می گفتن مرد خسته ی شبهای نیویورک:d)

همین جا یه گریزی هم به خاطرات گذشته م در بی سی بزنم که یادمه سه سال پیش دقیقا مرداد ماه بود که عضو شدم اینجا سره همین دویل می کرای 4 هم بود هی خدا ! اون موقع این داداش علی دانته هم بود (نمی دونم یادت هست یا نه!) من سر اینکه دانته باید همیشه تو سری باشه و کاراکتر اول هم باشه کلی کل انداختم و کلی دعوا کردیم ، چه حالی میداد هی روزگار...

باز من دو ساعت نبودم شماها اینجارو ترکوندین :d
زیاد شدن تعداد سری یه عنوان چه ربطی به مزخرف شدن و تجزیه شدنش داره؟ Final Fantasy رو ببین... بعد از 12 - 13 عنوان همچنان یه عنوان Ultra محبوبه. مسلما Final Fantasy هم جاهایی ضعف داشت... اما سربازهاش (The Fans) کنارش موندند. اگه کنار RE بمونیم ... نمیذاریم تجزیه شه. شک نکن، شکیبا باش...
"می دونم تاپیک مربوط به DMC هستش... تعصب منو ببخشید بچه ها..."

آخ گفتی فاینال فنتسی دلم رفت :d جدا SE هرچی داره از ما فن ها داره ;;) بگذریم... خواهش میکنم دل من یکیو که با اسم FF شاد کردی :x
--
علی جان خوب سوالو واضح طرح کن! ببین موندوس از اشتباه ها خوشش نمیادا [-x
:d
----
الان باید نظر بدم؟ درمورد چی؟ اسپم ندم؟ باشه :d
------
DMC از اولم با دانته شروع شده و تا وقتی دانته زبونم لال بره Hell (من بفرستمش>:)) باید رو دانته مانور بده! حالا این مانور به این معنی نیست که حتما شخص اول اون باشه! ولی داستان باید جوری باشه که اطلاعات ما درمورد دانته رو تکمیل کنه! بد میگم؟؟ :-?

باز من دو ساعت نبودم شماها اینجارو ترکوندین :d
آخ گفتی فاینال فنتسی دلم رفت :d جدا SE هرچی داره از ما فن ها داره ;;) بگذریم... خواهش میکنم دل من یکیو که با اسم FF شاد کردی :x
--
علی جان خوب سوالو واضح طرح کن! ببین موندوس از اشتباه ها خوشش نمیادا [-x
:d
----
DMC از اولم با دانته شروع شده و تا وقتی دانته زبونم لال بره Hell (من بفرستمش>:)) باید رو دانته مانور بده! حالا این مانور به این معنی نیست که حتما شخص اول اون باشه! ولی داستان باید جوری باشه که اطلاعات ما درمورد دانته رو تکمیل کنه! بد میگم؟؟ :-?
موزیک من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )x
اولاً اینجا پیج فن دویل می کرای هست نه FF
ثانیاً بنظره من سؤال باید همین باشه؛ و درست هم هست... تو 3تا پست بالاتر گفتم، پس شما هم نظر درست دادی ;)
که میخوای دانته رو بفرستی Hell اره؟! :-b
ما پلیرها هم بیکار هستیم دیگه... :دی

موزیک من!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )x
اولاً اینجا پیج فن دویل می کرای هست نه FF
ثانیاً بنظره من سؤال باید همین باشه؛ و درست هم هست... تو 3تا پست بالاتر گفتم، پس شما هم نظر درست دادی ;)
که میخوای دانته رو بفرستی Hell اره؟! :-b
ما پلیرها هم بیکار هستیم دیگه... :دی

جان؟ :-" چیزی شده؟ :-"
خب خدارو شکر! من از اولم گفتم یه DMC داریم یه دانته یه نیرو :d
خودت گفتی من موندوسم خب! نباشم؟ باشمو نفرستم؟ اصلا با اخلاق موندوس جور درمیاد؟؟ :-?
اون که بله :d ولی چطور مگه؟
نمیخوایی پای تست رو وسط بکشی که؟ /:) :d

------
شرمنده دوستان ولی آیا ما الان به نتیجه نرسیدیدم؟؟؟؟ علی دانته جان، عزیز دل! بیا از نظرت دفاع کن... اگه دیگه چیزی نیست بریم سر موضوع بعدی؟

آره میتونم بازی کنم مخصوصا اگه با ورجیل باشه
>:d<
نه خیر مادمازل.زیاد شدن شماره های یه سری نشونه قوتشه نه مزخرف بودنش!!!
اصلا هر کی از دانته خوشش نیاد ، نیاد به ما چه ! اصلا می خوام هر کی دانته رو دوست نداره این بازی رو بازی نکنه :d
مشکل اینه که ما خوشمون میاد ولی دیگه چقدر!!! الان یکی از دوستان اون بالاها گفت اگر 4 تا شخصیت وارد داستان میکردن میتونستن مانور بیشتری روی تمام قسمتا بدن.اتفاقا کپکام کارش تو شخصیت پردازی عالیه!!!
اصلا dmc درست شد واسه دانته ش !
پس ما طرفدارای ورجیل چی هستیم؟ همسایه بغلی؟)x
کلا شماها همتون از قیافه دانته خوشتون میاد ولی ما ورجیلیا!!! از شخصیتش خوشمون میاد.درسته که دانته شوخه ولی ورجیل یه چیز دیگش...
مثلا اون قسمت تو شماره 3 که میاد کمکت تا ارخام رو بکشی.......... وای خدای من عجب صحنه حماسی بود!!!

دوستانی که میگن همینطوری خوبه و نیازی نیست شخصیت قابل بازی دیگه ایی به بازی اضافه بشه این رو هم باید در نظر بگیرن که با یه شخصیت میشه فقط تا چند نسخه مانور داد و بعد از اون مجبورا بیخیال سری بشن

دانته تنها شخصیت قابل بازی سری DMC = تموم شدن سری DMC

اما اگه اسپاردا و ورجیل رو هم به شخصیت های قابل بازی اضافه کنند و نسخه های مخصوص خودشون با داستانشون رو درست کنند علاوه بر این که DMC زود تموم نمیشه و از خاطره ها پاک نمیشه ، داستان سری هم خیلی غنی میشه و دنیایی بزرگی به وجود میاد که میتونند توش نسخه های زیاد و با کیفیتی رو بسازند

با بالایی ( یه اسم درست حسابی بنویس الان بگم X :دی ) هم کاملا موافقم همین الان ورجیل کلی طرفدار داره ، میتونند به راحتی با ساختن نسخه جدیدی از DMC که شخصیت اولش ورجیل باشه هم خب بفروشن و هم داستان کمی جلو ببرن

آرتاس جان نرو فرق داره من نمیگم شخصیت جدید وارد بازی کنند (هنوز زوده) من میگم داستان همین شخصیت هایی که هستن رو ادامه بدن ( اسپاردا ، ورجیل حتی میتونند نسخه مخصوص Lady رو بسازن ) بعدا میتونند کم کم شخصیت های جدید رو هم به بازی اضافه کنند ( شاید حتی پسر دانته )

در مورد نرو خیلی ها کلا از این داستان عشقی خوششون نمیومد ، مخصوصا که خیلی سطحی بیان شده بود و همش باید دنیال کایری میرفتی تا نجاتش بدی ( Rescue Missions S*cks )

با بالایی ( یه اسم درست حسابی بنویس الان بگم X :biggrin1: )
فقط به خاطر تو!!!>:d<
دیگه من چی باید بگم؟ نه خودتون بگین؟ الان اون بالایی همه چیزو تکلیم و کامل و مکمل و ....... گفت.
خداییش تعصبو بذارین کنار.الان این وسط تمام تک و طایفه دانته معلومن اما ورجیل چی؟
اسپاردا چی؟ یا حتی خود موندوس؟
در مورد نرو خیلی ها کلا از این داستان عشقی خوششون نمیومد ، مخصوصا که خیلی سطحی بیان شده بود و همش باید دنیال کایری میرفتی تا نجاتش بدی ( Rescue Missions S*cks )
ها بابا!!! اینقدر از این داستانای عشقولانه بدم میاد ...اه اه اه...........:-&
( اسپاردا ، ورجیل حتی میتونند نسخه مخصوص Lady رو بسازن )
یا اون دختره تو DMC2 یا تریش.در کل با نظرات داداش ورجیل!!! (از این به بعد به صورت انحصاری بهت میگم داداش ورجیل!!!) موافقم!!!

چرا درک نمیکنید من چی میگم؟ :-o
میگم ما نمیگیم بازیی نسازن که شخصیت قابل بازی کردن ورجیل ، اسپاردا ، لیدی ، تریش و موندوس نباشه! میگیم به هر حال دانته هم باید باشه! چیزی که شما میگی یعنی اینکه اصلا دانته نباشه! (کلا باشه ولی نباشه :d) مثلا با دانته داستان ورجیل رو کشف کنیم :-?
دانته تنها شخصیت قابل بازی سری DMC = تموم شدن سری DMC
این که کاملا مشخه! باید DMC5 طوری ساخته بشه که قضیه بودار شه! شاید اصلا ا این (به قول آرتاس) پینوکیو داستان کلا عوض شه! شاید اسپاردا و ورجیل به دنیای موازی پناه آوردن! شاید خود دانته به اون دنیا راه پیدا کنه... بعید نیست ادامه دهنده ی این سری همین پینوکیو باشه! من دارم احتمالات رو میگم کاری به موافق بودن یا خوب و بد بودنش ندارم!
منظور شما به Hell رفتن دانته هست دیگه؟! خب بره یکی دیگه راهشو ادامه میده دانته هم میشه مثل اسپاردا! به هر حال Devil May Cry نه Dante May Cry ,Play , Die و...

الان من متوجه نشدم کدوم وریم :d ولی مطمئنم هر DMC ای که میخواد ساخته شه بالاخره باید بویی از Dant'e ببره! :-?

من که نمیگم این قضایا نباید روشن بشه! اتفاقاً آرزومه که معلوم بشه تا بازی داستانش ابهام نداشته باشه... اما میگم دانته باید باشه... اصلاً بدون دانته بازی جور در نمیاد؛ چراش هم دلیله فنی داره و اون اینه که:
ببینید! به سبک بازی و دانته توجه کنید! مگه چند نفر هستن که میتونن مثه این دانته انقدر حرفه ای باشن (حداقل تو مبارزه)؟! دانته حریف همون ورجیل هم شده... و حریفه همه هم خواهد شد، در اصل منظورم اینه که سوپر هیروی بازی فقط و فقط دانتست!!! چون اینطوری شخصیت پردازی شده! هرجا صحبت از نجات دنیا و شیاطین هست دانته هم هست، چون امید اصلی ایشونه... چون دانته به همه ثابت شدست... پس همه منتظر ظهورش تو هر شماره هستند... و اینکه بدون دانته قرار باشه نبردی در میون باشه هیچ جذابیتی نداره
اصلاً کدوم کارکتر مثه دانته به پلیر جو میده؟! با اون دست انداختن خفن ترین باس ها، که تو نگاه اول هممون رو شوکه میکنن؛ کدوم کارکتر انقدر Care Free هست (البته نیرو هم بود ولی نه به اندازه دانته)... ماها با همچین کارکتری بازی بهمون مزه میده... غیر از اینه بگید؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or