بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بازی اسمش Devil May Cry ـه که مختصرش میشه DMC ، فقط محض اطلاع گفتم و اون Devil میتونه هر کسی باشه و الزاما نباید Dante باشه ( من خودم هوادار دانته ام از اسم کاربری و آواتارم کاملا پیداست ولی قبول دارم که سری DMC میتونه بزرگتر از یک شخصیت باشه )

در مورد نظر آرتاس : این دیگه از اون حرفا بودا ، یعنی یه بازی توی دنیای DMC بسازن ولی اسمش رو نزارن DMC ، یعنی اسپاردا این همه بی ارزشه که براش فقط یه DLC بدن !!!! مگه چند نفر حاضرن DLC بخرن که بخوان این همه خرج کنن و بعد به صورت DLC بزارنش !!!

بابا به خدا DMC به اسم دانته نیست و میشه نسخه های دیگه با شخصیت های دیگه ازش ساخت ، خود کامیا ( خالق DMC ) گفته بود اگه من قرار بود DMC2 رو بسازم شخصیتی غیر از دانته رو توی بازی قرار میدادم که من کاملا با این ایده اش موافقم ( بابا طرف خالق بازیه حتما یه چیزی میدونسته که این حرف رو زده ) اگه اینکار رو میکرد سری DMC هم میتونست به اندازه RE بزرگ و محبوب بشه

بازی اسمش Devil May Cry ـه که مختصرش میشه DMC ، فقط محض اطلاع گفتم و اون Devil میتونه هر کسی باشه و الزاما نباید Dante باشه ( من خودم هوادار دانته ام از اسم کاربری و آواتارم کاملا پیداست ولی قبول دارم که سری DMC میتونه بزرگتر از یک شخصیت باشه )

در مورد نظر آرتاس : این دیگه از اون حرفا بودا ، یعنی یه بازی توی دنیای DMC بسازن ولی اسمش رو نزارن DMC ، یعنی اسپاردا این همه بی ارزشه که براش فقط یه DLC بدن !!!! مگه چند نفر حاضرن DLC بخرن که بخوان این همه خرج کنن و بعد به صورت DLC بزارنش !!!

بابا به خدا DMC به اسم دانته نیست و میشه نسخه های دیگه با شخصیت های دیگه ازش ساخت ، خود کامیا ( خالق DMC ) گفته بود اگه من قرار بود DMC2 رو بسازم شخصیتی غیر از دانته رو توی بازی قرار میدادم که من کاملا با این ایده اش موافقم ( بابا طرف خالق بازیه حتما یه چیزی میدونسته که این حرف رو زده ) اگه اینکار رو میکرد سری DMC هم میتونست به اندازه RE بزرگ و محبوب بشه
خب خب خب!!!! گاماس گاماس :دی
به هر حال نمیتونی منکر این بشی که حضور دانته بی فایدست... (شاید فقط درمورد اسپاردا صادق باشه این حرف)
مگه Dante Inferno نبود؟! نمیگم اسپاردا بی ارزشه! میگم ارزش دانته (حداقل از لحاظ فن) بیشتره... در مورد DLC! خودت باشی نمیری بخری؟! مگه میشه طرف دویل باز باشه و بگه داستان اسپاردا مهم نیست (البته چون من PC گیمر هستم واسم فرقی نمیکنه ها :دی >:) )
و اما درمورد کامیا!!!! آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآخ!!! داغه دلم رو تازه کردی!!!! بعله! اگه از همون شمار 2ش وارد میکردن خیالی نبود!!! نه بعد از گذشت 4 شماره!!! شما اویل هم ببینی شماره یک و دوش کارکتراش فرق میکنن... اگه ریبوتش کنن اون وقت بله... اصلاً اسمی از دانته نیارنم من چیزی نمیگم... (البته منوط به اینکه بتونن واقعاً کسی رو در خور دانته بسازنا؛ نه مثه اون دوست عزیزی که واسه اینکه فناش ناراحت نشن اسمش رو نمیگم :دی)

منتقد گرامی :دی شما گفتی که طراحیش منو یاده سوپرنچرال و سایلنت هیل انداخت!!! کدوم سری بودن که شما چیزی توش دیدید و یاده یه بازیه دیگه افتادید؟! منظورم اینه ای منتقد سوپر منطقیه هایپره پارادوکسی :دی

بعله!! اولاً من از دوست عزیزم علی حضرت safe عذرخواهی میکنم؛ الان فهمیدم که من همچین با اعماق وجودم نظرسنجی رو درک نکردم!!! علی دانته!!! شوخی شوخی؛ با نظر بچه مردم هم شوخی؟! :دی
خب اگه اینجوری بود که هم من هم فرزندم و هم موزیک منم گزینه بله رو انتخاب میکردیم!!! که... :(

---------- نوشته در 08:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:12 PM ارسال شده بود ----------

قابل توجه علی دانته!!! ببین حتی ایشون هم امکان داشت که گزینه بله رو انتخاب کنه... حالا کاری نداریم :دی
من با ریبوت موافقم در مورد این بازی! چون این بازی تو داستاناش نقص داره (بعلت عوض شدن تیم سازنده) و کاملاً با هم هماهنگ نیست که البته این بحث رو با دوستان چندی پیش از نظر گذروندیم...
فقط نکته تستی که تو نظر دوستمون مشاهده کردم لفظ خسته بود که به شدت باهاش مخالفم... دانته کی خسته بود... )x)x)x:دی
رفیق من... منظور من از خسته.... خودت که بهتر می دونی منظورم چی بود... تازه اون دانته ی سر حالی که میگه واسه DMC3 بود... نه حالا. اتفاقا به نظر من خسته نه به معنای حقیقیش... بلکه به معنای تلویحیش خیلی هم بهش میاد... تهِ با تجربست این رفیقمون آقای دانته.

---------- نوشته در 08:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:09 AM ارسال شده بود ----------

آره میتونم بازی کنم مخصوصا اگه با ورجیل باشه ، الان DMC یه قطبی شده ( Dante ) ولی بازی های دیگه مثل RE و Final Fantasy چندین قطب دارند و میشه نسخه های زیاد با داستان های غنی توی سریشون ساخت که دلیل محبوبیتشون هم همینه ، مثلا خود شما کاملا پیداست که طرفدار Leon هستی و از بازی کردن با اون لذت میبری ولی من هرچند از Leon خوشم میاد ولی بیشتر ترجیح میدم با Jill یا Chris بازی کنم و نسخه هایی که این دوتا توش حضور دارن از لحاظ داستانی خیلی بهم میچسپه

ولی توی سری DMC فقط دانته وجود داره که این موضوع باعث میشه اگه کسی از دانته خوشش نیومد کلا دست از سری DMC میکشه ، اگر هم مثل من از دانته خوششون اومد به بازی کردن و حمایت از DMC ادامه میدن ، امیدوارم توی DmC چندین شخصیت قابل بازی باشن و مثل Heavenly Sword بعد از چند مرحله شخصیت بازی عوض بشه ( مثلا بشه ورجیل یا فلش بک بزنه و شخصیت بازی بشه اسپاردا ) اینطوری باعث میشه تا سری DMC مخاطب بیشتری رو جذب بکنه

آرتاس : خب شکل سوال فریبنده بود و باید با تفکر عمیق بهش نگاه کنی :دی ( نمیشد توی متن سوال نوشتش چون طولانی میشد )
دوسِت دارم علی... بالاخره یکی فهمید من عاشق Leon هستم... همه جا گفتم... باز هم می گم اگه من دختر بودم... با Leon..... :x:-*:">
در مورد Dante... من می گم حتی فقط حضورش به DMC یه رنگ دیگه ای میده.. رنگ دیگه که نه... رنگ خود بازی رو میده.. همین. وگرنه حضور شخصیت های دیگه هم صد البته به بهتر شدن بازی کمک می کنه.

رفیق من... منظور من از خسته.... خودت که بهتر می دونی منظورم چی بود... تازه اون دانته ی سر حالی که میگه واسه DMC3 بود... نه حالا. اتفاقا به نظر من خسته نه به معنای حقیقیش... بلکه به معنای تلویحیش خیلی هم بهش میاد... تهِ با تجربست این رفیقمون آقای دانته.
آهان!! تلویحش!!! اوکی! خوب آره! اگه اینطوری بگی که کلاً همه بچه هایه این تاپیک هم خستن :دی! آخه وقتی اونطوری گفتی خسته یاده شاعری افتادم که چنین میفرماید:
خسته ام من!!! خسته ام من!!! مثه مرغ بال و پر شکسته ام من =)) =)) =))
من هم موافقم (با تمام پستهای این صفحه !):d
و فکر کنم با خودت کلاً مخالفی ها...
و کماکان این پارادوکس ادامه دارد :دی

سلام بچه ها حالتون خوبه بچه ها دلیلی که من نبودم این چند روزه
این بود که دنبال اینترنت بودم چون من با دایل اپ وصل میشدم سرعت در حد دی ام سی جدیده بود برای همین 3 روز سر مامانم و بابام قور زدم الان ای دی اس ال گرفتم #:-s
خوب موضوع چیز جالبیه من شخصا دی ام سی جدید بیاد بازی میکنم ولی ناخوداگاه یه جور دیگه بهش نیگا میکنم بدون دانته حداقل باشه با هر قیافه ای خیلی خوبه خوب دیگه چه خبر بچه ها من بیشتر منتظر دویل مای کرای کالکشن هستم شما چطور؟؟؟؟؟؟؟ ارتاس بزرگ و گرامی با نظر من موافقید یا نه؟؟؟

و ببخشید
سلام به علی بزرگ //اتوسا گرامی و ارتاس بزرگوار
از الان عضر خواهی میکنم اگه اسامی دوستان دیگر را نیاوردم b-)

این بود که دنبال اینترنت بودم چون من با دایل اپ وصل میشدم سرعت در حد دی ام سی جدیده بود برای همین 3 روز سر مامانم و بابام قور زدم الان ای دی اس ال گرفتم #:-s
خوب موضوع چیز جالبیه من شخصا دی ام سی جدید بیاد بازی میکنم ولی ناخوداگاه یه جور دیگه بهش نیگا میکنم بدون دانته حداقل باشه با هر قیافه ای خیلی خوبه خوب دیگه چه خبر بچه ها من بیشتر منتظر دویل مای کرای کالکشن هستم شما چطور؟؟؟؟؟؟؟ ارتاس بزرگ و گرامی با نظر من موافقید یا نه؟؟؟

و ببخشید
خوش اومدی...
ADSL مبارک... ایشالا به پای هم پیر شین :d
منظورت از این حرف اینه که از دانته خوشت نمیاد؟! یعنی میخوایی دانته توش نباشه؟! :o
کالکشن؟! دقیقا منظورت از این کلمه ی اجنبی چیه؟ :-?
---
به من سلام نکردی [-( اولین کسی هم هستم که بهت میگم سلام >:d<

ببخشید به پایین توجه کنید اشتباهات من رو بهتر درک می کنید

*بدون* = دانستن
*کالکشن* = مجموعه

و همچنین سلام به ارتین بزرگوار >:d<

بدون دانته حالش میره اما بعد جدیدی از دی ام سی رو میتونیم درک کنیم

:x

آخرین ویرایش:
و ببخشید
به! به!!! چطوری تو؟! خوبی؟! ای دی اس ال مبارکه! امیدوارم باهاش بتونی چیزایه شیطانی زیادی دان کنی >:) البته از نوع دیول هانتریها :دی
دقت کردی که نظرسنجی عوض شده؟! نظرت رو دربارش کامل بگو...
بعله! بنده خودم بیشتر از اینکه منتظر این دویل جدید باشم منتظر کالکشن هستم تا خاطراتم تو شماره 1 دوباره تکرار بشه ;) البته اگه واسه PC بیاد :(
بابا امضاء!!! :دی HOLY CRAP واقعاً lol =))

به اخ /جون ارتاس جان امدی دلمان تنگ شده بود من اگه دانته باشه بیشتر حال میکنم ولی بحرحال بازی میکنم
اقا ارتاس نظرتون برام مهمه امضام رو یا اواتارم رو عوض کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها دانته رو تو دست تریش و لیدی ببینید تو امضام=))

خوب بچه ها ببینین این عکس تو امضای اقا بردیا فلسفه داره!!!
میخواد بگه که نیرو و دانته بازیچه ای در دستای انسان های پلیدند!!!=))
ولی ورجیل و اسپاردا نیستن!!! این خودش یه نشونس!!!

سلام بردیا جان خوش آمدی adsl هم مبارک باشه (من که قشنگ درکت می کنم با dial up ستمی بود !)
خب بچه ها تاپیک گویی بی حاله مثل اینکه قرار بود راجع به داستان شماره ی 4 حرف بزنیم نه ؟!

بازم سلام
من دیگه جداً خجالت میکشم که دوباره بحث رو من شروع کنم!! و قصدش هم ندارم!
فقط اوومدم بگم که دوستان 10ـمین سالگرد بازی دویل می کرای رو به همه تبریک میگم!!! 10 سال از اولین بازی که باعث شد فکم بخوره زمین گذشت...
:x:x:x:x:x:x:x

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or