با این چیزایی که شما گفتی دیگه 4 خوب نیست که! :dبچه ها خدایی هیچ کدام از بازی های دویل مای کرای به شماره ی چهارش نمیرسن فقط تو قسمت دوربینش من باهاش مشکل داشتم تو مبارزه ها مخصوصا با دانته گیج میشدم ولی داستانش خوب نبود شماره 2د بهتر بود داستانش:d
فرزندم 2008 بوداالبته من چون سال 2007 نه سیستم pc جواب میداد به این بازی و نه 360 داشتم،
دیگه موضوع برام تکراری بود!!
(هر چند اوایل قیافه ی جدیدش آزارم میداد!)![]()
درود بر بردیایه امضا قشنگ! عزیزم! نقد کلی نگو... نظرت رو فقط درباره شماره 4 بگو فعلاً مقایسه کلی و بحث سر بهترین داستان مونده!!!بچه ها خدایی هیچ کدام از بازی های دویل مای کرای به شماره ی چهارش نمیرسن فقط تو قسمت دوربینش من باهاش مشکل داشتم تو مبارزه ها مخصوصا با دانته گیج میشدم ولی داستانش خوب نبود شماره 2د بهتر بود داستانش:d
آها! خوب بله...ارتین جان نظر من اینکه قابل قبول بود
بحرحال
من رو تا اخر بازی کشوند یک سوال دارم اقا ارتینشما لینک ***** نشده برای اهنگ جدید inna // un mumento دارید؟؟؟؟ ببخشید ها
سلامی مجدد به گرمی شمشیر نیروسلام ارتاس گرامیمن کفتم ارتاس بزرگ که قابل تحمل بود داستان شماره ی 4به ما سر نمیزنید + مارو تحویل نمیگیرید
ارتاس بزرگوار بیایید در مورد داستان + شخصیت ها و........ devil may cry 2 حرف بزنیم اگه شما قبول دارید چون بحس برانگیز تره^ببخشید اگه بی احترامی شد ^
![]()