بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
10 سال؟!!! یعنی من تازه پیش دبستانی بودم... آخی :d اون موقع تو چه فازی بودم(انداختن بچه ها از رو صندلی :d) الان میبینم که چیو از دست دادم :-<

خب!!گویا بازم باید خودم شروع کنم :دی ! Let's Rock

بریم سراغ بحث درباره داستان شماره 4... تو همون اول میشد حدس زد که یه داستان متفاوت تر رو از قبل باید منتظرش باشیم؛ همین که تو شروع بازی باید با دانته مبارزه کنید خودش گویایه همه چیز هست؛ راستش من اول فکر کردم دانته عقل از سرش پریده و جنبه شیطانیش بالاخره بهش غالب شده و ضد انسان ها شده و حالا باید باهاش مبارزه کنیم؛ تا میشن 10 همین فکر رو میکردم :دی؛ چون قبلش هیچ نقدی از بازی رو نخوونده بودم؛ البته همین امر باعث غافلگیری من شد و بهم حال داد ولی تم هندی داستان هم زیاد خوشایند نبود، اما چون من اینطوری تحلیلش میکنم که سازنده ها میخواستن با این داستان تعنه به داستان اسپاردا بزنن، نقطه منفی محسوبش نمیکنم!!! در کل من به داستان این بازی از 100 نمره 60 رو میدم...

من که از داستانش خوشم میاد :d
از اول هم خیلـــــی باهاش حال کردم! از رمنسش هم خوشم میاد :d ولی از کایری خوشم نمیاد [-(
بهش از 100 ، 70 میدم :d

به قول آرتاس داستان غافلگیر کننده بود ! البته من چون سال 2007 نه سیستم pc جواب میداد به این بازی و نه 360 داشتم ، طی یه سری عملیات ضربتی :d تصمیم گرفتم عضو بی سی بشم و برم تو کلوپ dmc 4 برای کامپیوتر ، و اونجا رو خیلی موزیانه :> بترکونم !!! خب بالاخره از صحبتهای بچه ها فهمیدم داستان چیه و وقتی که بالاخره 360 رو خریدم دیگه موضوع برام تکراری بود!!
ولی در کل من قسمت دانته ش رو توی این بازی خیلی دوست داشتم (هر چند اوایل قیافه ی جدیدش آزارم میداد!):p

بچه ها خدایی هیچ کدام از بازی های دویل مای کرای به شماره ی چهارش نمیرسن فقط تو قسمت دوربینش من باهاش مشکل داشتم تو مبارزه ها مخصوصا با دانته گیج میشدم ولی داستانش خوب نبود شماره 2د بهتر بود داستانش:d

بچه ها خدایی هیچ کدام از بازی های دویل مای کرای به شماره ی چهارش نمیرسن فقط تو قسمت دوربینش من باهاش مشکل داشتم تو مبارزه ها مخصوصا با دانته گیج میشدم ولی داستانش خوب نبود شماره 2د بهتر بود داستانش:d
با این چیزایی که شما گفتی دیگه 4 خوب نیست که! :d
بالاخره نظرت راجع به داستان DMC4 چیه؟! :-?

ارتین جان نظر من اینکه قابل قبول بود
بحرحال
من رو تا اخر بازی کشوند یک سوال دارم اقا ارتین
شما لینک ***** نشده برای اهنگ جدید inna // un mumento دارید؟؟؟؟ ببخشید ها

البته من چون سال 2007 نه سیستم pc جواب میداد به این بازی و نه 360 داشتم،
دیگه موضوع برام تکراری بود!!
(هر چند اوایل قیافه ی جدیدش آزارم میداد!):p
فرزندم 2008 بودا :-/
جداً بد چیزی رو از دست دادی!!! من اون لحظه که دانته سانکتوس رو ترکوند و بقیه هم به دنبالش اصلاً نمیدونستم دانته ست!!! ولی وقتی تو میشن 4 اون صحبتا رد و بدل شد و فهمیدم که ایشون دانتست فکم خورد زمین! (دوست داشتم اون لحظه از خودم عکس بگیرم :دی)
قیافش آزارتون میداد :-/ WTF
درود بر بردیایه امضا قشنگ! عزیزم! نقد کلی نگو... نظرت رو فقط درباره شماره 4 بگو فعلاً مقایسه کلی و بحث سر بهترین داستان مونده!!!
الان درمورد اون قسمت آخره نظرت خین و خین ریزی میشه ها :دی

سلام ارتاس گرامی
به ما سر نمیزنید + مارو تحویل نمیگیرید
من کفتم ارتاس بزرگ که قابل تحمل بود داستان شماره ی 4
ارتاس بزرگوار بیایید در مورد داستان + شخصیت ها و........ devil may cry 2 حرف بزنیم اگه شما قبول دارید چون بحس برانگیز تره >:) ^ببخشید اگه بی احترامی شد ^:)

ارتین جان نظر من اینکه قابل قبول بود
بحرحال
من رو تا اخر بازی کشوند یک سوال دارم اقا ارتین
شما لینک ***** نشده برای اهنگ جدید inna // un mumento دارید؟؟؟؟ ببخشید ها
آها! خوب بله...
من همچنان میگم چون شماره های قبلی رو بازی نکرده بودم احساس خاصی نداشتم که اون کیه و اینا! :d ولی خداییش با همون یه شماره عاشق دانته شدم :"> :|
بیا اینجا که رسما DJ شدم :d

سلام ارتاس گرامی
به ما سر نمیزنید + مارو تحویل نمیگیرید
من کفتم ارتاس بزرگ که قابل تحمل بود داستان شماره ی 4
ارتاس بزرگوار بیایید در مورد داستان + شخصیت ها و........ devil may cry 2 حرف بزنیم اگه شما قبول دارید چون بحس برانگیز تره >:) ^ببخشید اگه بی احترامی شد ^:)
سلامی مجدد به گرمی شمشیر نیرو :دی
عه! ما شما رو تحویل نمیگیریم؟! ما کی باشیم؟! شمایی که غیبت داری و ای دی اس ال گرفتی و معلوم نیست داری باهاش چیا دان میکنی :دی >:)
راستش درباره شماره 2 هم؛ اگه نظرسنجی قبلی رو یادت باشه فقط 2نفر بهش رأی دادن؛ و خب نشون میده که زیاد فن نداره این شماره! حالا آسیاب به نوبت؛ بزار 4 تمومشه؛ همینطور میریم تا آخر...
==================================
فعلاً جناب علی دانته تحت تعقیب تاپبک هستن تا بیان هم در مورد غیبتش هم در مورد موضوع بحث توضیح ارائه کنن...

ممنون ارتین جان خیلی لطف کردید یک سوال دیگه از اقا ارتین
شما عکسی قشنگ ندارید از inna روی desktob خودم بزارم:d
ممنون
ببخشید دکم تاپیک منحرف شد

اقا ارتاس لطف دارین o:-)

قیافش آزارتون میداد :-/ WTF
ها دیگه :d آخه ته ریش داشت !!! :d یادمه وقتی عکسای زیادی از دانته و نیرو اومد بیرون ، من و داداشم و پسر خاله م کلی داستان طنز ساخیتم برا این دوتا !!! که جاش اینجا نیست واستون بگم :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or