بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خیلی جالبه از این عکسه خیلی خوشم اومد یه سبک خاصی رو داره
منو یاد Racon City تو FF13 میندازه :-o فقط جو اون صورتی بود این آبیه :-?
سلام رفیق گرامی، ممنون شما خوبین ا بد نیستیم.:d خوش اومدی عزیز>:d<
ایول موندوس هم مشخص شد من با موندوس رابطه خوبی دارما:d
میدونم >:d<
چطور مگه؟ :d ببین تو دویل هانتریاااااا [-x من دویلماااااااا ;;)

ای بابا! فقط اینو بگم که این طراحی کاملاً کلیشه ای هست!!! معمولاً پسرا وقتی میرن خدمت موهاشون رو میزنن کنف میشن
biggrin1.gif

میحوای 100تا مدل از این کارکتر ببینی؟! یه سر پاشو بیا میدون سپاه
biggrin1.gif
=))
آقا ردیف کن همه با هم بیاییم :d لطفا 30 آذر باشه ;))

سلام بچه ها ببخشید برای تاخیر چند ساعته:d
طراحیش که خوبه چرا ایراد میگیرید بچه ها شما اخرین تریلر رو ببینید میبینید چقدر قشنگ شدهo:-)
بچه ها یک سوال تخصصی و فکر کنم خانوم ها بهتر جواب میدن اما پسر ها هم میتونن>:)
چرا دماغ دانته اینقدر پهن شده:-/ اصلا خوب نیست=((

خب بارها گفته ایم و بازم میگم! من اینجا قصد ترور شخصیتی این جونور (:biggrin1:) رو ندارم!!! فقط در همین حد که unacceptable
ارتاس تقلید تقلید! زشته عیبه بده!(شوخی)
ارتاس گیج شدیم بخدا هر دفعه یه چیز میگی چرا:d اصن وضی یه جواب بده!:d
اینهم نوشته خودته ها:
اصن وضی سؤال بجایی بود :biggrin1: اگه نظر من رو بخوای بنده بدون سوپرفن بازی میگم کارکتر اصلی دانته ست! که مبرهنه! اما درباره اینکه از گذشته نیرو بگن (حتی بدون حضور دانته) هم حمایت میکنیم ;)چون دیگه اون موقع ورجیل جون هم هست و فکر کن یه جنگ بین پدر و پسر رخ بده!!! و اگه ورجیل به دست همین نیرو کشته شه!!! چه شود;)>:)
راجب چهره دانته اوایل که چهره له و لواری داشت دماغش جمع و جور تر ا حالا بود. برای من خیلی جالبه دانته کتک میخوره دماغش جمع تر میشه
میدونم
yahoo_6.gif

چطور مگه؟
yahoo_4.gif
ببین تو دویل هانتریاااااا
yahoo_68.gif
من دویلماااااااا
yahoo_5.gif
مشکلی نیست میخوای بجنگیم:d

چرا دماغ دانته اینقدر پهن شده:-/ اصلا خوب نیست=((
ها به نکته ی خوبی اشاره کردی !! دماغ قبلی دانته با اینکه عقابی بود ، استخونی بود گشادی سوراخاش اندازه دهنش بود :d اما با این همه به صورتش میومد !! اما دماغ این دانته جدی برای من مشغله فکری ایجاد کرده چرا پهنه !!خب چند تا حالت داره:
1- مشت خورده تو دماغش
2- قبل از مصرف آیدان بوده :d
3- بعد از مصرف آیدان بوده (اما مثلا آیدانش تقلبی بود ضمانت نداشته ):d
4- قبل از عمل بود (که این مورد رد میشه چون مثلا دماغ دانته تو شماره 3 همچین بهتر نشده پس این خودش می تونه چند تا دلیل رو شامل بشه : مثلا جراح دانته ناشی و کم تجربه بوده!!):d

ها به نکته ی خوبی اشاره کردی !! دماغ قبلی دانته با اینکه عقابی بود ، استخونی بود گشادی سوراخاش اندازه دهنش بود :d اما با این همه به صورتش میومد !! اما دماغ این دانته جدی برای من مشغله فکری ایجاد کرده چرا پهنه !!خب چند تا حالت داره:
1- مشت خورده تو دماغش
2- قبل از مصرف آیدان بوده :d
3- بعد از مصرف آیدان بوده (اما مثلا آیدانش تقلبی بود ضمانت نداشته ):d
4- قبل از عمل بود (که این مورد رد میشه چون مثلا دماغ دانته تو شماره 3 همچین بهتر نشده پس این خودش می تونه چند تا دلیل رو شامل بشه : مثلا جراح دانته ناشی و کم تجربه بوده!!):d
=)) =)) =))
هیچ کدوم!! بیا این تو بهت بگم:
کسایی که تو بچگی زیاد دست تو دماغشون میکنناین همیچینی جلوی دماغشون پهن میشه :d
که این نشانه از شر و شور بودن این دماغ خوشگله داره! [-(

مشکلی نیست میخوای بجنگیم
yahoo_4.gif
نه Kid من وقت مبارزه با تو رو ندارم :>

آخرین ویرایش:
ممنون از پاسخ های دویل های گرامی o:-)
من بیشتر با گزینه ی دوم اتوسا خانوم موافقم >:)
و همچنین موردی که ارتین اشاره کرد هم خوبه:x

بچه ها قبلا گفتم الانم میگم حاضرید در مورد DEVIL MAY CRY 2 حرف بزنیم چون خیلی بحس انگیز است:-b
موافقید؟؟؟؟؟:-/
بچه ها یک سوال دیگه من خوب داستان شماره ی 2 را نفهمیدم اما چرا دانته چرا تو این شماره جدی جدی بود مثل یخ

سلامی دیگر به گرمی سلاحه پاندورا!!! :دی

خب میبینم که دماغ دانته جدید رو به چالش کشیدید!!! سوژه جالبی هست! ولی چون سطح علمیه بیش از حد بالایی رو میطلبه، بهتره تو کمیسیون پزشکی موارد خاص مطرح شه، نه اینجا؛ شاید دیدید از سربازی معاف شد واسه همین دماغ :دی
ببینم مگه شماها همتون دماغاتون عملیه گیر دادید به این... :دی
آقا ردیف کن همه با هم بیاییم :d لطفا 30 آذر باشه ;))
چشم دااااااااداااااااااااا ولی ای موزیک من! بدان و آگاه باش که بنده به شدت طلبم که بعد از سربازی خودم یه دوره هم وقتی نوبت شما شد، با شما بریم سربازی و هدبنگ بزنیم اونم با این وضع کمرامون :دی
نخیر! بنده مورخ 10/1 ساعت 6 صبح باید میدوون سپاه باشم؛ خواستی بیا، یه دوربین هم بیار که بتونی مدل هایه دانته رو شکار کنی :دی
ارتاس تقلید تقلید! زشته عیبه بده!(شوخی)
ارتاس گیج شدیم بخدا هر دفعه یه چیز میگی چرا:d اصن وضی یه جواب بده!:d
در رابطه با خط اول: بله موافقم! از قدیم الایام گفتند که تقلید کار میمونه، میمون هم جزو حیوونه! (اصطلاح امروزیش هم که نمیگم دیگه:دی) و بنده از اینکه تو این نسخه از دویل انقدر تقلید کورکورانه از بازی ها و عناوین دیگه میبینم، خونم قطره قطره در شیشه فروکش میکنه!!! چون مدعی هستم که دویل کلاً ابتکار هست و صاحب سبک؛ اما این نینجا تئوری...
خطه دویوم! هیچی نیست! این سرگیجه واسه فشارته که افتاده پایین الکی تقصیر من ننداز :دی
شما سؤالت اینه که دانته یا نیرو؟! من میگم از نظر من دانته 1و4 ارجحتر هستند و بعد ورجیل و بعد نیرو و بعد دانته 3... درکل من یا از کارکترهایه این بازی اصلاً خوشم نمیاد یا خیلی خوشم میاد و از این دو حالت خارج نیست! واضح بود؟! سرگیجه بر طرف شد :دی اگه نه که سؤالت رو دقیقاً بپرس و بگو که چی میخوای بشنوی از این بنده حقیر...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
آقا بردیا صحبت شماره 2 رو میکنه، و میدونم که بعضیا بهش چپ چپ نگاه میکنید :دی اما یه کامنت جالب تو یوتیوب درباره HD Collection دیدم که در نوعه خودش واقعاً جالب بود! منتها چون درباره ترور شخصیتیه این ریبوت هست میزارم تو اسپویلر تا هرکی خواست خودش بخوونه:
بله... طرف گفته بود که من حاضرم 100بار دیگه شماره 2 رو بازی کنم ولی با این جونور (دانته ریبوت :دی) بازی نکنم... =)) :دی
اینم برا bardi ya
ماشالا امضا! ایول! عالیست!!!
درباره شماره 2؛ اینجا علی دانته و من و دویل گرل بازی کردیمش! علی دانته که اصلاً ترجیح میده دربارش حرف نزنه و من هم چون خوشم نیومد ازش فقط 2بار (تازه بار دوم هم نصفه) رفتم و چیزه زیادی ازش یادم نیست! خوده شبه دانته رو یادمه :دی لوسیا رو با اون مرده که سگ داشت (اسمش چی بود :-/) حالا اگه جاییش ناواضحه بگو، شاید من یا دویل گرل چیزی یادمون باشه اما پیشنهاد من اینه که زیاد خودت رو درگیرش نکن! شاید بازی خوش ساختی باشه ولی اصلاً ربطی به دویل می کرای نداشت :(
==========================================================

خب همه نظراشون رو درباره داستان شماره 4 گفتن؟! :-/
بریم سراغه شماره 3وم؟!
خندم میگیره که بگم، چون نتیجش رو میدونم ولی هر کی موافقه خودش استارت کنه :دی

آخرین ویرایش:
سلام بچه ها... من یه چند روزی شمال بودم.. جاتون خالی... خود Silent Hill بود...
کلی از بحث ها عقب افتادم... البته همه رو هم خودم. فکر نمی کنید گیر دادن به دماغ یه شخصیت یه ذره....
:)

داداش دانته انگار خیلی از این جمله ی یارو خوشت اومده ها ! گذاشتی امضات :d
آقا DMC 2 که بی خیال چون این یارو با اون قیافه ی یوبسش و اون استیل پروازش و اون بالاش :d به هر چی شبیه بود جز دانته برای همینه که می گم شایسته ی بحث هم نیست !!!
اوکی در مورد DMC 3 ، به نظرم داستانش فوقالعاده زیبا بود و دفعه ی اولی که این بازی رو دیدم شوکه شدم و نزدیک به 20 بار هم تمومش کردم تا داستانش رو با عمق جانم درک کنم ، ورجیل عزیزم که نیز در این بازی به ما معرفی شد و واقعا شخصیت زیبایی داشت با اینکه منفی بود ولی اصلا ازش بدم نمیومد و تازه دوسش هم داشتم ! عاشق اون صحنه ی آخرش هم بود که دانته و ورجیل اسلحه ها رو با هم به طرف آرخام می گیرن و میگن Jackpot خیلی قشنگ بود :x

خب دیگه از الان فعالیت خود را به طور رسمی به عنوان اسپمر شروع میکنم :d
از اونجایی که میدونید من نسخه ی 3 رو بازی نکردم فقط شاید نیم ساعت بازی کردم! ولی از همون اولش که دانته تو دفترش نشسته بود خیلی خوشم اومد :d ولی به نظرتون میدونم الان صحبت سر داستانه ها ولی دوربینش بد نبود؟! :-/
نزنیدااااا ;;)

چشم دااااااااداااااااااااا ولی ای موزیک من! بدان و آگاه باش که بنده به شدت طلبم که بعد از سربازی خودم یه دوره هم وقتی نوبت شما شد، با شما بریم سربازی و هدبنگ بزنیم اونم با این وضع کمرامون :biggrin1:
نخیر! بنده مورخ 10/1 ساعت 6 صبح باید میدوون سپاه باشم؛ خواستی بیا، یه دوربین هم بیار که بتونی مدل هایه دانته رو شکار کنی :biggrin1:
هستم آقا! پایه ام شدید \m/ اصن شما با من نیایی من پامو تو نظام وظیفه (؟) نمیذارم :d پس آهنگ با تو تلقین با من:d
بانو آتوسا در دسترس باش که 10/1 شکار لحظه هاس :d

Devil May Cry & Divine Comedy

سؤال: چرا سربروس ، سگ سه سر ، در شماره 3 بازی در مرحله سوم بازی به عنوان غول آخر ظاهر می شود ؟

جواب: مطمئن باشید این موضوع اتفاقی نیست ، چون در کتاب کمدی الهی ، سربروس، سگ سه سر، را در سومین محفل جهنم می بینید و شاید دانته برای همین مسئله ی طبقه سوم بودن؛ از سگ سه سر استفاده کرده
(به رابطه عدد سه دقت کنید: سگ سه سر تو طبقه 3؛ سگ سه سر تو شماره 3بازی تو مرحله سه بازی!!! بنظرتون بی ربطه؟! یا فقط مغز من هایپر شده؟! :دی)
بیشتر بدانید:
سگ سه سر یعنی سربروس در میتولوژی یونان حضور دارد و در خدمت هادس Hades رب النوع دوزخ و زیر زمین بسر میبرد محل پاسداری وی دروازه دوزخ بوده سربروس به هر کس که طالب ورود به دوزخ بوده اجازه ورود میداده اما به هیچ کس اجازه خروج نمیداد. این سگ در اصل یک اسطوره یونانی است و از اساطیری ست که دانته در کمدی الهی از نو تعریف کرده است.

کلاً هوس کردم یه سری از ارتباطات دویل می کرای رو برای اونایی که آشنایی کمتری با بیس داستانی بازی دارن و نمیدونن که قسمت هایی از داستان بازی از کتاب کمدی الهی (Divine Comedy) اثر دانته آلیگیری (دانته آلیگیری یکی از سه شاعر بزرگ جهان هست) گرفته شده و باقی سوپر فن ها بزارم... اگه دوستان موافقن بگن که ادامش بدیم
البته زیاد نیست فکر کنم 2-3 سری باشه...

آخرین ویرایش:
سؤال: چرا سربروس ، سگ سه سر ، در شماره 3 بازی در مرحله سوم بازی به عنوان غول آخر ظاهر می شود ؟

جواب: مطمئن باشید این موضوع اتفاقی نیست ، چون در کتاب کمدی الهی ، سربروس، سگ سه سر، را در سومین محفل جهنم می بینید و شاید دانته برای همین مسئله ی طبقه سوم بودن؛ از سگ سه سر استفاده کرده
(به رابطه عدد سه دقت کنید: سگ سه سر تو طبقه 3؛ سگ سه سر تو شماره 3بازی تو مرحله سه بازی!!! بنظرتون بی ربطه؟! یا فقط مغز من هایپر شده؟! :دی)
بیشتر بدانید:
سگ سه سر یعنی سربروس در میتولوژی یونان حضور دارد و در خدمت هادس Hades رب النوع دوزخ و زیر زمین بسر میبرد محل پاسداری وی دروازه دوزخ بوده سربروس به هر کس که طالب ورود به دوزخ بوده اجازه ورود میداده اما به هیچ کس اجازه خروج نمیداد. این سگ در اصل یک اسطوره یونانی است و از اساطیری ست که دانته در کمدی الهی از نو تعریف کرده است.

کلاً هوس کردم یه سری از ارتباطات دویل می کرای رو برای اونایی که آشنایی کمتری با بیس داستانی بازی دارن و نمیدونن که قسمت هایی از داستان بازی از کتاب کمدی الهی (Divine Comedy) اثر دانته آلیگیری (دانته آلیگیری یکی از سه شاعر بزرگ جهان هست) گرفته شده و باقی سوپر فن ها بزارم... اگه دوستان موافقن بگن که ادامش بدیم
dfqaCZ7vTqayV6zjuaz1zyjyew1z3hl2cu8qTv0v45Ns66sjvgRrMVhU2ZYVaLMQyFl1tEFDfYyeDSy+TeRXxnumxZDhQAAAABJRU5ErkJggg==
holy CRAP

بیشتر بدانید:

کاملا حمایت میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or