بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
در رابطه با خط اول: بله موافقم! از قدیم الایام گفتند که تقلید کار میمونه، میمون هم جزو حیوونه! (اصطلاح امروزیش هم که نمیگم دیگه:biggrin1:) و بنده از اینکه تو این نسخه از دویل انقدر تقلید کورکورانه از بازی ها و عناوین دیگه میبینم، خونم قطره قطره در شیشه فروکش میکنه!!! چون مدعی هستم که دویل کلاً ابتکار هست و صاحب سبک؛ اما این نینجا تئوری...
خطه دویوم! هیچی نیست! این سرگیجه واسه فشارته که افتاده پایین الکی تقصیر من ننداز :biggrin1:
شما سؤالت اینه که دانته یا نیرو؟! من میگم از نظر من دانته 1و4 ارجحتر هستند و بعد ورجیل و بعد نیرو و بعد دانته 3... درکل من یا از کارکترهایه این بازی اصلاً خوشم نمیاد یا خیلی خوشم میاد و از این دو حالت خارج نیست! واضح بود؟! سرگیجه بر طرف شد :biggrin1: اگه نه که سؤالت رو دقیقاً بپرس و بگو که چی میخوای بشنوی از این بنده حقیر...

کلاً هوس کردم یه سری از ارتباطات دویل می کرای رو برای اونایی که آشنایی کمتری با بیس داستانی بازی دارن و نمیدونن که قسمت هایی از داستان بازی از کتاب کمدی الهی (Divine Comedy) اثر دانته آلیگیری (دانته آلیگیری یکی از سه شاعر بزرگ جهان هست) گرفته شده و باقی سوپر فن ها بزارم... اگه دوستان موافقن بگن که ادامش بدیم
ارتاس جوابارو رنگ کردم
قرمز: قبول دارم نینجا داره بیشتر بازیو تکراری میکنه. خودمم از کار هاش سر در نمیارم. بعله بهتره زیاد خودتو دگیر تقلید هاش نکنی چون سری های دیگه دویل می کرای خالی از تقلید نبودن!
ابی: پ ن پ: لابد قند خونم بالا رفته بود.:d نه بابا چیزیمون نبود. فقط برام جالب بود مثل بنده از نیرو حمایت کردی و یه دفعه زدی تو کاسه کوزش و گفتی غیر قابل قبوله این کاراکتر!
سبز: افرین افرین ادامه بده من هم حمایت همه جانبه دارم من ه خیلی علاقه دارم به این رابطه کتاب کمدی الهی و دانته بدونم.

درباره شماره دوم:

به جرات میتونم بگم که بدترین دویل می کرای همین نسه هست. داستان تقلیدی از شماره یکم، ادامه داستان در بعد زمانی دور و شخصیت پرداز خشک و خشن دانته اصلا مناسب نبود. گیم پلی بازی مز اخرف تر بود بطوریکه تصور کنید دانته با اون ابهت شیطانیش با یه تانک یا هلیکوپتر میجنگه و یه موضوع دیگه این بود که داستان هیچ ربطی به سری دویل ننداشت و حتی محیط لازم برای سری دویل روهم نداشت. شخصیت های دیگر بازی هم بطور افتضاحی طراحی شده بودند مثلا لوسیا نمیدونم چرا اما خیلی بی معنی و سرد بودنش بنظرم میاد اما کلا پتانسیل کاملی رو نداشت و ناشی از اولین تجربه هیدیکی بود که خودش هم از ساختن بازی عذز خواهی کرد.
extra1.jpg

شماره سوم: بنظرم بعد از اخرین خربکاری هیدیکی دقت او در کار بیشتر شد و توانست پیشرفت خوبی رو نسبت به قبل داشته باشه. هیچوقت اولین روزی رو یادم نمیره که با دانته و دویل سه اشنا شدم. محیط و افکت های بازی برای من بسی جال بود. خچگاه اخخرین مبارزه دانته و ورجیل رو فراموش نمیکنم. واقعاصحنه ها و افکت ها و عنصر های جالبی داشت این سری:d
6.jpg

سؤال: چرا سربروس ، سگ سه سر ، در شماره 3 بازی در مرحله سوم بازی به عنوان غول آخر ظاهر می شود ؟

جواب: مطمئن باشید این موضوع اتفاقی نیست ، چون در کتاب کمدی الهی ، سربروس، سگ سه سر، را در سومین محفل جهنم می بینید و شاید دانته برای همین مسئله ی طبقه سوم بودن؛ از سگ سه سر استفاده کرده
(به رابطه عدد سه دقت کنید: سگ سه سر تو طبقه 3؛ سگ سه سر تو شماره 3بازی تو مرحله سه بازی!!! بنظرتون بی ربطه؟! یا فقط مغز من هایپر شده؟! :دی)
بیشتر بدانید:
سگ سه سر یعنی سربروس در میتولوژی یونان حضور دارد و در خدمت هادس Hades رب النوع دوزخ و زیر زمین بسر میبرد محل پاسداری وی دروازه دوزخ بوده سربروس به هر کس که طالب ورود به دوزخ بوده اجازه ورود میداده اما به هیچ کس اجازه خروج نمیداد. این سگ در اصل یک اسطوره یونانی است و از اساطیری ست که دانته در کمدی الهی از نو تعریف کرده است.

کلاً هوس کردم یه سری از ارتباطات دویل می کرای رو برای اونایی که آشنایی کمتری با بیس داستانی بازی دارن و نمیدونن که قسمت هایی از داستان بازی از کتاب کمدی الهی (Divine Comedy) اثر دانته آلیگیری (دانته آلیگیری یکی از سه شاعر بزرگ جهان هست) گرفته شده و باقی سوپر فن ها بزارم... اگه دوستان موافقن بگن که ادامش بدیم
البته زیاد نیست فکر کنم 2-3 سری باشه...
من همیشه فکر می کردم فقط منم که خوره اساطیر یونانم... البته اعتراف می کنم که به این رابطه ای که تو پی بردی... من پی نبرده بودم... :-o
شدیداً از پیشنهادت استقبال میشه... اگه کمکی هم خواستی از اطلاعات ناقص من هم می تونی سود ببری...
آرتاس کجایی...؟ یه سر بیا تو تاپیک RE . منو مجبور به اعتراف کردن... :(( =((

---------- نوشته در 03:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:45 PM ارسال شده بود ----------

منم موافقم بریم سراغ شماره 3 ، ولی فکر کنم در مورد داستان شماره 3 هم بحث کردیما !!! :دی

DMC2 = Meh :|
یادش بخیر شماره 3... از همون اول بازی تو اطاق دانته میخ کوب بازی شدم... واقعاً محشر بود...

کتاب کمدی الهی؟! خیلی جالبه من تو کتاب فروشی بودم این کتب رو دیدم به نظرم جالب اومد ولی دیگه تو صف صندوق بودم نرفتم بگیرمش بعدشم دیگه نشد :d
الان دیگه حتما سعیمو میکنم بگیرمش....
آرتاس جان نظرت جالبه... نه مغزت هایپر نزده(؟) مطمئن باش هیچ چیزی تصادفی و بدون معنی نیست ;)

holy CRAP
کاملا حمایت میشه
سبز: افرین افرین ادامه بده من هم حمایت همه جانبه دارم من ه خیلی علاقه دارم به این رابطه کتاب کمدی الهی و دانته بدونم.
من همیشه فکر می کردم فقط منم که خوره اساطیر یونانم... البته اعتراف می کنم که به این رابطه ای که تو پی بردی... من پی نبرده بودم... :-o
شدیداً از پیشنهادت استقبال میشه... اگه کمکی هم خواستی از اطلاعات ناقص من هم می تونی سود ببری...
آرتاس کجایی...؟ یه سر بیا تو تاپیک RE . منو مجبور به اعتراف کردن... :(( =((

پدر آرتاس جوب من رو هم که می دونی !
آرتاس جان نظرت جالبه... نه مغزت هایپر نزده(؟) مطمئن باش هیچ چیزی تصادفی و بدون معنی نیست ;)

کتاب کمدی الهی؟! خیلی جالبه من تو کتاب فروشی بودم این کتب رو دیدم به نظرم جالب اومد ولی دیگه تو صف صندوق بودم نرفتم بگیرمش بعدشم دیگه نشد :d
الان دیگه حتما سعیمو میکنم بگیرمش....
جالبه من هر موقع این بازی رو انجام میدادم حس می کردم که سازنده از بخش هایی از کمدی الهی الهام گرفته.
البته تو کتاب کمدی الهی دانته و ورجیل هر دو شاعر و نویسنده بودن نه دو تا شیطان.

آخرین ویرایش:
ارتاس جوابارو رنگ کردم
قرمز: قبول دارم نینجا داره بیشتر بازیو تکراری میکنه. خودمم از کار هاش سر در نمیارم. بعله بهتره زیاد خودتو دگیر تقلید هاش نکنی چون سری های دیگه دویل می کرای خالی از تقلید نبودن!
ابی: پ ن پ: لابد قند خونم بالا رفته بود.:d نه بابا چیزیمون نبود. فقط برام جالب بود مثل بنده از نیرو حمایت کردی و یه دفعه زدی تو کاسه کوزش و گفتی غیر قابل قبوله این کاراکتر!
:دی
درباره قسمت قرمز... دوست دارم یه نمونه تقلید رو تو بازی دویل می کرای یک بگی... واقعاً بازی شبیه به این بازی بود :-/
درباره قسمت ابی... بنده قند و شکر بخورم کاسه کوزه نیرو رو بهم بریزم... کی من همچین حرفی زدم؟!!! نه!!!

درباره قسمت قرمز... دوست دارم یه نمونه تقلید رو تو بازی دویل می کرای یک بگی... واقعاً بازی شبیه به این بازی بود :-/
داستان تکراری مادر پسری را کشتن و پسر در صدد انتقام است >:)>:)

داستان تکراری مادر پسری را کشتن و پسر در صدد انتقام است >:)>:)
ویت کن نیرو توربوـه2 :دی
چی شد؟! مگه تریش نامه نداد؟! مگه کلاً کاره دانته دویل هانتری نبود؟! بعدشم دانته با انگیزه قبلی که وارد این داستان نشد!!!! تریش نامه رو داد، ایشون هم بخاطره این کاره بودنش کار رو پذیرفت و بعد اون مسائل بوجود اوومد!!!
اگه اینطوریه که همه بازی ها رو در نهایت میشه ربط داد به فیلمایه هندی... چه حرفی بود!!! از شما بعید بود دیگه...

ویت کن نیرو توربوـه2 :دی
چی شد؟! مگه تریش نامه نداد؟! مگه کلاً کاره دانته دویل هانتری نبود؟! بعدشم دانته با انگیزه قبلی که وارد این داستان نشد!!!! تریش نامه رو داد، ایشون هم بخاطره این کاره بودنش کار رو پذیرفت و بعد اون مسائل بوجود اوومد!!!
اگه اینطوریه که همه بازی ها رو در نهایت میشه ربط داد به فیلمایه هندی... چه حرفی بود!!! از شما بعید بود دیگه...
خواستم مخالف باشم فقط >:)

Divine Comedy & DMC

رابطه ورجیل کمدی الهی و ورجیل شماره 3
ورجیل با اینکه در کتاب کمدی الهی بر خلاف دویل می کری 3 شیطانی نیست، اما روحش دانته را در جهنم و برزخ هدایت می کند .
ورجیل هم کسی است که در دویل 3 انتخاب می کند تا در جهنم باقی بماند و به نبرد با خدای زیر زمینی برود .
حالا با توجه به این موضوعات؛ در شماره3 ورجیل باعث آمدن و ورود دانته به دنیایه جهنم می شود، اما نکته ای که وجود دارد اینست که ورجیل در کمدی الهی راهنمایه دانته است! در شماره 3 ورجیل باعث میشود که دانته پا به دنیایه جهنم بگذارد و در طی مبارزات ورجیل موجب میشود که دانته بیشتر و بهتر خود را بشناسد! کشتن دانته در اولین مبارزه باعث برخاستن شیطان درون او میشود و در ادامه انگیزه سد راه شدنه ورجیل در دانته باعث پا گذاشتن او به مکانهایه دیگر این جهنم و هدفمند شدن این دانته می شود.
برداشت شخصیم:
و در اصل میتوان گفت که ورجیل باعث دانته شدنه دانته میشود!!! و او در اصل در بازی هم راهنمایه دانته است!!!
این الهام گرفتن تقریبا در همه جای داستان دیده می شه ، البته برای کسانی که دوست داشته باشند به جزئییات دقت کنند .
1مدرک:
آیا جداً فکر کردید که ورجیل در دوئل پایانی نمیتوانست پیروز باشد؟! بنظر شما چرا با شمشیر یاماتو از همان فاصله اسلش نزد؟! جواب اینست که او دانته را به خودش باید بشناساند و دانته با ضربه زدن به ورجیل متوجه میشود که در راهه رسیدن به هدف در صورت لزوم باید با برادر هم مقابله کرد (مبارزه دانته شماره یک با تریش رو یاداور میشم) و در اصل ورجیل خود را فدای بزرگ شدن دانته میکند!!!

بیشتر بدانید:

ورجیل در کتاب کمدی
دانته در سرود اول دوزخ با ویرجیل روبرو میشه (با نام Virgilio و به لاتینVirgilius ) ویرجیل راهنمای دانته در سفر خیالی او به دنیای دیگر است و در حقیقت مظهر عقل انسانی به شمار میرود که از سیطره هوا و هوس های نفسانی آزاد و مجرد شده باشد؛ ویرجیل یکی از بزرگترین شعرای لاتین است که از 71 تا 19 پیش از میلاد میزیست و انئیس از عالیترین آثار او به شمار میاید. دانته به این شاعر ارادت خاصی داشته و به همین جهت او را راهنمای خود در این سفر معرفی میکند.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: devil girl

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or