ارتاس جوابارو رنگ کردمدر رابطه با خط اول: بله موافقم! از قدیم الایام گفتند که تقلید کار میمونه، میمون هم جزو حیوونه! (اصطلاح امروزیش هم که نمیگم دیگه:biggrin1و بنده از اینکه تو این نسخه از دویل انقدر تقلید کورکورانه از بازی ها و عناوین دیگه میبینم، خونم قطره قطره در شیشه فروکش میکنه!!! چون مدعی هستم که دویل کلاً ابتکار هست و صاحب سبک؛ اما این نینجا تئوری...
خطه دویوم! هیچی نیست! این سرگیجه واسه فشارته که افتاده پایین الکی تقصیر من ننداز :biggrin1:
شما سؤالت اینه که دانته یا نیرو؟! من میگم از نظر من دانته 1و4 ارجحتر هستند و بعد ورجیل و بعد نیرو و بعد دانته 3... درکل من یا از کارکترهایه این بازی اصلاً خوشم نمیاد یا خیلی خوشم میاد و از این دو حالت خارج نیست! واضح بود؟! سرگیجه بر طرف شد :biggrin1: اگه نه که سؤالت رو دقیقاً بپرس و بگو که چی میخوای بشنوی از این بنده حقیر...
کلاً هوس کردم یه سری از ارتباطات دویل می کرای رو برای اونایی که آشنایی کمتری با بیس داستانی بازی دارن و نمیدونن که قسمت هایی از داستان بازی از کتاب کمدی الهی (Divine Comedy) اثر دانته آلیگیری (دانته آلیگیری یکی از سه شاعر بزرگ جهان هست) گرفته شده و باقی سوپر فن ها بزارم... اگه دوستان موافقن بگن که ادامش بدیم
قرمز: قبول دارم نینجا داره بیشتر بازیو تکراری میکنه. خودمم از کار هاش سر در نمیارم. بعله بهتره زیاد خودتو دگیر تقلید هاش نکنی چون سری های دیگه دویل می کرای خالی از تقلید نبودن!
ابی: پ ن پ: لابد قند خونم بالا رفته بود.:d نه بابا چیزیمون نبود. فقط برام جالب بود مثل بنده از نیرو حمایت کردی و یه دفعه زدی تو کاسه کوزش و گفتی غیر قابل قبوله این کاراکتر!
سبز: افرین افرین ادامه بده من هم حمایت همه جانبه دارم من ه خیلی علاقه دارم به این رابطه کتاب کمدی الهی و دانته بدونم.
درباره شماره دوم:
به جرات میتونم بگم که بدترین دویل می کرای همین نسه هست. داستان تقلیدی از شماره یکم، ادامه داستان در بعد زمانی دور و شخصیت پرداز خشک و خشن دانته اصلا مناسب نبود. گیم پلی بازی مز اخرف تر بود بطوریکه تصور کنید دانته با اون ابهت شیطانیش با یه تانک یا هلیکوپتر میجنگه و یه موضوع دیگه این بود که داستان هیچ ربطی به سری دویل ننداشت و حتی محیط لازم برای سری دویل روهم نداشت. شخصیت های دیگر بازی هم بطور افتضاحی طراحی شده بودند مثلا لوسیا نمیدونم چرا اما خیلی بی معنی و سرد بودنش بنظرم میاد اما کلا پتانسیل کاملی رو نداشت و ناشی از اولین تجربه هیدیکی بود که خودش هم از ساختن بازی عذز خواهی کرد.
![extra1.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fdevils-lair.org%2Fgallery%2Fdmc2screenshots%2Fextra1.jpg&hash=c252bbfbb579f144b24bdb9f04681564)
شماره سوم: بنظرم بعد از اخرین خربکاری هیدیکی دقت او در کار بیشتر شد و توانست پیشرفت خوبی رو نسبت به قبل داشته باشه. هیچوقت اولین روزی رو یادم نمیره که با دانته و دویل سه اشنا شدم. محیط و افکت های بازی برای من بسی جال بود. خچگاه اخخرین مبارزه دانته و ورجیل رو فراموش نمیکنم. واقعاصحنه ها و افکت ها و عنصر های جالبی داشت این سری:d
![6.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fdevils-lair.org%2Fgallery%2Fbonus%2F6.jpg&hash=6928b252c221d65bd42edaa6dd60ff29)