devil girl
کاربر سایت
منم همین جواب رو میخواستم بدم :dنیرو که امکان نداره !
دانته اینجا خیلی جوووووونه نیرو حتی به دنیا هم نیومده !
جیلور کیه دیگه ؟!!!
من هم فکر کنم ورجیل با نام همون برادر دانته اینجا حضور داره ! شاید تو قسمتی از بازی هم با هم متحد بشن o:-)
اینا که خیلی معروفن توی تمامی سایت های Devil وجود دارن ( هم توی کاپکام هست هم توی سایت نینجا تئوری )آقا این اسمهای مستعار رو از کجا فهمیدی ؟!!!
توی ویکیپدیا یه بخش هاییش هست ، فکر کنم کامل انگلیسی باشه ، ولی آدرسی ازش ندارمالان این رمان dmc 1 به انگلیسی هم ترجمه شده ؟
کامل ؟
حالا چرا مادر Nero...؟ اصلاً مادر خود Dante...! راستی توی سری DMC اصلاً مادر Dante رو دیدیمش...؟ من که یادم نمیاد...Gilver اسم مستعاریه که ورجیل توی دوران جونیش وقتی که از دست شیاطین در حال فرار بوده استفاده میکرده ، اون زمان دانته هم از اسم مستعار Tony Redgrave استفاده میکرده و هردوتاشون سعی داشتن هویت اصلی خودشون رو پنهان کنند ، از اونجایی که توی این نسخه دانته خیلی جوونه پس احتمالش وجود داره همون موقع باشه که از اسم های مستعارشون استفاده میکردند
نرو که خیلی بعیده توی بازی باشه ، من امیدوارم که بتونیم مادر نرو رو توی این نسخه بشناسیم
عکسشو اول بازی 1 نشون میده !حالا چرا مادر Nero...؟ اصلاً مادر خود Dante...! راستی توی سری DMC اصلاً مادر Dante رو دیدیمش...؟ من که یادم نمیاد...
SH1 کم بود... DMC 1 هم بهش اضافه شد... باید دوباره برم ببینم...عکسشو اول بازی 1 نشون میده !
موضوع بده... به روی چشم... در ضمن یکی دو روزیه که بچه ها زیاد نمیان تو سایت.. نمی دونم چرا...؟بچه ها شما چی کار دارید به مادر این و اون {شوخی} :dancing:
بچه ها من از الان میگم دوباره هم میگمتنها شخصیت قدیمیی است که تو دی ام سی جدید میاد چون بعد از دانته پر طرفدارترین شخصیت استدانتهاما
بچه ها بیایید بحث کنیم تاپیک خالیه :gathering:ورجیل قضیش فرق دارد:victory: