بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جیلور کیه دیگه ؟!!!
من هم فکر کنم ورجیل با نام همون برادر دانته اینجا حضور داره ! شاید تو قسمتی از بازی هم با هم متحد بشن o:-)

Gilver اسم مستعاریه که ورجیل توی دوران جونیش وقتی که از دست شیاطین در حال فرار بوده استفاده میکرده ، اون زمان دانته هم از اسم مستعار Tony Redgrave استفاده میکرده و هردوتاشون سعی داشتن هویت اصلی خودشون رو پنهان کنند ، از اونجایی که توی این نسخه دانته خیلی جوونه پس احتمالش وجود داره همون موقع باشه که از اسم های مستعارشون استفاده میکردند

نرو که خیلی بعیده توی بازی باشه ، من امیدوارم که بتونیم مادر نرو رو توی این نسخه بشناسیم

آقا این اسمهای مستعار رو از کجا فهمیدی ؟!!!
اینا که خیلی معروفن توی تمامی سایت های Devil وجود دارن ( هم توی کاپکام هست هم توی سایت نینجا تئوری )

قبلا توی رمان نسخه یک به این موضوع اشاره شده بود ، هرچند رمان رو رد کردن اما هوادارا اسم های مستعار رو قبول دارن ( تنها چیزی که از رمان نسخه اول مورد قبوله همین اسم های مستعاره به غیر از اون تقریبا همه چیز رد شده )

Gilver اسم مستعاریه که ورجیل توی دوران جونیش وقتی که از دست شیاطین در حال فرار بوده استفاده میکرده ، اون زمان دانته هم از اسم مستعار Tony Redgrave استفاده میکرده و هردوتاشون سعی داشتن هویت اصلی خودشون رو پنهان کنند ، از اونجایی که توی این نسخه دانته خیلی جوونه پس احتمالش وجود داره همون موقع باشه که از اسم های مستعارشون استفاده میکردند

نرو که خیلی بعیده توی بازی باشه ، من امیدوارم که بتونیم مادر نرو رو توی این نسخه بشناسیم
حالا چرا مادر Nero...؟ اصلاً مادر خود Dante...! راستی توی سری DMC اصلاً مادر Dante رو دیدیمش...؟ من که یادم نمیاد...

salam bacheha. Man hamin alan motevaje shodam ke tu akharin postam 1 suti gonde dadam. Man tu nazarsanji rajebe in ke aia hazerid dmc2 ro 1 bare dige bazi konid ham sherkat karde budam va vaghti artas rajebe javabe kheiram azam porsid eshtebahi dar morede un nazarsanji javab dadam. Ama darmorede javabe kheiram baiad begam ke javabesh kheili sadast, ia dante ia hichkase dige!!!

Eva که حتما توی این نسخه حضور داره یا حداقل اشاراتی بهش میشه ولی علاوه بر اون باید از مادر نرو هم چیزی بگن ( اگه نرو توی این دنیای موازی حضور داشته باشه ) و یه ذره گذشته نرو رو روشن کنند ، هرچند گفتن تمرکزشون توی این نسخه بیشتر روی خود دانته است و میخوان گذشته دانته رو روشن کنند

بچه ها شما چی کار دارید به مادر این و اون {شوخی} :dancing:
بچه ها من از الان میگم دوباره هم میگم
دانته
تنها شخصیت قدیمیی است که تو دی ام سی جدید میاد چون بعد از دانته پر طرفدارترین شخصیت است:love: اما
ورجیل قضیش فرق دارد:victory:
بچه ها بیایید بحث کنیم تاپیک خالیه :gathering:

بچه ها شما چی کار دارید به مادر این و اون {شوخی} :dancing:
بچه ها من از الان میگم دوباره هم میگم
دانته
تنها شخصیت قدیمیی است که تو دی ام سی جدید میاد چون بعد از دانته پر طرفدارترین شخصیت است:love: اما
ورجیل قضیش فرق دارد:victory:
بچه ها بیایید بحث کنیم تاپیک خالیه :gathering:
موضوع بده... به روی چشم... در ضمن یکی دو روزیه که بچه ها زیاد نمیان تو سایت.. نمی دونم چرا...؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or