بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام بر همگی!
طلسم رو تو تاپیک مورد علاقم میشکونم :دی بخاطر غیبتم هم عذر خواهی میکنم! (البته فکر کنم که دیگه کلاً مقطعی بیام سر بزنم:()

هنوز پستاتون رو نخوندم ولی فعلاً 3تا چیز جالب عرض کنم:

1- تو شماره 3 دویل می کرای مجسمه هایه زیادی رو میبینیم که سرشون رو بریدن و تو دستشون دارن ولی من مقصودم آخرین جایی هست که این مجسمه رو میبینیم! دقیق بگم تو اون ایستگاهی که دانته سوار یه چی مثه قطار میشه، یه مجسمه سفید رنگ بود که سر بریدش رو با دست رو هوا مثه یه علامت گرفته بود و بازم دقیقتر بخوام بگم، اگه یادتون باشه میتونستید بزنیدش کنار و از تو حفره ای که زیر این مجسمه بود میشد یه Holy Water و یه Green Orb (اگه درست یادم مونده باشه) بدست بیارید (حیف که بازیش رو ندارم، اگه داشتم یه عکس ازش مینداختم:()
به هرحال این مجسمه رو ما تو مرحله 10 بازی میبینیم! نکته اینکه این مجسمه هم تو کتاب کمدی الهی وجود داره و دانته هم درست در کمدی الهی این مجسمه رو بعد از محفل 9 میبینه و میگه:
سربریده خویش را چون فانوسی از دست فروآویخته بود و بما مینگریست و میگفت : "وای بر من"
زیاد جالب نبود؟ :-/ پس بعدی رو بخونید ;)

2- ببینم تو این تاپیک اصفهانی داریم؟ یا مثلاً دانشجو باشه تو اصفهان؟ یا کسی که بخواد اصفهان بره؟ مخصوصاً دور و بر جلفا؟! (خیابون جلفایه تهران نه ها :دی)
چی؟ نه بابا نمیخوام بیام اصفهان! البته شاید دیدی خدمتم افتاد اونجا :دی
حالا لابد میگید این چه ربطی به دویل می کرای داره؟! خب بصورت مستقیم ربطی نداره، ولی اینو بدونید که میگن تو کلیسایه وانک تو جلفایه اصفهان یه تابلویی هست به اسم دوزخ! و خیلی ها که کارشون تحلیل کمدی الهی هست، شدیداً معتقد هستن که این تابلو برگرفته از دوزخی هست که دانته تو کمدی الهی تشریح میکنه... به هرحال من هرچی سرچ زدم تو گوگل عکس درست حسابی پیدا نکردم، اگه کسی گذرش خورد و تونست بره و امکانش رو داشت یه عکس ازش بگیره اینجا آپ کنه یا واسم پ خ کنه...
چی؟ جلب بود ولی اسپم بود؟ :-/ :دی
پس بعدی رو داشته باش :دی
3- عرضه کالکشن HD هم مشخص تر شد ;) بنا به خبری که 2روز پیش تو فیس بوک کپکام اوومده بود بازی اوایل 2012 یعنی فوریه یا ژانویه عرضه میشه ;)
چیه؟ چرا اینجوری نگام میکنید؟ :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Leon.Fox
من وانک رفتم (اتفاقا دوباره هم می خوام برم با بچه ها) راست میگه آرتاس این دوزخش چیزه خفنیه ! ما رفتیم دیدیم خیلی باحال بود ! خیلی شبیه دوزخ دانته بود ولی واقعا.... چه ربطی داشت !!!:-/:d

سلام بر همگی!
طلسم رو تو تاپیک مورد علاقم میشکونم :دی بخاطر غیبتم هم عذر خواهی میکنم! (البته فکر کنم که دیگه کلاً مقطعی بیام سر بزنم:()

1- تو شماره 3 دویل می کرای مجسمه هایه زیادی رو میبینیم که سرشون رو بریدن و تو دستشون دارن ولی من مقصودم آخرین جایی هست که این مجسمه رو میبینیم! دقیق بگم تو اون ایستگاهی که دانته سوار یه چی مثه قطار میشه، یه مجسمه سفید رنگ بود که سر بریدش رو با دست رو هوا مثه یه علامت گرفته بود و بازم دقیقتر بخوام بگم، اگه یادتون باشه میتونستید بزنیدش کنار و از تو حفره ای که زیر این مجسمه بود میشد یه Holy Water و یه Green Orb (اگه درست یادم مونده باشه) بدست بیارید (حیف که بازیش رو ندارم، اگه داشتم یه عکس ازش مینداختم:()
به هرحال این مجسمه رو ما تو مرحله 10 بازی میبینیم! نکته اینکه این مجسمه هم تو کتاب کمدی الهی وجود داره و دانته هم درست در کمدی الهی این مجسمه رو بعد از محفل 9 میبینه و میگه:
سربریده خویش را چون فانوسی از دست فروآویخته بود و بما مینگریست و میگفت : "وای بر من"

2- ببینم تو این تاپیک اصفهانی داریم؟ یا مثلاً دانشجو باشه تو اصفهان؟ یا کسی که بخواد اصفهان بره؟ مخصوصاً دور و بر جلفا؟! (خیابون جلفایه تهران نه ها :دی)
حالا لابد میگید این چه ربطی به دویل می کرای داره؟! خب بصورت مستقیم ربطی نداره، ولی اینو بدونید که میگن تو کلیسایه وانک تو جلفایه اصفهان یه تابلویی هست به اسم دوزخ! و خیلی ها که کارشون تحلیل کمدی الهی هست، شدیداً معتقد هستن که این تابلو برگرفته از دوزخی هست که دانته تو کمدی الهی تشریح میکنه... به هرحال من هرچی سرچ زدم تو گوگل عکس درست حسابی پیدا نکردم، اگه کسی گذرش خورد و تونست بره و امکانش رو داشت یه عکس ازش بگیره اینجا آپ کنه یا واسم پ خ کنه...
3- عرضه کالکشن HD هم مشخص تر شد ;) بنا به خبری که 2روز پیش تو فیس بوک کپکام اوومده بود بازی اوایل 2012 یعنی فوریه یا ژانویه عرضه میشه ;)

به به آرتاس گرامی :دی ، دیگه به ما سر نمیزنی :دی

این رو که از همون اول اگه اشتباه نکنم گفتن 10 فبریه تاریخ انتشارشه

راستی نظرت رو نگفتی : به جز دانته چه شخصیت دیگه ایی از سری در DmC حضور داره ؟!

آخه چرا نمیشه من بهت اعتبار بدم؟؟؟ هان؟ :d
به قول یکی از دوستان مهم شاد بودن بچه ها بود که حاصل شد :دی
خوب
بچه ها من رفتم از
کتاب خونه ی بابام کتاب کمدی الهی رو بردارم دیدم سه تا است //بهشت//دوزخ//جهنم//
منم جهنم رو برداشتم که بخونم تا نصفه صفحه خوندم هنگ کردم خیلی سخت بود بحرحال بدرد من نخورد
خوب اقا ارتاس بزرگوار توضیح بدید شخصیت های دوست داشتنی دویل مای کرای
لیدی//تریش//و.....
تو این کتاب هستند یا غیر مستقیم بهشون اشاره شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام بردیا خان :دی
:-b
راستش اونا هم تا یه حدی الهام گرفته هستن، شاید بعداً مفصل توضیح دادم! فقط اینو بدون که دانته تو کمدی الهی یه معشوقه داره به اسم بئاتریس (که دانته همون تریش صداش میزنه) و حضرت مریم هم (مری در اصل اسم لیدی هست ;) ) بهش زیاد کمک میکنه
آقا آقا... یه ذره آرومتر... این وسط یه چیزایی اشتباه به نظر می رسه....
درسته که DMC بسیاری از کاراکترها، دشمن ها و یا حتی شاید محیط هاشو از کتاب کمدی الهی الهام گرفته باشه... اما این دلیل نمی شه که سازنده ها بخوان همه چیزو فدای این قضیه بکنند و Vergil رو شخصی نشون بدن که داره به Dante کمک می کنه... یا اینکه تو نبرد پایانی می تونست Dante رو شکست بده اما این کار رو نکرد. به قول خودت، Arth@as جان، Vergil حاضر بود به خاطر هدفش حتی دنیای انسان ها و برادرشو از سر راه برداره و حالا اینجا یه مطلب کاملا متناقض رو داری ذکر می کنی...
:arrowd:
در مورد استفاده نکردن از یاماتو : آرتاس از تو انتظاتر نداشتم یه همچین نتیجه گیری سطحی ایی انجام بدی ، الان تو به من بگو Force Edge قویتره یا Yamato ؟! در ضمن دانته ورجیل رو شکست داده بود ( ورجیل بعد از مبارزه با دانته روی زانوش افتاد و با تعجب گفت : Am I Being Defeated و در واقع این دانته بود که تشویقش کرد تا دوباره بلند بشه ) و اون دوئل فقط حکم تیر خلاص رو داشت ، در ضمن دانته خیلی راحت میتونه Slash های یاماتو رو دفاع کنه ( توی مبارزات قبلی به راحتی اینکار رو انجام داده )

quote_icon.png
نوشته شده توسط Dante Never Cry

خب الان بعد از خوندن این بخش از حرفت قبول دارم که سربروس از کمدی الهی الهام گرفته شده ولی به هیچ عنوان نمیتونم اون فرضیه ات در مورد ورجیل رو قبول کنم ( ربطی به فن دانته بودن نداره ، اصلا قابل هضم نیست ) باید قبول کنی ورجیل فقط دنبال هدف خودش بود و ناخواسته باعث قویتر شدن و بیدار شدن دانته شد

سلامی مخصوص به علی دانته عزیزم و لیان
آقایون دویل و اویل هانتر :دی اون پست رو اصلاحش کردم، امیدوارم با این یکی دیگه مشکلی نداشته باشید :دی >:d<
بچه ها بحث کند شده یه بحث راه میندازم شرکت کنین و اونو به چالش بکشید:
به نظرتون شخصیت دوم که در این سری از دویل ریبوت حضور داره کیه؟ یه کاراکتر جدیده یا از اشنا هست؟
بنظرم منطقیش اینه که کارکتر دوم جدید نیست! ورجیل باشه داستان جالب میشه! ولی در مورد کارکترهایه بعدی مسلماً کارکترهایه جدیدی باید حضور داشته باشن، مخصوصاً یه Female که احتمالاً پارتنر دانته ست و بعد کشته میشه، و دانته یه قطره اشک از چشش میاد :دی (شبیه دویل یک شد :-/)
salam bacheha. Man hamin alan motevaje shodam ke tu akharin postam 1 suti gonde dadam. Man tu nazarsanji rajebe in ke aia hazerid dmc2 ro 1 bare dige bazi konid ham sherkat karde budam va vaghti artas rajebe javabe kheiram azam porsid eshtebahi dar morede un nazarsanji javab dadam. Ama darmorede javabe kheiram baiad begam ke javabesh kheili sadast, ia dante ia hichkase dige!!!
خب راستش دلیله اینکه منم نسبت به جوابتون اینطوری => :-/ بودم همین بود! چون خیلی سعی کردم که یه رابطه ای بین جوابتون و نظرسنجی پیدا کنم که نشد :دی
حالا نکته جالبی که مطرحه اینه که من این نظرسنجی که شما میگید رو اصلاً ندیدم تا حالا :دی =))
این ورجیل اونوقت مرده بوده؟!!!
چرا تو جهنم بوده ؟!!
یه ذره در مورد دانته تو کمدی هم توضیح بده ، دانته مبارز نیست یه نویسنده س بعد اون وقت مرده بوده که رفته بوده جهنم ؟!! اصلا چجوریه ماجرا؟!!
@همه
2تا سؤال اولت رو راستش اصلاً متوجه نشدم که منظورت درباره بازی هست یا کتاب... :(
سؤالت درباره دانته کمدی الهی: چون دانته خودش رو شخصه اول داستان فرض کرده؛ سؤاله واقعاً سنگینی هست و جواباش هم خیلی مفصله! میدونی چرا؟ پس اینو داشته باش:
تو اکثر دانشگاههایه جهان رشته ادبیات یه شاخه داره به اسم دانته شناسی (Dantologia)، تا الان بیشتر از صدهزار تفسیر و ده ها هزار جلد کتاب درباره دانته و کمدی الهی وجود داره، تحلیل و ترجمه هایه دانته و کتابش حتی به قبل اختراع فن چاپ میرسه!!!!!!!! تا اونجا که من آمار دارم ادبا و مفسرین تو ایتالیا (دانته ایتالیایی بود) تو شهرهایه مختلف، هفته ای یکبار قسمتی از کمدی الهی رو تو کلیسا میخونن و واسه مردم تفسیر میکنن (یاده چیزی درباره خودمون نیوفتادی :-/)!!!!!! درباره خط به خط این کتاب؛ کتاب و تفسیرات مختلف نوشته شده! مثلاً جایی تو کتاب هست که میگه: صدایه ورجیل بر اثر خاموشی ممتد تضعیف شده بود (جدا از بحث، انصافاً صدایه ورجیل تو بازی همینطوری نبود؟ هیچ جا صداش بلند نمیشه) خلاصه از همین حرف تا الان بیشتر از 20 تفسیر مختلف نوشته شده و یادت باشه که کمدی الهی 4720 مصرع هست!!!!!!!!!!!! و تو نیمه اول قرن 20م کلاً 22000 تفسیر انجام شد که نه دهم از این رقم فقط مربوط به کمدی الهی هست!!!! در آخر واسه اینکه قشنگ فکت بخوره زمین بگم که این ارقام واسه سال 1921 هست، یعنی نزدیک به 1قرن پیش، پس الان باید حداقل این ارقام رو 10برابر کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ببین دانته کلاً نویسندست (تو واقعیت)! کتاب کمدی الهی هم خودش نوشته! و خودش رو شخص اول قرار داده! مثلاً شما الان اسمت دویل گرل هست، میای یه داستانه سایلنت هیلی مینویسی و خودت رو به سایلنت هیل فرا میخونی :دی >:)
حالا اینکه چرا دانته باید خودش رو شخص اول همچین داستانی کرده، کلاً بحث جدایی رو میطلبه که احتمالاً بعداً عنوانش میکنم...
===================================
ااااااااااااااااااااااه!!!!!!!!!!!!! چقدر تایپ کردم!!!! غلط کنم این همه مدت غیبت داشته باشم :دی

---------- نوشته در 07:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:26 PM ارسال شده بود ----------

به به آرتاس گرامی :دی ، دیگه به ما سر نمیزنی :دی
این رو که از همون اول اگه اشتباه نکنم گفتن 10 فبریه تاریخ انتشارشه
راستی نظرت رو نگفتی : به جز دانته چه شخصیت دیگه ایی از سری در DmC حضور داره ؟!
آقا سر چیه؟! ما به شما سر بزنیم دیگه با 100تا کدئین هم سر دردمون خوب نمیشه :دی
خب ببین اینا هنوز تاریخ رسمی ندادن (البته تا اونجا که من تو جریان هستم) 2 روز پیش هم اون پست رو تو فیس بوک خوندم فهمیدم اینا خودشونم نمیدونن که دقیقاً کی میخوان بازی رو بدن! حتی من قبلاً خونده بودم که قرار بعنوان 10مین سالگرد دویل بازی رو هدیه کریسمس بدن بیرون (احتمالاً بابانوئل ها هم میشدن پابلیشر =)))
نظرم هم گفتم دیگه :دی

آخرین ویرایش:
میگم این نظر سنجی را کی اضافه کرده
الهی سنگ شی اخه این چه نظر سنجیه:d

خوب منم امدم توی این تاپیک دلم نیامد از این تاپیک دل بکنم
ولی یه چیزی بگم اگر دویل می کرای 5 امد خواهشا وقتی بازیش کردی و اینجا آمدید از بازی اسپویل نکنید چون من میخوام همه بازی برام هیجان داشته باشه>:)

ولی یه چیزی بگم اگر دویل می کرای 5 امد خواهشا وقتی بازیش کردی و اینجا آمدید از بازی اسپویل نکنید چون من میخوام همه بازی برام هیجان داشته باشه>:)

خیلی ممنون از لطفت حسین جان کار من بوده :دی

نظرسنجی سوال کاملش اینه : آیا مایل هستید نسخه ایی از DMC را بدون دانته ، با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!

منظورت از Devil May Cry 5 همون DmC ـه ؟!

سلام بر همگی!

:-o دارم درست میبینم؟! این آرتاسه؟!! :-?
کی میگه جالب نبود؟! هم 1 هم 2 وهم 3 ـت جالب بود... مخصوصا 2!! تاحالا که قسمت نشده برم اصفهان ولی رفتم دیدنش برام واجب شد...
3- وای برمن :d
---
من فقط گفتم احتمال حضور ورجیل هست البته در تایید حرف دویل هانتر گرامی آتوسا.
وقتی گقتن زمانش موازیه پس همه ی شخصیتایی که میشناختیم وجود دارن توش... ولی این برمیگرده به اینکه تو کدوم دوره هست... با توجه به قیافه ی دانته نرو احتمالا یا نیست یا نینیه! :d ولی به نظرم باید از مادر و پدر و به هرحال اینچیزاش نشون بده... ولی امیدوارم نیرو واسه خودش یه نسخه ی جدا داشته باشه...
قضیه دانته س که هرکی دوروبرش بوده الانم هست... ولی نمیدونم چرا یه جورایی خس میکنم کاراکترای این بازی نسبت به بازی های قبلی شخصیت موفق تری دارن... منظورم تو داستان و روند داستانه... مثلا دیوونه بازیایه این دانته از دانته خودمون کمتره... یا حسابگر ترن کلا یه چیزی تو این مایه ها انگار که به این دنیا سرن! :d

خوش اومدی جنگجوی بزرگ :d
خیالت راحت هرکی اسپویل کنه موندوس به خدمتش میرسه >:)

خدا خفت نکنه Arth@s...
اومدی تاپیکو بردی فضا....

---------- نوشته در 09:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:15 AM ارسال شده بود ----------

وای... این Collection غوغا میکنه... خدا میدونه چقدر دلم می خواست دوباره DMC 1 & 3 رو بازی کنم... اشکم دیگه داشت در میومد از اینکه هی اینجا راجع به چیزایی صحبت می کردید که هیچی ازش یادم نمیومد.

بچه ها کی مانگای dmc رو خونده ؟ واسه چی وقتی ورجیل , جیلور شناخته میشد صورتش مثل مومیاییا باندپیچی بود؟:-/
خودمونیما ولی این dmc رو اگه بری تو بحر داستانش میبینی عجب عمقی داره!!!:shocked:
ولی در نهایت باید به هیدکی کامیای عزیز باریکلا گفت.:-bd
راستی نظرتون چیه 1 نظر سنجی (نظر تو نظر شد!) راه بندازیم با اسم چندتا بازیگر که ببینیم کی رای بیشتری میاره واسه بازی کردن نقش دانته تو فیلم dmc:thinking:

بچه ها لینکی برای این رمان دی ام سی که خانم اتوسا می فرمایند کسی دارد؟:-/
و ارتاس گرامی و بزرگوار یک سوال
تریش همان گلوریا است یا نه؟ چون تو دی ام سی 4 گلوریا همان تریش بود
یکم گیج شدم

داستان دویل می کرای اگه من منظورت هست رو که خودم نوشتم تو همین فروم تو قسمت رمانهایی از devil may cry هست !
بچه ها رمان رو خوندین نظرتون چی بود ؟!:d

بچه ها کی مانگای dmc رو خونده ؟ واسه چی وقتی ورجیل , جیلور شناخته میشد صورتش مثل مومیاییا باندپیچی بود؟:-/
خودمونیما ولی این dmc رو اگه بری تو بحر داستانش میبینی عجب عمقی داره!!!:shocked:
راستی نظرتون چیه 1 نظر سنجی (نظر تو نظر شد!) راه بندازیم با اسم چندتا بازیگر که ببینیم کی رای بیشتری میاره واسه بازی کردن نقش دانته تو فیلم dmc:thinking:
فکر کنم چون از دست شیاطین داشته فرار می کرده... زدن دخلشو آوردن... از Dante Never Cry باید پرسید...
راجع به هنر پیشه های پیشنهادی واسه نظرسنجی...
1- Peter Facinelli ایفاگر نقش دکتر کارلایل کالین تو سری Twilight
2- Keanu Reeves که همه می شناسنش...

برای اینکه شیاطین نشناسنش صورت خودش رو میبست و این فکر کنم مربوط میشه به زمانی که از اسم مستعار Gilver استفاده میکرد ، خیلی وقت پیش شایعه شده بود ورجیل توی DmC هم با همین لباس و پاندپیچی ها حضور داره

آخرین ویرایش:
سلام!
خب شما از ما قدیمیترید ولی ما بازگشت پر غرورتون رو به این تاپیک تبریک میگیم! (بماند که بنده از قدیمیایه تاپیک گله گی داشتم، مهم اینه که خونواده دویل هانترا داره روز به روز بزرگتر میشه :دی)
درباره نظر سنجی هم لطف کنید بفرمایید که چرا به گزینه خیر رأی دادی :-/
اسپویل؟!!!!!!!!!!!!! عمراً!!! ینی اصن فکر کنم وقتی بازی ریلیزشه تاپیک تا 1هفته قفل بشه بهتره...
البته امیدوارم که منظورت واقعاً شماره 5 بازی باشه نه این ریبوته اسپین آف :دی
آقا دارم دنبال یه عنوان میگردم واست!!! کریدو خوبه؟! :دی >:)
فکر کنم بهترین باشه ها!!!! چون حتی رد اورب هم دادیم رفته :دی
خدا خفت نکنه Arth@s...
اومدی تاپیکو بردی فضا....
به نوشته سیاه رنگ امضایه علی دانته مراجعه کن :دی :p
آره! من به شخصه بیشتر منتظر کالکشن هستم تا این ریبوته اسپین آفه، هرچی که هست...
بله! قبلاً یه بحثی یکی از دوستان عنوان کرد که: چرا دویل می کرای؟ و منم نظرمو به شخصه عنوان کردم؛ نمیدونم دیگه چرا اون بحث به اون قشنگی ادامه پیدا نکرد :(
درباره نظرسنجی هم فکر نکنم مناسب این تاپیک باشه، چون بحث رو از خوده بازی دور میکنه و فکر هم میکنم یه جایی همچین تاپیکی دیدم، بهتره اونجا بحث بشه! البته نظر من بود، باید بقیه هم دید که چی میگن...
بچه ها لینکی برای این رمان دی ام سی که خانم اتوسا می فرمایند کسی دارد؟:-/
و ارتاس گرامی و بزرگوار یک سوال
تریش همان گلوریا است یا نه؟ چون تو دی ام سی 4 گلوریا همان تریش بود
یکم گیج شدم
ای بردیایه ارجمند! بدان و آگاه باش که گلوریا در اصل تریش هست که تغییر ظاهر داده! و گلوریا اولین بار تو همین شماره 4 نشون داده شد! پس جواب همونیه که خودت گفتی...
داستان دویل می کرای اگه من منظورت هست رو که خودم نوشتم تو همین فروم تو قسمت رمانهایی از devil may cry هست !
بچه ها رمان رو خوندین نظرتون چی بود ؟!:d
اولاً ببینم چشه آرمین نیرو رو دور دیدی :دی
بعدشم: اعهههههههههم!!!! دیگه رسماً مونده نظرسنجی تاپیک رو برداری بزنی آیا رمان دویل می کرای منو خوندید؟ :دی =))
درضمن بنده به نوشته هایه تو اون تاپیک احترام میزارم و نظرم رو به پرفایل نویسندگان ارسال میکنم :p :دی

فکر کنم چون از دست شیاطین داشته فرار می کرده... زدن دخلشو آوردن... از Dante Never Cry باید پرسید...
راجع به هنر پیشه های پیشنهادی واسه نظرسنجی...
1- Peter Facinelli ایفاگر نقش دکتر کارلایل کالین تو سری Twilight
2- Keanu Reeves که همه می شناسنش...
ممنون که لا اقل شما 1 نفر استقبال کردی! تازه مفهوم واقعیه این که میگن آدم تو شیلنگ شنا کنه ولی ضایه نشه رو فهمیدم!!!:|
من اول حاضر بودم هر کسی نقش دانته رو بازی کنه به جز تام کروز! ولی دیشب 1 فیلم ازش دیدم و تازه متوجه شدم که واقعا به هم شباهت دارن. فکر کنم کروز گزینه ی مناسبی باشه. ولی kianu reeves هم خوبه.
josh holloway هم بد نیست. البته فقط از نظر ظاهری. از نظر هیکلی هیچ شباهتی به هم ندارن./:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or