devil girl
کاربر سایت
دوستان جونه من هیشکی مانگا رو نخونده ! فوق العاده س ! مطمئن باشین در رمان حتما گریزی هم به مانگا خواهیم زد ! ورجیل خدااااااااااااااااااست ! :d
دوستان جونه من هیشکی مانگا رو نخونده ! فوق العاده س ! مطمئن باشین در رمان حتما گریزی هم به مانگا خواهیم زد ! ورجیل خدااااااااااااااااااست ! :d
آتوسا خانوم بی زحمت اگه مشکلی نیست مانگا رو آپلود کن تا بقیه هم بخونن ( خودم کامل ندارمش )دوستان جونه من هیشکی مانگا رو نخونده ! فوق العاده س ! مطمئن باشین در رمان حتما گریزی هم به مانگا خواهیم زد ! ورجیل خدااااااااااااااااااست ! :d
آرتاس:
عاااااااااااااااااااااااالی بود ! دانته و بئاتریسیه جورایی مثه همین شیرین و فرهاد خودمون بودن نه ؟!
خییییییییییلییییییییی قشنگ بود ولی من هنوز تو کتم نمیره که دانته ی بازی واقعا عاشق باشه :d
علی دانته:
من دارم مانگا رو انگلیسی می خونم حتما آپلودش می کنم ! :d
---------- نوشته در 08:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 AM ارسال شده بود ----------
بچه ها من از طریق این سایت مانگا رو می خونم
http://www.mangafox.com/manga/devil_may_cry/v01/c001/1.html
---------- نوشته در 09:20 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:22 AM ارسال شده بود ----------
بچه ها من مانگا رو تموم کردم
به نظر میاد داستانش مربوط به قبل از DMC 3 باشه ، من یه قسمتهایی رو تو اسپویلر می زارم برای کسایی که تازه می خوان مانگا رو بخونن ، اگه دوست داشتن نخونن
فقط یه سوال آیا مانگا رسمی هست یا نه ؟!ورجیل مرده بوده ! اما پس از چندی یه نیروی شیطانی (فکر می کنم موندوس باشه) اونو از قبر بیرون میکشه و ازش می پرسه که آیا حاظره برای بدست آوردن قدرت هر کاری انجام بده ورجیل بدون اینکه از طرف بپرسه تو کی هست و از کجا اومدی قبول می کنه ! طرف هم اونو به دنیا بر می گردونه اما با این حال هنوز هم تو قبرستان تو قبر دیده میشه (ورجیل و اوا) ! ، دانته گاهی اواقات به قبرستون می ره ! هدف دانته هم مشخصه قابل توجه آرتاس ! دانته وقتی که مادرش کشته میشه شاهد به قتل رسیدنش هست و پیش خودش می گه من همه ی شیاطین رو می کشم ، این هفته دانته تو زندگی هست ! اما هنوز معلوم نیست که چرا ورجیل و دانته با هم بد هستن ! ورجیل می خواد به قدرت برسه و یه شخصی دیگه (تو مانگا شبیه دلقک هست) به دانته میگه که اگه قدرت داشتی می تونستی مادرت رو نجات بدی ! و این طوری می خواد کار ورجیل رو توجیه کنه ! (ورجیل هم بعدا که با دانته رو به رو می شه بهش میگه که من بخاطر مادر می خوام به قدرت برسم ! ) اما نمی دونم چرا تنها تنها ! داستان گردنبندها هم این جا تا حدی روشن شده ! این گردنبند قبلا یکی بوده و مال اسپاردا ! قرار بوده که اسپاردا یه فرزند داشته باشه که بعدا تمام قدرتش رو به اون بده اما وقتی که صاحب دو قولو میشه (با یک صورت با یک قدرت) گردنبد نصف میشه به این امید که این دو همیشه کنار هم می مونن و به عنوان یه روح در دو بدن عمل می کنن .
پس داستانش مرتبط هست؟ وااااااااای پس حتما پیشنهاد می کنم اگه نخوندین بخونین چون در مورد داستان شماره 3 ذهنتون باز میشه :dبله این منگا رسمی و ماله کپکام هست و کپکام قبولش داره
مرسی@آرتاس
ممنون آرتاس جان کارت عالیه همینطوری ادامه بده من پشتتم![]()
آرتاس:
عاااااااااااااااااااااااالی بود ! دانته و بئاتریسیه جورایی مثه همین شیرین و فرهاد خودمون بودن نه ؟!
خییییییییییلییییییییی قشنگ بود ولی من هنوز تو کتم نمیره که دانته ی بازی واقعا عاشق باشه :d
علی دانته:
من دارم مانگا رو انگلیسی می خونم حتما آپلودش می کنم ! :d
---------- نوشته در 08:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 AM ارسال شده بود ----------
بچه ها من از طریق این سایت مانگا رو می خونم
http://www.mangafox.com/manga/devil_may_cry/v01/c001/1.html
هدف دانته هم مشخصه قابل توجه آرتاس !
این هفته دانته تو زندگی هست !
میتونید به برداشتی که از کتاب داشتم مراجعه کنید! چون بنظرم این قسمت که ورجیل و دانته مخالف هم هستن از گذشته دانته الهام گرفته شدهاما هنوز معلوم نیست که چرا ورجیل و دانته با هم بد هستن !
همین مانگایی که ایشون گذاشتنبله این منگا رسمی و ماله کپکام هست و کپکام قبولش داره
منظورم هدف بوده :dاین هفته دانته تو زندگی هست !
خب مانگا رو بخون دانته کار و کاسبی راه انداخته ، دیگه چیکار کنه پس !!!!پ ن پ :biggrin1: بگه شیاطین اومدن دَدَی و مامی رو ترکوندن من برم خونه رو پاتوق کنم؟! :biggrin1: حرف زیاده خانومه Blood Doll Staying Dark کو عمل؟!
یعنی بعد از دویل 3 ؟!ببخشید تو این مانگا چیزی گفته نشده درباره چگونگی مرگ ورجیل؟!
آره همینه دیگه ببین تو صفحات مانگا امضای نویسنده و تاییدیه کاپکوم نوشته شدههمین مانگایی که ایشون گذاشتن
من اصلاً چیزی درباره تأیید مانگا از کپکام نشنیدملینکی چیزی آخه
![]()
خوب پس با این حساب آرتاس جان اون جوابی که شما در مورد معشوقه دانته تو بازی به من گفتی نقض میشه! من کمدی الهی رو کامل نخوندم . ولی همیشه فکر میکردم دانته به تریش خیانت کرده بوده. پس ماجرا این بوده!!!:-oسلام بر همه دویل هانترا
خب، تو پست قبلی درباره دلیل اعتقادی دانته برای نوشتن کتاب و شباهتش با دانته بازی رو عنوان کردم! و حالا دلیل شخصیه دانته که پیشنهاد میکنم حتماً بخوونید!
حالا دلیل شخصیه دانته![]()
در دوران کودکی بود که عشق افسانه ای و معروف دانته به بئاتریس (تریش) آغاز شد و دانته اولین بار در یک میهمانی فامیلی بود که تریش رو ملاقات کرد. اون موقع دانته 9ساله و تریش 8ساله بود ولی خوده دانته گفته که عشق آتشین و سوزان او به تریش از همین موقع شروع شد. 10 سال بعد وی اولین نغمه عاشقانه خود رو برای این دختر سرود. ولی این عشق تا آخر بصورت افلاطونی باقی موند!!!! چون تریش با مرد دیگری ازدواج کرد و اندکی بعد در سن 24 سالگی درگذشت
این مرگ روح دانته رو تکون میده و باعث میشه دانته که شاعری ناپخته بوده به بزرگترین شاعر جهان تبدیل بشه... دانته تعریفی که از این زن میکنه تو جهان نظیر نداره! دانته به تریش تو کتاب کمدی الهی مقام مظهر حق و نماینده لطف الهی داده و اونو با فرشتگان ملکوت در عالیترین مکان بهشت جای داده و یک سال بعد که دانته ازدواج میکنه، اسم یکی از بچه هاش رو بئاتریس میزاره...
پس شباهت دیگه بین 2تا دانته وجود تریش هست و علاقه ای که به این زن داره...
نکته اینکه تو شماره یک بازی که کامیایه گرانقدر خودش ساخته؛ تریش بعنوان اولین زنی هست که دانته میبینه و عاشقش هم میشه!
چی ؟!!!!!! :-oخوب پس با این حساب آرتاس جان اون جوابی که شما در مورد معشوقه دانته تو بازی به من گفتی نقض میشه! من کمدی الهی رو کامل نخوندم . ولی همیشه فکر میکردم دانته به تریش خیانت کرده بوده. پس ماجرا این بوده!!!:-o
من با نظر کسایی هم که میگن لیدی رابطه ی نزدیکتری با دانته داره مخالفم. به نظر من رابطه ی اونا بیشتر مثل خواهر و برادره. تو dmc4 هم شواهد رابطه ی بین دانته و تریش هست. شاید به نظرتون مسخره بیاد ولی تو مرحله 11 دوتا اسکرین پشت سر هم هست که اسم اولیش نیرو و کایری که در واقع عاشق معشوق داستان هستن و بلافاصله بعدش اسکرین دانته و تریشه! من فکرکنم آووردن این 2 تا پشت هم 1 معنی داره. نداره؟ یعنی 1 جورایی تفاوت بین 2 تا رابطهی عشقی داستان رو نشون میده.![]()
ببخشید !! چه ربطی داره ؟!! مگه داستان اون یارو رو نشنیدی که گوشی رو برداشت نامزدش بود اول بهش گفت (چقدر صدات شبیه ننه مه ! :d) چه ربطی به مشکل اخلاقی داره ؟!! شما فکرتون باید درست باشهمانگا رو گرفتم ( هنوز کامل نخوندمش ) اینم لینک دانلود برای دوستانی که هنوز نگرفتنش یا دوست ندارن آنلاین بخونن ( مثل خودم)
http://ifile.it/o2rzlsm
-------------------------------------------------------
به نظرم امکان نداره سازنده ها دانته و تریش رو عاشق و معشوق جلوه بدن چون یه جورایی از لحاظ اخلاقی مشکل ایجاد میشه ( تریش طراحی شده تا شبیه مادر دانته باشه و اون رو یاد مادرش بندازه و سارنده ها نمیان یه همچین ریسکی بکنند ، شاید خیلی ها از این موضوع خوششون نیاد و مشکل اخلاقی ایی برای بازی درست بشه )
خداوکیلی علته اینکه به همچین نتیجه ای رسیدی چیه؟:dبه نظر شما نیرو پسر ورجیله یا نه؟؟![]()