متاسفانه کتاب اشتباهی رو داشتم میخوندم و این اصلا رمان DMC1 نبود ( چه ضد حالی
) داستانی بود که یکی از هوادارا برای بازی نوشته بود
آخرین ویرایش:
خیلی ممنون از لطفت حسین جان کار من بوده![]()
نظرسنجی سوال کاملش اینه : آیا مایل هستید نسخه ایی از DMC را بدون دانته ، با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!
منظورت از Devil May Cry 5 همون DmC ـه ؟!
خوش اومدی جنگجوی بزرگ :d
خیالت راحت هرکی اسپویل کنه موندوس به خدمتش میرسه![]()
سلام!
خب شما از ما قدیمیترید ولی ما بازگشت پر غرورتون رو به این تاپیک تبریک میگیم! (بماند که بنده از قدیمیایه تاپیک گله گی داشتم، مهم اینه که خونواده دویل هانترا داره روز به روز بزرگتر میشه)
درباره نظر سنجی هم لطف کنید بفرمایید که چرا به گزینه خیر رأی دادی
اسپویل؟!!!!!!!!!!!!! عمراً!!! ینی اصن فکر کنم وقتی بازی ریلیزشه تاپیک تا 1هفته قفل بشه بهتره...
البته امیدوارم که منظورت واقعاً شماره 5 بازی باشه نه این ریبوته اسپین آف![]()
سلاممنم سلام می کنم به سفیروث بزرگ ! رئیس کلوپ طرفداران دانته ! می بینم که به سلامتی رفتین خارج !!! ااااااااااااه یادش بخیر من و شما و داداش علی دانته و بهاره و یوتب و .... تو کلوپ دویل چه بحثایی داشتیم هیییییییییی روزگار سفیروث بزرگ دوست داریم :d>:d
پ ن پ من یکی دیگه م خودم رو اون معرفی می کنم ! :dسلام
ای تو همونی که توی کلوب بحث میکردی ای یادش بخیر واقعا چه دورانی بود:d
:d:d:d:d:dپ ن پ من یکی دیگه م خودم رو اون معرفی می کنم ! :d
فقط سفیروث بخونه :
یادته می گفتم دویل جدید باید دانته باشه بعد من رو هم بسازن !! بعد من و دانته با هم بریم دویل هانتری :dمی بینم که از جنوب کشور تشریف بردین اوکراین به سلامتی !! اه اوهو ما که هنوز اینجا موندیم :d
اره متاسفانه فقط 12 قسمتهبچه ها یه سوال...؟
من انیمه های Devil May Cry رو دان کردم... ##
می خواستم ببینم همش 12 قسمته...؟
و این دختر بچه "Patty" کیه... منظورم اینه که توی داستان انیمه متوجه شدم کیه... اما آیا ربطی به بازی داره؟
---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 AM ارسال شده بود ----------
راستی ایندفعه از Safe خبری نیست...!!! معلوم نیست این زامبی ها و شیاطین دونه دونه بچه های سایت رو کجا می برن...؟
ای بابا یه نگاه به پستهای من بندازین !! :d فکر کنم یه ذره بیشتر از کم دارم اینجا فعالیت می کنم ! :dدیگه فعالیتی ازت نبینم یکمی بیا باهم بحث کنیم تا بچه ها بیان
Safe یه سری عملیات محرمانه از جانب دانته مامور شد تا یه سری شیاطین مخفی رو نابود کنه :d... گفته قراره برگرده به زودی :dراستی ایندفعه از Safe خبری نیست...!!! معلوم نیست این زامبی ها و شیاطین دونه دونه بچه های سایت رو کجا می برن...؟
نه تو انیمه کاراکترهایی رو می بینم که اصلا ربطی به بازی ندارنو این دختر بچه "Patty" کیه... منظورم اینه که توی داستان انیمه متوجه شدم کیه... اما آیا ربطی به بازی داره؟
با اجازه ی Arth@s عزیز... من هم یه چیزای کوچیکی راجع به دانته و کمدی الهی می دونم. ولی چون ادبیاتش مربوط به ایتالیاست، زیاد تو دانشگاه راجع بهش بحث نمیشه... نهایت در حد مقایسه، این کار کلاسیک و ادبی بزرگ رو مورد بررسی قرار دادیم.خب، سلام بر همگی
دوستان قبلاً زیاد سؤال کرده بودن در مورد ارتباط دانته بازی با دانته کمدی الهی
چون مطالب زیادن سعی میکنم تو چند قسمت، تا حدی از این قضیه پرده برداری کنم
از دوستانی هم که اطلاعاتی دارن و یا میتونن پست ها رو کاملتر کنن هم استقبال میشه
===========
واسه این کار باید اول انگیزه دانته از نوشتن کتاب کمدی الهی روشن بشه سعی میکنم مختصر و مفید بگم و چون آف تاپیک هست میزارمش تو اسپویلرمقدمه: اکثریت مفسرین به این عقیده دارن که این کتاب برای از بین بردن تفرقه بین مسیحیت (تو اون زمان) نوشته شده و درست هم هست اما دانته تو این قضیه کمی خودخواه بوده و مسائل شخصیه خودش هم دخالت داده!!!!
پس اول دلیل اعتقادی دانته رو میگم! دانته تو دنیایه واقعی تو این شرایط بزرگ شد که: تو عصر ایشون بین مردم اختلافات شدیدی بود، مردم به 2 دسته کلی و هر کدوم از این 2دسته هم خودشون چندین فرقه داشتن؛ که همین اختلافات باعث جنگ و خونریزی خیلی شدیدی شد و دانته شاهد این قضایا بود و دانته پدر و مادر خودش رو تو همین شرایط از دست میده.
خب اولین شباهت دانته با دانته بازی: جفت دانته ها پدر و مادر خودشون رو تو جنگ از دست دادن
قسمت بعد دلایل شخصی دانته...![]()
ها... آره، فکرشو بکن یه ربلیون شماره 2 هم بدن دستش...:d:d:d:d:d
اهان خوب یادم رفته دیگه
الکی گفتم از همون اول یادم بود
این قدر این بازی دویل می کرای نمیاد هی میرم دویل می کرای 4 را هی برای بار صدمین بار بازیش میکنم:d
اره یادمه
بله دیگه رفتیم دله دولو دول:d
اره متاسفانه فقط 12 قسمته
نه ربطی نداره به بازی حالا شاید در دویل می کرای 5 پاتی را اوردش توی داستان:d
راستش اگه این بخواد Main Story باشه...هر انیمه ای یه Main Story داره دیگه! اینم همونه :d
فعلا دو قسمتشو دیدم اگه نمیدونستم قسمتی از سری Devil May Cry ـه به نظرم بهتر بود![]()
خب ممنونم از لیان عزیز بخاطر اهمیتی که قائل شد و منم گفته ایشون رو کاملتر میکنمبا اجازه ی Arth@s عزیز... من هم یه چیزای کوچیکی راجع به دانته و کمدی الهی می دونم. ولی چون ادبیاتش مربوط به ایتالیاست، زیاد تو دانشگاه راجع بهش بحث نمیشه... نهایت در حد مقایسه، این کار کلاسیک و ادبی بزرگ رو مورد بررسی قرار دادیم.
اما چیزی که من میدونم...
خب واضحه که داستان دانته راجع به سفر از جهنم "Inferno" به برزخ "Purgatory" و پس از اون بهشت "Paradise" هستش... واتفاقات مربوط به داستان تو این سه محل و 9 طبقه ای که در هر مرحله وجود داره مرتبط میشه. اما ربطش به داستان... و ارتباط شرایط نویسنده به داستان بازی... من یه چیزی از دانته خوندم که شاید بی ربط به موضوع داستان نباشه... و اون اینکه:
دانته در شرایطی زندگی میکرده که دو حزب حاکم در کشور و زادگاهش "فلورانس، ایتالیا" وجود داشته.
1- حزب گولفی "Guelfi" که پیرو پاپ بودند
2- حزب جیبلینی "Ghibellini" که هم پیمانان امپراطور بودن
خانواده دانته جزء پیروان پاپ بودند...
اطلاعات من در این مورد زیاد نیست... اما همین مسئله بی شباهت به علاقه دو برادر به دو مقوله جداگانه مثل خیر و شر نیست...
میشه خیلی به این مسئله پرداخت... پس میذارم در صورت درست بودن این قضیه و یا علاقه مندی دیگران بیشتر راجع بهش با همدیگه صحبت کنیم.