بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
متاسفانه کتاب اشتباهی رو داشتم میخوندم و این اصلا رمان DMC1 نبود ( چه ضد حالی :دی ) داستانی بود که یکی از هوادارا برای بازی نوشته بود

آخرین ویرایش:
ممنون از تمامی دوستان که به من لطف دارند:x

خیلی ممنون از لطفت حسین جان کار من بوده :دی

نظرسنجی سوال کاملش اینه : آیا مایل هستید نسخه ایی از DMC را بدون دانته ، با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!

منظورت از Devil May Cry 5 همون DmC ـه ؟!

اخه من فکر کردم که میگی اصلا دانته توی dmc نباشه که این یکمی من را ناراحت کرد اخه گفتم این چه نظر سنجی بود
اگر منظورت این بود به نظر من اگر بشه مثله dmc4 هم بشه با دانته بازی کرد و هم ورجیل خیلی خوبه این طوری چون بازیش اینگونه بیشتر جذابی داره و هیجانش هم بیشتر میشه و در اخر هم با هم غولها را بکشن
و یا اصلا بیایند یه دویل می کرای بسازند که دو نفری هم بشه بازی کرد مثلا بشه شخصیت هایی مثله دانه و ورجیل را همزمان بازی کرد اهوم اینم نظره خوبیه:d
و یا بشه با همه شون بازی کرد مخصوصا این اسپاردا هم بیارند که بشه با شمشیرش بازی کرد اخ اخ چه کمبو های بزنی با اسپاردا به به
اره مگر شماره 5 حساب نمیشه و یا نه ؟

خوش اومدی جنگجوی بزرگ :d
خیالت راحت هرکی اسپویل کنه موندوس به خدمتش میرسه >:)

ببین اخه من از این dmc فقط دو تا تایلر ازش بیشتر ندیدم و نمیخوام دیگه از بازیش بیشتر از این ها سر در بیارم و خودم میخوام بازیش کنم و لذت ببرم و برای هیجانی بشه اخه دوستان رعایت نمیکنند مثلا طرف میاد بازی میکنه و بعدش سریعا میاد ازش اسپویل میکنه متاسفانه و این طوری کاملا از بازی کردنش خسته میشی:(

سلام!
خب شما از ما قدیمیترید ولی ما بازگشت پر غرورتون رو به این تاپیک تبریک میگیم! (بماند که بنده از قدیمیایه تاپیک گله گی داشتم، مهم اینه که خونواده دویل هانترا داره روز به روز بزرگتر میشه :دی)
درباره نظر سنجی هم لطف کنید بفرمایید که چرا به گزینه خیر رأی دادی :-/
اسپویل؟!!!!!!!!!!!!! عمراً!!! ینی اصن فکر کنم وقتی بازی ریلیزشه تاپیک تا 1هفته قفل بشه بهتره...
البته امیدوارم که منظورت واقعاً شماره 5 بازی باشه نه این ریبوته اسپین آف :دی

سلام جانم:d
نه مهم قدیمی و جدید نیست مهم اینه که دوستان اطلاعات درست به هم بدن و به یه نتیجه گیری درست برسند و منم این رو میخوام:dدقیقا با حرفتون هم موافعم
در بالا توصیح دادم
والا منم با نظر شما کاملا موافعم یه هفته ای بسته بشه خیلی بهتر شاید من نخوام تا امد بخرمش یکمی صبر میکنم بعد میخرم بازیش میکنم نمیدونم اگر پول داشتم که سریعا تهیه میکنم و اگر هم نه شاید تا یه ماه دیگه نتوانستم بخرمش:((
نه من فکر کردم شما همون ریبوت را همون 5 حساب میکنید که اشتباه متوجه شدم:p

منم سلام می کنم به سفیروث بزرگ ! رئیس کلوپ طرفداران دانته ! می بینم که به سلامتی رفتین خارج !!! ااااااااااااه یادش بخیر من و شما و داداش علی دانته و بهاره و یوتب و .... تو کلوپ دویل چه بحثایی داشتیم هیییییییییی روزگار سفیروث بزرگ دوست داریم :d>:d

منم سلام می کنم به سفیروث بزرگ ! رئیس کلوپ طرفداران دانته ! می بینم که به سلامتی رفتین خارج !!! ااااااااااااه یادش بخیر من و شما و داداش علی دانته و بهاره و یوتب و .... تو کلوپ دویل چه بحثایی داشتیم هیییییییییی روزگار سفیروث بزرگ دوست داریم :d>:d
سلام :">
ای تو همونی که توی کلوب بحث میکردی ای یادش بخیر واقعا چه دورانی بود:d
اره خارجم ولی برمیگردم:((
دیگه فعالیتی ازت نبینم یکمی بیا باهم بحث کنیم تا بچه ها بیان

سلام :">
ای تو همونی که توی کلوب بحث میکردی ای یادش بخیر واقعا چه دورانی بود:d
پ ن پ من یکی دیگه م خودم رو اون معرفی می کنم ! :d

فقط سفیروث بخونه :
یادته می گفتم دویل جدید باید دانته باشه بعد من رو هم بسازن !! بعد من و دانته با هم بریم دویل هانتری :d
می بینم که از جنوب کشور تشریف بردین اوکراین به سلامتی !! اه اوهو ما که هنوز اینجا موندیم :d

بچه ها یه سوال...؟
من انیمه های Devil May Cry رو دان کردم... #:-s#:-s
می خواستم ببینم همش 12 قسمته...؟
و این دختر بچه "Patty" کیه... منظورم اینه که توی داستان انیمه متوجه شدم کیه... اما آیا ربطی به بازی داره؟

---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 AM ارسال شده بود ----------

راستی ایندفعه از Safe خبری نیست...!!! معلوم نیست این زامبی ها و شیاطین دونه دونه بچه های سایت رو کجا می برن...؟

پ ن پ من یکی دیگه م خودم رو اون معرفی می کنم ! :d

فقط سفیروث بخونه :
یادته می گفتم دویل جدید باید دانته باشه بعد من رو هم بسازن !! بعد من و دانته با هم بریم دویل هانتری :d
می بینم که از جنوب کشور تشریف بردین اوکراین به سلامتی !! اه اوهو ما که هنوز اینجا موندیم :d
:d:d:d:d:d
اهان خوب یادم رفته دیگه
الکی گفتم از همون اول یادم بود
این قدر این بازی دویل می کرای نمیاد هی میرم دویل می کرای 4 را هی برای بار صدمین بار بازیش میکنم:d
اره یادمه
بله دیگه رفتیم دله دولو دول:d>:)>:)>:)>:)

بچه ها یه سوال...؟
من انیمه های Devil May Cry رو دان کردم... #:-s#:-s
می خواستم ببینم همش 12 قسمته...؟
و این دختر بچه "Patty" کیه... منظورم اینه که توی داستان انیمه متوجه شدم کیه... اما آیا ربطی به بازی داره؟

---------- نوشته در 08:49 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:33 AM ارسال شده بود ----------

راستی ایندفعه از Safe خبری نیست...!!! معلوم نیست این زامبی ها و شیاطین دونه دونه بچه های سایت رو کجا می برن...؟
اره متاسفانه فقط 12 قسمته
نه ربطی نداره به بازی حالا شاید در دویل می کرای 5 پاتی را اوردش توی داستان:d

دیگه فعالیتی ازت نبینم یکمی بیا باهم بحث کنیم تا بچه ها بیان
ای بابا یه نگاه به پستهای من بندازین !! :d فکر کنم یه ذره بیشتر از کم دارم اینجا فعالیت می کنم ! :d
Safe یه سری عملیات محرمانه از جانب دانته مامور شد تا یه سری شیاطین مخفی رو نابود کنه :d... گفته قراره برگرده به زودی :d

نه تو انیمه کاراکترهایی رو می بینم که اصلا ربطی به بازی ندارن
راستی دوستان قرار شد یه نفر برا من انیمه رو تو مدیا فایر بزار من دان کنم ! (من فقط یه قسمتش رو دیدم)

ارتباط دانته کمدی الهی با دانته دویل می کرای

خب، سلام بر همگی

دوستان قبلاً زیاد سؤال کرده بودن در مورد ارتباط دانته بازی با دانته کمدی الهی
چون مطالب زیادن سعی میکنم تو چند قسمت، تا حدی از این قضیه پرده برداری کنم
از دوستانی هم که اطلاعاتی دارن و یا میتونن پست ها رو کاملتر کنن هم استقبال میشه
===========
واسه این کار باید اول انگیزه دانته از نوشتن کتاب کمدی الهی روشن بشه سعی میکنم مختصر و مفید بگم و چون آف تاپیک هست میزارمش تو اسپویلر
مقدمه: اکثریت مفسرین به این عقیده دارن که این کتاب برای از بین بردن تفرقه بین مسیحیت (تو اون زمان) نوشته شده و درست هم هست اما دانته تو این قضیه کمی خودخواه بوده و مسائل شخصیه خودش هم دخالت داده!!!!
پس اول دلیل اعتقادی دانته رو میگم! دانته تو دنیایه واقعی تو این شرایط بزرگ شد که: تو عصر ایشون بین مردم اختلافات شدیدی بود، مردم به 2 دسته کلی و هر کدوم از این 2دسته هم خودشون چندین فرقه داشتن؛ که همین اختلافات باعث جنگ و خونریزی خیلی شدیدی شد و دانته شاهد این قضایا بود و دانته پدر و مادر خودش رو تو همین شرایط از دست میده.

خب اولین شباهت دانته با دانته بازی: جفت دانته ها پدر و مادر خودشون رو تو جنگ از دست دادن

قسمت بعد دلایل شخصی دانته...;)

این دختر بچه "Patty" کیه... منظورم اینه که توی داستان انیمه متوجه شدم کیه... اما آیا ربطی به بازی داره؟
هر انیمه ای یه Main Story داره دیگه! اینم همونه :d
فعلا دو قسمتشو دیدم اگه نمیدونستم قسمتی از سری Devil May Cry ـه به نظرم بهتر بود :-?

خب، سلام بر همگی

دوستان قبلاً زیاد سؤال کرده بودن در مورد ارتباط دانته بازی با دانته کمدی الهی
چون مطالب زیادن سعی میکنم تو چند قسمت، تا حدی از این قضیه پرده برداری کنم
از دوستانی هم که اطلاعاتی دارن و یا میتونن پست ها رو کاملتر کنن هم استقبال میشه
===========
واسه این کار باید اول انگیزه دانته از نوشتن کتاب کمدی الهی روشن بشه سعی میکنم مختصر و مفید بگم و چون آف تاپیک هست میزارمش تو اسپویلر
مقدمه: اکثریت مفسرین به این عقیده دارن که این کتاب برای از بین بردن تفرقه بین مسیحیت (تو اون زمان) نوشته شده و درست هم هست اما دانته تو این قضیه کمی خودخواه بوده و مسائل شخصیه خودش هم دخالت داده!!!!
پس اول دلیل اعتقادی دانته رو میگم! دانته تو دنیایه واقعی تو این شرایط بزرگ شد که: تو عصر ایشون بین مردم اختلافات شدیدی بود، مردم به 2 دسته کلی و هر کدوم از این 2دسته هم خودشون چندین فرقه داشتن؛ که همین اختلافات باعث جنگ و خونریزی خیلی شدیدی شد و دانته شاهد این قضایا بود و دانته پدر و مادر خودش رو تو همین شرایط از دست میده.

خب اولین شباهت دانته با دانته بازی: جفت دانته ها پدر و مادر خودشون رو تو جنگ از دست دادن

قسمت بعد دلایل شخصی دانته...;)
با اجازه ی Arth@s عزیز... من هم یه چیزای کوچیکی راجع به دانته و کمدی الهی می دونم. ولی چون ادبیاتش مربوط به ایتالیاست، زیاد تو دانشگاه راجع بهش بحث نمیشه... نهایت در حد مقایسه، این کار کلاسیک و ادبی بزرگ رو مورد بررسی قرار دادیم.
اما چیزی که من میدونم...
خب واضحه که داستان دانته راجع به سفر از جهنم "Inferno" به برزخ "Purgatory" و پس از اون بهشت "Paradise" هستش... واتفاقات مربوط به داستان تو این سه محل و 9 طبقه ای که در هر مرحله وجود داره مرتبط میشه. اما ربطش به داستان... و ارتباط شرایط نویسنده به داستان بازی... من یه چیزی از دانته خوندم که شاید بی ربط به موضوع داستان نباشه... و اون اینکه:
دانته در شرایطی زندگی میکرده که دو حزب حاکم در کشور و زادگاهش "فلورانس، ایتالیا" وجود داشته.
1- حزب گولفی "Guelfi" که پیرو پاپ بودند
2- حزب جیبلینی "Ghibellini" که هم پیمانان امپراطور بودن
خانواده دانته جزء پیروان پاپ بودند...
اطلاعات من در این مورد زیاد نیست... اما همین مسئله بی شباهت به علاقه دو برادر به دو مقوله جداگانه مثل خیر و شر نیست...
میشه خیلی به این مسئله پرداخت... پس میذارم در صورت درست بودن این قضیه و یا علاقه مندی دیگران بیشتر راجع بهش با همدیگه صحبت کنیم.

---------- نوشته در 10:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:58 AM ارسال شده بود ----------

:d:d:d:d:d
اهان خوب یادم رفته دیگه
الکی گفتم از همون اول یادم بود
این قدر این بازی دویل می کرای نمیاد هی میرم دویل می کرای 4 را هی برای بار صدمین بار بازیش میکنم:d
اره یادمه
بله دیگه رفتیم دله دولو دول:d>:)>:)>:)>:)

اره متاسفانه فقط 12 قسمته
نه ربطی نداره به بازی حالا شاید در دویل می کرای 5 پاتی را اوردش توی داستان:d
ها... آره، فکرشو بکن یه ربلیون شماره 2 هم بدن دستش... ;)

---------- نوشته در 10:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:02 AM ارسال شده بود ----------

هر انیمه ای یه Main Story داره دیگه! اینم همونه :d
فعلا دو قسمتشو دیدم اگه نمیدونستم قسمتی از سری Devil May Cry ـه به نظرم بهتر بود :-?
راستش اگه این بخواد Main Story باشه... :-@ به قول تو نمیشه اسمشو گذاشت انیمه های DMC.
:-o
بعدشم چرا Dante اینجا اینقدر از نظر مالی فلک زدست... ؟

با اجازه ی Arth@s عزیز... من هم یه چیزای کوچیکی راجع به دانته و کمدی الهی می دونم. ولی چون ادبیاتش مربوط به ایتالیاست، زیاد تو دانشگاه راجع بهش بحث نمیشه... نهایت در حد مقایسه، این کار کلاسیک و ادبی بزرگ رو مورد بررسی قرار دادیم.
اما چیزی که من میدونم...
خب واضحه که داستان دانته راجع به سفر از جهنم "Inferno" به برزخ "Purgatory" و پس از اون بهشت "Paradise" هستش... واتفاقات مربوط به داستان تو این سه محل و 9 طبقه ای که در هر مرحله وجود داره مرتبط میشه. اما ربطش به داستان... و ارتباط شرایط نویسنده به داستان بازی... من یه چیزی از دانته خوندم که شاید بی ربط به موضوع داستان نباشه... و اون اینکه:
دانته در شرایطی زندگی میکرده که دو حزب حاکم در کشور و زادگاهش "فلورانس، ایتالیا" وجود داشته.
1- حزب گولفی "Guelfi" که پیرو پاپ بودند
2- حزب جیبلینی "Ghibellini" که هم پیمانان امپراطور بودن
خانواده دانته جزء پیروان پاپ بودند...
اطلاعات من در این مورد زیاد نیست... اما همین مسئله بی شباهت به علاقه دو برادر به دو مقوله جداگانه مثل خیر و شر نیست...
میشه خیلی به این مسئله پرداخت... پس میذارم در صورت درست بودن این قضیه و یا علاقه مندی دیگران بیشتر راجع بهش با همدیگه صحبت کنیم.

اگه درست یادم باشه: حزب گولفی که خانواده دانته جزوشون بودن بعداً خودشون به دو گروه سیاه و سفید مشتق میشن! و از اینجا شخصیت پردازی دانته و ورجیل رو میشه مشخص کرد که یکی شون سیاه و یکی شون سفید باشه! البته دلیل اصلیم برای ورجیل همونیه که قبل تر عنوان کردم ولی این حرف جواب خوبیه برای اینکه چرا ورجیل و دانته مخالف هم هستن!!!
ممنونم ازت لیان!
_________
درباره انیمه هم مختصر بخوام نظرم رو بگم میزارم تو اسپویلر:
DMC Anime = Trash

بچه ها ببخشید که وسط بحثاتون در مورد دانته ی نویسنده اینو می گم ولی:
بعد از یه مدتی من مانگای دویل رو تونستم کامل بخونم و واقعا زیبا بود و با انیمه فرق داشت ! خب من یه چند تا سوال از اهل فن داشتم:
1- این داستان مربوط به قبل از DmC3 هست ؟
2- انگار توی داستان گفته شده که ورجیل مرده بوده اما بعد دوباره زنده می شه ، درسته ؟(که بعدش اون ماجراهای dmc3 اتفاق می افته!)
3- این یارو که کلاه گذاشته کیه ؟!!!(همین که هر دفعه فقط پیش دانته ظاهر میشه و باهاش شوخی می کنه)
4- مری یا همون لیدی اینجا هنوز خیلی بچه س درسته ؟! مادرش هم هنوز زنده س ؟!

بعدشم چرا Dante اینجا اینقدر از نظر مالی فلک زدست... ؟
آره بیچاره... خیلی انسان دوست میزنه :d
ولی من از همین انیمه تا الان فهمیدم که دانته زیتون دوست نداره و از اون چیچیه توت فرنگی بود(یادم نمیاد) خیلی خوشش میاد :d

DMC Anime = Trash
کاملا موافقم... از کسی که اینو گرفتم خودش گفت نگاش نکردم چون نمیخوام ذهنیتم درمورد DMC تغییر کنه :-o :-?

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or