فیلم Devil May Cry در سال 2013 (Dante's role must go to?)

Dante's role must go to....

• Josh Holloway

رای‌ها: 12 37.5%
  • Ian Somerhalder

رای‌ها: 7 21.9%
  • Reuben Langdon

رای‌ها: 8 25.0%
  • Jared Padalecki

رای‌ها: 5 15.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    32

devil girl

کاربر سایت
سلام
چند وقت پیش شایعاتی مبنی بر اینکه به زودی فیلم DMC به هالیوود راه پیدا می کنه و می تونیم دانته رو روی پرده های سینماهای دنیا ببنیم پیش اومده بود . اما مثل اینکه الان خبر قطعی شده و کاپکوم بعد از ارسال دو بازی موفق Street fighters و Resident evil به شرکت سینمایی سونی بار دیگر تصمیم گرفته چنین کاری رو بکنه
از اونجایی که این پروژه دیگه قطعی شده (البته تازه در گام اول یعنی توسعه و ساخت هستش) پس حرفهایی که در موردش زده میشه ممکنه تغییر کنه!
این در خواست هم به طور رسمی از طرف کاپکوم تایید شده ، در واقع Devil may cry بعد از گذر از بازی ، کمیک و انیمه حالا به روی پرده های سینما راه پیدا می کنه
خب از این رو من تصمیم گرفتم تاپیکی بزنم که و از شما علاقمندان این سری بپرسم که به نظر شما چه کسی می تونه نقش دانته رو در فیلم به خوبی ایفا کنه؟
( به زودی نظر سنجی رو اضافه می کنم)

---------- نوشته در 11:29 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

نکته ی مورد توجه اینه که این فیلم براساس بازی جدید NT یعنی DMC devil may cry هست !!!!
منبع :http://www.digitaltrends.com/gaming/capcom-officially-making-a-devil-may-cry-movie/

• Like
Reactions: $Dante$ and Tehanu
مرسی !!
شما ماشاله بدجوری طرفدار این بازی هستی ها
تمام اخبار مربوط به این اسم رو دنبال میکنی :d
------------------------------------
اگر اشتباه نکنم فیلم خیلی وقته در دست بررسی هست ..
حتی یادمه چندین ماه پیش یک سری ویدیو از پشت صحنه فیلم اومده بود که بازیگرش رو یامد نمیاد کی بود !
ولی استایلش همون دانته ی مو سفید و جذاب قبلی بود
خیلی خیلی میشه بازیگر تصور کرد !!
فقط امیدوارم مثل 80% گیم های وارد شده به هالیوود بهش گند زده نشه !!
نمونه ی بارزش که خودت هم اشاره کردی همون استریت فایتر بود که .....

اوه من همين الان اولين نفري هستم كه نظر ميدم.
خب معلومه.josh holloway با بازي موفقش توي سريال lost مطمعنا با اون شوخ طبعيش ميتونه نقش dante رو به خوبي بازي كنه:>

مرسی !!
شما ماشاله بدجوری طرفدار این بازی هستی ها
تمام اخبار مربوط به این اسم رو دنبال میکنی :d
------------------------------------
اگر اشتباه نکنم فیلم خیلی وقته در دست بررسی هست ..
حتی یادمه چندین ماه پیش یک سری ویدیو از پشت صحنه فیلم اومده بود که بازیگرش رو یامد نمیاد کی بود !
ولی استایلش همون دانته ی مو سفید و جذاب قبلی بود
خیلی خیلی میشه بازیگر تصور کرد !!
فقط امیدوارم مثل 80% گیم های وارد شده به هالیوود بهش گند زده نشه !!
نمونه ی بارزش که خودت هم اشاره کردی همون استریت فایتر بود که .....

آره من عاشق این بازیم !
اما اینی که شما میگی ماله 2-3 ساله پیشه که هنوز قطعی نشده بود هنوز مشخص نیست که چه کسی رو می خوان به عنوان دانته انتخاب کنن اما مهم اینه که ساختش قطعی شده :d

---------- نوشته در 12:36 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:19 PM ارسال شده بود ----------

من خودم دو گزینه رو دوست دارم انتخاب کنم اول اینکه احساس می کنم هیچکس به اندازه ی Reuben نمی تونه دانته رو درک کنه از طرفی با Ian somerhalder هم موافقم نقش زیبای ایشون در سریال vampire dairis واقعا به یاد موندنی بود مخصوصا شوخی هایی که می کرد از نظر چهره خیلی به دانته نزدیکه!

به نظر من از نظر استایل Reuben Langdon خیلی به دانته میخوره... همونطور که خودتونم گفتین از نظر اخلاقی هم Ian Somerhalder میتونه نقش دانته رو خیلی خوب ایفا کنه :d حالا اومدیمو هیچ کدوم از این 4تا نبود! یه هنر پیشه که تا حالا تو دوتا سریال بازی کرده میارن میذارن جای دانته! :|

آقای RUBEN LANGDON صدای دانته رو حرف می زنه تو DMC 3,4

---------- نوشته در 08:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:53 PM ارسال شده بود ----------

Modeling دانته هم همین آقا بوده یعنی چهره ش رو از روی ایشون درست کردن ;)

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:04 PM ارسال شده بود ----------

به نظر من از نظر استایل Reuben Langdon خیلی به دانته میخوره... همونطور که خودتونم گفتین از نظر اخلاقی هم Ian Somerhalder میتونه نقش دانته رو خیلی خوب ایفا کنه :d حالا اومدیمو هیچ کدوم از این 4تا نبود! یه هنر پیشه که تا حالا تو دوتا سریال بازی کرده میارن میذارن جای دانته! :|
فکر نکنم آخه کاپکوک خواسته برای انتخاب هنرپیشه با حساسیت زیادی عمل کنن

josh-holloway-16.jpg

Josh holloway معروفترین نقش این آقا توی سریال پرطرفدار lost هست کلا شخصیت جالبی داره و یکی از گزینه های مناسب برای نقش دانته س

IanSomerhalder.jpg

Ian somerhalder در فیلم in enemy's hand بازی کرده ، و سریالهای Lost و The Vampire diaries نقش دیمون رو داشت که واقعا کاراکتر پردازی عالی بود و شوخ طبعی ایشون و چهره ی جذابش باعث میشه که یکی دیگه از گزینه های مناسب باشه
l343653d30000_2_14537.jpg

Jared psdelcki ، در سریال معروف و پر طرفدار supernatural نقش Sam رو داره ، اگه بخوان دانته ی جوون رو به تصویر بکشن ایشون گزینه ی مناسبی هست
reuben-langdon-photo-8f275.jpg

و آخرین و فکر می کنم بهترین Reuben langdon هست چرا که ایشون مدل دانته در DMC 3,4 بودن و Voice acting دانته رو هم برعهده داشتن مناسبت از ایشون من شخص دیگه ای نمی شناسم ، هر چند هنرپیشه های جذاب و با استعداد ( مثله بالایی ها ) برای ایفای نقش دانته کم نیستن

---------- نوشته در 09:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:19 PM ارسال شده بود ----------

فک کنم آخر این nicolas cage بازی کنه :|

مگه می خوان هنرپیشه واسه اسپاردا انتخاب کنن =))
نیکولاس کیج اصلا نمی تونه حرف بزنه بیخیاااااااااااال اگه خواستن آرخام رو بزارن میگیم اونم بیاد :))

• Like
Reactions: A.T.HELLBOY
ماجرای فیلم تقریبا شبیه ماجرای new DMC هستش یعنی خبری از دانته ی مو سفید با ربلیان نیست خبری از نیرو یا ورجیل نیست ولی احتمال حضور لیدی یا تریش وجود داره داستان فیلم در مورد دانته س که می خواد انتقام مرگ مادرش رو بگیره حالا این انتقام رو می خواد از موندوس بگیره یا شخص دیگه ای دیگه نمی دونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or