این ورجیل اونوقت مرده بوده؟!!!
چرا تو جهنم بوده ؟!!
یه ذره در مورد دانته تو کمدی هم توضیح بده ، دانته مبارز نیست یه نویسنده س بعد اون وقت مرده بوده که رفته بوده جهنم ؟!! اصلا چجوریه ماجرا؟!!
sorry که یهو میپرم وسطا!l-) ولی من 1 ارتباط جالب بین مرحله 11,dmc4 و کمدی الهی پیدا کردم. اگر دقت کرده باشید اسم این مرحله دایره ی نهمه و توی اون نیرو همه 9 طبقه ی برج رو بالا میره تا کایری رو نجات بده. دانته تو کمدی الهی هم 9 طبقه ی جهنم رو میگذرونه تا به بآتریس برسه. در واقع نیرو و کایری تو این مرحله یه جورایی نماد دانته و بآتریسن!
sorry که یهو میپرم وسطا!l-) ولی من 1 ارتباط جالب بین مرحله 11,dmc4 و کمدی الهی پیدا کردم. اگر دقت کرده باشید اسم این مرحله دایره ی نهمه و توی اون نیرو همه 9 طبقه ی برج رو بالا میره تا کایری رو نجات بده. دانته تو کمدی الهی هم 9 طبقه ی جهنم رو میگذرونه تا به بآتریس برسه. در واقع نیرو و کایری تو این مرحله یه جورایی نماد دانته و بآتریسن!
Welcome 2 Hell Miss Sparda
:welcome:
میبینم که اولین پستتون تو بازی سنتر هست! و واقعاً هم عالی بود! ممنونم!
نکته جالبی بود!
امیدوارم باز هم شاهد فعالیت هایه شما تو این تاپیک باشیم...
و لطف کنید که بگید چرا تو نظرسنجی به خیر رأی دادید!!!
میبینم که بالاخره دست از سر این پروفایل بدبختتون برداشتید
خوب آدم اولش که میاد باید مستقر شه دیگه!!!
در مورد اون سوال هم باید بگم که با توجه به شناختی که از خودم دارم و اینکه از داستان dmc2 خوشم نمیاد میدونم که اگر 1 بار بازیش بکنم حاظر نیستم 1 بار دیگه هم بازیش کنم.
به به سلام بر عضو جدید!
خوبه که شما هم با کمدی الهی آشنایی...
پس ازین به بعد فکر نکنم آرتاس تو بیان نظراتش تنها باشه هرچی باشه شما کتابو خوندی و میتونی نظر بدی، درسته؟ :d
راستی من موندوس ، در خدمت دویل هانترهای عزیــــــــــز هستم :d
سلام بچه ها مخصوصا عضو جدید Miss sparda خوش امدید o:-)
خوب
بچه ها من رفتم از
کتاب خونه ی بابام کتاب کمدی الهی رو بردارم دیدم سه تا است //بهشت//دوزخ//جهنم//
منم جهنم رو برداشتم که بخونم تا نصفه صفحه خوندم هنگ کردم خیلی سخت بود بحرحال بدرد من نخورد
خوب اقا ارتاس بزرگوار توضیح بدید شخصیت های دوست داشتنی دویل مای کرای
لیدی//تریش//و.....
تو این کتاب هستند یا غیر مستقیم بهشون اشاره شده یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و یک سوال بچه ها دقیقا معلوم شده 100% که تو دی ام سی جدید شخصیت اصلی دانته است و تو چه زمانی رخ میدهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رابطه ورجیل کمدی الهی و ورجیل شماره 3
ورجیل با اینکه در کتاب کمدی الهی بر خلاف دویل می کری 3 شیطانی نیست، اما روحش دانته را در جهنم و برزخ هدایت می کند .
ورجیل هم کسی است که در دویل 3 انتخاب می کند تا در جهنم باقی بماند و به نبرد با خدای زیر زمینی برود .
حالا با توجه به این موضوعات؛ در شماره3 ورجیل باعث آمدن و ورود دانته به دنیایه جهنم می شود، اما نکته ای که وجود دارد اینست که ورجیل در کمدی الهی راهنمایه دانته است! در شماره 3 ورجیل باعث میشود که دانته پا به دنیایه جهنم بگذارد و در طی مبارزات ورجیل موجب میشود که دانته بیشتر و بهتر خود را بشناسد! کشتن دانته در اولین مبارزه باعث برخاستن شیطان درون او میشود و در ادامه انگیزه سد راه شدنه ورجیل در دانته باعث پا گذاشتن او به مکانهایه دیگر این جهنم و هدفمند شدن این دانته می شود و در اصل میتوان گفت که ورجیل باعث دانته شدنه دانته میشود!!! و او در اصل در بازی هم راهنمایه دانته است!!!
این الهام گرفتن تقریبا در همه جای داستان دیده می شه ، البته برای کسانی که دوست داشته باشند به جزئییات دقت کنند .
1مدرک:
آیا جداً فکر کردید که ورجیل در دوئل پایانی نمیتوانست پیروز باشد؟! بنظر شما چرا با شمشیر یاماتو از همان فاصله اسلش نزد؟! جواب اینست که او دانته را به خودش باید بشناساند و دانته با ضربه زدن به ورجیل متوجه میشود که در راهه رسیدن به هدف در صورت لزوم باید با برادر هم مقابله کرد (مبارزه دانته شماره یک با تریش رو یاداور میشم) و در اصل ورجیل خود را فدای بزرگ شدن دانته میکند!!!
بیشتر بدانید:
ورجیل در کتاب کمدی
دانته در سرود اول دوزخ با ویرجیل روبرو میشه (با نام Virgilio و به لاتینVirgilius ) ویرجیل راهنمای دانته در سفر خیالی او به دنیای دیگر است و در حقیقت مظهر عقل انسانی به شمار میرود که از سیطره هوا و هوس های نفسانی آزاد و مجرد شده باشد؛ ویرجیل یکی از بزرگترین شعرای لاتین است که از 71 تا 19 پیش از میلاد میزیست و انئیس از عالیترین آثار او به شمار میاید. دانته به این شاعر ارادت خاصی داشته و به همین جهت او را راهنمای خود در این سفر معرفی میکند.
آقا آقا... یه ذره آرومتر... این وسط یه چیزایی اشتباه به نظر می رسه....
درسته که DMC بسیاری از کاراکترها، دشمن ها و یا حتی شاید محیط هاشو از کتاب کمدی الهی الهام گرفته باشه... اما این دلیل نمی شه که سازنده ها بخوان همه چیزو فدای این قضیه بکنند و Vergil رو شخصی نشون بدن که داره به Dante کمک می کنه... یا اینکه تو نبرد پایانی می تونست Dante رو شکست بده اما این کار رو نکرد. به قول خودت، Arth@as جان، Vergil حاضر بود به خاطر هدفش حتی دنیای انسان ها و برادرشو از سر راه برداره و حالا اینجا یه مطلب کاملا متناقض رو داری ذکر می کنی...
---------- نوشته در 08:46 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:45 AM ارسال شده بود ----------
رابطه ورجیل کمدی الهی و ورجیل شماره 3
ورجیل با اینکه در کتاب کمدی الهی بر خلاف دویل می کری 3 شیطانی نیست، اما روحش دانته را در جهنم و برزخ هدایت می کند .
ورجیل هم کسی است که در دویل 3 انتخاب می کند تا در جهنم باقی بماند و به نبرد با خدای زیر زمینی برود .
حالا با توجه به این موضوعات؛ در شماره3 ورجیل باعث آمدن و ورود دانته به دنیایه جهنم می شود، اما نکته ای که وجود دارد اینست که ورجیل در کمدی الهی راهنمایه دانته است! در شماره 3 ورجیل باعث میشود که دانته پا به دنیایه جهنم بگذارد و در طی مبارزات ورجیل موجب میشود که دانته بیشتر و بهتر خود را بشناسد! کشتن دانته در اولین مبارزه باعث برخاستن شیطان درون او میشود و در ادامه انگیزه سد راه شدنه ورجیل در دانته باعث پا گذاشتن او به مکانهایه دیگر این جهنم و هدفمند شدن این دانته می شود و در اصل میتوان گفت که ورجیل باعث دانته شدنه دانته میشود!!! و او در اصل در بازی هم راهنمایه دانته است!!! این الهام گرفتن تقریبا در همه جای داستان دیده می شه ، البته برای کسانی که دوست داشته باشند به جزئییات دقت کنند .
1مدرک: آیا جداً فکر کردید که ورجیل در دوئل پایانی نمیتوانست پیروز باشد؟! بنظر شما چرا با شمشیر یاماتو از همان فاصله اسلش نزد؟! جواب اینست که او دانته را به خودش باید بشناساند و دانته با ضربه زدن به ورجیل متوجه میشود که در راهه رسیدن به هدف در صورت لزوم باید با برادر هم مقابله کرد (مبارزه دانته شماره یک با تریش رو یاداور میشم) و در اصل ورجیل خود را فدای بزرگ شدن دانته میکند!!!
بیشتر بدانید:
ورجیل در کتاب کمدی
دانته در سرود اول دوزخ با ویرجیل روبرو میشه (با نام Virgilio و به لاتینVirgilius ) ویرجیل راهنمای دانته در سفر خیالی او به دنیای دیگر است و در حقیقت مظهر عقل انسانی به شمار میرود که از سیطره هوا و هوس های نفسانی آزاد و مجرد شده باشد؛ ویرجیل یکی از بزرگترین شعرای لاتین است که از 71 تا 19 پیش از میلاد میزیست و انئیس از عالیترین آثار او به شمار میاید. دانته به این شاعر ارادت خاصی داشته و به همین جهت او را راهنمای خود در این سفر معرفی میکند.
در مورد استفاده نکردن از یاماتو : آرتاس از تو انتظاتر نداشتم یه همچین نتیجه گیری سطحی ایی انجام بدی ، الان تو به من بگو Force Edge قویتره یا Yamato ؟! در ضمن دانته ورجیل رو شکست داده بود ( ورجیل بعد از مبارزه با دانته روی زانوش افتاد و با تعجب گفت : Am I Being Defeated و در واقع این دانته بود که تشویقش کرد تا دوباره بلند بشه ) و اون دوئل فقط حکم تیر خلاص رو داشت ، در ضمن دانته خیلی راحت میتونه Slash های یاماتو رو دفاع کنه ( توی مبارزات قبلی به راحتی اینکار رو انجام داده )
خب الان بعد از خوندن این بخش از حرفت قبول دارم که سربروس از کمدی الهی الهام گرفته شده ولی به هیچ عنوان نمیتونم اون فرضیه ات در مورد ورجیل رو قبول کنم ( ربطی به فن دانته بودن نداره ، اصلا قابل هضم نیست ) باید قبول کنی ورجیل فقط دنبال هدف خودش بود و ناخواسته باعث قویتر شدن و بیدار شدن دانته شد
با عرض خوش امد گوی به Miss sparda
بچه ها بحث کند شده یه بحث راه میندازم شرکت کنین و اونو به چالش بکشید:
به نظرتون شخصیت دوم که در این سری از دویل ریبوت حضور داره کیه؟ یه کاراکتر جدیده یا از اشنا هست؟
با عرض خوش امد گوی به Miss sparda
بچه ها بحث کند شده یه بحث راه میندازم شرکت کنین و اونو به چالش بکشید:
به نظرتون شخصیت دوم که در این سری از دویل ریبوت حضور داره کیه؟ یه کاراکتر جدیده یا از اشنا هست؟
سلام بچه ها >:d<
بچه ها لطفا اینقدر سطحی فکر نکنید {ببخشید من قصد بی ادبی ندارم چون هرکی نظرش برای خودش ارزشمند هست}
خوب بچه ها من فکر میکنم شخصیت دوم فقط یک نفر میتونه باشه
NERO
چون شاید در اون زمان هنوز دستش اونجوری نباشه و نشون بدن چطوری دستش شیطانی میشود