بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
امروز تریلر Devil may cry hd رو دیدم واقعا شرف داشت به این dmc جدید.اصلا دیدنش خیلی حال داد ولی گرافیک اصلا فرقی نداشت نمیدونم چرا پس گفتن hd .

اسکن های جدید مجله فامیتسو از DmC

لینک دانلود تمامی اسکن ها در یک فایل RAR

فعلاً جناب علی دانته تحت تعقیب تاپبک هستن تا بیان هم در مورد غیبتش هم در مورد موضوع بحث توضیح ارائه کنن...
سلام خب برگشتم ، با دست پر هم اومدم :دی ( اسکن ها )
خب این چند وقته Skyrim خیلی منو درگیر خودش کرده برای همین شاید کمتر بیام توی تاپیک ، مگه قبلا در مورد داستان نسخه 4 بحث نکردیم ؟! فکر کنم بحث کردیما ... ولی دوباره نظرم رو میگم

من زیاد نتونستم با نسخه 4 ارتباط برقرار کنم از جمله اشکالتی هم که میشه بهش اشاره کرد : حضور کم دانته ، استفاده نه چندان کامل از پتانیسل شخصیت جدید ( نرو ) ، داستانی پر از اشکال که فقط یه مشت سوال به ذهن گیمر اضافه میکرد ، بیش از حد شوخ شدن دانته ، داستان دوباره به یکی از ماموریت های دانته پرداخته بود و خبری از درگیریهای خانوادگی ( مثل نسخه های 1 و 3 ) نبود ، همچنین وجود Kyrie و شاید یکی از اصلی ترین اشکالاتش نبود ورجیل و مشخص نشدن سرنوشتش

قشنگ ترین لحظه بازی برام اونجایی بود که روح ورجیل در قالب نرو میگه : Power , Give Me More Power

• Like
Reactions: Arth@s
ارمین مخفیانه وارد میشود!!!

بعد یهعالمه وقت اومدیم و کلی نظر خوندیم و بسی شگفت زده شدیم و کمی عصبی و تا حدودی غمگین!
tky3m3sd4x1wke3ms3b.jpg

این عکس منو بیاد پرنس چهار انداخت. هرکسی این بازی رو انجام داده باشه یه مرحله به این شکل رو میبینه!
چند تا بحث شد نمیارم نقل قول:
اولا ظاهر: من زیاد به چهره دقت نمیکنم شاید باورتون نشه اما با حرف خانم دویل گرل متوجه دماغ نیرو شدم اما باید بگم منم که زیاد به چهره توجهی نداشتم دماغ ان دانته برای من شگفت اور بود. اصن وضی حالم از این بحث دماغ بهم خورد دماغ دانته رو چیکار داریم؟
خداییش چرا نیرو رو به عنوان یه کاراکتر قبول نمیکنین؟ اسپاردا و ورجیل رو نوشتین اما اسمی از نیرو نیووردید. شایداز نظر شما نیرو عاشق پیشه بیش نبود و پتانسیل یه کاراکتر محبوب رو نداشت اما هرچی بود از این دانته جدیده سرتر بود خداییش قبول کنین!
این مخصوص علی دانته جان:
عه سلام خوبی علی دانته جان دانته خوبن؟
خداییش دوست داشتن یه کاراکتر اجباری نیست اما حداقل نیرو یه کاراکتر دویل می کرای هست این همه بحث داشتیم راجب نیرو و دانته بعد بهش میگی جونور! من دوست دارم به تموم کاراکتر ها احترام بذارم شما هم احترام بذارین..........موندم از دانته جدید که دانته سابق نیست خوشت اومده اما از نیرو که طراحی بهتری داشت بدت میاد چرا؟
اینهم ارتاس جان:
ارتاس اخر نیرو یا دانته تکلیف مشخص شه؟:d

آرمین اون جونور یه شوخی بود ( جلوش :biggrin1: گذاشته بودم )
عــــــــــــه پس ببخشید چون اشتباه برداشت کردم:d
راستی راجب نظر سنجی باید بگم من خیر رو انتخاب کردم و برای اون دلیل داشتم:
1- درسته یکی از فن های نیرو هستم اما دانته رو قد نیرو دوست دارم و همینطور من در مقابل دانته دفاع میکنم اما در کل بازی فابریک دانته و ماجرا های اون بود و من بازی رو با دانته خیلی دوست دارم البته انعطاف زیادی از خودم نشونمیدم زیرا باید همه رو در بازی پذیرفت. از نیرو هم خیلی خوشم اومد ولی دانته حتما باید باشه!
2-اصن وضی بدون کومبو ها و استایل دانته هرگز!

اسکن های جدید مجله فامیتسو از DmC
لینک دانلود تمامی اسکن ها در یک فایل RAR

سلام خب برگشتم ، با دست پر هم اومدم :دی ( اسکن ها )
خب این چند وقته Skyrim خیلی منو درگیر خودش کرده برای همین شاید کمتر بیام توی تاپیک ، مگه قبلا در مورد داستان نسخه 4 بحث نکردیم ؟! فکر کنم بحث کردیما ... ولی دوباره نظرم رو میگم

من زیاد نتونستم با نسخه 4 ارتباط برقرار کنم از جمله اشکالتی هم که میشه بهش اشاره کرد : حضور کم دانته ، استفاده نه چندان کامل از پتانیسل شخصیت جدید ( نرو ) ، داستانی پر از اشکال که فقط یه مشت سوال به ذهن گیمر اضافه میکرد ، بیش از حد شوخ شدن دانته ، داستان دوباره به یکی از ماموریت های دانته پرداخته بود و خبری از درگیریهای خانوادگی ( مثل نسخه های 1 و 3 ) نبود ، همچنین وجود Kyrie و شاید یکی از اصلی ترین اشکالاتش نبود ورجیل و مشخص نشدن سرنوشتش

قشنگ ترین لحظه بازی برام اونجایی بود که روح ورجیل در قالب نرو میگه : Power , Give Me More Power
به به! علی دانته گرانقدر!!!
بهت امید دارم من!!! میدونم که هروقت غیبت میکنی مشغول کار بر روی پروژه هایه سری دویل هستی :دی
دیدی درباره داستان 4 نظر نداده بودیم؛ اگه داده بودیم پس این نظرایه شما کجا بود؟! :دی (تازه از همین الان سعی کن که داستان 3 رو به یادت بیاری که احتمالاً پروژه بعدیمونه!!! :دی

@دکتر آرمین نیرو
ارمین مخفیانه وارد میشود!!!

به! سلام! عجب سورپرایزی!!!! دُکی بیا؛ بیا! سریع بیا تو تا کسی ندیدت:دی
بعد یه عالمه وقت اومدیم و کلی نظر خوندیم و بسی شگفت زده شدیم و کمی عصبی و تا حدودی غمگین!
گویند که گر در غیبت کبری صبر پیشه کنید یار را در خواهید یابید!!! بس بی نهایت ما نیز دست در گریبان فرو بردیم و از این احساسات و سرشت پارادوکس وار شما چپندر قیچی (Chapandar Gheychi :دی) شدیم :دی
این عکس منو بیاد پرنس چهار انداخت. هرکسی این بازی رو انجام داده باشه یه مرحله به این شکل رو میبینه!
ای گفتی!!! منم فعلاً عقیدم اینه که بازی بی اندازه تأثیرپذیر شده از عناوین دیگه :(
چند تا بحث شد نمیارم نقل قول:
اولا ظاهر: من زیاد به چهره دقت نمیکنم شاید باورتون نشه اما با حرف خانم دویل گرل متوجه دماغ نیرو شدم اما باید بگم منم که زیاد به چهره توجهی نداشتم دماغ ان دانته برای من شگفت اور بود. اصن وضی حالم از این بحث دماغ بهم خورد دماغ دانته رو چیکار داریم؟
کاری نداریم که هنوز یوزر بعضیا تو کلوپ مخالفان دانته جدید هست (از جمله خودم :دی)! اما خب شما که به ظاهر توجه نمیکنی؛ باطن ایشون به دانته میخوره یا بچه سرتق ها؟!
درباره دماغ هم مسئله ایست که خانم ها به راحتی از کنارش نمیگذرن :دی و البته این نکته بینی شون رو میرسونه ها :دی (اما قبول کن که دماغ رو کاریزمایه فیس تأثیر میزاره! مثلاً الان آرخام رو با دماغ سربالا تصور کن... چی شد!!! :دی =)) :-&)
خداییش چرا نیرو رو به عنوان یه کاراکتر قبول نمیکنین؟ اسپاردا و ورجیل رو نوشتین اما اسمی از نیرو نیووردید. شایداز نظر شما نیرو عاشق پیشه بیش نبود و پتانسیل یه کاراکتر محبوب رو نداشت اما هرچی بود از این دانته جدیده سرتر بود خداییش قبول کنین!
عهههههههههههههم!!!! جان من دیگه اصن وضی (:دی) نیرو رو با این مقایسه نکنی ها!!! من قلبم ضعیفه ها!!! بعدشم چیییییییییی؟! کی نیرو رو بعنوان یه کارکتر قبول نداره؟!!! شاید محبوبشون نباشه؛ اما بد اومدن یا قبول نداشتن!!! :-o
اینهم ارتاس جان:
ارتاس اخر نیرو یا دانته تکلیف مشخص شه؟:d
اینهم برا آرمین نیرو:
اصن وضی سؤال بجایی بود :دی اگه نظر من رو بخوای بنده بدون سوپرفن بازی میگم کارکتر اصلی دانته ست! که مبرهنه! اما درباره اینکه از گذشته نیرو بگن (حتی بدون حضور دانته) هم حمایت میکنیم ;)چون دیگه اون موقع ورجیل جون هم هست و فکر کن یه جنگ بین پدر و پسر رخ بده!!! و اگه ورجیل به دست همین نیرو کشته شه!!! چه شود;)>:)

باطن ایشون به دانته میخوره یا بچه سرتق ها؟!
خوب به بچه سرتق های دیگه اصن نگاه به ریختش کن میفهمی که دانته جدید چیه اما من مخالفت چندانی باهاش ندارم.
پول برای دانته جدید فرستادم گفتم پاشو پاشو دماغتو عمل کن که ابروت رو بردن!
عهههههههههههههم!!!! جان من دیگه اصن وضی (:biggrin1:) نیرو رو با این مقایسه نکنی ها!!! من قلبم ضعیفه ها!!! بعدشم چیییییییییی؟! کی نیرو رو بعنوان یه کارکتر قبول نداره؟!!! شاید محبوبشون نباشه؛ اما بد اومدن یا قبول نداشتن!!! :-o
اصن وضی من نخواستم مقایسه کنم اما مجبور شم چون اصلا این دو کاراکتر هیچ وجه شبهی ندارن باهم به عکس نگاه کن:
ism19fgnql70iknac3lo.png

اصن این عکسه رو به بچه نشون بدی بگی کدوم بهتره میگه اون مو سفیده !
کی نیرو رو بعنوان یه کارکتر قبول نداره؟!!! شاید محبوبشون نباشه؛ اما بد اومدن یا قبول نداشتن!!! :-o
کلا ترکیبی از هردوهست. خوب سوالارو ببینین نوشته به غیر از دانته ورجیل و اسپاردا قابل بازی باشن یا فقط داته پس نیرو این وسط کجاست؟ البته اینجا این شکلی هست سایت دویانت ارت رو برین به نیرو بگن بالا چشت ابرو طرفداری نیرو در جا ادم رو میخورن. فیس بوک هم نیرو طرفدار زیادی داره
قرمز: میگم علی خوب درسته دانته کم رنگ بود اما کارگردانا سیاست به خرج داده بودند نیرو رو شبیه دانته ساخته بودن تا ادم احساس غربت با محیط بازی نکنه
ابی:تا حدودی قبول دارم میتونستن بجای اینکه نیرو رو در طول داستان دنبال کایری بفرستن یه سرگذشت جالب از داستان زندگیش و روبهرو شدن با پدرش رو طراحی میکردند چون با کاراکتر جدید میشد داستان بهتریرو ارائه داد اینجوری شخصیت نیرو پرطرفدار تر از حالا میشد البته کارگردان این قسمت قصد داشت فقط نیرو رو در بای جا بده و قسمت بعدی پررنگش کنه و به خانواده اسپاردا ربط بدش که نشد اما از نظر من کارگردان بازی نباید این حرکتشو به شماره بعدی می انداخت بلکه باید شماره 4 همه چیز رو معلوم میکرد.
نارنجی:واقعا درسته باید در این سری سوالارو پاسخ میدادن با اضافه شدن نیرو به بازی ه سری سوال پیش اومد که کپکام جواب نداد و خواست تا در سری دیگه جواب بده بازم جواب نداد که نداد فقط گفت نیرو پسر ورجیله بدون اینکه هیچ توضیحی بده این تولد نیرو در چچه بعد زمانی اتفاق افتاده قبل شماره سه والا خاک تو سرت کپکام1
سبز:یکی از علل اینکه از دانته شماره سه بدم میاد اینه که خیلی لوس و سبکش کردن
بنفش: میخواستن این کاررو روی شماره پنج اجرا کنن که برداشتن ریبوت کردن
قهوه ای:من هم با داستان عاشقانه بشدت مخالف بودم و همچنین شمشیر شکسته ورجیل برای من بسیار جالب بود که از کجا گیر اگنوس افتاده.
نتیجه: بهتر بود بجای هندی بازار شماره 4 مسائل شماره 5 که قرار بود ساخته بشه رو معلوم میکردن که ادامه و مشخص کردن ابهامات رو احتمال 10 درصد میدم. البته دلیل من برا اینکه نیرو حضورش موثر بود برای انعطاف داستان پنج بود که خبری ازشنیست نه از شماره چهارم طرفداری بی جا کنم.

خداییش سر این موضوع بحث نکنید اما این یکی خیلی راسته!
aktfq2oburfew6rkjr02.jpg

آخرین ویرایش:
عه اوهی سلاااااااااااااااااااااااااام بر همکار گرامی ، رسما ما رو سر کار گذاشتی رفت ها !!! کجایی تو ؟!!! خوبی ؟!! درسا چطوره ؟!!! میگم نمی خواد حالا اینقدر هم درس بخونی آخرش خنگ میشی :-b بعله :d
این تصویری که گذاشتی بسی جالب بود و پوکیدم از خنده =))
راستی بچه ها یه تبلیغی هم از داستان بکنم با برگشت آرمین ، داستان رنگ و بوی تازه ای به خود خواهد گرفت ، پس منتظر باشید ;)

آرمین من برای این ننوشتم نرو چون همین نسخه 4 رو با نرو بازی کردیم و حالا وقتش بود که یه نسخه مخصوص ورجیل بسازن تا به تمامی سوالات گذشته ورجیل و نرو جواب بدن ، وگرنه مطمئنا توی نسخه 5 باید نرو هم حضور داشته باشه ( شاید از این داستان مسخره عشقیش خوشم نیاد ولی به هرحال پسر ورجیله ، علاوه بر اون گیم پلی جالبی داره )

این مثل اینکه طراحی نهایی دانته است که واقعا نسبت به طراحی اولیه پیشرفت داشته و خیلی خوب شده ( من اصلا با این یکی مشکلی ندارم )

8dua4o28gndk0bvruh.jpg

این عکس از لیمبو هم خیلی جالبه

7rr8gv1gqzy5mk0bwuk.jpg

• Like
Reactions: devil girl

eee قیافش منو یاد یکی میندازه :-o
قبول دارم قیافش بهتر شده :d
آقا آرمین ملقب به نیرو سلام :d خوبی برادر؟ به من اومدم تو ایت تاپیک شما غیبت صغری اختیار نمودی :d
من آرتین هستم ملقب به موندوس :d کمی تا قسمتی ابری اسپمر تاپیک ;;)

آرمین من برای این ننوشتم نرو چون همین نسخه 4 رو با نرو بازی کردیم و حالا وقتش بود که یه نسخه مخصوص ورجیل بسازن تا به تمامی سوالات گذشته ورجیل و نرو جواب بدن ، وگرنه مطمئنا توی نسخه 5 باید نرو هم حضور داشته باشه ( شاید از این داستان مسخره عشقیش خوشم نیاد ولی به هرحال پسر ورجیله ، علاوه بر اون گیم پلی جالبی داره )
راست میگیا اول باید گذشته ورجیل رو روشن کنن تا بیشتر ابهامات شماره چهار برطرف شه. البته داستان شماره چهار تا حدودی با شماره های قبلی ضد و نقیض بود.
خیلی جالبه از این عکسه خیلی خوشم اومد یه سبک خاصی رو داره
آقا آرمین ملقب به نیرو سلام :d خوبی برادر؟ به من اومدم تو ایت تاپیک شما غیبت صغری اختیار نمودی :d
من آرتین هستم ملقب به موندوس :d کمی تا قسمتی ابری اسپمر تاپیک ;;)
سلام رفیق گرامی، ممنون شما خوبین ا بد نیستیم.:d خوش اومدی عزیز>:d<
ایول موندوس هم مشخص شد من با موندوس رابطه خوبی دارما:d

این واقعا خودشه ... خدای من ...:-o چقدر شباهت!!!
یعنی اونی که تو دانشکده داروسازی بود مدله اینه ؟!! :d
ای بابا! فقط اینو بگم که این طراحی کاملاً کلیشه ای هست!!! معمولاً پسرا وقتی میرن خدمت موهاشون رو میزنن کنف میشن :دی
میحوای 100تا مدل از این کارکتر ببینی؟! یه سر پاشو بیا میدون سپاه :دی
این مثل اینکه طراحی نهایی دانته است که واقعا نسبت به طراحی اولیه پیشرفت داشته و خیلی خوب شده ( من اصلا با این یکی مشکلی ندارم )
خب بارها گفته ایم و بازم میگم! من اینجا قصد ترور شخصیتی این جونور (:دی) رو ندارم!!! فقط در همین حد که unacceptable
درمورد لیمبو؛ کماکان طراحی صنعتیش رو مخمه!!! اما خوبه! بنظرتون برخورد اون صاعقه به اون مجسمه باعث جون گرفتن مجسمه نمیشه؟! و تبدیل به باس بشه! مثه GOW!! و باز هم شاهد یه تقلید کورکورانه دیگه :(

به نظر من رویای بد ناشی از DMC خراب این مدته رو فقط با Devil may cry hd collection میشه تسکین که انصافا" بهترین مسکن هم هست :d
به دوستا شدیدا" توصیه میشه تریلر این کالکشن زیبا رو در لینک زیر ببینند تا مثل من برای اومدن این بازی لحظه شماری کنند ! :
http://trailers-ak.gametrailers.com...cryhdcollection_trailer_1280x720_3500_h32.mp4

راستی یه سول تاریخ انتشار این کلکشن کی هست از بچه ها کی می دونه ؟

به نظر من رویای بد ناشی از DMC خراب این مدته رو فقط با Devil may cry hd collection میشه تسکین که انصافا" بهترین مسکن هم هست :d
موافقم! پیشتر نیز من هم اینو گفتم؛ و این هم اضافه کنم که این سیاست کپکام هست!!!
به دوستا شدیدا" توصیه میشه تریلر این کالکشن زیبا رو در لینک زیر ببینند تا مثل من برای اومدن این بازی لحظه شماری کنند ! :
http://trailers-ak.gametrailers.com...cryhdcollection_trailer_1280x720_3500_h32.mp4
راستی یه سول تاریخ انتشار این کلکشن کی هست از بچه ها کی می دونه ؟
بلی! رؤیت کرده بودیم قبلاً! از شماهم ممنون و بدانید و آگاه باشید که تو این تاپیک اکثریت مشغول لحظه شماری برای رلیز این بازی هستند تا ریبوت یا همون دنیایه مجازی یا اسپین آف :دی
تاریخش هم گفتن کریسمس میاد :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or