سلام خب برگشتم ، با دست پر هم اومدمفعلاً جناب علی دانته تحت تعقیب تاپبک هستن تا بیان هم در مورد غیبتش هم در مورد موضوع بحث توضیح ارائه کنن...
عــــــــــــه پس ببخشید چون اشتباه برداشت کردم:dآرمین اون جونور یه شوخی بود ( جلوش :biggrin1: گذاشته بودم )
به به! علی دانته گرانقدر!!!اسکن های جدید مجله فامیتسو از DmC
لینک دانلود تمامی اسکن ها در یک فایل RAR
سلام خب برگشتم ، با دست پر هم اومدم( اسکن ها )
خب این چند وقته Skyrim خیلی منو درگیر خودش کرده برای همین شاید کمتر بیام توی تاپیک ، مگه قبلا در مورد داستان نسخه 4 بحث نکردیم ؟! فکر کنم بحث کردیما ... ولی دوباره نظرم رو میگم
من زیاد نتونستم با نسخه 4 ارتباط برقرار کنم از جمله اشکالتی هم که میشه بهش اشاره کرد : حضور کم دانته ، استفاده نه چندان کامل از پتانیسل شخصیت جدید ( نرو ) ، داستانی پر از اشکال که فقط یه مشت سوال به ذهن گیمر اضافه میکرد ، بیش از حد شوخ شدن دانته ، داستان دوباره به یکی از ماموریت های دانته پرداخته بود و خبری از درگیریهای خانوادگی ( مثل نسخه های 1 و 3 ) نبود ، همچنین وجود Kyrie و شاید یکی از اصلی ترین اشکالاتش نبود ورجیل و مشخص نشدن سرنوشتش
قشنگ ترین لحظه بازی برام اونجایی بود که روح ورجیل در قالب نرو میگه : Power , Give Me More Power
ارمین مخفیانه وارد میشود!!!
گویند که گر در غیبت کبری صبر پیشه کنید یار را در خواهید یابید!!! بس بی نهایت ما نیز دست در گریبان فرو بردیم و از این احساسات و سرشت پارادوکس وار شما چپندر قیچی (Chapandar Gheychiبعد یه عالمه وقت اومدیم و کلی نظر خوندیم و بسی شگفت زده شدیم و کمی عصبی و تا حدودی غمگین!
ای گفتی!!! منم فعلاً عقیدم اینه که بازی بی اندازه تأثیرپذیر شده از عناوین دیگهاین عکس منو بیاد پرنس چهار انداخت. هرکسی این بازی رو انجام داده باشه یه مرحله به این شکل رو میبینه!
کاری نداریم که هنوز یوزر بعضیا تو کلوپ مخالفان دانته جدید هست (از جمله خودمچند تا بحث شد نمیارم نقل قول:
اولا ظاهر: من زیاد به چهره دقت نمیکنم شاید باورتون نشه اما با حرف خانم دویل گرل متوجه دماغ نیرو شدم اما باید بگم منم که زیاد به چهره توجهی نداشتم دماغ ان دانته برای من شگفت اور بود. اصن وضی حالم از این بحث دماغ بهم خورد دماغ دانته رو چیکار داریم؟
عهههههههههههههم!!!! جان من دیگه اصن وضی (خداییش چرا نیرو رو به عنوان یه کاراکتر قبول نمیکنین؟ اسپاردا و ورجیل رو نوشتین اما اسمی از نیرو نیووردید. شایداز نظر شما نیرو عاشق پیشه بیش نبود و پتانسیل یه کاراکتر محبوب رو نداشت اما هرچی بود از این دانته جدیده سرتر بود خداییش قبول کنین!
اینهم برا آرمین نیرو:اینهم ارتاس جان:
ارتاس اخر نیرو یا دانته تکلیف مشخص شه؟:d
خوب به بچه سرتق های دیگه اصن نگاه به ریختش کن میفهمی که دانته جدید چیه اما من مخالفت چندانی باهاش ندارم.باطن ایشون به دانته میخوره یا بچه سرتق ها؟!
اصن وضی من نخواستم مقایسه کنم اما مجبور شم چون اصلا این دو کاراکتر هیچ وجه شبهی ندارن باهم به عکس نگاه کن:عهههههههههههههم!!!! جان من دیگه اصن وضی (:biggrin1نیرو رو با این مقایسه نکنی ها!!! من قلبم ضعیفه ها!!! بعدشم چیییییییییی؟! کی نیرو رو بعنوان یه کارکتر قبول نداره؟!!! شاید محبوبشون نباشه؛ اما بد اومدن یا قبول نداشتن!!! :-o
کلا ترکیبی از هردوهست. خوب سوالارو ببینین نوشته به غیر از دانته ورجیل و اسپاردا قابل بازی باشن یا فقط داته پس نیرو این وسط کجاست؟ البته اینجا این شکلی هست سایت دویانت ارت رو برین به نیرو بگن بالا چشت ابرو طرفداری نیرو در جا ادم رو میخورن. فیس بوک هم نیرو طرفدار زیادی دارهکی نیرو رو بعنوان یه کارکتر قبول نداره؟!!! شاید محبوبشون نباشه؛ اما بد اومدن یا قبول نداشتن!!! :-o
قرمز: میگم علی خوب درسته دانته کم رنگ بود اما کارگردانا سیاست به خرج داده بودند نیرو رو شبیه دانته ساخته بودن تا ادم احساس غربت با محیط بازی نکنهمن زیاد نتونستم با نسخه 4 ارتباط برقرار کنم از جمله اشکالتی هم که میشه بهش اشاره کرد : حضور کم دانته ، استفاده نه چندان کامل از پتانیسل شخصیت جدید ( نرو ) ، داستانی پر از اشکال که فقط یه مشت سوال به ذهن گیمر اضافه میکرد ، بیش از حد شوخ شدن دانته ، داستان دوباره به یکی از ماموریت های دانته پرداخته بود و خبری از درگیریهای خانوادگی ( مثل نسخه های 1 و 3 ) نبود ، همچنین وجود Kyrie و شاید یکی از اصلی ترین اشکالاتش نبود ورجیل و مشخص نشدن سرنوشتش
راست میگیا اول باید گذشته ورجیل رو روشن کنن تا بیشتر ابهامات شماره چهار برطرف شه. البته داستان شماره چهار تا حدودی با شماره های قبلی ضد و نقیض بود.آرمین من برای این ننوشتم نرو چون همین نسخه 4 رو با نرو بازی کردیم و حالا وقتش بود که یه نسخه مخصوص ورجیل بسازن تا به تمامی سوالات گذشته ورجیل و نرو جواب بدن ، وگرنه مطمئنا توی نسخه 5 باید نرو هم حضور داشته باشه ( شاید از این داستان مسخره عشقیش خوشم نیاد ولی به هرحال پسر ورجیله ، علاوه بر اون گیم پلی جالبی داره )
خیلی جالبه از این عکسه خیلی خوشم اومد یه سبک خاصی رو داره
سلام رفیق گرامی، ممنون شما خوبین ا بد نیستیم.:d خوش اومدی عزیز>:d<آقا آرمین ملقب به نیرو سلام :d خوبی برادر؟ به من اومدم تو ایت تاپیک شما غیبت صغری اختیار نمودی :d
من آرتین هستم ملقب به موندوس :d کمی تا قسمتی ابری اسپمر تاپیک![]()
ای بابا! فقط اینو بگم که این طراحی کاملاً کلیشه ای هست!!! معمولاً پسرا وقتی میرن خدمت موهاشون رو میزنن کنف میشناین واقعا خودشه ... خدای من ...:-o چقدر شباهت!!!
یعنی اونی که تو دانشکده داروسازی بود مدله اینه ؟!! :d
خب بارها گفته ایم و بازم میگم! من اینجا قصد ترور شخصیتی این جونور (آرمین من برای این ننوشتم نرو چون همین نسخه 4 رو با نرو بازی کردیم و حالا وقتش بود که یه نسخه مخصوص ورجیل بسازن تا به تمامی سوالات گذشته ورجیل و نرو جواب بدن ، وگرنه مطمئنا توی نسخه 5 باید نرو هم حضور داشته باشه ( شاید از این داستان مسخره عشقیش خوشم نیاد ولی به هرحال پسر ورجیله ، علاوه بر اون گیم پلی جالبی داره )
این مثل اینکه طراحی نهایی دانته است که واقعا نسبت به طراحی اولیه پیشرفت داشته و خیلی خوب شده ( من اصلا با این یکی مشکلی ندارم )
موافقم! پیشتر نیز من هم اینو گفتم؛ و این هم اضافه کنم که این سیاست کپکام هست!!!به نظر من رویای بد ناشی از DMC خراب این مدته رو فقط با Devil may cry hd collection میشه تسکین که انصافا" بهترین مسکن هم هست :d
بلی! رؤیت کرده بودیم قبلاً! از شماهم ممنون و بدانید و آگاه باشید که تو این تاپیک اکثریت مشغول لحظه شماری برای رلیز این بازی هستند تا ریبوت یا همون دنیایه مجازی یا اسپین آفبه دوستا شدیدا" توصیه میشه تریلر این کالکشن زیبا رو در لینک زیر ببینند تا مثل من برای اومدن این بازی لحظه شماری کنند ! :
http://trailers-ak.gametrailers.com...cryhdcollection_trailer_1280x720_3500_h32.mp4
راستی یه سول تاریخ انتشار این کلکشن کی هست از بچه ها کی می دونه ؟