بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
الان من متوجه نشدم کدوم وریم!!!
راست میگی منم نفهمیدم!!!:d
مثلا با دانته داستان ورجیل رو کشف کنیم :-?
نمیخواد با دانته بریم داستان ورجیل رو کشف کنیم!!! با خود ورجیل میریم کشف میکنیم که کامل و جامع باشه!!!
میگیم به هر حال دانته هم باید باشه! چیزی که شما میگی یعنی اینکه اصلا دانته نباشه! (کلا باشه ولی نباشه :d)
نه خیر نباید باشه.حالا دیگه نوبت،نوبت ورجیل و نیاکان هست!!!
شاید اسپاردا و ورجیل به دنیای موازی پناه آوردن!
:-?

یه چیزی میگید عجیب غریب ، دارم میگم مثلا Devil May Cry Sparda's Origin رو بسازن اونوقت میگید دانته باید داخلش باشه ؟! اون موقع که دانته ایی در کار نبوده و فوق فوقش میتونند دانته رو توی گهواره نشون بدن که دیگه اون موقع نه قدرت داره ، نه Care Free ـه و نه Boss ـی هست که بهش تیکه بندازه .

اگه فقط مسئله بودن دانته به اسمه و اصلا مهم نیست چند سالش باشه و توی چه وضعیتیه ، پس دیگه این پینکیو گفتن چه صیغه اییه ؟!

بچه ها الان من نظرم عوض شد ، به نظر من خوبه که داستان ابتدای اسپاردا رو بسازن ولی قبلش دوست دارم یه سرآغازی از دانته ی خودمون هم بدن بیرون به نظرتون بد نیست ؟!!
به این ترتیب:
1-سرآغاز دانته (می تونن داخلش سرآغاز ورجیل رو هم جا بدن)
2- سرآغاز اسپاردا
3- مکملهای بازی(ببخشید من رفتم رشته تغذیه همش تو فکره مکمل هستم :d) مثل داستان تریش و لیدی
4- داستان نیرو
موافقین؟!
جون من نظرتون رو بگین در این باره

بچه ها الان من نظرم عوض شد ، به نظر من خوبه که داستان ابتدای اسپاردا رو بسازن ولی قبلش دوست دارم یه سرآغازی از دانته ی خودمون هم بدن بیرون به نظرتون بد نیست ؟!!
به این ترتیب:
1-سرآغاز دانته (می تونن داخلش سرآغاز ورجیل رو هم جا بدن)
2- سرآغاز اسپاردا
3- مکملهای بازی(ببخشید من رفتم رشته تغذیه همش تو فکره مکمل هستم :d) مثل داستان تریش و لیدی
4- داستان نیرو
موافقین؟!
جون من نظرتون رو بگین در این باره
مرده و حرفش :-?
ولی اینی که میگی خوبه هااااا همشم خوبه! ولی من الان به خاطر "مرده و حرفش" حرفمو پس نمیگیرم :d
اگه فقط مسئله بودن دانته به اسمه و اصلا مهم نیست چند سالش باشه و توی چه وضعیتیه ، پس دیگه این پینکیو گفتن چه صیغه اییه ؟!
ببین دقت نکردی الان! اون کلا قیافش شبیهه که میگیم پینوکیو :d همونجور که دانته شبیه کوسه هست ولی جرات نمیکنم بگم x_x
من دیگه قاطی کردم!

همونجور که دانته شبیه کوسه هست ولی جرات نمیکنم بگم x_x
حرفه دلمو زدی ، همش دوست داشتم اینو بگم ولی جرات نمی کردم :d
ولی اینی که میگی خوبه هااااا همشم خوبه! ولی من الان به خاطر "مرده و حرفش" حرفمو پس نمیگیرم :d
:|:|:|:d

یه چیزی میگید عجیب غریب ، دارم میگم مثلا Devil May Cry Sparda's Origin رو بسازن اونوقت میگید دانته باید داخلش باشه ؟! اون موقع که دانته ایی در کار نبوده و فوق فوقش میتونند دانته رو توی گهواره نشون بدن که دیگه اون موقع نه قدرت داره ، نه Care Free ـه و نه Boss ـی هست که بهش تیکه بندازه .
خب اگه میخوای سره این بحث کنی که بنظرم تو یه بازی جدا و نه به اسم دویل می کرای یا در نهایت بصورت DLC ارائه بدن
به این ترتیب:
1-سرآغاز دانته (می تونن داخلش سرآغاز ورجیل رو هم جا بدن) 2- سرآغاز اسپاردا 3- مکملهای بازی(ببخشید من رفتم رشته تغذیه همش تو فکره مکمل هستم :d) مثل داستان تریش و لیدی
4- داستان نیرو
موافقین؟!
شما که کلاً ثبات نداری و مدام مثه آواتارت عوض میشی :دی
آره موافقم ولی همشون رو باید با یه دانته وارد واکنش کنی؛ حتی اگه شده بعنوان کاتالیزور... ببخشید دیگه، منم شیمی زیاد خوندم :دی

---------- نوشته در 04:48 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:44 PM ارسال شده بود ----------

ببین دقت نکردی الان! اون کلا قیافش شبیهه که میگیم پینوکیو :d همونجور که دانته شبیه کوسه هست ولی جرات نمیکنم بگم x_x
در درجه اول باید به موزیک من بگم که: بابا تو خیلی مردی... :دی
خوب کوسه مگه چشه؟! کوسه بهتره یا پینوکیو؟! حالا کاری نداریم که ملت اگه همین کوسه رو از نزدیک ببینن دامنشان چگونه از دستشان برودا :دی

شما که کلاً ثبات نداری و مدام مثه آواتارت عوض میشی :biggrin1:
آره موافقم ولی همشون رو باید با یه دانته وارد واکنش کنی؛ حتی اگه شده بعنوان کاتالیزور... ببخشید دیگه، منم شیمی زیاد خوندم :biggrin1:
من الان در سنیم که مدام دچار پارادوکس های شخصیتی میشم :d
خب ، این نظر شماست ! اما میشه بپرسم چجوری مثلا دانته رو در داستان سرآغاز اسپاردا وارد کنیم ؟!(مثلا یه نی نی دانته مثه خودم :d بیاد هی دَدَ دو دو بکنه و بچه شیطونها رو نابود کنه با شمشیر پلاستیکش ، آره؟!)

من الان در سنیم که مدام دچار پارادوکس های شخصیتی میشم :d
خب ، این نظر شماست ! اما میشه بپرسم چجوری مثلا دانته رو در داستان سرآغاز اسپاردا وارد کنیم ؟!(مثلا یه نی نی دانته مثه خودم :d بیاد هی دَدَ دو دو بکنه و بچه شیطونها رو نابود کنه با شمشیر پلاستیکش ، آره؟!)
خب بله! این پارادوکس هایه شخصیتی همونطور که قبلاً هم گفتم خوبه!!! منتها نه در این حد که بقیه هم بفرستید تو دیوار :دی
درضمن شما اینم در نظر بگیر که فقط شما تو این سن نیستی... تو بی سی یه عالمه هم سن شما هست!!! اگه همه اینطوری دچار پارادوکس شن که من 2روز دیگش باید برم امین آباد (یه تیمارستان معروف تو تهران که واسه دیوونه هاست :دی)
به هر حال دانته یه قنداق شده هم میتونه دویل هانتر باشه... چون از بچگی اینطور به دنیاد اوومده... ولی به جوابم به علی دانته مراجعه کن!!!
همون مکمل منظورمه...
بعد فقط به اسپاردا گیر دادی این وسط؟!

جمع کنین بابا!!! سراغاز دانته دیگه به قول داداش ورجیل چه صیغه ای هست؟ شماره 3 رو برای چی زدن پس؟ یا این DmC جدید؟
خب راست میگه داداش،شما هر جور شده میخوایین دانته رو بچپونین تو بازی؟
فقط ورجیل و اسپاردا!!!)x

اگه همه اینطوری دچار پارادوکس شن که من 2روز دیگش باید برم امین آباد (یه تیمارستان معروف تو تهران که واسه دیوونه هاست :biggrin1:)
ما 18 ساله های بی سی وظیفمونه :d;;)
به هر حال دانته یه قنداق شده هم میتونه دویل هانتر باشه... چون از بچگی اینطور به دنیاد اوومده... ولی به جوابم به علی دانته مراجعه کن!!!
همون مکمل منظورمه...
بعد فقط به اسپاردا گیر دادی این وسط؟!
اِ ببین این از اون حرفا بودا!:-? ... صبر کن انگار هرکول هم همینطوری بود ، نه؟! :d
خو مهمتر از اسپاردا مگه شخص دیگه ای هم تو dmc وجود داره ؟! (اصلا اگه اسپاردایی نبود دانته و ورجیلی هم نبودن )

ما 18 ساله های بی سی وظیفمونه :d;;)
اِ ببین این از اون حرفا بودا!:-? ... صبر کن انگار هرکول هم همینطوری بود ، نه؟! :d
خو مهمتر از اسپاردا مگه شخص دیگه ای هم تو dmc وجود داره ؟! (اصلا اگه اسپاردایی نبود دانته و ورجیلی هم نبودن )
ممنونم که به وظایفتون انقدر خوب عمل میکنید!!! فکر کنم شما بعد از سه سال خدمت کردن تو بی سی یه چند وقت هم برو مرخصی... :دی
نه! هرکول از دانته یاد گرفت :دی
من نگفتم اسپاردا نباشه منتها به همون صورت که واسه علی دانته گفتم! نظرت درباره اون چیه؟!

در درجه اول باید به موزیک من بگم که: بابا تو خیلی مردی... :biggrin1:
ما مخلصیم :d
=))
ایول به خودم \m/ x_x
---
من با آرتاس موافقم!!!
ولی خداییش مگه یه سری بازی چقدر میخواد طول بکشه؟! انقدری که دیگه جذابیتشو از دست بده؟ DMC با دانته شروع شد با دانته هم باید تموم شه.... اینجوری یه DMC میمونه تو ذهن ما با یه دانته! :|

ما مخلصیم :d
ما غولومه شما هستیم دااااااااااااااااااااااش :دی
من با آرتاس موافقم!!! ولی خداییش مگه یه سری بازی چقدر میخواد طول بکشه؟! انقدری که دیگه جذابیتشو از دست بده؟ DMC با دانته شروع شد با دانته هم باید تموم شه.... اینجوری یه DMC میمونه تو ذهن ما با یه دانته! :|
من هم با ایشون موافقم!!! بقوله اونوریا:
One Dante! Always Dante
\m/
فقط بگم که هر چقدر بیشتر طول بکشه و بیشتر بتونن واسه دانته داستان پردازی کنن بهتره!!! ;)

این چیزیه که بهش میگن شکار لحظه ها!!! ببینینش!!! امروز ساعت 8:30
13206849491.jpg
ولی خداییش مگه یه سری بازی چقدر میخواد طول بکشه؟! انقدری که دیگه جذابیتشو از دست بده؟ DMC با دانته شروع شد با دانته هم باید تموم شه.... اینجوری یه DMC میمونه تو ذهن ما با یه دانته! :|
خیلی میتونه طول بکشه!!! پس RE چیه؟ چند تا شماره ازش بیرون اومده؟ پس با این حساب اون دیگه فسیله!!!
نه مطمئن باش جذابیت بازیهای کپکام از بین نمیره.نخ سوزن!!! DmC و RE;)
اما در مورد قسمت اخر:
دیگه داری با دم دایناسور بازی میکنی!!!)x
DmC با اسپاردا و موندوس شروع شد و با پسرش ورجیل باید تموم بشه!!!
دلم میخواد یه صحنه بذارن که ورجیل با یاماتو دانته رو 3 قیمه کنه بعدش بخندیم!!!=))

این چیزیه که بهش میگن شکار لحظه ها!!! ببینینش!!! امروز ساعت 8:30
13206849491.jpg

خیلی میتونه طول بکشه!!! پس RE چیه؟ چند تا شماره ازش بیرون اومده؟ پس با این حساب اون دیگه فسیله!!!
نه مطمئن باش جذابیت بازیهای کپکام از بین نمیره.نخ سوزن!!! DmC و RE;)
اما در مورد قسمت اخر:
دیگه داری با دم دایناسور بازی میکنی!!!)x
DmC با اسپاردا و موندوس شروع شد و با پسرش ورجیل باید تموم بشه!!!
دلم میخواد یه صحنه بذارن که ورجیل با یاماتو دانته رو 3 قیمه کنه بعدش بخندیم!!!=))
:o :o
عجب شکاری!!! 52 مهمان :d
الان دیگه داری یه کار میکنی که موندوس هم به طرفداری از دانته به پا خیزه هاااا :|
آقای اژدها احترام بذار به شخصیت محبوب DMC فن ها ;)
--
@آرتاس:
ما غولومه شما هستیم دااااااااااااااااااااااش :biggrin1:
ما خاووووک پای شومایـــــــم لوتی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or