بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آرتاس جان ممنون برای لینک ها ، هنوز گوششون ندادم فقط یه اشکال از ترجمه ات بگیرم (خودت ترجمه اش کردی دیگه ؟! ) :دی Lock And Load یه اصطلاحه که " آماده بودن برای جنگ " یا " آماده برای مبارزه " معنی میشه ;) به جز این یه مورد بقیه ترجمه ات خیلی خوبه که واقعا باید بهت آفرین گفت
میگم چرا صدای پای این جونور ( نرو ) رو اول آهنگ میشنیدم پس نسخه اصلی نبوده :دی
آخر من باید بیام یه ماچ آب دار بکنم تو رو :دی >:d:-*:x
این کارت نشون داد که واسه کارم ارزش قائل شدی!!! ممنونم ازت؛ نمیدونم چطوری باید تشکر کنم ازت...
کلاً من عاشق منتقدین هستم :دی
اره اینو الان میدونم؛ ولی احتمالاً 2سال پیش که ترجمش کردم بلد نبودم این اصطلاح رو!!! الانم یادم رفته بود که اصلاحش کنم!!! شرمنده :)
درباره با صدای پای نیرو جون هم؛ گرچه باعث قشنگتر شدن آهنگ میشد :p ولی خب گفتم ترک اورجینالش رو هم بزارم دیگه :دی
خیالت تخت! این یکی اوکیه اوکی... ولی کاشکی همون موقع که گوش دادیش بهم پ م میزدی و میگفتی تا زودتر درستش کنم... :(
به هر حال دوستان، دوست دارم که هرکی تو کارام جاییش رو ایراد دار میبینه بهم بگه تا هم من یه چیز یاد بگیرم هم تو کارایه بعدیم حواسم جمع باشه!!! با تشکر، روابط عمومی آرتاس کوچک:دی =))

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------

@آرتاس:
میبینم که داری فعالیت بهینه میکنی :d

از شما یاد گرفتیم دیگه... lol :p
باشه ، داستان تموم شد ، با تهانو میریم سراغ این :) (اتفاقا من هم دارم ترجمه می کنم دیالوگها رو ، چیزه جالبی از آب در میاد!)
خب در مورد اون سوال هم ، به هیچ وجه ! بدون دانته هرگز ، اصلا دویل و دانته ! مگه میشه دانته نباشه ، به نظرم یه بازی از گذشته ی دانته بسازن که وقتی تا آخر بازی می کنی چند تا مرحله هم توش باشه که بشه با اسپاردا و ورجیل بازی کرد ، خیلی جالب میشه
بچه ها قرار بود در مورد داستان نسخه ی 4 حرف بزنیم
در مورد این ENEMY ها هم : به نظر من خیلی قیافه هاشون جالب شده ، یه حس سوپرنچرال و سایلنت هیل رو بهم القا می کنه ;)
شما موفق به رؤیت حضرت دانته تو سکانس ابتدایی بازی شدید :-/
ایول!!! به ایشون میگن یه سوپر فن دانته :دی
درباره داستان شماره 4 هم که شماها به قول خودتون، داشتید میدوختید و میبافتید و شال گردن درست میکردید مینداختید گردن تاپیک :دی
خب این حس کماکان نشون دهنده تقلید بیش از حد این بازی (برخلاف شماره هایه قبلی) از چند عنوان دیگه هستش :(

آخرین ویرایش:
نمی دونم ، من که خیلی این حس رو دوست دارم :d
درست! ولی منطقی باش! این حس با اون حسی که شماره هایه قبلی بهت میداد متفاوت نیست؟! سری هایه قبل واست حس نوآوری نداشتن؟!
در اصل این خلاقیت یکی از امتیازهایه مهمه این سری بود که تو این ورژن داره نقص میشه...
حس نوستالژیکیه :d
ما از شوما یاد گرفتیم استاد :d
کجان اونایی که وقتی شماره هایه قبلی رو بازی میکردیم دهنمون وا میشد و وقتی تو جایی بجز بازی یه چیز رو میدیدیم میگفتیم عه... چقدر شبیه دویل می کرایه...
اما الان خودتون قضاوت کنید درباره حرفایه خودتون :(
=========================
:دی فعلاً که چوب استادی دست شماست و ما داریم از شما چیز میز یاد میگیریم :دی ;)
خودت میدونی چی میگم موزیک من :دی

درست! ولی منطقی باش! این حس با اون حسی که شماره هایه قبلی بهت میداد متفاوت نیست؟! سری هایه قبل واست حس نوآوری نداشتن؟!
در اصل این خلاقیت یکی از امتیازهایه مهمه این سری بود که تو این ورژن داره نقص میشه...

کجان اونایی که وقتی شماره هایه قبلی رو بازی میکردیم دهنمون وا میشد و وقتی تو جایی بجز بازی یه چیز رو میدیدیم میگفتیم عه... چقدر شبیه دویل می کرایه...
اما الان خودتون قضاوت کنید درباره حرفایه خودتون :(
=========================
:دی فعلاً که چوب استادی دست شماست و ما داریم از شما چیز میز یاد میگیریم :دی ;)
خودت میدونی چی میگم موزیک من :دی
Arth@s عزیز... Loyalty to the End. یه کوچکولو شکیبا باش.. بذار بازی Release شه...

---------- نوشته در 11:28 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:54 AM ارسال شده بود ----------

اصلا میخواین بزاریمش نظرسنجی ؟!
آیا حاظرید نسخه ایی از DMC را بدون دانته و با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!
این حرف مثل این می مونه که بگیم... " هی دوستان آیا فکر می کنید ماهی رو از این به بعد تو صحرا ول کنیم بهتر نیست؟ ;) "
Devil May Cry به نظر من فقط با یه کلمه معنی پیدا می کنه.. اون هم Dante... البته با Virgil هم همینطور.

---------- نوشته در 11:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

با تشکر از آریا ، خب نظرسنجی عوض شد ، سوال اصلی این بود ولی چون جا نمیشد دیگه مجبور به سانسور شدیم :دی :

آیا حاظرید نسخه ایی از DMC را بدون دانته ، با ورجیل یا اسپاردا بازی کنید ؟!

من که خیلی دوست داشتم یه Devil May Cry : Sparda's Origin داشته باشیم تا جواب همه سوالاتمون بگیریم

دوستانی که توی نظرسنجی شرکت میکنند دلیل انتخابشون رو هم بگن

با تشکر از آریا ، خب نظرسنجی عوض شد ، سوال اصلی این بود ولی چون جا نمیشد دیگه مجبور به سانسور شدیم :دی :

من که خیلی دوست داشتم یه Devil May Cry : Sparda's Origin داشته باشیم تا جواب همه سوالاتمون بگیریم

جواب قطعا "خیر" می باشد... خیلی نظر جالبیه که نسخه ای از DMC با عنوان Sparda's Origin بیاد بیرون ولی آخرای بازی هم باید شاهد تولد دانته باشیم و ببینیم بچه های کوچه پایینیشونو " Demon's Street " چه جوری میترکونه...
حالا بی شوخی... واقعا نظرت جالب بود Dante Never Cry...

:biggrin1: فعلاً که چوب استادی دست شماست و ما داریم از شما چیز میز یاد میگیریم :biggrin1: ;)
خودت میدونی چی میگم موزیک من :biggrin1:
بله در جریان هستم... :d
===
جواب من واسه نظرسنجی خیر هست. واسه اینکه دانته باید باشه! حالا مین کرکتر نباشه عیبی نداره! ولی باید باشه [-x

ایول علی دانته... ممنونم...
خب من که جوابم معلومه... نع!!! چرا؟! خب چراش رو قبلاً فرزند عزیزم، کامل و به زیبایی و سوپرفن وار اعلام کردن و گفتند که:
خب در مورد اون سوال هم ، به هیچ وجه ! بدون دانته هرگز ، اصلا دویل و دانته ! مگه میشه دانته نباشه ، به نظرم یه بازی از گذشته ی دانته بسازن که وقتی تا آخر بازی می کنی چند تا مرحله هم توش باشه که بشه با اسپاردا و ورجیل بازی کرد ، خیلی جالب میشه

---------- نوشته در 05:16 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

Arth@s عزیز... Loyalty to the End. یه کوچکولو شکیبا باش.. بذار بازی Release شه...
چشم!!! هرچی شما و آقایه باس بگید ;) :دی
اما...

اگه بخوام از روی عقل و منطق به نظرسنجی جواب بدم میگم بله ، چون من هم دوست دارم یه سرآغاز از اسپاردا ببینم :x
آمااااااا اگه بخوام فن بازی در بیارم و (معمولا آخره فن بازی در آوردن میشه بی منطقی !:d) میگم خیر ... چون اول DEVIL MAY CRY با D شروع میشهس بدون DANTE بازی مفهومی نداره ! بعله و از اونجایی که غیر منطقی بودن خیلی راحتتر از منطقی بودنه من میگم خیر :dِ

خب نامردا چند نفر به 2-3 نفر؟
الان بالایی تو با مایی یا نه؟:-/
من با علی دانته موافقم.اصلا خودتون بگین که توی DMC4 چقدر دانته نقشش مهم بود؟
کلا بازی حول و حوش نیرو میگشت.پس شما هم تقریبا یه نسخه بدون دانته بازی کردین.
اتفاقا خیلی جالبه که اسپاردا یا موندوس یا ورجیل باشه.اخه دیگه چقدر دانته؟
حاضرم قسم بخورم که اگر یه همچین چیزی بیادش و قیافه اسپاردا شاهکار باشه،یه گله !!! طرفدار این شماره میشن!!!
اره دیگه همه چی به قیافس نه شخصیت!!!

من با علی دانته موافقم.اصلا خودتون بگین که توی DMC4 چقدر دانته نقشش مهم بود؟
کلا بازی حول و حوش نیرو میگشت.پس شما هم تقریبا یه نسخه بدون دانته بازی کردین.
اتفاقا خیلی جالبه که اسپاردا یا موندوس یا ورجیل باشه.اخه دیگه چقدر دانته؟
عیزه من! شما گویا نظر سنجی رو همچین با اعماق درونت درک نکردی!!! گفته بدون علی حضرت دانته!!! تو 4 بالاخره دانته بود 8 تا مرحله که همشون هم غول کشی بود رو باهاش گذروندیم؛ و باز اگه خالی نشدیم تو Bloody Palace خالی میشدیم! منم نمیگم داستان اسپاردا و ورجیل و حتی نیرو روشن سازی بشه بده!!! میگم که بهر حال داستان رو باید یجوری تنظیم کنن که دانته هم توش باشه؛ هرچند بعنوان نقش فرعی... اینم شد حرف موزیک منم که :دی

بالای که نظر میده منم باید نظر بدم!!!
گویا نظر سنجی رو همچین با اعماق درونت درک نکردی
اتفاقا بر عکس!!!
منظور نظر سنجی اینه که هر کسی به غیر از دانته!!!=))
بندازین کنار این تعصبو!!! این دانته از بس که تو شماره های مختلف ظاهر شد اخر بازی error داد!!! مجبور شدن بپیچوننش!!!
البته من نمیگم دانته بده! اخه! جیزه!!! ولی بهتره یه مدت بره تعظیلات تا یه هوایی به کلش بخوره!!!=))
به نظر من که همو 3تایی که گفتم!!! افسانه 3 برادر!!!

الان یه آدم کاملا سوپر منطقی رو به روت نشسته :-b خب ، به نظر من اتفاقا دویلهای قدیم (منظورم شماره 4و 2) واقعا تکرار بودن نمونه ش :
1- دشمنان تکراری
2- موضوع تکراری
دشمنان تکراری رو از اونجا می گم که تو دمشنا تو دویل 1 کاملا مشابه 4 بودن
موضوع داستان هم دیگه همتون می دونین همه ش یکی می خواد دروازه شیطانی رو باز کنه و بر جهان فرمانروایی کنه
واقعا کلیشه ای و مزخرف شده بود اما این DMC یه حس جدید رو به آدم القا می کنه ، حسی که خیلی خاصه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or