Arth@s
کاربر سایت
آخر من باید بیام یه ماچ آب دار بکنم تو روآرتاس جان ممنون برای لینک ها ، هنوز گوششون ندادم فقط یه اشکال از ترجمه ات بگیرم (خودت ترجمه اش کردی دیگه ؟! )Lock And Load یه اصطلاحه که " آماده بودن برای جنگ " یا " آماده برای مبارزه " معنی میشه
به جز این یه مورد بقیه ترجمه ات خیلی خوبه که واقعا باید بهت آفرین گفت
میگم چرا صدای پای این جونور ( نرو ) رو اول آهنگ میشنیدم پس نسخه اصلی نبوده![]()
![8 :x :x](/styles/default/xenforo/smilies/meep/8.gif)
این کارت نشون داد که واسه کارم ارزش قائل شدی!!! ممنونم ازت؛ نمیدونم چطوری باید تشکر کنم ازت...
کلاً من عاشق منتقدین هستم
اره اینو الان میدونم؛ ولی احتمالاً 2سال پیش که ترجمش کردم بلد نبودم این اصطلاح رو!!! الانم یادم رفته بود که اصلاحش کنم!!! شرمنده
درباره با صدای پای نیرو جون هم؛ گرچه باعث قشنگتر شدن آهنگ میشد
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
خیالت تخت! این یکی اوکیه اوکی... ولی کاشکی همون موقع که گوش دادیش بهم پ م میزدی و میگفتی تا زودتر درستش کنم...
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
به هر حال دوستان، دوست دارم که هرکی تو کارام جاییش رو ایراد دار میبینه بهم بگه تا هم من یه چیز یاد بگیرم هم تو کارایه بعدیم حواسم جمع باشه!!! با تشکر، روابط عمومی آرتاس کوچک
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:43 PM ارسال شده بود ----------
@آرتاس:
میبینم که داری فعالیت بهینه میکنی :d
از شما یاد گرفتیم دیگه... lol
![10 :p :p](/styles/default/xenforo/smilies/meep/10.gif)
شما موفق به رؤیت حضرت دانته تو سکانس ابتدایی بازی شدیدباشه ، داستان تموم شد ، با تهانو میریم سراغ این(اتفاقا من هم دارم ترجمه می کنم دیالوگها رو ، چیزه جالبی از آب در میاد!)
خب در مورد اون سوال هم ، به هیچ وجه ! بدون دانته هرگز ، اصلا دویل و دانته ! مگه میشه دانته نباشه ، به نظرم یه بازی از گذشته ی دانته بسازن که وقتی تا آخر بازی می کنی چند تا مرحله هم توش باشه که بشه با اسپاردا و ورجیل بازی کرد ، خیلی جالب میشه
بچه ها قرار بود در مورد داستان نسخه ی 4 حرف بزنیم
در مورد این ENEMY ها هم : به نظر من خیلی قیافه هاشون جالب شده ، یه حس سوپرنچرال و سایلنت هیل رو بهم القا می کنه![]()
![7 :-/ :-/](/styles/default/xenforo/smilies/meep/7.gif)
ایول!!! به ایشون میگن یه سوپر فن دانته
درباره داستان شماره 4 هم که شماها به قول خودتون، داشتید میدوختید و میبافتید و شال گردن درست میکردید مینداختید گردن تاپیک
خب این حس کماکان نشون دهنده تقلید بیش از حد این بازی (برخلاف شماره هایه قبلی) از چند عنوان دیگه هستش
![2 :( :(](/styles/default/xenforo/smilies/meep/2.gif)
آخرین ویرایش: