بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
جوابا درسته ، اما برای دقیقتر شدن مسئله ، شماره ی 1 که مشخص نیست ، توی رمان هم چیزی گفته نشده
شماره ی 2 ، در رمان گفته شده 17
ممنونم که قضیه رو شفاف سازی کردی؛ آمااااااااااا... تو جواب یک که حق با شماست و خوده بنده هم از واژه احتمالاً استفاده کردم
من با این واژه هایه رمان تو بحث درباره دویل می کرای مشکل دارم... چون وقتی تأیید نشدن اصلاً نمیشه بهشون استناد کرد و خودتون هم میدونید که تعداد رمان ها هم کم نیست (نمونش رمان خودتون :دی)
باز هم ممنونم ;)
Dante Never Cry لطفا مدیا فایر بزار یا یه لینکی که فیل نباشه
ای بابا!!! آپلودره بازیسنتر اینجاست؛ Don't worry
تا دقایقی دیگر میزارمش رو مدیا
کلاً بچه ها اگه چیزی از این سایتایه فیل یا یوتوب خواستید، بگید بهم، اگه کاری از دستم بربیاد واستون انجام میدم ;)

من با این واژه هایه رمان تو بحث درباره دویل می کرای مشکل دارم... چون وقتی تأیید نشدن اصلاً نمیشه بهشون استناد کرد و خودتون هم میدونید که تعداد رمان ها هم کم نیست (نمونش رمان خودتون :biggrin1:)
رمان 4 فرق داره نویسنده ش نویسنده ی خوده سری اصلی بازی هست

رمان 4 فرق داره نویسنده ش نویسنده ی خوده سری اصلی بازی هست
آره... میدونم ولی بازم کپکام جون که تأییدش نکرد؟! کرد؟! :-/
اینم لینکی که قولش رو دادم؛ هر کی نمیتونه از یوتیوب بینه؛ دان کنه ببینه، حاشو ببره :دی
14.36 مگ هم حجم داره

http://www.mediafire.com/?i52g8cn7f48y76t

آره... میدونم ولی بازم کپکام جون که تأییدش نکرد؟! کرد؟! :-/
اینم لینکی که قولش رو دادم؛ هر کی نمیتونه از یوتیوب بینه؛ دان کنه ببینه، حاشو ببره :دی
14.36 مگ هم حجم داره

http://www.mediafire.com/?i52g8cn7f48y76t
دست شما درد نکنه ، اجرتون با دانته باشه :d:d

بیاین در مورد این تریلر جدید و دانته ی جدید حرف بزنیم
کسی نخونه :
I Wanna Kick Some A**
خب اگه کلاً میخواین درباره این 150 ثانیه تریلر بحث کنید... اوکی... خودتون خواستیدا :دی
اول از همه: من فکر میکنم که اسم بازی عوض شه و بذارن Silent hill may cry
دوم: چقدر خنده دار؛ دیدند تو شماره 4 اون دویل برینگر نیرو زیاد طرفدار داشت؛ حالا به زور اوومدن یه زنجیر دادن دسته این پینوکیو (عه! آقا خب من شرمم میاد به این بگم دانته دیگه... :() که همون کاره دویل برینگر نیرو رو انجام میده، خب پس گیم پلی شماره 3 تکرار نخواهد شد و تقریباً گیم پلی شماره 4 رو باهاش مواجه هستیم
سوم: باز هم Dawn with new dante
خب وقتی میخوام بهت ج بدم نوشته اسپویلر هم معلوم میشه دیگه... میگی نه؟! پ تو هم نخون :دی
What a punk :دی

سلام میکنم :d
دویل گرل جان مگه علی طبق اون خبری که گذاشته بود نگفت که داستان توی دنیای مجازیه؟؟ خُب تو این دنیای مجازی همه ی این شخصیتا میتونن وجود داشته باشن ولی به شکل مختلف... شغل مختلف... اخلاق مختلف... کلا مختلف :-o

---

مدیونین فکر کنین من اسپویلر ها را خوانده ام :-"

خبر جدید: ارمین بازمیگردد و این اخرین پست بنده است برای اطلاعات بیشتر به پروفایل رجوع کنین.
غزاله خانوم منظور من توی DmC بود که اعلام کردن مادر دانته فرشته اس ( ریبوته دیگه هرکاری دلشون بخواد میتونند انجام بدن )
اهان خوب ریبوت خودشون هم نمیدونن چیکار کنن من هر دفعه خبری تازه میشنوم. بابت خبر ممنون
در جواب پدر ارتاس باید بگم همه اصلاح میشن شاید موندوس با دیدن زجر بچه ها و مردم از کرده خودش پشیمون شده که این بعید نیست مگه شیاطین دل ندارن!!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
خدانگهدار شما

غزاله خانوم بای بای :-<
---
اینو من خیلی میدوستم... نیازی نیست بزنید تو ذقم میدونم قبلا گذاشتین واسه دانلود اینا (شاید :d)

The time has come and so have I
I'll laugh last cause you came to die
The damage done~the pain subsides
And I can see the fear clear when I look in your eye.

~
I never kneel and I'll never rest
You can tear the heart from my chest
I'll make you see what I do best,
I'll succeed as you breathe your very last breath.

~
Now I know how the angel fell (just kneel)
I know the tale and I know it too well (just bow)
I'll make you wish you had a soul to sell (soul to sell)
When I strike you down and send you straight to hell

~
My army comes from deep within
Beneath my soul--beneath my skin
As you're ending, I'm about to begin
My strength~His bane~and I will never give in.

~
I'll tell you now I'm the one to survive
You never break my faith or my stride
I'll have you choke on your own demise
I make the angel scream, and the devil cry

خبر جدید: ارمین بازمیگردد و این اخرین پست بنده است برای اطلاعات بیشتر به پروفایل رجوع کنین.
خدانگهدار شما
ای بابا... خب شما هم یه یوزر کریت کن دیگه... بازم ممنون که این یه چند وقت تو بحثامون شرکت کردید و نظرات سازنده ای دادید...
آرمین نیرو پ درست چی؟! هان؟! آهان، بعنوان On track میخوای بیای... خب بیا، خوش اوومدی :دی
اینو من خیلی میدوستم... نیازی نیست بزنید تو ذقم میدونم قبلا گذاشتین واسه دانلود اینا (شاید :d)
خب ببخشید دیگه :دی می خوام بزنم تو ذوقت :p چند صفحه عقبتر گذاشتم واسه دان :دی
در ضمن 2تا ایراد هم لیریکست داره که بهت نمیگم :دی :p
الان که دیگه بحث معلومه دیگه پسر... بیا درباره این تریلر نظر بده دیگه تا ملت 2باره شاکی نشدن آقای موندوس :دی

خوبه از قبل گفته بودم :-<
خُب درموردش چی بگم؟ :-? همونطور که میدوونید طبق اخبار جدید داستان در یک دنیای مجازی اتفاق میفته که به نظر من با توجه به اون چیزی که تو تریلر دیدیم (موهای دانته(!)سفید شد یهو!) گاهی اوقات دو دنیا باهم قاطی میشن یعنی با خشم و شرایط اضطراری اینور سوراخی بین دو دنیا ایجاد میشه (اشاره به سریال فرینج:d)
در مورد اسلحه ها و گیم پلی هم که باید بگم چون با DMC4 خیلی حال کردم پس از نظرم اینم خوبه حتی میتونه بهتر هم باشه (قطعا هست*)
و درمورد بقیه ی شخصیت ها به نظرم همشون وجود دارن ولی به خفیفانه ترین وضع... یا یه چیز کاملا برعکس و مخالف این دنیای DMC ـه دوست داشتنی خودمون... :d
من این بازی رو بازی میکنم چون امید دارم DMC5 هم درمورد دانته فشن خشن خودمون باشه و ربط پیدا کنه به این یکی دنیای دانته ی خشن داغون :| :-?

ای بابا... خب شما هم یه یوزر کریت کن دیگه... بازم ممنون که این یه چند وقت تو بحثامون شرکت کردید و نظرات سازنده ای دادید...
آرمین نیرو پ درست چی؟! هان؟! آهان، بعنوان On track میخوای بیای... خب بیا، خوش اوومدی :biggrin1:
واقعا متاسفم چون در حال ساختن یوزر و ویرایش اطلاعات ارمین بودم فهمیدم نه انگار باید سرجامون سفت بشینیم که فعلا کنکوره و از این حرف ها فعلا خودم همین یوزر رو اداره میکنم از بابت خبر اشتباه عذر میخوام!
همیشه پدر ارتاس بحث رو شروع میکرد اینبار قرعه دست ما افتاد تا ببحثیم! اون هم گیم پلی شماره چهارم هست( میگم انبار داداش ارتین هم حضور فعال داشته باشه ها چون از اول روی شماره چهارم بازی مانور داد!)
اول شما نظرات رو ارسال کنید تا من اخر نتیجه رو بنویسم

خب اگه کلاً میخواین درباره این 150 ثانیه تریلر بحث کنید... اوکی... خودتون خواستیدا :دی
اول از همه: من فکر میکنم که اسم بازی عوض شه و بذارن Silent hill may cry
دوم: چقدر خنده دار؛ دیدند تو شماره 4 اون دویل برینگر نیرو زیاد طرفدار داشت؛ حالا به زور اوومدن یه زنجیر دادن دسته این پینوکیو
(عه! آقا خب من شرمم میاد به این بگم دانته دیگه... :() که همون کاره دویل برینگر نیرو رو انجام میده، خب پس گیم پلی شماره 3 تکرار نخواهد شد و تقریباً گیم پلی شماره 4 رو باهاش مواجه هستیم
سوم: باز هم Dawn with new dante
خب وقتی میخوام بهت ج بدم نوشته اسپویلر هم معلوم میشه دیگه... میگی نه؟! پ تو هم نخون :دی
What a punk :دی
درمورد قسمت قرمز : عه اوهو اوهوم ... صحنه ی شهر بازیش خیلی جالب بود (منو یاده سریال supernatural می انداخت):d
در مورد قسمت نارنجی : با اولش موافقم ، جدی دویل برینگر خیلی حال میداد اینا اومدن از زنجیر دادن دستش ، که واقعا ضایع س .... با آخرش موافقم نیستم ، این برادری که الان در تریلر دیدن خوده دانته خومون بود :d چقدر هم قیافه ش جالب شده بود این دفعه :p
در مورد قسمت آبی : وا وا وا وا وا این دانته همون دانته س ، قدیم و جدید هم نداره ، من که طرفدارشم :x
در مورد اسپویلر :
Whatever...

( میگم انبار داداش ارتین هم حضور فعال داشته باشه ها چون از اول روی شماره چهارم بازی مانور داد!)
هاااا؟؟؟ کی؟؟؟؟ من؟؟؟؟ :-o
"دستگاه مشترک مورد نظر خاموش میباشد لطفا بعدا.... " :-"
مگه الان بحثمون نرفت رو این DmC ؟؟ :-o چرا آخه منو تو این شرایط قرار میدین! من کلی به خودم فشار آوردم تا او پست رو نوشتم... خیلی تلاش کردم تا اسپم نباشه :-o
--
من کلا تابع جمعم...
ولی خداییش این Devil Bringer چیز خیلـــِـِـِ خریه!!! :d
آرتاس جان گفتی نیرو رو بذارم رو اتوماتیک فرقشو میفهمم... فهمیدم :d خیلی باحال تر شد :o
من یه مشکلی دارم... زیاد از حد Red Orbs ـمو خرج کردم... دیگه پول نَوَدارم :( چی کار کنم؟ میشه مرحله هارو دوباره بازی کنم دیگه... بعد این Orbs اضافه میشه به بازی الانم یا دوباره باید برم این جدیده رو؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or