من میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
این دیگه چیه؟ من امشب کابوس میبینم!!!
ولی بازم دمت گرم علی اقا دانته دویل می کرای اسپاردا!!!!!!!!!!
من میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
بابا یه Concept Art ـه ، قیافه اصلیش که نیستمن میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
به هر حال برگرفته از قیافه ی اصلیشه :dبابا یه Concept Art ـه ، قیافه اصلیش که نیست![]()
الان بیشتر بررسی کردم این اصلا Fan Artـه و NT چون قشنگ بوده گذاشته توی توییترشبه هر حال برگرفته از قیافه ی اصلیشه :d
Wait, Wait Plzخب اگه بحث در مورد اسپاردا تمومه بریم سراغه..... کی ؟!
DMC جدید چطوره ؟!
سلام به رویه ماهتسلام علیکم جمیعا... عاشق نیرو و دانته ام :d
اگه آره موافقم چون یکمی ازش سر درمیارم :d
پ.ن:
نمیشه من دویل باشم هانتر نباشم؟![]()
خب من نظرم چون درباره این عکس یه کم بی ادبیه میزارمش تو اسپویلریه Concept art جدید توی توییتر NT گذاشتن ( بیشتر کمدیه )
ممنون Arth@s عزیز...خب خیلی خوبه!!! من عاشق اینجور بحثا هستم و سرم درد میکنه واسه اینجور حرفا![]()
درباره کمیک که حالا اگه واست زحمتی نبود و امکانش واست بود، یه لینک بده که ما بریم اورجینالش رو ببینیم، خودم هم میرم یه سرچ میزنم... به بهرحال کماکان ازت ممنونم >:d<
درباره قسمت سبز... خب واقعاً جایه بحث داره این حرفت ولی از اونجایی که خودت هم گفتی به برداشتایه شخصی مربوط میشه بهتره زیاد بازش نکنیم! (گرچه من خودم با نظر شما موافقم) پس اگه این نظریه رو ملاک قرار بدیم فکر کنم اون تئوری دومی که گفتم منطقی تر باشه...
اما درباره قسمت نارنجی هم خب دانته و نیرو که جفتشون خصلتهایه انسانی هم دارن دیگه... و درمورد تریش هم چون بیوگرافی درستی ازش نداریم (یا حداقل من ندارم) نمیشه گفت که 100% شیطانه...
ریبوت هم که من قبلاً هم گفتم که بنظرم داستانش فوق العاده از آب درمیاد (حالا طراحی دانته بماند که به شخصه هنوز برا من نامید کنندست)، به هرحال امیدوارم داستان هم تو این شماره بتونه نقص هایه سری قبل رو جبران کنه...
-------------------------------------
واسه کاره تریش هم یه دلیله فان دارم...
شاید میخواسته سانکتوس رو هم تحت تأثیر خودش قرار بده![]()
---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------
:welcome: >:d<
به جمع دویل هانترها خوش اوومدی... در مورد 2تا چیز هم اگه خواستی واسه آشنایی بیشتر صحبت کنید
1- رزومه دویل هانتریتون (از کی به خانواده دویل پیوستید و کدوم شماره ها رو بازی کردید)
2- تو نظرسنجی به کدوم رأی دادید و چرا؟
Safe، بی خیال شو رفیق. باز هم می گم اگه از یه چیزی طرفداری میکنی تا انتها ساپورتش کن... Loyalty to the End.من میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
دقیقا ، البته این نقاشی که یه کاریکاتور هست مگر نه خوده دانته ی جدید اتفاقا قیافه ی cool داره و من که ازش خوشم اومده :dSafe، بی خیال شو رفیق. باز هم می گم اگه از یه چیزی طرفداری میکنی تا انتها ساپورتش کن... Loyalty to the End.
به CapCom اعتماد کن. و سعی کن کارکتر جدید هر چی که هست... در کنارش بمونی. نذار چهره کارکتر جدید شکارتو رو تحت تاثیر قرار بده. بر عکس بهش کمک کن تا اون هم بهت کمک کنه و بتونی یه Hunter بزرگ باشی... همونطور که الان هستی.
علی دانته، دمت Hellخیر جدیدی در مورد DmC اومده که یه ذره اوضاع رو پیچیده تر میکنه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51655
به هر حال به جمع دویل هانترها خوش اوومدی... نظراتت هم ممنون که گفتی! امیدوارم تو صحبت ها و بحث هامون هم بتونیم از نظراتت استفاده کنیمممنون Arth@s عزیز...
قبل از هر چیز امیدوارم توی خدمت به Devil Hunting ادامه بدی...
راجع به زمانیکه منم یه Devil Hunter شدم... برمیگرده به سال ها پیش... شاید حتی قبل از به دنیا اومدن دانته و ورجیل. درسته تازه عضو این سایت شدم و کلی چیز هست که باید از قدیمی ترهای سایت یاد بگیرم اما یه Gamer جدید نیستم... در ضمن همه شماره هاشو هم بازی کردم.
راجع به نظر سنجی هم به شماره 1 و شماره 3 رای دادم. به شماره 1 رای دادم چون واقعا اون موقع یه انقلاب بود و داستانش منو شیفته ی خودش کرد. حتی اسم بازی هنوز برام معانی خاص و جالبی داره. و به شماره 3 رای دادم چون... برم گردوند به حال و هوای شماره ی 1. البته من همیشه بر این عقیدم وقتی طرفداری یه چیزیو می کنی باید همه جانبه ساپورتش کنی... به همین دلیل همه قسمت هاشو دوست دارم.
به قول Boss توی MGS:
Loyalty to the End
ببین!!! 2باره؟!بالاخره من شاگردتم و باید اینو تایید کنم!!!:d
من ازت ممنونم!!! درسته هیچ کدومشون به اسپاردا ربطی نداشتدوستان من دنبال کس اسپاردا بودم اینارو پیدا کردم... عکس خاصی هم از اسپاردا نیست