بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
یه Concept art جدید توی توییتر NT گذاشتن ( بیشتر کمدیه )

من میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
این دیگه چیه؟ من امشب کابوس میبینم!!!
ولی بازم دمت گرم علی اقا دانته دویل می کرای اسپاردا!!!!!!!!!!

خب اگه بحث در مورد اسپاردا تمومه بریم سراغه..... کی ؟! :-/
DMC جدید چطوره ؟!
Wait, Wait Plz
اول بزارید به یه نتیجه گیری کلی درباره اسپاردا برسیم بعد بریم بحث بعدی... (تاپیک سایلنت هیل که نیست :دی)
سلام علیکم جمیعا... عاشق نیرو و دانته ام :d
اگه آره موافقم چون یکمی ازش سر درمیارم :d
پ.ن:
نمیشه من دویل باشم هانتر نباشم؟ :-s x_x
سلام به رویه ماهت
چه عجب؟!!!!!!!!!!!!!!!!! :دی
شما اول برادریت رو با آوردن عکس اسپاردا ثابت کن بعد ماها بهت میگیم موندوس اصلاً... خوبه :دی
یه Concept art جدید توی توییتر NT گذاشتن ( بیشتر کمدیه )
خب من نظرم چون درباره این عکس یه کم بی ادبیه میزارمش تو اسپویلر :دی ;))
فکر کنم ایشون تو شلوارش یه کارایی کرده که قیافش این شکلی شده :دی =))
==================================
خب با اجازه از بزرگان میخواستم داستان اسپاردا رو جمع بندی کنم که ناگهان با یه باگ مواجه شدم :دی
تو کمیک 2، از دیالوگ هایه موندوس به اسپاردا میفهمیم که اسپاردا اون موقع عاشق شده...
:-o:((
من دیگه دارم دیوونه میشم!!! لعنت به این کپکام و این داستان سراییشون!!! اگه کسی میتونه کمک کنه... =((
اینم داستانی که داشتم جمع بندیش میکردم ولی نشد :(
جمع بندی درباره داستان اسپاردا و اوا :
اسپاردا در حقیقت همون شیطان و موندوس هم سر دسته شیاطین هستند!!! اما بعلت سختی ها و ظلمهایی که خوده موندوس با مردم خودش انجام میده، شیاطین از دست موندوس عصبانی میشن و در رأس اونا اسپاردا علیه موندوس قیام میکنه و سرانجام موندوس رو شکست میده. بعد از گذشت تقریباً 2000سال موندوس که در کالبد انسان بین آدم ها زندگی میکرده زنی بنام اوا رو میبینه و عاشق این زن میشه و موفق میشه اوا رو تسخیرش کنه و همین امر باعث به خواب رفتن وجه شیطانی اسپاردا میشه؛ اسپاردا و اوا صاحب فرزندانی 2قلو میشن که یکی بیشتر جنبه انسانی (دانته) و دیگری بیشتر جنبه شیطانی (ورجیل) رو دارا هستن و در آخر 2باره موندوس برمیگرده و با کاری که با خانواده اسپاردا انجام میده باعث میشه که اسپاردا خشمش فوران کنه و جنبه شیطانیش 2بار بیدار بشه و به جنگ با موندوس میره و باقی قضایا...

جمع بندیه درسته از نظر من ، من که موافقم ;)
و اما در مورد دانته ی جدید ، این چیه گذاشتین بنده خدا رو به تمسخر گرفتین ، به نظر من که خیلی هم خوبه D:

خب خیلی خوبه!!! من عاشق اینجور بحثا هستم و سرم درد میکنه واسه اینجور حرفا :x :دی
درباره کمیک که حالا اگه واست زحمتی نبود و امکانش واست بود، یه لینک بده که ما بریم اورجینالش رو ببینیم، خودم هم میرم یه سرچ میزنم... به بهرحال کماکان ازت ممنونم >:d<
درباره قسمت سبز... خب واقعاً جایه بحث داره این حرفت ولی از اونجایی که خودت هم گفتی به برداشتایه شخصی مربوط میشه بهتره زیاد بازش نکنیم! (گرچه من خودم با نظر شما موافقم ;) ) پس اگه این نظریه رو ملاک قرار بدیم فکر کنم اون تئوری دومی که گفتم منطقی تر باشه... :-/
اما درباره قسمت نارنجی هم خب دانته و نیرو که جفتشون خصلتهایه انسانی هم دارن دیگه... و درمورد تریش هم چون بیوگرافی درستی ازش نداریم (یا حداقل من ندارم) نمیشه گفت که 100% شیطانه...
ریبوت هم که من قبلاً هم گفتم که بنظرم داستانش فوق العاده از آب درمیاد (حالا طراحی دانته بماند که به شخصه هنوز برا من نامید کنندست :()، به هرحال امیدوارم داستان هم تو این شماره بتونه نقص هایه سری قبل رو جبران کنه...
-------------------------------------
واسه کاره تریش هم یه دلیله فان دارم...
شاید میخواسته سانکتوس رو هم تحت تأثیر خودش قرار بده :)) =))

---------- نوشته در 01:47 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 PM ارسال شده بود ----------

:welcome: >:d<
به جمع دویل هانترها خوش اوومدی... در مورد 2تا چیز هم اگه خواستی واسه آشنایی بیشتر صحبت کنید
1- رزومه دویل هانتریتون (از کی به خانواده دویل پیوستید و کدوم شماره ها رو بازی کردید)
2- تو نظرسنجی به کدوم رأی دادید و چرا؟
ممنون Arth@s عزیز...
قبل از هر چیز امیدوارم توی خدمت به Devil Hunting ادامه بدی... ;)
راجع به زمانیکه منم یه Devil Hunter شدم... برمیگرده به سال ها پیش... شاید حتی قبل از به دنیا اومدن دانته و ورجیل. درسته تازه عضو این سایت شدم و کلی چیز هست که باید از قدیمی ترهای سایت یاد بگیرم اما یه Gamer جدید نیستم... در ضمن همه شماره هاشو هم بازی کردم.
راجع به نظر سنجی هم به شماره 1 و شماره 3 رای دادم. به شماره 1 رای دادم چون واقعا اون موقع یه انقلاب بود و داستانش منو شیفته ی خودش کرد. حتی اسم بازی هنوز برام معانی خاص و جالبی داره. و به شماره 3 رای دادم چون... برم گردوند به حال و هوای شماره ی 1. البته من همیشه بر این عقیدم وقتی طرفداری یه چیزیو می کنی باید همه جانبه ساپورتش کنی... به همین دلیل همه قسمت هاشو دوست دارم.
به قول Boss توی MGS:
Loyalty to the End

---------- نوشته در 03:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:15 PM ارسال شده بود ----------

من میگم قیافه نداره شما میگین نه!!!
این دیگه چیه؟ من امشب کابوس میبینم!!!
ولی بازم دمت گرم علی اقا دانته دویل می کرای اسپاردا!!!!!!!!!!
Safe، بی خیال شو رفیق. باز هم می گم اگه از یه چیزی طرفداری میکنی تا انتها ساپورتش کن... Loyalty to the End.
به CapCom اعتماد کن. و سعی کن کارکتر جدید هر چی که هست... در کنارش بمونی. نذار چهره کارکتر جدید شکارتو رو تحت تاثیر قرار بده. بر عکس بهش کمک کن تا اون هم بهت کمک کنه و بتونی یه Hunter بزرگ باشی... همونطور که الان هستی.

Safe، بی خیال شو رفیق. باز هم می گم اگه از یه چیزی طرفداری میکنی تا انتها ساپورتش کن... Loyalty to the End.
به CapCom اعتماد کن. و سعی کن کارکتر جدید هر چی که هست... در کنارش بمونی. نذار چهره کارکتر جدید شکارتو رو تحت تاثیر قرار بده. بر عکس بهش کمک کن تا اون هم بهت کمک کنه و بتونی یه Hunter بزرگ باشی... همونطور که الان هستی.
دقیقا ، البته این نقاشی که یه کاریکاتور هست مگر نه خوده دانته ی جدید اتفاقا قیافه ی cool داره و من که ازش خوشم اومده :d
این خبر علی آقا دانته هم بسیار بسیار جالب بود ، من که به کاپکوم و نینجا اطمینانم داره بیشترتر میشه

خیر جدیدی در مورد DmC اومده که یه ذره اوضاع رو پیچیده تر میکنه
http://forum.bazicenter.com/showthread.php?t=51655
علی دانته، دمت Hell :دی
من که قید این بازی رو زدم و دارم خودم رو واسه شماره 5 دلگرم میکنم... چراش هم تو همونجا گفتم، به هرحال هم خبرت خوب بود هم بد :دی
ممنون Arth@s عزیز...
قبل از هر چیز امیدوارم توی خدمت به Devil Hunting ادامه بدی... ;)
راجع به زمانیکه منم یه Devil Hunter شدم... برمیگرده به سال ها پیش... شاید حتی قبل از به دنیا اومدن دانته و ورجیل. درسته تازه عضو این سایت شدم و کلی چیز هست که باید از قدیمی ترهای سایت یاد بگیرم اما یه Gamer جدید نیستم... در ضمن همه شماره هاشو هم بازی کردم.
راجع به نظر سنجی هم به شماره 1 و شماره 3 رای دادم. به شماره 1 رای دادم چون واقعا اون موقع یه انقلاب بود و داستانش منو شیفته ی خودش کرد. حتی اسم بازی هنوز برام معانی خاص و جالبی داره. و به شماره 3 رای دادم چون... برم گردوند به حال و هوای شماره ی 1. البته من همیشه بر این عقیدم وقتی طرفداری یه چیزیو می کنی باید همه جانبه ساپورتش کنی... به همین دلیل همه قسمت هاشو دوست دارم.
به قول Boss توی MGS:
Loyalty to the End
به هر حال به جمع دویل هانترها خوش اوومدی... نظراتت هم ممنون که گفتی! امیدوارم تو صحبت ها و بحث هامون هم بتونیم از نظراتت استفاده کنیم
به همه گفتم به شما هم میگم
وقتی که یه چیزی یا کسی رو دوستش دارید، دلیل نمیشه ایرادات اون چیز یا کس رو نبینید و باید انتقاد پذیر و نرم و منطقی باشید! و جسارتاً اون حرف آقایه باس (که بنده واقعاً حال میکنم با این کارکتر :x ) معنیه دقیقش یعنی وفادار بودن تا پایان ؛ نه دید تک بعدی :دی ;)
جدا از این حرفا اگر تو بحثها اگه یه همچین عقایدی حاکم باشه که همه میوفتن به جون هم :دی

من که قید این بازی رو زدم و دارم خودم رو واسه شماره 5 دلگرم میکنم... چراش هم تو همونجا گفتم، به هرحال هم خبرت خوب بود هم بد :biggrin1:
بالاخره من شاگردتم و باید اینو تایید کنم!!!:d

دوستان من دنبال کس اسپاردا بودم اینارو پیدا کردم... عکس خاصی هم از اسپاردا نیست :-<

i108599_36987-402893919131-397840351-n.jpg

i108600_36987-402894664131-397840451-n.jpg

i108601_301532-260066687357078-10196-n.jpg

i108602_309706-10150294539392126-949-n.jpg

i108603_316940-249206551795056-10855-n.jpg

داداش ارتین اون عکس چهارمی و پنجمی خیلی باحال بودن.دمت گرم.
اینو فقط Dante Never Cry بخونه چون هیچکدومتون نمیفهمین من چی میگم!!! حتی خودمم نمیفهمم!!! باید از برادر بزرگتر پرسید...
مگه نگفتم فقط داداش علی؟
یادته گفتی کپکام یه مسابقه گذاشته برای طراحی شخصیت و اینا؟ بعدشم راجع به پروژه دویل گفتی؟ اینا منظورشون از پروژه دویل چیه؟ اینا که دارن DMC رو میسازن پس نمیتونن اون شخصیتی که دارن به خاطرش مسابقه میذارن رو بذارن تو این بازی.
تو که تو سایته NT میری فهمیدی جریان چیه؟:-/

بالاخره من شاگردتم و باید اینو تایید کنم!!!:d
ببین!!! 2باره؟! :دی
دوستان من دنبال کس اسپاردا بودم اینارو پیدا کردم... عکس خاصی هم از اسپاردا نیست
من ازت ممنونم!!! درسته هیچ کدومشون به اسپاردا ربطی نداشت :دی ولی عکسات خیلی Cool بودن!!! بازم ممنون
ببین، کاری نداریما؛ شما موندوس تاپیک شدی رفت؛ ولی انصافاً چجوری تصویر یکی مونده به آخر رو فکر کردی اسپارداست :دی :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or