بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
فقط در مورد اسپاردا یادتون باشه که اسپاردا وقتی علیه موندوس قیام کرد هنوز عاشق نشده بود
قبول دارم چون اسپاردا 2000 سال جنگید مطمئنا هیچ انسانی اینقدر زنده نمیمونه! مطمئنا پس از شکست موندوس عاشق انسان شده!

فقط در مورد اسپاردا یادتون باشه که اسپاردا وقتی علیه موندوس قیام کرد هنوز عاشق نشده بود
قبول دارم چون اسپاردا 2000 سال جنگید مطمئنا هیچ انسانی اینقدر زنده نمیمونه! مطمئنا پس از شکست موندوس عاشق انسان شده!
خب دونه به دونه:
علی دانته عزیز پس انگیزه جومونگ، عه اشتباه شد؛ :دی انگیزه اسپاردا از قیام علیه موندوس چی بود؟!
آرمینه سابق :دی؛ اسپاردا 2000 سال جنگید؟! :-o حالا میگیم جنگید، شمشیرش کُند نشد اونوقت؟! :دی خب این که جنبه فان بود، ولی در اصل:
جدا از اینکه سؤالی که واسه علی دانته مطرح کردم برا شما هم مطرح میشه؛ بنظرم اسپاردا سن شیطانیش 2012 سال بود (حالا همون 2000شما) و بعدش اون اتفاقا افتاد که اماکن ریخت تو خونش و... !!! :دی

آرتاس جان فکر کنم منظور غزاله خانوم این بود که اسپاردا 2000 سال قبل جنگیده

در مورد انگیزه هم احتمالا انسانیتش ( شیطانیتش :دی ) باعث شده که جلوی شیاطین رو بگیره و بعدش هم که دروازه رو میبنده و توی شهر فورتونا کستل مستقر میشه ( طبق داستان DMC4 ) احتمالا توی همین شهر با ایوا آشنا میشه و باهاش ازدواج میکنه ( طبق سن دانته توی نسخه 4 احتمالا زمان ازدواجش بر میگرده به 40 سال پیش یعنی 1960 سال بعد از بستن دروازه دنیای شیاطین )

البته یه احتمال دیگه هم هست که خیلی بعیده و نگفتنش بهتره :دی

ببین من میگم پیام بازرگانیم میگید نه :d
من دیشب DMC4 رو دوباره شروع کردم \m/
یه سوال فنی:
این Automatic مربوط میشه به چی؟؟؟ On باشه بهتره یا Off؟؟ :-/

@آرتاس:
تست نزدنو گفتم استاد :d
خدا به داد اونایی برسه که تو بخوایی طراح سوالاشون باشی... اگه بیچاره ها از متال و یه سری از فیلسوفا بویی نبرده باشن فاتحشون خوندس ولی من که خوش به حالم میشه :d

خوب دوستان بحث الان سر چیه؟ :d

در مورد انگیزه هم احتمالا انسانیتش ( شیطانیتش :دی ) باعث شده که جلوی شیاطین رو بگیره و بعدش هم که دروازه رو میبنده و توی شهر فورتونا کستل مستقر میشه ( طبق داستان DMC4 ) احتمالا توی همین شهر با ایوا آشنا میشه و باهاش ازدواج میکنه ( طبق سن دانته توی نسخه 4 احتمالا زمان ازدواجش بر میگرده به 40 سال پیش یعنی 1960 سال بعد از بستن دروازه دنیای شیاطین )

من تا حالا جومونگ رو ندیدم فیلمش رو ، یعنی می گی ذهن منو و نویسنده ی جومونگ اینقدر بهم نزدیکه ؟! :d
من هم تا اینجا قبول دارم ولی اون احتمال رو که می گی.... /:) چی هست !؟

توی انیمش دوتا برادر بودن که یکیشون خیلی شباهت به ورجیل میده و شاگرد اسپاردا بود:
که اون بالاییه همونیه که من میگم و اون سیاهه برادرشه و اگر اشتباه نکنم اسم اون ورجیله! مودوس بود(یه چیزی تو مایه های موندوس).
شاگرد اسپاردا هم بود و خیلی عصبانی و بی اعصاب که دنبال این بود که با اسپاردا یه روزی مبارزه کنه ولی اسپاردا رفت و دیگه بر نگشت و به خاطر همین اوم سراغ دانته و دانته هم که دیگه خودتون میدونین چه کارش کرد.ولی برادرش اروم بود ولی وقتی دید که برادرش مرده اومد دانته رو بکشه که بازم میدونین دانته چی کارش کرد!!!
خیلی هم باحال بودن و وقتی با هیئت اصلیشو در میومدن,شباهت به اسپاردا داشتن(عکس اسپاردا رو یه لحظه میذاره).
حالا دیگه فکر کنین که اسپاردا دیگه چه اسراری در چنته داشت!!!
شاید تو این DMC یا شایدم شماره پنجش که بچه ها میگن نمیاد یه خبری باشه
13199183031.jpg
من با حرف devil girl موافقم که میگه:
"یه روزی اسپاردا بر میگرده"
(شایدم چون خودش DEVIL هست,همچین حرفی میزنه!!! شاید اسپاردا رو زنده دیده!!!:d)

علی دانته!!! ای بابا! نشد که! داشتیم؟! ;) دوست داشتم از اون جوابایه پر منطق و حساب شدت میگفتی :(
درباره آرمینه سابق؛ که جانه من کجایه اون نوشته شبیه به این بود :دی بازم گیریم همین باشه! ولی باز نه شما و نه ایشون جواب قانع کننده ای ندادید :(
همه میدونیم که اسپاردا قبل از عاشق شدنش، فقط یه وجه شیطانی داشته؛ و امکان نداره که این شیطان بخاطره هیچ و فقط واسه شاخ و شونه کشیدن بیاد جلویه اربابش وایسته!!! چون شیطانه دیگه!!!! عذاب وجدان و این چیزا نداره نسبت به انسان که؟! من داستان رو از نظره خودم میزارم اینجا و دوست دارم که اینو به چالش بکشی!!! یا شما هم داستانت رو بگو تا به نتیجه برسیم
اسپاردا بر حسب اتفاق (همون که شیاطین میتونن انسان نما بشن و در کالبد انسان زندگی کنن)؛ داشته زندگیش رو بین آدما میکرده (یا شاید خودش رو واسه جنگ با آدما تو همون کالبد انسان آماده میکرده) که با اوا آشنا میشه! و وقتی موندوس تصمیم میگیره که به دنیایه انسان ها چیره بشه اسپاردا فکر میکنه که اوا رو به دلیله شیطان بودنه خودش نمیتونه به دست بیاره؛ ولی میتونه که بخاطرش با موندوس بجنگه (و این میشه انگیزش)؛ پس علیه موندوس قیام میکنه و در ابتدا ضد موندوس میشه بخاطر اوا اما بعداً که اوا این قضیه رو متوجه میشه، عاشقه اسپاردا میشه و باقی قضایا...
ببین من میگم پیام بازرگانیم میگید نه :d
من دیشب DMC4 رو دوباره شروع کردم \m/
یه سوال فنی: این Automatic مربوط میشه به چی؟؟؟ On باشه بهتره یا Off؟؟ :-/
@آرتاس:
تست نزدنو گفتم استاد :d
خدا به داد اونایی برسه که تو بخوایی طراح سوالاشون باشی... اگه بیچاره ها از متال و یه سری از فیلسوفا بویی نبرده باشن فاتحشون خوندس ولی من که خوش به حالم میشه :d
خوب دوستان بحث الان سر چیه؟ :d
سلام بر موزیک من عزیزم!!! آقا بگو ببینم که کی گفته شما نقش پیام بازرگانی رو دارید :-/:(
باور کن منو ناراحت میکنی با این لفظت :(
به به! DMC4 مبارکه؛ عزیزم از من میشنوی موقعی که داری با نیرو بازی میکنی رو حالت اتوماتیک بزار و با دانته نورمال؛ خودت بازی کنی دلیلش رو میفهمی
بحث الان درباره اسپارداست؛ اگه نظری داری بگو!!! چی؟! اسپاردا کیه؟!!! عه عه عه!!! اسپاردا پدر دانته و پدر بزرگ نیروست :دی
چی؟! من اگه طراح بشم؟! ههه! باور کن فقط میزنم تو کاره فروش سؤالات اونم تازه چی، نه سؤالایه واقعی که! سؤالایه تقلبی :دی ;)
در اینصورت همه مایه دارا گیم آور میشن بدونه جون اضافی (گرچه خودم هم مایه دار میشم) و منم میرم اونوره آب کنسرت اسلیپنات هد بنگ بازی :دی >:)

---------- نوشته 30-10-2011 در 12:02 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی 29-10-2011 در 11:59 PM ارسال شده بود ----------

من با حرف devil girl موافقم که میگه:
"یه روزی اسپاردا بر میگرده"
اگه اسپاردا بیاد ورجیل هم هست و مطمئن باش اگه اینطوری بشه؛ دانته و نیرو با هم میرن سراغه اسپاردا و ورجیل!!! اوه اوه؛ چه Handicap بشه اونم از نوعه خانوادگی :دی

اگه اسپاردا بیاد ورجیل هم هست و مطمئن باش اگه اینطوری بشه؛ دانته و نیرو با هم میرن سراغه اسپاردا و ورجیل!!! اوه اوه؛ چه Handicap بشه اونم از نوعه خانوادگی :biggrin1:
یه چیز میگم نزنید منو!!!l-):-s
دانته و نیرو ...... میکنن بخوان برن سراغ اسپاردا و ورجیل!!!
دقیقا یه همچین جمله ای توی DMC3 وقتی به بالای برج میرسی و دانته,ورجیلو میبینه بهش میگه:
" So,This Is What They Call A Heartwarming Family Reunion Yeah?"
توی این DMC جدید خبری از ورجیل نشد؟؟؟؟؟:-/
یه عکس دوست عزیزمون (Dante Never Cry) اگر اشتباه نکنم گذاشته بود از DMC جدید که توش دانته اون گردنبنده رو بازم اگر اشتباه نکنم انداخته گردنش.حالا نمیدونم این همون گردنبنده یا یکی دیگه هست.
اصلا این گردنبند مال کی هست و بوده؟
ماله مادر دانته و ورجیل بوده نه؟
پس چرا به دانته و ورجیل فنا ناپذیری و .... میده؟:-/
اصلا بیایین در مورد این گردنبند بحث کنیم.
به قول استاد!!! هرکی موافقه استارتش رو بزنه!!!:d

آخرین ویرایش:
آرتاس جان این هم جواب منطقی :دی پس طبق این نظریه تو دوباره دو حالت پیش میاد که خیلی بعیده : 1. ایوا 2000 سال زندگی کرده ( از اونجایی که انسان عادی عمرا بتونه این همه زنده بمونه پس این حالت رد میشه ) 2. دانته 2000 سالشه که این هم طبق داستان DMC 3 که دانته اون موقع 18 سالش بود رد میشه

پس نتیجه میگیرم اسپاردا 1960 سال بعد از بستن دروازه شیاطین با ایوا آشنا میشه ، البته احتمالا توی DmC میتونن راحت تر این موضوع رو توضیح بدن چون ایوا فرشته است پس میتونسته 2000 سال عمر بکنه

در جواب safe and peace عزیز : این گردنبند متعلق به اسپارداست که بعد از بدنیا اومدن دوقلوها مادرشون گردنبند رو نصف میکنه و به هرکدوم نصف اون رو میده ، گردنبند دانته توی قاب نقره ایی و گردنبند ورجیل توی قاب طلایی رنگ قرار داره ، در مورد سوالت هم درسته توی آخرین تصاویر منتشر شده از DmC دانته گردنبندش رو داره

آرتاس جان این هم جواب منطقی :دی پس طبق این نظریه تو دوباره دو حالت پیش میاد که خیلی بعیده : 1. ایوا 2000 سال زندگی کرده ( از اونجایی که انسان عادی عمرا بتونه این همه زنده بمونه پس این حالت رد میشه ) 2. دانته 2000 سالشه که این هم طبق داستان DMC 3 که دانته اون موقع 18 سالش بود رد میشه
پس نتیجه میگیرم اسپاردا 1960 سال بعد از بستن دروازه شیاطین با ایوا آشنا میشه ، البته احتمالا توی DmC میتونن راحت تر این موضوع رو توضیح بدن چون ایوا فرشته است پس میتونسته 2000 سال عمر بکنه
آهان!!! پ ببین!!!! من میگم ج منطقی پ حق دارم :دی
خب ببین من فکر کنم جفتمون یه نموره دچار اشتب شدیم تو برداشتامون؛ یا اصلاً بزار اینطوری بگم که؛ پ باید سره این بحث کنیم که چه مدت طول کشید تا اسپاردا حریف موندوس بشه... من نمیدونم چرا شما انقدر این ماجراها رو به سالها پیش ربط میدید (البته شاید چیزی هست که من نمیدونم یا الان حضور ذهن ندارم؛ پ اگه هست که روشنمون کنید) اما هرچی بوده (بنظرمن) بترتیب فاصله کمی از عاشق شدن اسپاردا و قیام اسپاردا و بدنیا اوومدن دوقلوها و اسارت (یا مرگ) اسپاردا بوده و همه اینا تو یه بازه زمانی کمی (مثلاً در حدود 80-70 سال) رخ میده! و درباره سن دانته هم اگه کل پروسه این داستان رو تو همین بازه در نظر بگیریم درست درمیاد
من واقعاً دوست دارم تکلیف داستان اسپاردا معلوم شه، کسی میتونه، بیاد تو بحث شرکت کنه...
==============================
برای safe and peace
خب بحث درباره گردنبند هم تموم شد؛ بریم سراغه چه بحثی :دی

در مورد سوالت هم درسته توی آخرین تصاویر منتشر شده از DmC دانته گردنبندش رو داره
پس با این حساب اسپاردا هم تو این شماره نیست؟؟؟:-/
برای Arth@s:
من واقعاً دوست دارم تکلیف داستان اسپاردا معلوم شه، کسی میتونه، بیاد تو بحث شرکت کنه...
مگه من جرات دارم بیام نظر بدم؟!:d

سلام بر موزیک من عزیزم!!! آقا بگو ببینم که کی گفته شما نقش پیام بازرگانی رو دارید :-/:(
باور کن منو ناراحت میکنی با این لفظت :(
به به! DMC4 مبارکه؛ عزیزم از من میشنوی موقعی که داری با نیرو بازی میکنی رو حالت اتوماتیک بزار و با دانته نورمال؛ خودت بازی کنی دلیلش رو میفهمی
بحث الان درباره اسپارداست؛ اگه نظری داری بگو!!! چی؟! اسپاردا کیه؟!!! عه عه عه!!! اسپاردا پدر دانته و پدر بزرگ نیروست :دی
چی؟! من اگه طراح بشم؟! ههه! باور کن فقط میزنم تو کاره فروش سؤالات اونم تازه چی، نه سؤالایه واقعی که! سؤالایه تقلبی :دی ;)
در اینصورت همه مایه دارا گیم آور میشن بدونه جون اضافی (گرچه خودم هم مایه دار میشم) و منم میرم اونوره آب کنسرت اسلیپنات هد بنگ بازی :دی >:)
علیکم اسلام :d
خودم گفتم شما نقض کردی :d
چشــــــــــــــــــم \m/ نه دیگه این اسپاردارو تو رمان DMC خوندم :d نظر من مثبته آقا :d
به این میگن برقراری عدالت!! ایول... میگم تلاشتو بکن بشی وزیر آموزش پرورش :-o شاید این قوانین جدید برای بچم اجرا شه :-<
خودمونیما جز شما ، آرتاس جونم هیشکی جواب منو تو این تاپیک نمیده :-<

خوب ایول بحث شکل گرفت!
درجواب جنگ های اسپاردا باید بگم کپکام مرتبا اوا رو انسان خطاب میکرد و از وصلت یک انسان و شیطان حرف میزد در این صورت فرضیه فرشته بودن اوا رد مشه و از طرفی دیگر میدونیم دانته در DMC 4 حدودا 35 الی 40 سال رو داشته. پس به نظر من یا جنگ اسپاردا 2000 سال طول کشید امکانش هست چون یه نفر علیه چندین هزار نفر قیام کرد و یا اینکه اسپاردا شیاطین رو چند سال نابود کرد و بعد از هزار و خورده ای سال با وا اشنا شد. امکان اینکه بگیم دانته 2000 ساله و بعد زمانی هزار ساله میان دویل 3 دویل چهار امکان نداره چون حداقل لیدی که انسان بود پیر میشد که نشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بحث گردنبد در اصل این یه گردنبند بوده که اسپاردا اوایل به همسرش داده همسرش اون نصف کرده و به دانته و ورجیل داده با استفاده از گردنبند و شمشیر قدرت اسپاردا تکمیل میشه اما این قدرت فقط برای بچه های اسپاردا یا خود اسپاردا هست وگرنه در صورت استفاده انسان ا شیطان معمولی از ان قدرت به سرنوشت ارخام دچار میشیم
خودمونیما جز شما ، آرتاس جونم هیشکی جواب منو تو این تاپیک نمیده
yahoo_46.gif
در بحث شرکت کنین جواب پست رو میدیم

خودمونیما جز شما ، آرتاس جونم هیشکی جواب منو تو این تاپیک نمیده :-<
به قول یکی از دوستای شمالیم : قربانت بَرِم اسپم نکن جواب می دیم :d
خب این نظر منه :
حالت اول: اسپاردا خیلی سال واسه موندوس کار می کرده یه روز که خسته و کوفته میاد قرارگاهش با خودش می گه: یعنی چی مگه من چیم از موندوس کمتره ... قیافه ندارم که دارم :> ، تیپ ندارم که دارم b-) ، شمشیر ندارم که دارم /:) ، فقط قدرته که...
خلاصه اسپاردای قصه ما پا میشه وایمیسه مشتشو گره می کنه محکم می کوبه تو دیوار :> و می گه این موندوس با خودش چی فکر کرده حالا بهش میگم که چه کسی می تونه فرمانروای واقعی تاریکی باشه ، یعنی ببینین انگیزه ی اسپاردا میشه دستیابی به قدرت . خلاصه اسپاردا شروع می کنه جنگیدن با موندوس ، قلمروهاش رو فتح می کنه و بعدش اونو در قعر تاریکی زندانی می کنه بعدش می بینه انگار آدما به خاطر این اقدامات بشر دوستانه ی اسپاردا اومدن دارن ازش تجلیل می کنن با خودش میگه : ای ول به خودم ، حالا نه تنها قدرتمندم بلکه مورد اعتماد مردم هم شدم خلاصه اسپاردا 2000 سال بین آدما زندگی می کنه که یه روز اوا رو می بینه ( عشق در یک نگاه :x و قش و دل ضعفه و بعدش هم... عروسی و دو تا بچه ی توپول موپول ملوس و خوشگل)

حالت دوم : اسپاردا همچنان که برای موندوس کار می کرده یه روز به فرم انسانی داشته تو خیابون قدم میزده که یهو یه خانم خوشگلو می بینی و بعدش هم :x فردای اون روز موندوس به اسپاردا می گه که می خواد انسانها رو نابود کنه ولی از اونجایی که اسپاردا می دونسته اون خانم خوشگله انسان بوده می گه نه و با موندوس می جنگه بعدش هم موندوس رو اسیر می کنه و میره سره خونه و زندگیش

البته به نظر من حالت اول محتمل تر هست ، حالا نظر شما

خوب ایول بحث شکل گرفت!

درجواب جنگ های اسپاردا باید بگم کپکام مرتبا اوا رو انسان خطاب میکرد و از وصلت یک انسان و شیطان حرف میزد در این صورت فرضیه فرشته بودن اوا رد مشه و از طرفی دیگر میدونیم دانته در DMC 4 حدودا 35 الی 40 سال رو داشته. پس به نظر من یا جنگ اسپاردا 2000 سال طول کشید امکانش هست چون یه نفر علیه چندین هزار نفر قیام کرد و یا اینکه اسپاردا شیاطین رو چند سال نابود کرد و بعد از هزار و خورده ای سال با وا اشنا شد. امکان اینکه بگیم دانته 2000 ساله و بعد زمانی هزار ساله میان دویل 3 دویل چهار امکان نداره چون حداقل لیدی که انسان بود پیر میشد که نشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بحث گردنبد در اصل این یه گردنبند بوده که اسپاردا اوایل به همسرش داده همسرش اون نصف کرده و به دانته و ورجیل داده با استفاده از گردنبند و شمشیر قدرت اسپاردا تکمیل میشه اما این قدرت فقط برای بچه های اسپاردا یا خود اسپاردا هست وگرنه در صورت استفاده انسان ا شیطان معمولی از ان قدرت به سرنوشت ارخام دچار میشیم

در بحث شرکت کنین جواب پست رو میدیم
غزاله خانوم منظور من توی DmC بود که اعلام کردن مادر دانته فرشته اس ( ریبوته دیگه هرکاری دلشون بخواد میتونند انجام بدن )

در مورد اون بخشی که مشخص کردم : به نظرم این نظریه درست تره چون اول DMC4 سانکتوس داره سخنرانی میکنه و میگه "اسپاردا 2000 سال پیش علیه ذات شیطانی خودش قیام کرد و به کمک انسان ها اومد" ، و خیلی بعیده که جنگشون 2000 سال طول کشیده باشه ، چون همونطوری که میدونیم اسپاردا بعد از شکست دادن موندوس و زندانی کردن اون به فورتونا کستل اومده و به عنوان شوالیه شهر شناخته میشده ( از همینجا لقب Dark Knight رو به اسپاردا میدن ) و بعد هم احتمالا با ایوا آشنا میشه و ... تا فرار کردن موندوس از زندان با خوشی با هم زندگی میکردن

آرتین جان توی بحث شرکت کن بعد بگو کسی جواب نمیده :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or