فقط در مورد اسپاردا یادتون باشه که اسپاردا وقتی علیه موندوس قیام کرد هنوز عاشق نشده بود
خب دونه به دونه:قبول دارم چون اسپاردا 2000 سال جنگید مطمئنا هیچ انسانی اینقدر زنده نمیمونه! مطمئنا پس از شکست موندوس عاشق انسان شده!
من تا حالا جومونگ رو ندیدم فیلمش رو ، یعنی می گی ذهن منو و نویسنده ی جومونگ اینقدر بهم نزدیکه ؟! :dآرتاس جان فکر کنم منظور غزاله خانوم این بود که اسپاردا 2000 سال قبل جنگیده
در مورد انگیزه هم احتمالا انسانیتش ( شیطانیتش) باعث شده که جلوی شیاطین رو بگیره و بعدش هم که دروازه رو میبنده و توی شهر فورتونا کستل مستقر میشه ( طبق داستان DMC4 ) احتمالا توی همین شهر با ایوا آشنا میشه و باهاش ازدواج میکنه ( طبق سن دانته توی نسخه 4 احتمالا زمان ازدواجش بر میگرده به 40 سال پیش یعنی 1960 سال بعد از بستن دروازه دنیای شیاطین )
البته یه احتمال دیگه هم هست که خیلی بعیده و نگفتنش بهتره![]()
علی دانته!!! ای بابا! نشد که! داشتیم؟!آرتاس جان فکر کنم منظور غزاله خانوم این بود که اسپاردا 2000 سال قبل جنگیده
در مورد انگیزه هم احتمالا انسانیتش ( شیطانیتش) باعث شده که جلوی شیاطین رو بگیره و بعدش هم که دروازه رو میبنده و توی شهر فورتونا کستل مستقر میشه ( طبق داستان DMC4 ) احتمالا توی همین شهر با ایوا آشنا میشه و باهاش ازدواج میکنه ( طبق سن دانته توی نسخه 4 احتمالا زمان ازدواجش بر میگرده به 40 سال پیش یعنی 1960 سال بعد از بستن دروازه دنیای شیاطین )
البته یه احتمال دیگه هم هست که خیلی بعیده و نگفتنش بهتره![]()
سلام بر موزیک من عزیزم!!! آقا بگو ببینم که کی گفته شما نقش پیام بازرگانی رو داریدببین من میگم پیام بازرگانیم میگید نه :d
من دیشب DMC4 رو دوباره شروع کردم![]()
یه سوال فنی: این Automatic مربوط میشه به چی؟؟؟ On باشه بهتره یا Off؟؟
@آرتاس:
خوب دوستان بحث الان سر چیه؟ :dتست نزدنو گفتم استاد :d
خدا به داد اونایی برسه که تو بخوایی طراح سوالاشون باشی... اگه بیچاره ها از متال و یه سری از فیلسوفا بویی نبرده باشن فاتحشون خوندس ولی من که خوش به حالم میشه :d
اگه اسپاردا بیاد ورجیل هم هست و مطمئن باش اگه اینطوری بشه؛ دانته و نیرو با هم میرن سراغه اسپاردا و ورجیل!!! اوه اوه؛ چه Handicap بشه اونم از نوعه خانوادگیمن با حرف devil girl موافقم که میگه:
"یه روزی اسپاردا بر میگرده"
یه چیز میگم نزنید منو!!!l-)اگه اسپاردا بیاد ورجیل هم هست و مطمئن باش اگه اینطوری بشه؛ دانته و نیرو با هم میرن سراغه اسپاردا و ورجیل!!! اوه اوه؛ چه Handicap بشه اونم از نوعه خانوادگی :biggrin1:
آهان!!! پ ببین!!!! من میگم ج منطقی پ حق دارمآرتاس جان این هم جواب منطقیپس طبق این نظریه تو دوباره دو حالت پیش میاد که خیلی بعیده : 1. ایوا 2000 سال زندگی کرده ( از اونجایی که انسان عادی عمرا بتونه این همه زنده بمونه پس این حالت رد میشه ) 2. دانته 2000 سالشه که این هم طبق داستان DMC 3 که دانته اون موقع 18 سالش بود رد میشه
پس نتیجه میگیرم اسپاردا 1960 سال بعد از بستن دروازه شیاطین با ایوا آشنا میشه ، البته احتمالا توی DmC میتونن راحت تر این موضوع رو توضیح بدن چون ایوا فرشته است پس میتونسته 2000 سال عمر بکنه
علیکم اسلام :dسلام بر موزیک من عزیزم!!! آقا بگو ببینم که کی گفته شما نقش پیام بازرگانی رو دارید
باور کن منو ناراحت میکنی با این لفظت
به به! DMC4 مبارکه؛ عزیزم از من میشنوی موقعی که داری با نیرو بازی میکنی رو حالت اتوماتیک بزار و با دانته نورمال؛ خودت بازی کنی دلیلش رو میفهمی
بحث الان درباره اسپارداست؛ اگه نظری داری بگو!!! چی؟! اسپاردا کیه؟!!! عه عه عه!!! اسپاردا پدر دانته و پدر بزرگ نیروست
چی؟! من اگه طراح بشم؟! ههه! باور کن فقط میزنم تو کاره فروش سؤالات اونم تازه چی، نه سؤالایه واقعی که! سؤالایه تقلبی![]()
در اینصورت همه مایه دارا گیم آور میشن بدونه جون اضافی (گرچه خودم هم مایه دار میشم) و منم میرم اونوره آب کنسرت اسلیپنات هد بنگ بازی![]()
در بحث شرکت کنین جواب پست رو میدیمخودمونیما جز شما ، آرتاس جونم هیشکی جواب منو تو این تاپیک نمیده![]()
به قول یکی از دوستای شمالیم : قربانت بَرِم اسپم نکن جواب می دیم :dخودمونیما جز شما ، آرتاس جونم هیشکی جواب منو تو این تاپیک نمیده![]()
خب این نظر منه :من واقعاً دوست دارم تکلیف داستان اسپاردا معلوم شه، کسی میتونه، بیاد تو بحث شرکت کنه...
غزاله خانوم منظور من توی DmC بود که اعلام کردن مادر دانته فرشته اس ( ریبوته دیگه هرکاری دلشون بخواد میتونند انجام بدن )خوب ایول بحث شکل گرفت!
درجواب جنگ های اسپاردا باید بگم کپکام مرتبا اوا رو انسان خطاب میکرد و از وصلت یک انسان و شیطان حرف میزد در این صورت فرضیه فرشته بودن اوا رد مشه و از طرفی دیگر میدونیم دانته در DMC 4 حدودا 35 الی 40 سال رو داشته. پس به نظر من یا جنگ اسپاردا 2000 سال طول کشید امکانش هست چون یه نفر علیه چندین هزار نفر قیام کرد و یا اینکه اسپاردا شیاطین رو چند سال نابود کرد و بعد از هزار و خورده ای سال با وا اشنا شد. امکان اینکه بگیم دانته 2000 ساله و بعد زمانی هزار ساله میان دویل 3 دویل چهار امکان نداره چون حداقل لیدی که انسان بود پیر میشد که نشد.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
بحث گردنبد در اصل این یه گردنبند بوده که اسپاردا اوایل به همسرش داده همسرش اون نصف کرده و به دانته و ورجیل داده با استفاده از گردنبند و شمشیر قدرت اسپاردا تکمیل میشه اما این قدرت فقط برای بچه های اسپاردا یا خود اسپاردا هست وگرنه در صورت استفاده انسان ا شیطان معمولی از ان قدرت به سرنوشت ارخام دچار میشیم
در بحث شرکت کنین جواب پست رو میدیم