نه! اگه Demon Hunter رو تموم میکردی Son of Sparda با hell or heaven باز میشد و بعد legendary و dante must dieهمونطوری که گفتی بر میگرده به نظر شخصی کسی که داره بازی میکنه و برای من درجه سختی Hell Or Hell از همشون بدتر بود ( اگه اشتباه نکنم بعد از Dante Must Die ، در جه سختی Hell Or Heaven باز میشه و بعد از اون هم Hell Or Hell )
نمیدونم توی DMC 3 هم بود یا نه ولی توی DMC 4 که بود ( سخت هم بود ، با یه ضرب میمردی )
خوب اره فن دانته هستم.عه! قصد دیکتاتور بازی در آوردن نداشتما... خب شما هم بگو فن کی هستی که صد البته معلومه :biggrin1:
من و ارمین همه درجه هارو بردیم جالب از اینکه ارمین فن های مخصوص نیرو رو بلد بوداما من فن های دانته اون مرحله1-11 و19و20 رو به راحتی S میگرفت و مراحل دانته رو به زور دیگه Aمیگرفت بر عکسش خودم مراحل دانته رو S میشدم مراحل نیرو به زور A میگرفتممن و خیلیایه دیگه؛ اونم همش رو با رنکینگ S
درجه مورد علاقم هم LEGENDARY بود که توش مثه نقل و نبات میریزن سرت؛ مخصوصاً تو میشن 17!!!! من اون میشن رو به تنهایی شاید بیشتر از 15 بار بازی کردم :biggrin1:
به نظرم این کارشون بهتر بود چون همین دویل تایگر دانته رو خیلیلا کد تقلب میزدند دویل تایگرش تموم نمیشد و الکی Sمیگرفت اینجوری فن بازی یکم کار میاد دستشآره راست می گی این نیرو خیلی تو حالت شیطانی ضعیف بود ، یادمه تو دویل 3 هر وقت جونم کم میشد یا داشتم کتک می خوردم شیطانی می زدم اصلا هیشکی جلودارم نبود اما تو دویل 4 با دانته هم که شیطانی میشدی بازم جونت می رفت !!!!
داداش عزیز فن دانته هستم اما باید از موضع داداش نیرو جونم دفاع کنم. چون فن نیرو نیستم نمیتونم ازش دفاع کنم اما حداقل میتونم شایعات رو انکار کنم که طرف حسابم اشتباه فکر نکنه. یادمه هم نیرو و هم دانته روی حالت دویل تایگر جونشون پر میشدنه نیرو نه دانته جونشون کم نمیشد. اما به قول اتوسا خانم دویل سه هیشکی جلودار دانته نبود.فرق دانته و نیرو توی حالت شیطانی اینه که دانته جونش پر میشه ولی نیرو نه و مثل......کتک میخوره!!!
خوب داداش علی راست میگه منم یادمه هیون اور هل خیلی اسون بود یه ضربه شیطان میمیرد و یه ضربه خودت میمیردی اما هل لند هل خدا نسیبت نکنه خودت با یه ضربه میمیری و سه باروقت داری اما دشمنت نمیمیره و باید کلی بزنیش!سخت ترین درحه : Hell Or Hell
همه دویل ها به غیر از شماره 2 البته اونم بد نبودو تو نظرسنجی اگه میخواستی شرکت کنی، رأیت چیا بود؟!![]()
من DMC 3 رو یه بار با دانته تموم کردم بعدش یه بار با ورجیل ، دیگه روی درجات سختی بالاتر نرفتم ، بزار کالکشن بیاد اون موقع دوباره میوفتم به جونشنمیدونم والا.من که توی در جه dante must die شماره سوم بد جوری گیر کردم.اون صفحه شطرنجه(1000 درصد میدونی کدوم) بد جوری سخته.
مشکل اینه که اگه سریع نباشی یه دفعه یه نور بنفش رنگ از توی صورت دشمنا میزنه بیرون و سختی دو برابر میشه.تو چی؟ تونستی ردش کنی؟
خب اصلاً باید همه رو ول میکردی و میرفتی سراغه شاه!!! شاه رو باید میزدی تا بازی رو رد میکردینمیدونم والا.من که توی در جه dante must die شماره سوم بد جوری گیر کردم.اون صفحه شطرنجه(1000 درصد میدونی کدوم) بد جوری سخته.
مشکل اینه که اگه سریع نباشی یه دفعه یه نور بنفش رنگ از توی صورت دشمنا میزنه بیرون و سختی دو برابر میشه.تو چی؟ تونستی ردش کنی؟
نه! یه پایان داره!!!راستی این DMC4 چند تا پایان داره؟
DMC3 دو تا داشت تا اونجایی که من میدونم.این چی؟ اینم دو تا داره؟
ایول به ارمین با این جانشین انتخاب کردنش!!! جدا از اینکه درست میگی؛ از بی طرف بودنت هم تشکر میکنمداداش عزیز فن دانته هستم اما باید از موضع داداش نیرو جونم دفاع کنم. چون فن نیرو نیستم نمیتونم ازش دفاع کنم اما حداقل میتونم شایعات رو انکار کنم که طرف حسابم اشتباه فکر نکنه. یادمه هم نیرو و هم دانته روی حالت دویل تایگر جونشون پر میشدنه نیرو نه دانته جونشون کم نمیشد. اما به قول اتوسا خانم دویل سه هیشکی جلودار دانته نبود.
همه دویل ها به غیر از شماره 2 البته اونم بد نبود
شما هم درست میگی که Hell or Hell سختترین بود دادا...آرتاس جان درست میگی Hell Or Heaven خیلی آسون بود و یه روزه تموم میشد ( برای همین نوشتم آسونترین درجه سختی بود )
نه دیگه نشد!!! به ترتیب اولویت بگو دیگههمه دویل ها به غیر از شماره 2 البته اونم بد نبود
خوب واقعا نمیشه اولویت بندی کرد چونبا اومدن هر دویل اشتیاق من به بازی بیشتر شد با اینکه دویل 4 از اومدن نیرو ناراحت بودم اما بازهم داستان دویل 4 رو مثل شماره سومش و اولش دوس داشتم تنه دویلی که حس اشنایی باهاش نداشتم دویل 2 بود چون دانته با هلکوپتر و تانک میجگید و علاوه بر اون داستان چندان جالبی نداشت! اما بازهم خوب بود انچنان افتضاح نبود.نه دیگه نشد!!! به ترتیب اولویت بگو دیگه :biggrin1:
اگه اشتباه نکنم اخر بازی که نوشته های پایانی میاد باید تا جایی که میتونی دشمنا رو نابود کنیو صحنه اخرش نشون میده که ورجیل یه جای قرمز رنگ روی اب ها افتاده(همون جایی که دانته میخواد دستشو بگیره و ورجیل میوفته).بعدش بلند میشه و موندوس رو میبینه که اونجاس و بهش میگه:شماره 3!!! 2تا داش؟! :-o جدی؟! من اصلاً یادم نیست! اگه یادته تعریف کن
آهان بابا!!! قلبم اومومد تو دهنم توام!!!!اگه اشتباه نکنم اخر بازی که نوشته های پایانی میاد باید تا جایی که میتونی دشمنا رو نابود کنیو صحنه اخرش نشون میده که ورجیل یه جای قرمز رنگ روی اب ها افتاده(همون جایی که دانته میخواد دستشو بگیره و ورجیل میوفته).بعدش بلند میشه و موندوس رو میبینه که اونجاس و بهش میگه:
"پدر من قبلا تونسته تو روشکست بده پس مطمئنا من هم میتونم" و شمشیرشو میکشه و به سمتش میدوه.
اگر اشکالی توش هست لطفا بگین
MUNDUSاولین دشمن اصلی در بازی devill may cry بوده است در اصل ارزو موندوس حکومت بر قلمرو انسانها و شیطاین را داشته و همیشه قصد رسیدن به ارزوهایشرا داشته است.پس از کست ورجیل توسط موندوس.موندوس ورجیل را تبدیل به نیلو انجلو کرد و ورجیل را در صدد برقرار کردن اهدافش مورد استفاده قرار داد.دردویل می کرای موندوس دوباره قصد باز کردن دروازه جهنم را داشته و درپی این قضیه تریش را به ماموریت میفرستد تا دانته را به جزیره مالت(محل گشودن دروازه)بیاوردتا گرددنبند را بدست بیاورد و از شر دانته خلاص شود و به ارزوی نهایی خود یعنی سلطنت بر جهان انسانها برسد.دانته پس از کشتن خدمتکاران موندوس به سراغ خود او میرود.دانته در طی این ماموریت سرنخ های زیادی را بدست می اورده و بسیار ورزیده تر از قبل شده است . پس از شکس موندوس توسط دانته موندوس به دانته میگوید دوباره باز خواهم گشت دانته همان موقع گفت ان موقع فرزند من جلوی تو را خواهد گرفت.در ابتدا موندوس به شکل غیر فعال ظاهر میشود مجسمه ای بزرگ با سه چشم و موهای بلند دیده شده است.ظاهرا هنگامی دانت موندوس را میبیند بسیار خشمگین شده موندوس فعال شده و دانته در فروم شیطانی خود و در طی مبارزه موندوس اشاره ای به مادر دانته میکند و دانته در جواب میگوید خفه شو.موندوس همان لحظه به دانته میگوید چشمان تو کاملا شبیه به اسپاردا شده است وشروع به مبارزه با دانته میکند دانته شهاب سنگ هایی را به طرف موندوس پرتاب میکند و موندوس هم چند تیر به دانته میزند و در نهایت دانته به فوم خود تبدیل میشود و در همان جا موندوس را نابود میکند.ولی موندوس هنوز هم نمرده و دوباره سر راه دانته ظاهر میشود موندوس اینبار یک مجسمه نیست بله یک موجود عجیب و غریب با داشتن هزار چشم و دست!!دانته در اینجا بسیار خسته شده موندوس قصد اخرین ضربه را به دانته داشت تریش زنده شده و قدرت خود را در اختیار دانته میگذارد و از اینجا دانته موندوس را در چاه شیاطین می اندازد.
موندوس یکی از بدترین کاراکتر های DMCو بدترین دشمن دانته به حساب می امده موندوس همان شاهزاده تاریکی هاست و پادشاه دیمین ورلد بوده و قصد داشته تا به هیومن ورلد حمله کند و به موفقیت های خوبی دست یافت اما اسپاردا از کرده خود پشیمان شد و بر علیه سپاه خود یک تنه جنگید وهمه شیاطین را شکست داد و موندوس را هم به اعماق جهنم فرستاد و ان را همان جا زندانی کرد اما موندوس پس از مدتی توانست از زندان خود فرار کند و در صدد انتقام همسر اسپاردا اوا و از پسران اسپاردا یعنی ورجیل را به تباهی بکشاند. موندوس هنوز حرص و طمع داشت و قصد داشت دوباره به دنیا انسانها حمله کند اما با مقاومت دانته روبه رو شد و دانته توانست برای بار دیگر موندوس را در جهنم زندانی کند و هم انون هیچ خبری از موندوس نیست.
نوشته ارمین بودند گذاشتم در نقل قول!SPARDA
اسپاردا شخصیتی از بازی هست که همه فن های DMCاونو بطور کامل میشناسن بدون اینکه حتی در یکی از قسمت های DMCحضور داشته باشه!!
اسپاردا معرف به شوالیه تاریکی یکی از سرداران سپاه موندوس بوده و تاثیر به سزایی در پیروزی شیاطین بر دنیای انسانها داشته اما بعد از مدتی از کرده خود پشیمان میشود و بر علیه سپاه خود یک تنه مبازه میکند و پس از 2000سال توانست همه شیاطین را از کره خاکی محو کندو سلطان شیاطین یعنی موندوس را به سیاه چال موجود در جهنم بفرستد(در رابطه با اینکه اسپاردا 2000سال جنگید در انیمه ها مشاهده خواهید کرد)
تمام انسانها اسپاردا را تحسین کردند و او را به عنوان قهرمان در بین خود برگزیدند.اسپاردا پس از جنگ با موندوس خود را شبیه انسانها کرد.چهره اسپاردا کاملا شبیه دانته و ورجیل است اما از لحاظ اخلاقی اسپاردا کاملا شبیه ورجیل برادر دانته بوده است.اسپاردا به شکل انسانی با مو ها سفید که به مدل بالا زده شده و با چشمان ابی طراحی شده است.همه ما اسپاردا را با کت بنفش و شمشیر مخصوص خود میشناسیم.ظاهر اسپاردا به شکل شیطانی را به خوبی در dmc1,dmc3دیدیم اسپاردا هیکلی شیطانی و بزرگ را دارد و سیاهی تمام وجودش را گرفته است دلیل اینکه اسپاردا را شوالیه تاریکی نامیده اند.بر روی سر اسپاردا دو شاخ بزرگ قرار دارد و او دارای دو بال است . اسپاردا یکی از فرماندهان با وفای موندوس در زمان خود ومشاورBaulو برادر دو قلوی موندوس بود و در زمینه هایی به موندوس اموزش هایی را از اموخته هایش داد.پس از جنگ سخت اسپاردا تمام سلاح های خود را در جایی گذاشت.هدف او از این کار به این منظور بود که او نهمیخواست فرزندانش سرنوشت او را داشته باشد و در صلح و ارامش بتواند به زندگی خود ادامه دهد و راه و روش شیاطین را برای همیشه ببندد.اسپاردا دروازه جهنم را با استفاده از خون خودش و خون یک زن روحانی به همراه شمشیر خود بست و این ماجرا ابتدا برای مردم اسظوره ای عظیمبود رفته رفته این حرکت دلاورانه اسپاردا به یک داستان واقعی تبدیل شد و کم کم به افسانه ها پیوست.ارخام قصد شبیه شدن به اسپاردا را دات اما این ارزو را به دست مرگ سپرد زیرا مدتی که شبیه اسپاردا شده بود دوامی نداشت و ارخام شبیه یک موجود ژله ای بی مصرف شده بود که با کمک دانته و ورجیل کشته شد.اسپاردا با اینکه حضور چندانی در بازی نداشته اما همیشه نقش پررنگی را به خود میگرفته مثلا در dmc1هنگامی دانته با موندوس در حال جنگ بود به فروم اسپاردا شیطانی ظاهر میشود در این قسمت پس از زدن شهاب سنگ به دانته دوباره به فروم خود ظاهر میشود و تلاش زیادی برای از بین بردن اسپاردا کرده است.این بطور کلی اشکار شده اسپاردا به موندوس و برادر دو قلو مونوس امزشهایی رو میداده است.اگر در قسمت چهارم بازی دقت کرده باشید اولین باری که بریال غول اتشین به نیرو برخورد کرده از 2000سال پیش گفته است کهاسپاردا با او مبارزه کرده و او را شکست داده و در under worldزندانی کرده است.هنگامی که بریال از نیرو شکست خورد به نیرو گفت تو کاملا شبیه اسپاردا هستی!این نشان میدهد اسپاردا ممکن است الان بهفروم انسانی زنده باشد علت ان هم میتوان گفت تمام قدرت اسپاردا صرف عشق شده و هیچ قدرت توان مقاومت در برابر عشق را ندارد.اختیارات موندوس در زمان خود وسعت زیادی داشته حتی از اختیارات موندوس بیشتر بوده.هنگامی که ارخام که یک انسان معمولی بود خود را شبیه اسپاردا کرد این قدرت دوامی نداشت این خود نشان میدهد به غیر از فرزندان اسپاردا کسی قادر نیست قدرت اسپاردا را داشته باشد.دانته و ورجیل و نیرو هم فرزندان اسپاردا میشوند و هرکدام دلیلی قانع کننده برای خود دارند اما با این حال قدرت فرزندان اسپاردا ترکیبی از قدرت شیطان وانسان توانایی های مافوق اسپاردا را دارند بطوری که دانته یا فرزندان اسپاردا میتوانند اسپاردا را شکست دهند.
اسپاردا عاشق دختری بنام اوا شد و پس از مدتی اسپاردا و اوا ازدواج کردند و حاصل از انها دو فرزند دو قلو همسان بنامهای دانته و ورجیل شد.انها زندگی خوشی را در کنار همدیگر داشتند که اما این فقط ارامش قبل از طوفان بود زیراکه موندوس سلطان شیاطین توانست از سیاه چال جهنم بگریزد و به طور ناگهانی به خانواده اسپاردا حمله کرد و اسپاردا را برای انتقام جویی خودش به همان سیاه چالی انداخت که اسپاردا وی را در ان زندانی کرده بود ولی این برای موندوس کافی نبود موندوس همسر اسپاردا را در جلوی چشم او به قتل رساند و قصد کشتن دانته و ورجیل را داشت که دانته گریخت و موندوس از کشتن ورجیل منصرف شد و تصمیم گرفت ورجیل را نوچه خود بار بیاورد و.................
هنوز بطور کامل و رسمی مشخص نشده که اسپاردا زنده است یا مرده و یا در کجا زندگی میکند؟ایا او هنوز در همان زندان تاریکی است؟
امید وارم کپکام این مسایل رو مشخص کنه.....
خب بچه ها بحث شخصیتها هم تموم شدنوشته ارمین بودند گذاشتم در نقل قول!