بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
ممنون دوباره از دوستان عزیز دویلی:x بچه ها بنظرتون خوب نیست یه بازی جدا دویل مای کرای برای نیرو بزنن >:d< ببخشید اگه دوباره توهین به طرفدار های دانته شد از جمله خوودمo:-) و یک سوال کالکشن دویل مای کرای تایید شده یا نه؟؟؟؟؟/:) و بچه ها میشه یک بیوگرافی ساده از دانته بدید حوصله خوندن متن طولانی ندارم و ببخشید اگه توهین به کسایی شد که متن طولانی مینویسن o:-) من اخه میترسم چون دیدم تو فروم های دیگه سریع به همه بر میخوره :-sبرای همین یک ببخشید میگم تا سو تفاهم به وجود نیادo:-)
من که خیلی دوست دارم بزنن، ولی دویل می کرای که بدون دانته نمیشه! میشه؟! (جرأت داری، بگو میشه! =))) واسه همین بعد از بازی کردنه شماره 4 یه داستان اومد تو ذهنم که اینجا مینویسمش، خواستی بخون، نظرت هم بگو!
خب من دوست داشتم بازي اينطوري ادامه پيدا کنه که:
دانته با شکست دادنه Nelo Angelo تو دویل 1، در اصل فقط قسمته شيطانيه ورجيل رو از بين ميبره و درحالي که همه فکر ميکنن اون کاملاً مرده؛ ورجيل به مروره زمان (و بعد از گذشته سالها) تبديل به يه انسانی معمولي ميشه. خب حالا ورجيل که انسانی معمولی شده بسختی گذشتش رو به یاد میاره (و همیشه یه سر دردی میگیره و تو رؤیاهاش همیشه یک زن با موهای بِلوند رو میبینه و گویا رابطه ای بین ورجیل و این زن بوده، رؤیا هی کاملتر و کاملتر میشه! تا اینکه ورجیل تو رؤیاهاش متوجه میشه که از اون زن بچه ای داره و باز هم رؤیاهاش پیشرفت میکنن و چهره بچه اش کم و بیش آشکار میشه! ورجیل به دنباله پسرش ميگرده، متوجه ميشه يه جايي جنگي با نيروهاي اهريمني رخ داده، سعي ميکنه که خودش رو به اونجا برسونه، سرانجام ورجيل کسی شبیه به بچه ش رو که تو رؤیاهاش میدید، پيدا ميکنه! بله اين پسر همون نيروي خودمونه، نيرو هم در عوض ورجيل رو رد ميکنه و ميگه که تو نميتوني پدر من باشي، منو يکي ديگه بزرگ کرده و و و... ورجيل که ميبينه تنهايي حريفه اين بچه نيست، و متوجه رابطش با دانته ميشه، سعي ميکنه دانته رو پيدا کنه، بعد از پيدا کردن شماره تلفن محله دانته، باهاش تماس ميگيره ولي يه زن گوشي رو برميداره و ميگه Devil may cryyy!!!! ورجيل با شنيدنه صدا تو فکر فرو ميره و قطع ميکنه و مجدداً سر درد و رؤیاهاش میان سراغش! اینبار چهره زن کمی آشکارتر میشه، وقتی ورجیل از این وضعیت بیرون میاد، دنباله آدرسه دانته ميگرده، بالاخره دانته رو پيدا ميکنه ولي در کماله ناباوري يک زن هم اونجا ميبينه، و با ديدنه طرف ياد صداي پشت تلفن ميوفته، دوباره سردرد و رؤیاش میان سراغش، حالا رؤیای ورجیل کاملتر میشه و همه چیز رو به یاد میاره! بله، زن بلوند تو رؤیاهای ورجیل همین زنه! و این زن کسی نیست، جز تریش!!!! داستان کامل میشه و معلوم میشه تو همون دویل می کرای یک، ورجيل با تریش آشنايي داشته و ماحصل اين آشنايي بچه اي ميشه!!! ورجيل ميخواد بچه رو پيشه خودش نگه داره که با مخالفت تريش روبرو ميشه!!! ورجيل به زور اين کار رو انجام ميده و در نهايت تريش هم واسه انتقام، دانته رو فرا ميخونه، ورجيل که داستان رو ميفهمه، عقله سليمش ميگه که بايد بچه رو دور از دسترسه دانته نگه داره واسه همين کسي رو مأمور ميکنه تا بچه رو به جاي امني ببره... و اما حالا! تريش که نميدونه ورجيل آدم شده، دوباره تشنه انتقام از ورجيل ميشه! ورجيل داستانه خودش و تريش رو واسه دانته تعريف ميکنه ولي تريش منکره همه چيز ميشه و با دلبري که از دانته داره، حرف خودش رو به کرسي ميشونه در همين حين ليدي هم وارد ميشه و با دیدن ورجیل یاده پدرش میوفته و اون هم در برابر ورجيل جبهه ميگيره و دانته هم که شرایط رو اینطوری میبینه، از ورجیل ميخواد که بره بيرون و اونجا رو ترک کنه! ورجيل که اينجا هم شکست ميخوره... (از اينجا به بعدش رو دارم فکر ميکنم)!!! :d
درباره بیوگرافی هم دوست عزیزمون Nero Turbo مطلبی رو گذاشته بود تو یه تاپیک دیگه و خوب هم بود! لینکش رو پیدا کنم بهت میدم
نه آقا اینجا تا اونجایی که فهمیدم خوشبختانه تعصبی تو کار نیست! و نظر هر کس واسه خودش محترمه، نهایت اینه که میخوای به دانته دو تا بد و بیراه بگی دیگه، عیبی نداره، بچه ها هم میان دمه خونتون با 2تا چک و لگد جوابت رو میدن! اینجا همه چی دوستانست :))>:)
کلاً کسی اینجا راغب به بحث درباره شخصیت ها نیست؟ یا Devil Girl از طرفه همه صحبت میکنه؟! =))
Devil Girl کجایی؟! لااقل تو بیا بحث رو سریع ببریم جلو برسیم به شماره 3 و 4! وای ورجیل! لیدی! نیرو! کردو! اگنس! سانیکتوس=p~

آخرین ویرایش:
من کلا در مورد شخصیت های نسخه 2 نظر نمیدم ( به نظرم ارزش وقت تلف کردن ندارن )​
موافقم من هم شماره 2 رو اصلا دویل حساب نمی کنم ! :|
Devil Girl کجایی؟! لااقل تو بیا بحث رو سریع ببریم جلو برسیم به شماره 3 و 4! وای ورجیل! لیدی! نیرو! کردو! اگنس! سانیکتوس=p~
ببینم وقتی هنوز راجع به لیدی حرف نزدیم بریم راجع به لوسیا حرف بزنیم ؟!!!!! حالت خوشه رفیق ؟! :|:d
خب لیدی : Lady
لیدی یا ماری شخصیتی بود که بار اول در DMC 3 باهاش آشنا شدیم . مثل همیشه با یه دختر جنگجو و قوی رو به رو بودیم کسی که می خواست انتقام مادرش رو بگیره ! اینطور که از داستان مشخصه پدرش آرخام ( کشیش مخصوص و شاید دوست قدیمی اسپاردا ) برای رسیدن به قدرت همسرش یعنی مادر لیدی ، رو به قتل رسونده . بنابراین می دونیم که در دویل 3 هدف لیدی کشتن تمام شیاطین از جمله پدرشه . لیدی طراحی ظاهریه زیبایی داره ، اولین جزئی از صورتش که جلب توجه می کنه چشمهای لنگ بلنگشه ! یکی آبی یکی قهوه ای ، مطمئنا دانته ی جوان در دویل 3 با مشاهده ی چنین دختر با جذبه و ماهری بین شیطونکها تعجب می کنه وبراش این سوال پیش میاد ( یعنی از فضولی میمیره ! مثه بعضیها تو بی سی :d) که این دختره اینجا چیکار داره جالبیش اینه که لیدی فقط به هدفش نگاه می کنه و حتی دانته رو سه بار وقتی که سر راهش قرار می گیره سعی می کنه از سر راهش برداره ! جالبه ، لیدی تا وقتی که برای آخرین بار با دانته توی کتابخونه می جنگه لجبازی می کنه و می خواد خودش بره و پدرش رو نابود کنه اما در نهایت ( نه بخاطر اینکه قدرتش رو نداره بلکه چون متوجه شد دانته نیاز داره تا هدف گم شده ش رو پیدا کنه ) کنار می کشه !!! لیدی بی مهاباست ، جسوره ، زیباست ، باهوشه و اعتماد به نفس بالائی داره !
لیدی شماره 4 ، نقش زیادی نداشت اما شخصیت پردازیش دقیقا مشابه شماره ی 3 بود !

خب حالا می خوام جواب پستهای قبلی پدر Arth@s رو بدم : پدر جان ، شما که می گی شخصیت دانته ی 3 چیپه ، عذر می خوام پس شخصیت شما و هزار تا جوون دیگه که از دانشگاه فارغ التحصیل شدند و هدفی برای زندگیشون هم نمی بینن و شب و روز تو بازی سنتر می چرخن هم چیپه ، نه؟!:>
دانته ی 3 بخاطر بی هدفی افسرده بود اا هنوز هم می گم شخصیت پردازیش عالی بود !

چشمهای لیدی رو بولد کردم چون می خواستم یه مطلب دیگه رو اضافه کنم ، راستی برای بار اول که دانته ی جدید رو دیدم فکر کردم پسره لیدیه!!! به چشاش توجه کردین؟!!

موافقم من هم شماره 2 رو اصلا دویل حساب نمی کنم ! :|

ببینم وقتی هنوز راجع به لیدی حرف نزدیم بریم راجع به لوسیا حرف بزنیم ؟!!!!! حالت خوشه رفیق ؟! :|:d
خب لیدی : Lady
لیدی یا ماری شخصیتی بود که بار اول در DMC 3 باهاش آشنا شدیم . مثل همیشه با یه دختر جنگجو و قوی رو به رو بودیم کسی که می خواست انتقام مادرش رو بگیره ! اینطور که از داستان مشخصه پدرش آرخام ( کشیش مخصوص و شاید دوست قدیمی اسپاردا ) برای رسیدن به قدرت همسرش یعنی مادر لیدی ، رو به قتل رسونده . بنابراین می دونیم که در دویل 3 هدف لیدی کشتن تمام شیاطین از جمله پدرشه . لیدی طراحی ظاهریه زیبایی داره ، اولین جزئی از صورتش که جلب توجه می کنه چشمهای لنگ بلنگشه ! یکی آبی یکی قهوه ای ، مطمئنا دانته ی جوان در دویل 3 با مشاهده ی چنین دختر با جذبه و ماهری بین شیطونکها تعجب می کنه وبراش این سوال پیش میاد ( یعنی از فضولی میمیره ! مثه بعضیها تو بی سی :d) که این دختره اینجا چیکار داره جالبیش اینه که لیدی فقط به هدفش نگاه می کنه و حتی دانته رو سه بار وقتی که سر راهش قرار می گیره سعی می کنه از سر راهش برداره ! جالبه ، لیدی تا وقتی که برای آخرین بار با دانته توی کتابخونه می جنگه لجبازی می کنه و می خواد خودش بره و پدرش رو نابود کنه اما در نهایت ( نه بخاطر اینکه قدرتش رو نداره بلکه چون متوجه شد دانته نیاز داره تا هدف گم شده ش رو پیدا کنه ) کنار می کشه !!! لیدی بی مهاباست ، جسوره ، زیباست ، باهوشه و اعتماد به نفس بالائی داره !
لیدی شماره 4 ، نقش زیادی نداشت اما شخصیت پردازیش دقیقا مشابه شماره ی 3 بود !

خب حالا می خوام جواب پستهای قبلی پدر Arth@s رو بدم : پدر جان ، شما که می گی شخصیت دانته ی 3 چیپه ، عذر می خوام پس شخصیت شما و هزار تا جوون دیگه که از دانشگاه فارغ التحصیل شدند و هدفی برای زندگیشون هم نمی بینن و شب و روز تو بازی سنتر می چرخن هم چیپه ، نه؟!:>
دانته ی 3 بخاطر بی هدفی افسرده بود اا هنوز هم می گم شخصیت پردازیش عالی بود !

چشمهای لیدی رو بولد کردم چون می خواستم یه مطلب دیگه رو اضافه کنم ، راستی برای بار اول که دانته ی جدید رو دیدم فکر کردم پسره لیدیه!!! به چشاش توجه کردین؟!!
ببخشید فکر نمیکنید خیلی در مورد لیدی خلاصه نوشتید=))

من که خیلی دوست دارم بزنن، ولی دویل می کرای که بدون دانته نمیشه! میشه؟! (جرأت داری، بگو میشه! =))) واسه همین بعد از بازی کردنه شماره 4 یه داستان اومد تو ذهنم که اینجا مینویسمش، خواستی بخون، نظرت هم بگو!
خب من دوست داشتم بازي اينطوري ادامه پيدا کنه که:
دانته با شکست دادنه Nelo Angelo تو دویل 1، در اصل فقط قسمته شيطانيه ورجيل رو از بين ميبره و درحالي که همه فکر ميکنن اون کاملاً مرده؛ ورجيل به مروره زمان (و بعد از گذشته سالها) تبديل به يه انسانی معمولي ميشه. خب حالا ورجيل که انسانی معمولی شده بسختی گذشتش رو به یاد میاره (و همیشه یه سر دردی میگیره و تو رؤیاهاش همیشه یک زن با موهای بِلوند رو میبینه و گویا رابطه ای بین ورجیل و این زن بوده، رؤیا هی کاملتر و کاملتر میشه! تا اینکه ورجیل تو رؤیاهاش متوجه میشه که از اون زن بچه ای داره و باز هم رؤیاهاش پیشرفت میکنن و چهره بچه اش کم و بیش آشکار میشه! ورجیل به دنباله پسرش ميگرده، متوجه ميشه يه جايي جنگي با نيروهاي اهريمني رخ داده، سعي ميکنه که خودش رو به اونجا برسونه، سرانجام ورجيل کسی شبیه به بچه ش رو که تو رؤیاهاش میدید، پيدا ميکنه! بله اين پسر همون نيروي خودمونه، نيرو هم در عوض ورجيل رو رد ميکنه و ميگه که تو نميتوني پدر من باشي، منو يکي ديگه بزرگ کرده و و و... ورجيل که ميبينه تنهايي حريفه اين بچه نيست، و متوجه رابطش با دانته ميشه، سعي ميکنه دانته رو پيدا کنه، بعد از پيدا کردن شماره تلفن محله دانته، باهاش تماس ميگيره ولي يه زن گوشي رو برميداره و ميگه Devil may cryyy!!!! ورجيل با شنيدنه صدا تو فکر فرو ميره و قطع ميکنه و مجدداً سر درد و رؤیاهاش میان سراغش! اینبار چهره زن کمی آشکارتر میشه، وقتی ورجیل از این وضعیت بیرون میاد، دنباله آدرسه دانته ميگرده، بالاخره دانته رو پيدا ميکنه ولي در کماله ناباوري يک زن هم اونجا ميبينه، و با ديدنه طرف ياد صداي پشت تلفن ميوفته، دوباره سردرد و رؤیاش میان سراغش، حالا رؤیای ورجیل کاملتر میشه و همه چیز رو به یاد میاره! بله، زن بلوند تو رؤیاهای ورجیل همین زنه! و این زن کسی نیست، جز تریش!!!! داستان کامل میشه و معلوم میشه تو همون دویل می کرای یک، ورجيل با تریش آشنايي داشته و ماحصل اين آشنايي بچه اي ميشه!!! ورجيل ميخواد بچه رو پيشه خودش نگه داره که با مخالفت تريش روبرو ميشه!!! ورجيل به زور اين کار رو انجام ميده و در نهايت تريش هم واسه انتقام، دانته رو فرا ميخونه، ورجيل که داستان رو ميفهمه، عقله سليمش ميگه که بايد بچه رو دور از دسترسه دانته نگه داره واسه همين کسي رو مأمور ميکنه تا بچه رو به جاي امني ببره... و اما حالا! تريش که نميدونه ورجيل آدم شده، دوباره تشنه انتقام از ورجيل ميشه! ورجيل داستانه خودش و تريش رو واسه دانته تعريف ميکنه ولي تريش منکره همه چيز ميشه و با دلبري که از دانته داره، حرف خودش رو به کرسي ميشونه در همين حين ليدي هم وارد ميشه و با دیدن ورجیل یاده پدرش میوفته و اون هم در برابر ورجيل جبهه ميگيره و دانته هم که شرایط رو اینطوری میبینه، از ورجیل ميخواد که بره بيرون و اونجا رو ترک کنه! ورجيل که اينجا هم شکست ميخوره... (از اينجا به بعدش رو دارم فکر ميکنم)!!! :d
درباره بیوگرافی هم دوست عزیزمون Nero Turbo مطلبی رو گذاشته بود تو یه تاپیک دیگه و خوب هم بود! لینکش رو پیدا کنم بهت میدم
نه آقا اینجا تا اونجایی که فهمیدم خوشبختانه تعصبی تو کار نیست! و نظر هر کس واسه خودش محترمه، نهایت اینه که میخوای به دانته دو تا بد و بیراه بگی دیگه، عیبی نداره، بچه ها هم میان دمه خونتون با 2تا چک و لگد جوابت رو میدن! اینجا همه چی دوستانست :))>:)
کلاً کسی اینجا راغب به بحث درباره شخصیت ها نیست؟ یا Devil Girl از طرفه همه صحبت میکنه؟! =))
راجب داستان من دقیق نمیتونم نظر بدم ولی در کل چیز جالبیه:d و ممنون از پاسخ هاتون ولی سوال در مورد کالکشن رو پاسخ ندادید:-b بازم mamnoon

---------- نوشته در 06:26 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

فکر نمی کنم مطالبم خنده دار باشه ! نظری داری بده نظر نداری لازم نیست اسپم کنی
ببخشید ولی من از کوتاهی مطلب خندیدم نه از خود مطلب و اگه توجه کرده باشید من یک بیوگرافی خلاصه در مورد دانته میخوام میتونید زحمتشو بکشیدo:-) ونطر هم نمیتونم بدم چون من فقط تریش رو دوست دارم woooooooooooooooooooooo:x

ببخشید ولی من از کوتاهی مطلب خندیدم نه از خود مطلب و اگه توجه کرده باشید من یک بیوگرافی خلاصه در مورد دانته میخوام میتونید زحمتشو بکشیدo:-) ونطر هم نمیتونم بدم چون من فقط تریش رو دوست دارم woooooooooooooooooooooo:x
اتفاقا من هم تعجب کردم از پست شما ، چون از شخصیت شما دور دیدم که بخواین مسخره کنین یا اسپم کنین ! :)
والاه یه بیوگرافی کامل از دانته توی همین فروم هست که می گردم لینکشو براتون پیدا می کنم !
شما دویل رو از شماره ی چند شروع کردین ! بعد نیست شما هم توی بحثه گروهی ما شرکت کنین !
مرسی

با تشکر از آتوسا خانوم برای مطلب خوبش ، منم از لیدی خیلی خوشم میاد و به نظرم شخصیت پردازی جالبی داره ، از جمله جالبترین صحنه های DMC 3 روبرو شدن های دانته با لیدیه مثل این صحنه که دانته میگه :
""If you're asking for a date, forget it. 'Cause I make it a point not to go out with women who shoot me in the head!"
به شخصه از لیدی بیشتر از تریش خوشم میاد و امیدوارم توی DmC هم حضور داشته باشه

در مورد کالکشن که دوستمون پرسید : نه متاسفانه کاپکام هنوز کالکشن رو تایید نکرده
-------------------------------------------------------
چشم لیدی قرمز بود یا قهوه ایی ؟!
Devil May Cry 3 - Lady.jpg

آخرین ویرایش:
به به! میبینم که 2ساعت رفتیم یه غذایی بخوریم و یه گیمی بازی کنیم، بچه ها تاپیک رو ترکوندن!!! آقا ما هم بازی
اول به لیدیه عزیز برسیم!!! اولاً چشاش قرمز آبی بود (قابل توجه بعضیا! من عکسش بکگراندمه!!!!)، که این تلمیح به تضادی که تو این کارکتر هست داره! باباش رو میخواد، اما دوست داره بکشش! با همه خشن برخورد میکنه، ولی در اصل مهربونه! (چشاش قشنگه، ولی عینک میزنه که قشنگتر بشه =)))
حالا کاری نداریم ولی کسی رو سراغ دارید که 2تا چشش یه رنگ نباشه و انقدر تضاد داشته باشه؟ چی؟! لنز؟! نه بابا، اگه اینطوری باشه عمه م هم میتونه لیدی بشه =)))
خب من لیدی رو با هیتر تو سایلنت هیل مقایسه میکنم؟! (حالا نمیخوام جفتشون رو با هم مورد بحث قرار بدم، در همین حد که یه دلسوزی خاصی نسبت به جفتشون دارم بسه!) بله من لیدی رو یکی از کارکترهای شکننده میدونم، لیدی از هیچ چیز شانس نمیاره! حتی از پدرش!!! ته بدبختیه که دختر از پدرش هم رکب بخوره!!!! کینه و نفرت همه وجود لیدی رو تسخیر کرده! لیدی به همه بدبینه! حتی به کسی که وسط زمین و هوا نگهش میداره، 1تیر میزنه وسط پیشونیش. اما وقتی که متوجه میشه یکی این وسط هست که میتونه بهش اعتماد کنه، شخصیتش برمیگرده و مهربون هم میشه و اون راکت لانچرش (که اسم دقیقش kalina Ann هست و برگرفته از اسم مادر لیدیه) رو به دانته واسه کمک میده. همچنین سریع احساساتی میشه و به راحتی گریه ش میگیره! حتی در آخر هم که تیر خلاص رو نثار آرخام میکنه، باز گریه میکنه(اونم چجوری! اول بلند میخنده و کم کم گریه ش میگیره)، البته شاید به حال خودش!!! وچنین شخصی مستحق این همه رنج نیست، و ایشون اصلاً کارکتر خشنی نیست، ولی به اجبار اینطوری شده!
پدر جان ، شما که می گی شخصیت دانته ی 3 چیپه ، عذر می خوام پس شخصیت شما و هزار تا جوون دیگه که از دانشگاه فارغ التحصیل شدند و هدفی برای زندگیشون هم نمی بینن و شب و روز تو بازی سنتر می چرخن هم چیپه ، نه؟!:>
پدر جان؟!!!!!!! خب، ببین فرزندم!!! نه تنها من و بلکه هر کسه دیگه که اینطوری که شما گفتید، باشه، 100% شخصیت چیپی داره! بی برو برگرد! (لابد اینجور افراد انسان های برترن، ما خبر نداریم؟!) میدونی چرا؟! دقیقاً رابطه مستقیم با فلسفه همین بازی داره!!! این بازی هم میخواد بگه که انسانه ساکن (همون دانته 3) حتی اگه قدرت های خارق العاده هم داشته باشه، چون ساکنه ارزشی نداره! انسان نباید به مشکلاش پشت کنه و صورت مسئله رو پاک کنه! انسان باید حرکت کنه، باید با مشکلا مقابله کنه!!!! و شما سیر تکاملی دانته رو تو این 4شماره به همین شکل پیدا میکنید! دانته 3بیخیال، کی به کیه؟! دانته 1! اوه دانته شروع به کار کرده و از قدرتاش هم تو جهت این کار داره استفاده میکنه ولی باز هنوز یکم شیش میزنه (اگه شیش و هشت نمیزد حواسش به تریش بیشتر بود) دانته 2 (که اصلاً پارادوکس داره کلاً با دانته!!!!) و دانته 4 اکثراً شوخ ولی به وقتش مصمم، واسه جون بقیه ارزش قائله و وقتی میدونه که میتونه کمک کنه نمیگه this isn't my business.
خب من فکر میکنم که شما فریبا و شهلایه دانته شماره 3 هستید و بدونه هیچ چون و چرایی عاشقه این کارکتر هستید. پس من عذر خواهی میکنم از شما که این کارکتر رو تا این حد به چالش کشیدم و همینجا بحثم رو درباره دانته3 تموم میکنم!!!! ;)
دانته ی 3 بخاطر بی هدفی افسرده بود اا هنوز هم می گم شخصیت پردازیش عالی بود!
منم که حرفم رو اصلاح کردم و گفتم: به زیبایی چیپ بودنه دانته رو به تصویر کشیدن! چیپ نشون دادن یه کارکتر هم شخصیت پردازی میخوادا و همچنین افسردگی هم یه جور ضعف شخصیتیه و چیپ بودن که دقیقاً بخاطر ساکن بودن دانته بعد از اون اتفاقا بود
نکنه دوباره میخوای بگی اگه خونوادم رو جلو چشم بکشن بریک دنس میزنم؟! نه مبارزه میکنم مثله لیدی نه مثله دانته3 بگم دنیا به آخر رسیده، چون واسه یه مرد واقعی دنیا هیچ وقت به آخر نمیرسه! حتی وقتی که واقعاً دنیا به آخر رسیده باشه!!!!! لیدی چرا افسرده نشد؟! تازه وضعه ایشون که از دانته خرابتره! باز بابای دانته اسپاردا بودش
ممنون از پاسخ هاتون ولی سوال در مورد کالکشن رو پاسخ ندادید:-b بازم mamnoon
آره داش! تأیید نشد، که نشد!!!! انقدر منو یاده این کالکشن ننداز که فلان جام آتیش میگیره

آخرین ویرایش:
اتفاقا من هم تعجب کردم از پست شما ، چون از شخصیت شما دور دیدم که بخواین مسخره کنین یا اسپم کنین ! :)
والاه یه بیوگرافی کامل از دانته توی همین فروم هست که می گردم لینکشو براتون پیدا می کنم !
شما دویل رو از شماره ی چند شروع کردین ! بعد نیست شما هم توی بحثه گروهی ما شرکت کنین !
مرسی
ممنون از پاسخ و ممنون میشم اگه لطف کنید لینک بیوگرافی رو بدید و در مورد سوال چون من ازهمین نسل شروع کردم بازی کردن و قاعدتا فقط دویل مای کرای 4 رو بازی کردم و از این تجربه کمی که دارم وارد کردن خودم تو این بحس کار درستی نیست:) و تنها تجربم از نسخه واقعا از شخصیت دانته خوشم اومد بخاطر اعتماد بنفس خیلی بالای دانته است جلوی هیچکی کم نمیاره و در پست بالا قصد بی احترامی به هیچکی نداشتم معذرت یک سوال دارم من تو بعضی پست ها خوندم دانته تو هر نسخه اخلاق متفاوتی پیدا میکنه میشه یکم توضیح بدید یعنی دانته تو دویل مای کرای 4 با 1و2و3 تفاوت داره گیج شدم چون من دویل مای کرای 1و2و3 رو بازی نکردم :(

یک سوال دارم من تو بعضی پست ها خوندم دانته تو هر نسخه اخلاق متفاوتی پیدا میکنه میشه یکم توضیح بدید یعنی دانته تو دویل مای کرای 4 با 1و2و3 تفاوت داره گیج شدم چون من دویل مای کرای 1و2و3 رو بازی نکردم :(
نه دیگه تا این حد! ببین دوست عزیز از اونجا که دانته تو هر شماره تو یه سن و سالی هست به طبع تا حدودی هم اخلاقاش با هم فرق میکنه و شماره هایی که سنش کمه بچه شلوغیه و رفتارهای فعل البداهه زیاد داره و شماره هایی که سنش زیاده پخته تره و رفتاراش سنجیدست! اما چیزایی که همیشه از نظر شخصیتی با خودش یدک میکنه: همون خنده زیر پوستیش و فازه شوخیه که داره، همچنین اعتماد به نفسش، علاقمندی زیاد به جنس مخالفش و عاشق پیتزا. دانته زیره این شخصیتش همیشه یه شخصیت جدی و مصمم خوابیده که اگه لازم باشه بیدار میشه.
اگه یکم صبر کنی، و این بحث شخصیت ها تموم بشه به دانته هم سر حوصله میرسیم. شما هم بهتره الان بری شماره 4رو نه یه بار نه دوبار، بلکه زیاد (البته نه اندازه من) بازی کنی تا بحث به شخصیت های 4هم که رسید شما هم شرکت کنی و مجلس ما رو منور کنی ;):d:))

آخرین ویرایش:
با تشکر از آتوسا خانوم برای مطلب خوبش ،
خواهش می کنم ! خب از اونجائیکه در مورد شخصیت ورجیل تو دویل 3 تا حدی کم لطفی کردیم یه توضیحی هم در مورد این کاراکتر عزیز می دیم ( در جواب پدر آرتاس گرامی کلا نمی دونم چرا همه ی شخصیتهای منفی بازی ها رو دوست دارم و دلم براشون می سوزه ! :d) :
همونطور که قبلا گفتم ورجیل در قطب مخالف دانته هس ! به دلایلی که مشخص نیست از برادرش متنفره ( دوستان گفتن ممکنه فکر می کنه که دانته نسبت بهش زندگی بهتری داشته ) ، دیالوگهای جالب ورجیل رو که یادمون نرفته
Vergil: Why do you refuse to gain power? The power of our father Sparda? Dante: Father? I don't have a father. I just don't like you, that's all. Vergil: Foolishness, Dante, foolishness. Might controls everything. And without strength, you can't protect anything. Let alone yourself.

شخصیت بعدی آرخام ، دوستان نظراتشون رو بگن ، نوبت به من هم میرسه ;)

شخصیت بعدی آرخام ، دوستان نظراتشون رو بگن ، نوبت به من هم میرسه ;)
کجا با این عجله؟!!! بزار ما هم از ورجیل بگیم!!! عقده میشه واسمونا!!!!! پس واسه اینکه عقده نشه:
ورجیل کارکتری منفی و تنها! بی شک اگه محبوبیتش از آلبرت وسکر (در بازیه اویل) بیشتر نباشه کمتر هم نیست! این محبوبیت ورجیل بخاطر چیش میتونه باشه؟! خب من از نظر خودم میگم. اولین برخوردی که ما ورجیل رو میبینیم، بسیار مصممه! و وقتی اون شِمان، که نتونسته از پس دانته بر بیاد، میاد پیشش با یاماتو تبدیل به 2قسمته نامساویش میکنه که این قاطعیتش رو میرسونه در جلوتر اون حتی آرخام هم با یاماتو روبرو میکنه (هرچند که این فلان فلان شده نمیمیره) که این آینده نگریش و به نوعی هم جذبه و قدرت طلبیش رو میرسونه! خب وقتی یکی مصمم، قاطع ، مدبر و با جذبست باید به هدفش برسه و اینکه ما پلیرها با این کارکتر حال میکنیم چون پیشه خودمون میگیم شاید هدفش بد باشه ولی حقشه که برسه و کسی نمیتونه بهش ایرادی بگیره! مگر دانته، اونم تو شماره یک!!! و اوج این کارکتر ( و در اصل جایی که من و خیلیایه دیگه عاشقه این کارکتر شدیم) رو اونجایی میبینم که بعد از ضربه خوردن از دانته در آخر شماره 3، داره از اون آبشار به پایین سقوط میکنه و دانته دستش رو دراز میکنه که بگیرش و ورجیل با یاماتو بوسه ای هم به کفه دسته دانته میزنه و نمیزاره که بگیرش. یکی دیگه از صحنه های معروف هم که در اصل اوج بازی تو شماره3 بود، اون JACKPOT معروفه که دانته و ورجیل با هم اون آرخامه در به در شده رو تقریباً به درک واصل میکنن
هیچ وقت یادم نمیره که این آخرای دویل3 چقدر آدرنالین تو خونم ترشح شد... بچه ها من هوس کردم بشینم 3 رو 2باره بازی کنم

بچه ها، می بینین جالبه ها ! حتی ورجیل دوست داره قدرت رو با برادرش تقسیم کنه ، جوری که هر دوشون بتونن به دنیا فرمانروایی کنن ! مطمئنا ورجیل توی اون دیالوگ معرفش به دانته تیکه نپرونده یا مثلا نخواسته جملات معکوس به کار ببره ! به نظرم ورجیل از همون معدود کاراکترهای منفی هست که در عین منفی ای کاملا مثبته ! خداییش تو هیچ بازی ندیدیم کسی که دنبال قدرته بخواد یه نفره دیگه رو هم با خودش شریک کنه !
حالات روحی ورجیل عجیبه ! فکر می کنم کل شخصیت ورجیل پاردوکس باشه ، در عین تنفر از برادر عاشقشه!!!!! :d

بچه ها، می بینین جالبه ها ! حتی ورجیل دوست داره قدرت رو با برادرش تقسیم کنه ، جوری که هر دوشون بتونن به دنیا فرمانروایی کنن ! مطمئنا ورجیل توی اون دیالوگ معرفش به دانته تیکه نپرونده یا مثلا نخواسته جملات معکوس به کار ببره ! به نظرم ورجیل از همون معدود کاراکترهای منفی هست که در عین منفی ای کاملا مثبته ! خداییش تو هیچ بازی ندیدیم کسی که دنبال قدرته بخواد یه نفره دیگه رو هم با خودش شریک کنه !
حالات روحی ورجیل عجیبه ! فکر می کنم کل شخصیت ورجیل پاردوکس باشه ، در عین تنفر از برادر عاشقشه!!!!! :d
دقیقاً اینم یکی از علتهایه دیگه محبوبیته این کارکتره!!!
خب زیاد از ورجیل شنیدیم! دوستان هم که کامنت هاشون درباره ورجیل تموم نشدنیه! =))
اما ما بریم سراغه نفر (منظور از نفر در اینجا واحدیست برای شمارشه شتر و برای آدم بکار نرفته!!!!) بعدی -> آرخام!!! اگه حسش بود خودم شروع میکنم، اگه نبود دوستان استارت بزنن دیگه...
فرزندم!!!! شما که از Negative کارکترها خوشت میاد، احیاناً از ایشون هم خوشت میاد؟! زودتر بگو تا تکلیفمون معلوم بشه!
گرچه اگه من پدرم، به خوبی میدونم که فرزندم از سر لج و لجبازی هم که شده میگه آره میگید نه؟! پس نیگا کنید...
از اونجایی که این فرزنده من کمی هم فضوله با خوندنه اسپویلر بالا باز بخاطره همون لجبازی نظرش عوض خواهد شد و الان هم که این اسپویلر رو خوند و فهمید که پیش بینیش کردم باز تغییر نظر خواهد داد و این چرخه ادامه خواهد داشت...و در آخر الان هنگه و لجش گرفته :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or