بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آرخام شخصیت پردازی خوبی داشت و به خوبی تونست اون حس منفوریت رو توی گیمر ایجاد کنه ، صحنه مرگش به دست لیدی هم جالب بود ، دیالوگ های خیلی زیبایی رو هم میگفت یکی از بهترین سکانس هاش هم اونجایی که خودش رو کامل نشون داد و فهمیدیم که دلقکه هم خودش بوده ( گرفتن شمشیر ورجیل با دستای خالی هم زیباترین حرکتش بود )

Arth@s عزیز لطفا این همه از اسپویلر استفاده نکن آدم جونش در میاد تا بتونه یه پستتون رو بخونه

این هم لطفا فقط Arth@s بازش کنه :
استفاده از شکلک های =)) و :)) زیاد جالب نیست مخصوصا وقتی پست کاربری رو نقل قول کرده باشی و یه جورایی انگار داری اون کاربر و یا اون مطلب رو به تمسخر میگیری به جاش میتونی از این شکلک :دی که خیلی هم کاربرد داره استفاده کنی ( یه وقت بد برداشت نکنی فقط یه نظر دوستانه بود )

آخرین ویرایش:
اصن وضی! من هم به بحث اضافه نشم خومو میکشم!:d
چند بجث به وجود اومده بود همه رو یه جا جواب میدم تا خیالم راحت شه.
من خودم به شخصه از کاراکتر های منفی بیزارم اما خداییش ورجیل رو نمیشه جز این دسته قرار داد. شخصیت هایی مثل وسکر،ارخام،ساکنوس،دالیاو..... شخصیت های منفی دیگر در بازی های متفاوت اصلا برای من جالب نبودن اما خداییش ورجیل رو نمیشه اینقدر منفور حساب کرد چون واقعا شخصیت منفوری رو نداشت و عاشق قدرت بود و برای اون هرکاری میکرد اما دلیل نداره با شخصیت های منفی دیگه مقایسه ش کرد.
متن هارو خواندم و از اتوسا خانوم تشکر میکنم و باید بگم نکته ای اشاره نشد و ان حسادت لیدی به تریش بود. اشتباه برداشت نکنید اما وقتی دانته به تریش نزدیک میشه لیدی حسادت میکنه(اگه باور نمیکنید نگاهی به انیمه بندازین!)

• Like
Reactions: Dante Never Cry
من خودم به شخصه از کاراکتر های منفی بیزارم اما خداییش ورجیل رو نمیشه جز این دسته قرار داد. شخصیت هایی مثل وسکر،ارخام،ساکنوس،دالیاو..... شخصیت های منفی دیگر در بازی های متفاوت اصلا برای من جالب نبودن اما خداییش ورجیل رو نمیشه اینقدر منفور حساب کرد چون واقعا شخصیت منفوری رو نداشت و عاشق قدرت بود و برای اون هرکاری میکرد اما دلیل نداره با شخصیت های منفی دیگه مقایسه ش کرد.
متن هارو خواندم و از اتوسا خانوم تشکر میکنم و باید بگم نکته ای اشاره نشد و ان حسادت لیدی به تریش بود. اشتباه برداشت نکنید اما وقتی دانته به تریش نزدیک میشه لیدی حسادت میکنه(اگه باور نمیکنید نگاهی به انیمه بندازین!)
آرمین جان به نکته ظریفی اشاره کردی ، به نظرم این حسادت برگرفته از علاقه اییه که به دانته داره ولی نمیخواد خودش رو کوچیک جلوه بده برای همین به روی خودش نمیاره

Arth@s عزیز لطفا این همه از اسپویلر استفاده نکن آدم جونش در میاد تا بتونه یه پستتون رو بخونه

این هم لطفا فقط Arth@s بازش کنه :
استفاده از شکلک های =)) و :)) زیاد جالب نیست مخصوصا وقتی پست کاربری رو نقل قول کرده باشی و یه جورایی انگار داری اون کاربر و یا اون مطلب رو به تمسخر میگیری به جاش میتونی از این شکلک :دی که خیلی هم کاربرد داره استفاده کنی ( یه وقت بد برداشت نکنی فقط یه نظر دوستانه بود )
اولاً ممنون که به پست هام توجه داری! دوماً من اینترنتم 1mps هست و نمی دونستم اسپویلر اختلالی ایجاد میکنه و کسی هم بهم نگفته بود. من معمولاً کامنتهایی رو تو اسپویلر میزارم که ممکنه اسپم تلقی بشه
این هم فقط برای Dante Never Cry (مسلماً طول میکشه، ولی آخرین اسپویلره! Please Wait, Loading)
من از ساله 76، PC دارم و از ساله 79 باهاش کانکت میشدم! رومهای یاهو و پال تاک و اینا هم خوراکمون بود! و تا حدود زیادی تفاوت بین اِموشنال آیکونزه (اسمایلز) Big Grin, Laughing و Rolling on the floor رو میدونم و به ترتیب Laughing برای خندیدن به شخص مقابل (نه لزوماً به معنای تمسخر، بلکه به معنای شوخی) بکار میره، Big Grin برای نشون دادن فان بودن قضیه بکار میره و Rolling on the floor (اموشنال آیکونه مورد علاقه من) برای نشون دادن خندیدنه خوده شخص و یا بیش از حد خنده دار بودن یه قضیۀ فان نمایش داده میشن. من کلاً از وقتی که اومدم تو تاپیک 5 بار از laughing استفاده کردم و از اونجا که من اینسرت نمی کنم و همه رو با خوده Shortcutها اجرا میکنم، 2بار از این آیکون اشتباه استفاده کردم و قصدم استفاده از Happy بود که با زدن یه پرانتز اضافه بصورت Laughing در اومد. و اگه کسی انقدر ظرفیتش پایینه که با دیدن این اموشنال آیکونز تحریک میشه، پس همون بهتر که اعصابش خورد بشه!!!
و در آخر شما هم بهتر بود اسپم نمیزدی و به خودم این نظر دوستانه رو نامه میزدی
خوش باشید...

اولاً ممنون که به پست هام توجه داری! دوماً من اینترنتم 1mps هست و نمی دونستم اسپویلر اختلالی ایجاد میکنه و کسی هم بهم نگفته بود. من معمولاً کامنتهایی رو تو اسپویلر میزارم که ممکنه اسپم تلقی بشه
فقط برای اینکه دوستان اشتباه متوجه نشن یه توضیحی بدم :
نه کامنتایی که شما میزاری اسپمه و نه اون پست من ، اسپم به پستی میگن که هیچ ربطی به موضوع اصلی تاپیک نداشته باشه ، پس دوستان میتونند با خیال راحت نظراتشون رو بگن و نگران اسپم بودنشون هم نباشن

در مورد اسپویلر هم بگم که ربطی به سرعت اینترنت نداره و به این دلیل ازتون خواهش کردم اسپویلر نذارید چون باعث میشه کسی که داره مطلب رو میخونه وقتش گرفته بشه

بقیه مطلاب رو هم که توی پیام خصوصی مطرح کردم و اگه خواستید جوابی بدید توی پروفایلم اینکار رو بکنید تا از موضوع اصلی تاپیک دور نشیم

دوستان میدونم ربطی به موضوع اصلی نداره ولی یه سوال داشتم و میخواستم نظر شما رو در این مورد بدونم :

به نظرتون اسم تاپیک به "بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry " تغییر پیدا کنه بهتر نیست ؟!

• Like
Reactions: NERO TURBO
به نظرتون اسم تاپیک به "بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry " تغییر پیدا کنه بهتر نیست ؟!
چرا بهتره اسم بهتری به خود بگیره
بچه ها در طی بازی سوالاتی برام پیش اومدکه جواب دادن به اونها خالی از لطف نیست.
  • اسپاردا دستکش های را بدست داشت. ایا واقعا دست اسپاردا مثل انسانهای دیگه نبود؟
  • ایا ورجیل توسط دانته کشته شده و نجات نیافته؟از انجا که میدانیم انها نامیر هستند.
  • شمشیر یاماتو چگونه بدست اگنوس افتاد؟
  • ورجیل در کدام دوره از بازی صاحب بچه شد؟
  • ایا تریش با ورجیل اشنایی قبلی داشت؟

دقیقاً اینم یکی از علتهایه دیگه محبوبیته این کارکتره!!!
خب زیاد از ورجیل شنیدیم! دوستان هم که کامنت هاشون درباره ورجیل تموم نشدنیه! =))
اما ما بریم سراغه نفر (منظور از نفر در اینجا واحدیست برای شمارشه شتر و برای آدم بکار نرفته!!!!) بعدی -> آرخام!!! اگه حسش بود خودم شروع میکنم، اگه نبود دوستان استارت بزنن دیگه...
فرزندم!!!! شما که از Negative کارکترها خوشت میاد، احیاناً از ایشون هم خوشت میاد؟! زودتر بگو تا تکلیفمون معلوم بشه!
گرچه اگه من پدرم، به خوبی میدونم که فرزندم از سر لج و لجبازی هم که شده میگه آره میگید نه؟! پس نیگا کنید...
از اونجایی که این فرزنده من کمی هم فضوله با خوندنه اسپویلر بالا باز بخاطره همون لجبازی نظرش عوض خواهد شد و الان هم که این اسپویلر رو خوند و فهمید که پیش بینیش کردم باز تغییر نظر خواهد داد و این چرخه ادامه خواهد داشت...و در آخر الان هنگه و لجش گرفته :d

چرا بهتره اسم بهتری به خود بگیره
بچه ها در طی بازی سوالاتی برام پیش اومدکه جواب دادن به اونها خالی از لطف نیست.
  • اسپاردا دستکش های را بدست داشت. ایا واقعا دست اسپاردا مثل انسانهای دیگه نبود؟
  • ایا ورجیل توسط دانته کشته شده و نجات نیافته؟از انجا که میدانیم انها نامیر هستند.
  • شمشیر یاماتو چگونه بدست اگنوس افتاد؟
  • ورجیل در کدام دوره از بازی صاحب بچه شد؟
  • ایا تریش با ورجیل اشنایی قبلی داشت؟

اول در جواب پدر آرتاس گرامی :d : نه از سره لجبازی و نه از روی شوخی واقعیه واقعی من ورجیل رو خیلی دوست دارم ، عاشق دانته هستم اما ورجیل رو هم خیلی دوست دارم اما می دونین دیگه ورجیل از اوناست که خودشه می گیره.... با این همه I like him ;;)

اوکی حالا در جواب داداش نیروی عزیزم : واقعا لیدی به تریش حسودی می کنه ؟!!!! :-o من انیمه رو ندیدم میشه لینکه دانلودش رو بهم بدین !! البته خود تریش حسودی هم داره ها ، خودمونیم ;) دانته هم نباید نامردی کنه و باید هردوشونو دوست داشته باشه ، 50-50 :d

حالا نظره خودم در مورد آرخام : آرخام شخصیت جالبیه ، تا حدودی ازش بدم نمیاد و صد البته با داداش علی هم موافقم در مورد همون صحنه ای که آرخام با دست خالی جلوی قدرته ورجیل رو می گیره خیلی صحنه باحالیه :) دیگه اینکه من فکر می کنم آرخام از گذشته با اسپاردا هم پیمان بوده اما نمی دونم آیا بعد از خیانت اسپاردا هم باز هم باهاش بوده یانه ؟ یا مثلا زمان دوستی آرخام با اسپاردا بر می گرده به بعد از خیانت اون ؟!!!! بعدشم آرخام که به قولی immortal نبوده پس چطور تونست از قدرت فرابشری اسپاردا استفاده کنه ؟!!

اسپاردا دستکش های را بدست داشت. ایا واقعا دست اسپاردا مثل انسانهای دیگه نبود؟
حالا در جواب داداش نیرو : داداش جون تو منو به این فکر فرو بردی که احتمال داره دستهای اسپاردا چیزی شبیه دست نیرو باشه:-? !!! تا حالا دقت نکرده بودم، حتما در داستانمون بهش اشاره کن !;)

ممنون از آرمین جان برای جواب دادن به سوالم هنوز منتظر جواب آتوسا خانوم و Arth@s عزیز هستم : به نظرتون اسم تاپیک به "بحث و تبادل نظر پیرامون Devil May Cry " تغییر پیدا کنه بهتر نیست ؟!

در مورد آرخام یه موضوع رو باید بگم ، چند وقت پیش داشتم Manga های DMC3 رو میخوندم و به این موضوع توی Manga ها اشاره شده بود که این خود آرخام بوده که خودش رو تبدیل به شیطان کرده ( یا شایدم خوی شیطانیش رو بیدار کرده چون خیلی وقت پیش خوندم درست یادم نمیاد )

در مورد سوال آتوسا خانوم که پرسیدن چطور تونسته از قدرت اسپاردا استفاده کنه ، توی بازی ورجیل به این سوال جواب میده و به آرخام میگه : You Should Come To Realize You Cannot Control The Power Of Sparda

آخرین ویرایش:
حالا در جواب داداش نیرو : داداش جون تو منو به این فکر فرو بردی که احتمال داره دستهای اسپاردا چیزی شبیه دست نیرو باشه:-? !!! تا حالا دقت نکرده بودم، حتما در داستانمون بهش اشاره کن !;)
من هم همچین احتمالی رو دارم و احساس میکنم به نوعی دست نیرو ارثی از اسپاردا باشه! اسپاردا دو دستش اینجوری بود اما نیرو دست راستش یا چپش بودتقریبا همین شکلی بود. الان
الا این قسمت هایی رو که خط قرمز کشیدم رو با دقت نگاه کنین میبینین دست نیرو با حالت شیطانی اسپاردا مطابقت داره و تنها یه چیز دیگه به چشم میخوره و اون رده های قرمز و ابی دست نیرو هست. من احتمال میدم که شیاطین جنگل دست نیرو رو زهر الود میکنن و از طرفی دیگه وجود شیطانی نیرو مانع از مرگ اون میشه و در اثر مقاوت نیروی شیطانی نیرو و زهر این حالت پدید اومده. اگه دقت کرده باشید شمشیر در ابتدا به سمت دست نیرو جذب میشه این خود نشون میده دست نیرو ممکنه همون دست مخفی یا شیطانی اسپاردا باشه که به ارث رسیده!
SpardaDT.jpg
nf7hobxr7bs85mgig3ai.jpg

سلام بچه ها دوستان دویلی من فکر کنم دو روز نبودم تو بحس چون 2 تا امتحان داشتم)x
خوب بچه ها این دو روز ماشالاه خیلی مطالب گفته شده حیف من نبودم:( و یک مطلب خیلی من رو جذب کرد اینکه شما گفتید دست اسپاردا میتونه این مال نیرو باشه ولی حتما تا بازوش باید کشیده شده باشه + برجستگی ولی منم فکر میکنم میتونه باشه o:-) و دوست عزیز خوش قول دویلی devil girl شما گفتید بیوگرافی دانته رو میذارید خواهش بزارید و قصد بی احترامی تو پست به شما نداشتم ممنون:)

ممنون خیلی باحالی دستت درد نکنه سرعت عملتون من رو فعلا گیج کرد ممنون ببخشید یک سوال دارم ایا ـ
دانته و ورجیل و نیرو برادر هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟8-|
ببخشید اگه سوال احمقانه بود ممنونo:-)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or