بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب نظرم بود این :|
[QUOTE ]جالب بود که تریش رو بعنوان شخصیت منفی در نظر گرفتید!!!
خب آره ترش تا انتهای دویل 1 وقتی داشت توی دستای دانته جون می داد ، شخصیت منفی بود و دانته تا انتهای بازی که اونو بخشید و قول داد انتقامش رو از موندوس بگیره از دستش دلخور بود ، ولی با این حال تریش یکی از همون معدود کاراکترای زن مورد علاقه ی من جذبه ی خاصش و حیله گری و ظاهر فریبنده ای که داره واقعا برام جالبه از اون کارکتراس که مردا واقعا جلوش زانو می زنن و اونو به عنوا ملکه شون قبول دارن :d ( یادمون باشه تریش تونست دانته رو به زانو بزنه و من از همینش به شدت خوشم میاد)[/QUOTE]
چه نظره پر مفهمومی
خب الان چی شد؟! بحث فمنیستی شد؟! آرررررررررررررررره؟!
خب یادمون هم نره که همین تریش تو شماره 4، خودش رو به مراتب جذاب تر و به اسم گلوریا نشونه نیرو میده، و نیرو دست هم بهش نمیده و تریش از حرصش اون Scarecrowه بدبخت رو زیر پاش له میکنه!!!! (شاید چون سنش رفته بالا =)))
حالا که انقدر دوست دارید درباره کارکترها بحث کنیم!!! پس بذار دونه به دونه بریم جلو...
بنظر من تریش یه کارکتر خاص بود، من تو همون شماره 1 اصلاً دلم نمیخواست بمیره و وقتی هم تو شماره 4دیدمش لذت بردم! و من در اصل ایشون رو به صورته دانته ولی از نوعه Female میبنمش. در کل، این هنر کپ کام تو شخصیت پردازیه و در آوردن همون صفاتی که خودتون بهش اشاره کردید، به بهترین نحو!
اگه تریش تمومه بریم سراغه نفره بعدی (اگه درست اسمش یادم مونده باشه Nelo Angelo)

میدونید دانته و نیرو تقریبا هم سن بودند (نه نیرو سنش کمتر بود) اما دانته 3: پسری شوخ طبع و بیخیال و پر از احساسات و تیکه انداز بود و عاشق سربه سر گذاشتن با دخترا(البته پرچونه هم هستند به سلامتی) اما نیرو یه پسر مصمم و بااراده که در کار ها جدیه و کمی شوخ طبعه و خیلی هم احساساتیه و خیلی زود خشمگین میشه و بزرگترین نقطه ضعفش هم کایریه!(این از نوع کم حرفشه)

سلام بچه ها من تازه تونستم با هزار بدبختی devil may cry 4 اورجینال پیدا کردم برای playstation3 نصف بازی با nero خیلی باحال بود comobo هاش ولی وقتی dante شد نمیتونم هیچکی رو بکشم یکم تو combo های dante کمکم کنید گیر کردم توهین به طرفدار های dante از جمله خودم نشه xx>:d

وقتی dante شد نمیتونم هیچکی رو بکشم یکم تو combo های dante کمکم کنید گیر کردم توهین به طرفدار های dante از جمله خودم نشه xx>:d<
نه باو پسر توهین چیه؟
میدونی چون بیشتر حرکات نیرو با دستش انجام میشه برای همین جنگیدن با رمز های دانته کمی سخت تر میشه اما اگه فرمولش بیاد دستت خیلی عالی رتبه S رو میگیری. به قسمت راهنمایی کومبو ها برو و اونارو یاد بگیر.

خب الان چی شد؟! بحث فمنیستی شد؟! آرررررررررررررررره؟!
آررررررررررره!
خب یادمون هم نره که همین تریش تو شماره 4، خودش رو به مراتب جذاب تر و به اسم گلوریا نشونه نیرو میده،
نیرو از دیدن زیبای گلوریا اصلا یادش رفته بود اسمه خودش چیه ! :)) اما در کل ترش شخصیت دوست داشتنی داره و در شماره ی 4 هم واقعا عالی شخصیت پردازی شده بود !
اوکی شخصت بعدی :
nelo angelo همون ورجیل باید باشه!
دوستان نظره خودشون رو بگن ، من هم خواهم گفت !

میدونید دانته و نیرو تقریبا هم سن بودند (نه نیرو سنش کمتر بود) اما دانته 3: پسری شوخ طبع و بیخیال و پر از احساسات و تیکه انداز بود و عاشق سربه سر گذاشتن با دخترا(البته پرچونه هم هستند به سلامتی) اما نیرو یه پسر مصمم و بااراده که در کار ها جدیه و کمی شوخ طبعه و خیلی هم احساساتیه و خیلی زود خشمگین میشه و بزرگترین نقطه ضعفش هم کایریه!(این از نوع کم حرفشه)
واقعاً خوب نیرو رو کشف کردی! اما درباره دانته3(قابل توجه اونایی که تعجب کرده بودن!!!)، من یه جورایی این بشر رو (با عرض پوزش و عذرخواهی از همه طرفدارا، حتی خودم!!!) یه بی شخصیت دریافت کردم و کاملاً خام، از اونجایی که به هیچ چیز باور نداره و مدام قدرتش رو به رخ بقیه میکشه و تنها دیالوگ جدی که من از این بشر تو شماره3 شنیدم، همون آخرش بود که به ورجیل برگشت گفت: من باید تو رو متوقف کنم، حتی اگه مجبور بشم بکشمت! این بشر حتی واسه اسپاردا هم ارزش قائل نیست... اما در مقابل، ورجیل!!!! که موقعه رسیدن بحث کارکترها به ایشون نظرم رو خواهم گفت. نیرو هم که دوستمون به زیبایی توصیف کردن! و در کل بنظرم دانته شماره 3 چیپترین شخصیت پردازی رو نسبت به همه شماره ها داشت. و نظره شخصیم اینه که دانته یک رو با این دانته3، و دانته شماره 2 رو با دانته این 2تا شماره و دانته شماره 4رو با بقیه شماره ها مقایسه کرد. ریبوت هم که من تو کلوب مخالفینه دانته جدید مقایسش کردم
سلام بچه ها من تازه تونستم با هزار بدبختی devil may cry 4 اورجینال پیدا کردم برای playstation3 نصف بازی با nero خیلی باحال بود comobo هاش ولی وقتی dante شد نمیتونم هیچکی رو بکشم یکم تو combo های dante کمکم کنید گیر کردم توهین به طرفدار های dante از جمله خودم نشه xx>:d
خب حق هم داری، چون گیم پلی با دانته تو این شماره افت پیدا کرد (یکی از نقاط ضعفه این نسخه، از نظر من که جزو قدیمی های Dmc هستم! که دلیلش هم گیم پلی بی نظیر و تکرار نشدنیه که با نیرو داشتیم، سازنده ها نتونستن که تعادل بین این 2درست کنن، با تمامه سعیی که به خرج دادن) اما راهنمایی من Basicترین کارا رو بهت میگم به ترتیب، اول Swords -> Rebellion->Stinger، بعد2 Styles-> Swordmaster -> Styles level up و در آخر Abilities-> Air Hike، مخصوصاً Swordmaster رو حتماً آپگرید کن، تو Level 4ش نمیدونی دانته با Rebellion و Gilgamesh چه آتیش بازی راه میندازه!!! >:)
لیست کمبوها هم میتونی از این آدرس پیدا کنی Power Up-> Skill up -> Skill list بزن بترکونشون ببینم چه میکنی
اوکی شخصت بعدی :
nelo angelo همون ورجیل باید باشه!
دوستان نظره خودشون رو بگن ، من هم خواهم گفت !
خب، ورجیل رفت که با شاهزاده تاریکی بجنگه! و در نهایت روح 2تاشون در هم آمیخت و حاصلش این Nelo Angelo شد! و در اصل قسمته شیطانیه ورجیل!!! وای که اگه روحه ورجیل تو کار نبود، الان فحش بارونش میکردم!!! آخه 3بار سیریش میشه!!! با اون Abilityهاش! یکی از باسایی بود که من پیش خودم فکر نمیکردم که مرگ داشته باشه!!! و بعد از بازی کردن قسمت3 و 4 یه نظریه اومد تو ذهنم که تو ادامه بحثمون میگم، فعلاً نوبت بقیه دوستانه...

آخرین ویرایش:
دانته شماره 3 ضعیفترین شخصیت پردازی رو نسبت به همه شماره ها داشت.
اِ اِ اِ یعنی چه ؟! یعنی یه جوونی که به چیزی اعتقاد نداره بی شخصیته ؟!!!!!!! :-o بذارید من دانته ی 3 رو توصیف کنم و با دانته ی 4 مقایسه کنم:
مشخصه زمان دویل 3 بر می گرده به جوونی های دانته وقتی که بالاخره تصمیم میگره از اون حالت افسرده ی گذشته بیرون بیاد و راهی رو پیدا کنه برای درست استفاده کردن از قدرتاش ، اتفاقا شخصیت پردازیش عالی بوده به نظرم ، یه جوون بین سن 20-25 در نظر بگیرین ، کسی که همه چیشو از دست داره و پیش خودش واقعا دیگه چیزی نداره که از دست بده بنابراین میشه هر چه باداباد ، بذار این دو روزی رو هم که زنده ایم خوش باشم ، نه به قانونی و نه به عقیده ی خاصی باور داره و تنها همون لحظه و همون ثانیه رو می بینه و سعی می کنه از زمان حال نهایت استفاده رو ببره ، این شخصیت با ظرافت خاصی طراحی شده بود کسی که بی هدفه و همه ی کاراش ( از جمله ملاقات با برادر دوقلوش بعد از این همه سال) براش به نوعی سرگرمی محسوب میشه ، دانته 3 بی مهابا به اسپاردا توهین می کنه و اصلا براش مهم نیست که اون چیکار می کرده به دلایلی ( شاید علت مرگ مادرش رو اسپاردا می دونه ) از پدرش متنفره و هنوز هم نمی تونه ببخشتش ( همه می دونم دانته درست برعکس ورجیل به دنبال قدرت نیست و شاید به خاطر همین هم از اسپاردا بیزاره !) دانته 3 عاشقه برادرشه و به هیچ وجه نمی خواد اونو بکشه یا آسیبی بهش برسونه ( سکانس آخره بازی رو که یادتون نرفته !) درسته پرحرفه ولی من اینو نشان از افسردگیش می دونم ( معمولا آدمای افسرده دو دسته ن یا حرف نمی زنن یا خیلی پرحرفن) ، در عین اینکه دوست داره شوخی کنه و تیکه بندازه ( اونم به دخترا ! ) اما در نهایت لیدی تاثیر عمیقی رو در دانته گذاشت ، تا جایی که من می دونم و در بازی هم مشخصه دانته بارها سعی می کنه از واژه خانواده بی اعتنا رد بشه و نشون بده که اهمیتی براش نداره اما در نهایت احساس واقعیش رو به لیدی نشون میده و بهش میگه که تو باعث شدی که من بفهمم واقعا دنبال چی هستم !
و اما دانته ی شماره 4 فرده پخته و در عین حال شوخ و تا حدودی بی مزه ! دانته ی 4 در واقع می تونه 10 سال پیرتر از دانته ی 3 رو به تصویر بکشه کسی که زیاد حرف می زنه و واقعا آخره اعتماد به نفسه ! ( صد البته با دیدن نیرو به یاد جوونی پر نشاطه خودش می افته !)
* باقی موارد مقایسه رو در پستهای بعدی می گم!

nelo angelo
اوکی نلو انجلو که همون روح شیطانی ورجیل هست ، کلا من ورجیل رو شخصیتی آروم و متین و در عین حال تنها کسی می دونم که می تونه تیکه های دانته رو با خونسردی و البته با روش خودش جواب بده طوریکه در تمام بازی دویل می کرای کاراکتری نیست که بتونه این طور اعصاب دانته رو بریزه به هم !
ورجیل از معدود شخصیتهای منفیه که من واقعا عاشقشم و شخصیت پردازیش رو تحسین می کنم ، ور جیل در شماره ی 3 دقیقا قطب مخالف دانته قرار داشت ، در حقیقت ورجیل رو میشه در چند کلمه توصیف کرد : بی احساس ، سرد ، به دنبال قدرت و نه حفظ نام پدر

بچه ها ممنون بلاخره خودم رو کشتم این ور اون ور زدم با دانته رفتم اخرش خیلی باحال بود همه ی باس ها توی یک مرحله اما فکر کنم ضعیف تر شده بودن و باس اخر هم زیاد جالب نبود با تشکر از NERO TURBO و Arth@s و همچنین دریافت هیچ کمکی از devil girl بچه ها توجه کردید تو بازی NERO هیچ باس نابود نکرد dante با حرکات جالبش کار همرو یکسره کرد و خیلی با اعتماد نفس بود >:d

خب مثل اینکه تاپیک دوباره راه افتاده

در مورد شخصیت دانته توی DMC 3 ، آتوسا خانوم کامل توضیح داد و به نظر خودم بعد از دانته اصلی ( نسخه 1 ) بهترین شخصیت پردازی رو داشت

اما نظرم در مورد ورجیل ، به نظرم پخته ترین شخصیت رو توی سری DMC داشت و یکی از محبوب ترین شخصیت های منفی توی تاریخ صنعت گیمه . مطمئنم هیچکس دوست نداشت اتفاقی براش بیوفته و همه از مردنش ناراحت شدن

دقیقا 20 ماه از آخرین پستم توی تاپیک میگذره ( چقدر زود گذشت )

دانته شماره 3 ضعیفترین شخصیت پردازی رو نسبت به همه شماره ها داشت.
Wait! Wait! wait plz! من اول بابت سوءتفاهمه پیش اومده عذر خواهی میکنم، منظورم از ضعیفترین شخصیت پردازی، در اصل چیپ بودنه شخصیت دانته تو شماره 3 بود (که اتفاقاً به قشنگی هم به تصویر کشیده بودند) من عذرخواهی میکنم (گرچه میدونم مشکله شما هنوز پا بر جاست!)، تو پست اصلی هم درستش میکنم.
جوون بین سن 20-25 در نظر بگیرین ، کسی که همه چیشو از دست داره و پیش خودش واقعا دیگه چیزی نداره که از دست بده بنابراین میشه هر چه باداباد ، بذار این دو روزی رو هم که زنده ایم خوش باشم ، نه به قانونی و نه به
عقیده ی خاصی باور داره و تنها همون لحظه و همون ثانیه رو می بینه و سعی می کنه از زمان حال نهایت استفاده رو ببره. این شخصیت با ظرافت خاصی طراحی شده بود کسی که بی هدفه و همه ی کاراش ( از جمله ملاقات با برادر دوقلوش بعد از این همه سال) براش به نوعی سرگرمی محسوب میشه ،
همینایی که خودتون فرمودید، چیو میرسونه؟! خب این اصولاً راحتترین کاره و اصلاً خاص نیست و دو شاخه فکرشو از پیریز کشیده بیرون!!! یه همچین کارکتری نه تنها بی شخصیته! بلکه نمیتونه هیرو هم باشه. همونطور که میبینیم آخر سر با کمک ورجیل از پس آرخام برمیاد. راستی چرا پس ورجیل اینطور نشد؟! نگفت بابا ما رو چه به قدرت، بزن بریم تو کازینو...
دانته 3 بی مهابا به اسپاردا توهین می کنه و اصلا براش مهم نیست که اون چیکار می کرده به دلایلی ( شاید علت مرگ مادرش رو اسپاردا می دونه ) از پدرش متنفره و هنوز هم نمی تونه ببخشتش ( همه می دونم دانته درست برعکس ورجیل به دنبال قدرت نیست و شاید به خاطر همین هم از اسپاردا بیزاره !)
ببینم مگه اسپاردا دنباله قدرت بود؟! اسپاردا که بخاطره آدما حالا کشته یا اسیر شد! لابد میخوای بگی دانته بی خبره از این موضوع؟! خب دیگه بدتر! در ضمن بازم اگه این حرفه شما درست باشه، پس نباید چشه دیدنه ورجیل هم داشته باشه و حرفه بعدیه خودتون که دانته عاشقه ورجیل بوده نقص میشه (چون ورجیل قدرت طلبه واقعیه!) اما قضیه این حرفا نیست! این یه چیزه روانشناسیه!!! این چیزیه که معمولاً تو پسرا به وجود میاد به اسم تنفر از پدر!!! که اونم از رویه خام بودنه. بله دانته بخودش خیلی مطمئنه، و میگه اسپاردا کیه؟! نشونه خام بودنه فکره یه نفر، اما در مقابل ورجیل اینطور نیست، ورجیل فکر داره. عقیده داره (گرچه اشتباه)
دانته 3 عاشقه برادرشه و به هیچ وجه نمی خواد اونو بکشه یا آسیبی بهش برسونه ( سکانس آخره بازی رو که یادتون نرفته !) درسته پرحرفه ولی من اینو نشان از افسردگیش می دونم ( معمولا آدمای افسرده دو دسته ن یا حرف نمی زنن یا خیلی پرحرفن) ،
مثله LED 3D جلو چشمه اون سکانس که لیدی میگه Are you Crying? دانته میگه: It's only rain لیدی کف دستش رو طرفه آسمون میگیره و میگه: Rain Already stopped و دانته با کمی تأخیر میگه Devils never Cry و لیدی هم میگه I see
اما از افسردگی دانته میخواید چه نتیجه ای بگیرید؟! میخواید شخصیتش رو Perfect نشون بدید! یا اگه Perfect نیست بخاطره افسردگیشه؟! به هر حال افسردها هم کارکتر چیپی دارن و نمیتونن هیرو باشن و درست قبل از همین سکانس دانته رو میبینیم که متحول شده و میگه: We Should fine for now و کمی بعد میگه: But they'll com back soon, very soon!!!! اوه! خدایه من! دانته نگرانه!!! دانته داره به یه موضوع اهمیت میده... آره دانته داره مغزش رشد میکنه!!!
در عین اینکه دوست داره شوخی کنه و تیکه بندازه ( اونم به دخترا ! ) اما در نهایت لیدی تاثیر عمیقی رو در دانته گذاشت ، تا جایی که من می دونم و در بازی هم مشخصه دانته بارها سعی می کنه از واژه خانواده بی اعتنا رد بشه و نشون بده که اهمیتی براش نداره اما در نهایت احساس واقعیش رو به لیدی نشون میده و بهش میگه که تو باعث شدی که من بفهمم واقعا دنبال چی هستم !
کاملاً درسته! چون این کارکتره چیپ و لااُبال رو باید یکی روش تأثیر بزاره. تا بهش بگه: گاگول خان زندگی از اون چیزی که تو میبینی بیشتره!!!
و اما نتیجه گیریه نهایی: تا حالا فکر کردید که چه لزومی داشت که داستان رو بعد از شماره 2ش (که من تو اون شماره خیلی با استایله دانته حال میکنم) فلش بک بزنن به قبل از شماره1؟! اینه که میگم فن ها کمتر سراغه فلسفه بازی میرن!!! (الان میتونی استایلم رو مثله بابابزرگا در نظر بگیری :))) میخواد بگه دانته از چه کارکتره چیپی، به چه اُبهت و پختگی رسید!!! و نتیجه فلسفی این میشه، که همیشه قدرت باعث نمیشه که تو یه مسیری بری جلو! کناره قدرت باید هدف و تدبیرگری باشه! و مثلاً حالا دلیل نمیشه دانته که تازه اینهمه هم قدرت داره بگه نه، من میخوام قدرتام رو واسه خودم سیو کنم و همین جا هم میشینم، حالا هرچی شد، شد! من که قدرتش رو دارم...
و قشنگتر از همه، که من اصلاً واسه همین موضوعه که عاشقه dmc هستم! اونم لبخنده زیر پوستیه که اکثره مواقع رو صورت دانته تو همه شماره ها میبینیم!!! وای خندیدن! آره! این خندیدن پیرو یک فلسفه آلمانی هست که تو اینجا نمیگنجه و لازم بشه اونم میگم
و اما دانته ی شماره 4 فرده پخته و در عین حال شوخ و تا حدودی بی مزه ! دانته ی 4 در واقع می تونه 10 سال پیرتر از دانته ی 3 رو به تصویر بکشه کسی که زیاد حرف می زنه و واقعا آخره اعتماد به نفسه ! ( صد البته با دیدن نیرو به یاد جوونی پر نشاطه خودش می افته !)
* باقی موارد مقایسه رو در پستهای بعدی می گم!
تقریباً باهات موافقم، فقط بی مزه=خشک! ببین بیا فعلاً دانته رو به چالش نکشیم، بحثه کارکترها رو تموم کنیم بعد میایم درباره دانته تو تک تک شماره ها، جدا جدا صحبت میکنیم، البته نظره منه، اگه خواستی همینطور کنار هم ادامه میدیم.
خب دیگه حرفی، حدیثی چیزی نیست درباره Nelo Angelo؟! (آخه دوستان هم که زیادن دیگه، باید همه نظرشون رو گفته باشن، نی؟!) بریم سراغه کارکتره بعدی؟! من که دیگه تو این شماره کارکتره خاصی تو ذهنم نیست! بریم شماره دو؟! اونم با لوسیا (Lucia) جون؟! اگه موافقید خودتون استارت بزنید...
ورجیل از معدود شخصیتهای منفیه که من واقعا عاشقشم و شخصیت پردازیش رو تحسین می کنم
=)):)) کلاً از لفظه معدودت خندم گرفت! بدتر از من نه از جیمز خوشت میاد نه از کلودیا نه از دالیا نه از ورجیل، ببین احیاناً از سانکتوس (SANCTUS) همون پیرمرد پاپ تو شماره 4ه دویل، چی؟ خوشتون نمیاد؟! =))

---------- نوشته در 12:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:14 AM ارسال شده بود ----------

بچه ها ممنون بلاخره خودم رو کشتم این ور اون ور زدم با دانته رفتم اخرش خیلی باحال بود همه ی باس ها توی یک مرحله اما فکر کنم ضعیف تر شده بودن و باس اخر هم زیاد جالب نبود با تشکر از NERO TURBO و Arth@s و همچنین دریافت هیچ کمکی از devil girl بچه ها توجه کردید تو بازی NERO هیچ باس نابود نکرد dante با حرکات جالبش کار همرو یکسره کرد و خیلی با اعتماد نفس بود >:d
Your Welcome Devil Hunter

آخرین ویرایش:
ببخشید بچه ها میشه یکی توضیح بده DMC تو چه زمانی از زندگی دانته اتفاق مافته؟؟؟؟ ایا این شخصیت DMC 100% DANTE است؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا بعد از این نسخه ... نسخه های بعدی از رو همین مبنای DMC جدید ساخته میشن؟؟؟؟؟؟؟ دیگه devil may cry 5 منظورم ادامه ی devil may cry 4 ساخته نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/)x:(:-s

نیرو از دیدن زیبای گلوریا اصلا یادش رفته بود اسمه خودش چیه ! :)) اما در کل ترش شخصیت دوست داشتنی داره و در شماره ی 4 هم واقعا عالی شخصیت پردازی شده بود !
کی گفته؟؟؟؟!!!
نیرو به گلوریا محل نذاشت که حتی دست هم نداد! تریش شخصیت خوبی رو داش اما نمیدونم چرا از گلوریا بشدت متنفر بودم با اون سروتیپ اجق وجقش!
ببخشید بچه ها میشه یکی توضیح بده DMC تو چه زمانی از زندگی دانته اتفاق مافته؟؟؟؟ ایا این شخصیت DMC 100% DANTE است؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا بعد از این نسخه ... نسخه های بعدی از رو همین مبنای DMC جدید ساخته میشن؟؟؟؟؟؟؟ دیگه devil may cry 5 منظورم ادامه ی devil may cry 4 ساخته نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟/
yahoo_14.gif
yahoo_2.gif
yahoo_17.gif
والا بردیا داستان رو تا حدودی ریبوت کردن و ادامه شماره چهارم نیست

بازم آهنگ دارم واستون:
که قبلاً هم Lyric و ترجمش رو واستون گذاشته بودم

---------- نوشته در 02:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:15 PM ارسال شده بود ----------

ببخشید بچه ها میشه یکی توضیح بده DMC تو چه زمانی از زندگی دانته اتفاق مافته؟؟؟؟ ایا این شخصیت DMC 100% DANTE است؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا بعد از این نسخه ... نسخه های بعدی از رو همین مبنای DMC جدید ساخته میشن؟؟؟؟؟؟؟ دیگه devil may cry 5 منظورم ادامه ی devil may cry 4 ساخته نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/)x:(:-s
قضیه اینه که تا وقتی DMC هست دانته هم هست! یعنی یه جا دانته حدود 27 سالشه یه جا 23 سالشه یه جا دیگه دانته 35 سالشه یا یه جا هم مثله همین ریبوت 19سالشه و شاید هم بعدها به 100سالگیش هم برسه...
=))خنده داره نه؟!!!!
فعلاً که داستانه 4 رو ادامه ندادن، و من خوشبینم، چون کپ کام سادیسم داره که یکی در میون یه شماره رو یا ادامه بده یا فلش بک بزنه. من خوش بینم و میگم که خواهد اومد

DMC ادامه سری اصلی نیست و قراره داستان اصلی رو با تغییراتی بازگو کنه ( به قول خود کاپکام Rebirth دانته است )

در مورد بازه زمانیش هم مربوط میشه به قبل از 18 سالگی دانته و زمانی که دانته هیچ چیزی نداشت ( حتی مغازه اش رو )

ممنون دوباره از دوستان عزیز دویلی:x بچه ها بنظرتون خوب نیست یه بازی جدا دویل مای کرای برای نیرو بزنن >:d< ببخشید اگه دوباره توهین به طرفدار های دانته شد از جمله خوودمo:-) و یک سوال کالکشن دویل مای کرای تایید شده یا نه؟؟؟؟؟/:) و بچه ها میشه یک بیوگرافی ساده از دانته بدید حوصله خوندن متن طولانی ندارم و ببخشید اگه توهین به کسایی شد که متن طولانی مینویسن o:-) من اخه میترسم چون دیدم تو فروم های دیگه سریع به همه بر میخوره :-sبرای همین یک ببخشید میگم تا سو تفاهم به وجود نیادo:-)

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or