بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تا چند هفته که تو Box office رتبه اول بود؟!!!
چجوری خوب فروش نداشت؟
نه فقط طرفدارا من خیلی ها رو دیدم دوستش داشتن (البته شاید به خاطر عنوانش بوده)

سلام! سلام! سلام! :bash:
ما این تاپیک رو تازه دریابیدیم!!!! اولین چیزی که نظرم رو به این تاپیک جمع کرد (جدا از اسمش) جسارتاً! آپ دیت بودنه تاپیکه!!! بابا 3 پیج قبل برمیگرده به ساله 2009!!!! یعنی 2سال پیش =)) چرا نبستنش :-/ احتمالاً از دانته میترسیدن! :d
خب من حالا تصمیم دارم که با هم تکونش بدیم! (نمیدونم چند نفر اینجا فیکس هستند ولی هرچند تا هم باشیم، DmC خیلی حرفا واسه گفتن داره و من میخوام این تاپیک رو بترکونیم) چون من به این بازی حسه خاصی دارم، و نمیتونم ببینم انقدر از بقیه بازی ها تاپیکش عقب تره!!!:wallbash:

دوست دارم کاری کنم در خوره این بازی، به زودی برمیگردم با سورپرایز

آخرین ویرایش:
سلاااااااااااااااااااام خوبین !
تاپیک اومد بالا ولی موضوع بحث هنوز مشخص نیست !
یه موضوع بگین بحث کنیم راجع بهش
حرف قشنگیه! ولی خب اینو باید قدیمی های تاپیک بگن نه من که تازه اومدم و نمی دونم بچه ها در چه سطحی از بازی اطلاع دارند!!! اما واسه استارت نظر من اینه:
تو شماره 4 (که فکر کنم اکثریت بازی کردن) جنگیدن با کدوم باس رو دوست دارین! و با چه کارکتری؟ نیرو یا دانته؟

---------- نوشته در 02:22 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:14 AM ارسال شده بود ----------

حرف قشنگیه! ولی خب اینو باید قدیمی های تاپیک بگن نه من که تازه اومدم و نمی دونم بچه ها در چه سطحی از بازی اطلاع دارند!!! اما واسه استارت نظر من اینه:
تو شماره 4 (که فکر کنم اکثریت بازی کردن) جنگیدن با کدوم باس رو دوست دارین! و با چه کارکتری؟ نیرو یا دانته؟
خب اول نظر خودم!!! من عشقه مبارزه با Berial هستم اونم مخصوصاً وقتی که با نیرو هستم و رو Yamato و بین زمین و آسمون در اصطلاح صورت Berial رو Catchش میکنم!!!
همیشه تو اون صحنه خودم رو میزارم جای Berial وبعدش میگم آخ صورتم.... :d

من ، جنگ با AGNUS رو دوست دارم اونم با دانته وووووووووای عاشقه اون دموی قبله جنگشم !
نه اتفاقاً فقط دموی بعده جنگش و اون صحبتش که با اگنس میگه: انسانها چیزی دارند که شیاطین ندارن و تیر رو میزاره تو چشه اگنس و بعد هم میگه And The Rest is Silence و در آخر تیر پیروزی در مقابل مجسمه b-)Sparda

من با کاراکتر نیرو یشتر حال کردم. میدونی دانته تو این سری خیلی بی معنی شده بود.
ولی در کل یکی از طرفداران سرسخت نیرو هستم حالا هرکی ببینه میگه حتما از سری چهار شروع به بازی کرده اما برخلاف این ماجرا من بازیرو از دویل سه اغاز کردم و طرفداری و اردات خاصی رو به دانته سوم دارم. در کل عاشق سری دویل می کرای هستم و همیشه با دید فراتر از یک بازی به اون نگاه میکنم.b-)

من با کاراکتر نیرو یشتر حال کردم. میدونی دانته تو این سری خیلی بی معنی شده بود.
ولی در کل یکی از طرفداران سرسخت نیرو هستم حالا هرکی ببینه میگه حتما از سری چهار شروع به بازی کرده اما برخلاف این ماجرا من بازیرو از دویل سه اغاز کردم و طرفداری و اردات خاصی رو به دانته سوم دارم. در کل عاشق سری دویل می کرای هستم و همیشه با دید فراتر از یک بازی به اون نگاه میکنم.b-)
اوکی! به نظرسنجی هم ج بده دیگه!!
درباره دانته و نیرو هم نمیدونم که قبلاً تو این تاپیک بحث شده یا نه ولی تا حدودی باهات موافقم (اما اگه بشه همین موضوع رو به چالش کشید منم حرفایی واسه گفتن دارم) b-)

---------- نوشته در 06:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:19 PM ارسال شده بود ----------

و همیشه با دید فراتر از یک بازی به اون نگاه میکنم.b-)
بینگو! این گفتت رو کاملاً تأیید میکنم! بعلت گیم پلیه محشره این بازی متأسفانه کسی زیاد به حرفهای بازی توجه نمیکنه و اینکه پشتش فلسفه ای خوابیده.

وقی خوده کاپکوم به چشم یه داستانه واقعی به سری دویل نگاه نمی کنه چه انتظاری از طرفدارا دارین ؟!
می تونستن خیلی قشنگ ماجرای دو برادر رو پیش ببرن ! اما چی شد هی برگشتن عقب ، هی برگشتن جلو .... کاراکتره جدید اوردن تو کار و آخرش هم ریبوت کردن !!!!
به نظرم بیاین در مورد دانته و ورجیل موشکافی شخصیتی انجام بدیم !
مثلا به نظرتون ورجیل چرا دنباله قدرته ؟ یا چرا اینقدر از دانته متنفره؟

وقی خوده کاپکوم به چشم یه داستانه واقعی به سری دویل نگاه نمی کنه چه انتظاری از طرفدارا دارین ؟!
می تونستن خیلی قشنگ ماجرای دو برادر رو پیش ببرن ! اما چی شد هی برگشتن عقب ، هی برگشتن جلو .... کاراکتره جدید اوردن تو کار و آخرش هم ریبوت کردن !!!!
به نظرم بیاین در مورد دانته و ورجیل موشکافی شخصیتی انجام بدیم !
درباره صحبته اولت، نمی دونم چطور به هم چین نتیجه ای رسیدی؟! بیشتر توضیح بده واسه من غیره قابل درکه! :-/
درباره صحبت دومت، حرف شما صحیح ولی یادمون باشه که با همین بقوله خودت هی عقب برگشتن و جلو رفتنا بود که ورجیل هم وارد قضیه شد و کلاً سریه دویل مستقل از هم دیگست که من ازشون بعنوان داستان های دانته یاد میکنم. نمیدونم در جریان هستید یا نه، کپ کام میخواست شماره 5 رو با اسمه Nero Awaking (یا یه همچین چیزی بده بیرون، و کلاً درباره داستانه دست نیرو باشه) که بعداً منصرف شد که خیلیا شاکی شدن و خیلیا هم حمایت کردن (که من خودم جزء 2تا دسته بودم :d)
و فکر کنم جوابه سؤاله آخرت واضحه! خب کیه که از قدرت بدش بیاد و به نظرم واسه این Hatred شده که دانته که برادرش هست، مانعش میشه و خوی انسانی در دانته بیشتره و مدام طرف انسان ها رو میگیره.

اوکی! به نظرسنجی هم ج بده دیگه!!
کجاست این نظر سنجی؟
تایید میکنم.:d
از نظر من کپکام میتونست سری بعدی رو ادامه بیاره و داستان رو جمع و جور کنه و بعد یه ریبوت بسازه چون این خیلی عاقلانه تر بود. کپکام جدیدا معلوم نیست چیکار میکنه؟!
نوشته شده توسط devil girl:
میتونستن دویل پنج رو طوری جلو ببرن که تمام ابهامات در اون برطرف شه و قسمت های بعد رو ریبوت کنن. حتی میتونستن ماجرای این دو برادر رو بیارن و همچنین گذشته نامفهوم نیرو رو اشکار کنن.
خوب میدونیم ورجیل و دنته و اسپاردا و اوا توسط موندوس دزدیده شدند. اوا مرد و اسپاردا هم اسیر شد و ورجیل هم پیش موندوس موند و زیر دست اون تربیت شد اما دلیل تنفرشو واقعا نمیدونم شاید چون فکر میکرده دانته زندگی خوبیرو داشته حسادت میکرد یا شاید موندوس وجود ورجیل رو سرشار از تنفر کرده بوده و یا چون دید دانته فرار کرده و به اون کمک نکرده ازش متنفرشد.

کجاست این نظر سنجی؟

تایید میکنم.:d
از نظر من کپکام میتونست سری بعدی رو ادامه بیاره و داستان رو جمع و جور کنه و بعد یه ریبوت بسازه چون این خیلی عاقلانه تر بود. کپکام جدیدا معلوم نیست چیکار میکنه؟!

میتونستن دویل پنج رو طوری جلو ببرن که تمام ابهامات در اون برطرف شه و قسمت های بعد رو ریبوت کنن. حتی میتونستن ماجرای این دو برادر رو بیارن و همچنین گذشته نامفهوم نیرو رو اشکار کنن.
منظور از نظرسنجی همین سؤاله این بنده حقیر بود که
که البته شما فقط نامه نیروی عزیز رو گفتی ولی جنگیدن با باس رو گویا از قلم انداختی
خب بله! ولی من واقعاً نمیدونم اینا اون وره آب چی مصرف میکنن که همچین توهمایی میزنن و همچین کارایی میکنن!!! (حتی تو Facebookهم ازشون پرسیدم :d) اون از RE:OR اینم از این دانتۀ Emo
اما،جسارتاً من نمیدونم چرا انقدر فنا به ورجیل و نیرو بیشتر اهمیت میدن!!! (که البته حق هم دارین، چون واقعاً از خوش ساختترین کارکترهای کمپانیه کپ کام هستند و ابهاماته زیادی دارن). اما حقیقت همونیه که من تو پست قبلیم گفتم، که سریه دویل می کرای کلاً بنا بر داستانهای دانته گذاشته شده (دقیقاً یادم نیست که کدومشون این حرف و زد ولی از بروبکس همین کپ کام بودن، که ته توی اینم واستون در میارم) خب این یعنی چی؟! یعنی دانته در سن 20 سالگیش واسش چه اتفاقی افتاده، وقتی جوونتر بوده، وقتی بزرگتر بوده و...
که صد البته بنظر من هم اصلاً جالب نیست (مثلاً دانته داشته تو 15سالگیش چیکار میکرده؟! خب مدرسه رو میپیچونده میرفته سیگار میکشیده و تو راه هم اگه پا میداد 2و3تا Demon هم میترکونده یا تو 100سالگی با عصا دنبالشون میکنه) ولی خب از اونجایی که واقعاً از شخصیت پردازیه دانته خوشم میاد و بارها هم گفتم که همیشه جزء یکی از 3تا هیروهای اوله منه، نمیتونم بگم که این کارشون اشتباهه!!! (البته نه دیگه دانته با اون ابهت رو این ریختیش کنن :(()

آخرین ویرایش:
درباره صحبته اولت، نمی دونم چطور به هم چین نتیجه ای رسیدی؟! بیشتر توضیح بده واسه من غیره قابل درکه! :-/
منظورم این بود که خوده کاپکوم و نویسنده هاش تا حالا چند تا رمان دادن بیرون ، اولش تایید کردن و گفتن رمان ها می تونه کامل کننده ی داستان بازی باشه بعدش که سری بعدی رو ساختن دیدن انگار داره موارد مطرح شده در رمان نقض میشه گفتن رمان تایید نمیشه و ربطی به سری نداره آخره کار هم که خودشون به قوله معروف *ه گیجه گرفتن و گفتن بی خیال بابا ریبوت می کنیم اصلا چه کاریه ! :|

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:43 PM ارسال شده بود ----------

هر چند من هم با ریبوت شدن داستان دویل تا حدودی موافقم اینطوری لااقلش طرفدارا حساب کاره خوشون و کاپکوم رو می کنن یه dmc جدید با یه داستان قوی می تونه بهتر از 100 dmc با داستان های پراکنده باشه !

خب قول داده بودم که با سورپرایز واستون برگردم! اوکی...
قبلش یه توضیحی بدم! من 19ساله که فقط کارم و زندگیم گیمریه و الان اگه قرار باشه بهترین بازی از نظر موسیقی رو انتخاب کنم!!! شک نکنید Devil May Cry 4 تنها انتخابم خواهد بود! چون علاوه بر سبکه Alt.Metal که تقریباً باب میله منه، با گیم پلیه بازی واقعاً سته!!! و مهمتر از اون اشعاره به کار رفته به تنهایی باعث ترشح آدرنالین تو بدن میشه! حتماً اطلاع دارید که موزیک های این بازی در 3 سی دی به بازار هم اومد و فروش خوبی هم داشت و هنوز هم ادامه داره! خب شاید خیلیا (مثله خودم) راغب باشن که بدونن تو یه همچین موزیکی شاعر حرف حسابش چیه؟! خب من هم متن کامله 2تا از آهنگای این بازی بنام The Time Has Come (موزیک متن اصلیه بازی) و Shall Never Surrender (موزیکه پایانیه بازی) رو به همراه ترجمۀ خودم در قالب یک فایله PDF واستون آماده کردم. متن اصلی برگرفته از دفترچه داخل پکیج سی دی هست و کاملاً سالم. پیشاپیش هم اگر نقصی تو ترجمه بود ازتون عذر خواهی میکنم و امیدوارم دوستان به بزرگیه خودشون ببخشن (اینو میگیم چون همون 2سال پیش ترجمش کردم و بعید هم میدونم که موردی داشته باشه).
موزیکه Shall never Surrender در اصل از 2تا پارت تشکیل شده که پارته اولش همون متنه The Time Has Come هست و پارته دومش هم که همین Shall never Surrender است!!!! برای همین من شعر و ترجمه این 2تا آهنگ رو تو یه فایل به شما عزیزان ارائه کردم

دانلود The Time Has Come & Shall never Surrender With Translate
http://www.mediafire.com/?rsrnjsc9yjbolj6

---------- نوشته در 03:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:41 PM ارسال شده بود ----------

منظورم این بود که خوده کاپکوم و نویسنده هاش تا حالا چند تا رمان دادن بیرون ، اولش تایید کردن و گفتن رمان ها می تونه کامل کننده ی داستان بازی باشه بعدش که سری بعدی رو ساختن دیدن انگار داره موارد مطرح شده در رمان نقض میشه گفتن رمان تایید نمیشه و ربطی به سری نداره آخره کار هم که خودشون به قوله معروف *ه گیجه گرفتن و گفتن بی خیال بابا ریبوت می کنیم اصلا چه کاریه ! :|

---------- نوشته در 02:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:43 PM ارسال شده بود ----------

هر چند من هم با ریبوت شدن داستان دویل تا حدودی موافقم اینطوری لااقلش طرفدارا حساب کاره خوشون و کاپکوم رو می کنن یه dmc جدید با یه داستان قوی می تونه بهتر از 100 dmc با داستان های پراکنده باشه !
آهان!!! حالا افتاد!!! خب واسه این حرف جوابی منطقی من از کپ کام شنیدم!!! تیم سازنده دویل می کرای (یا در اصل تیم های سازنده Devil May Cryها) فراز و نشیب های زیادی رو پشت سر گذاشتن، از عوض شدن سناریو نویس ها گرفته (که انقدر این اسماشون چپر چلاقه که آدم یادش نمیمونه) که تو هر 3شماره آخره این بازی اتفاق افتاده، تا افتادن بازی دسته همین Ninja Theoryه خودمون، اینا دلیله همین بی ثباتیه بازی که شما میفرمایید شده، و ریبوت کردن بازی حکمه یک نقطه Reset رو واسشون داره تا به خودشون بیان و با یه تیمه منسجم تصمیم گیری کنن. پس هنوز تا اعلامیه ای منتشر نشده نمیشه قضاوت کرد!!!
و از دیده خودم میگم که به هر حال باید اعتراف کنیم که با هر 4تا شماره حال کردیم! نکردیم؟! و حالا هم نوبته ماست که 1آوانس بهشون بدیم و با این دانته که مثله کارتن خوابای معتاد شده، بسازیم تا بعد...
گرچه کپ کام قبلاً خودش رو بد سابقه جلوه داده (اویل 5 و OR) اما همین که سبک دویل رو حفظ کرده و به سبک استراتژیک تغییر نکرده جای شکر داره! ولی در کل باز من امیدوارم این N.T دست از سر دانته، طفلکی برداره و کپ کام هم به خودش بیاد.

با این دانته که مثله کارتن خوابای معتاد شده، بسازیم تا بعد...
بابا به کی قسم بخورم معتاد نیست ، این کتک خورده ، توی اداره ی پلیس لیمبو تحته شکنجه بوده و بعدشم که تو بیمارستان زنجیرش کرده بودن ، با شما همچین کاری می کردن و حدود چند شب نمی تونستی بخوابی الان خوشگلترین آدمه روی زمین بودی ؟!!!!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or