بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
متاسفانه این یکی دیگه از اشکلات بازی بود :(

من نمیدونم اون همه استایل که دانته توی نسخه های قبلی گرفت چی شد ؟

اشتباه سازنده ها بود که دانته توی این نسخه ضعیف شده بود

دانته توی نسخه قبلی اینقدر قوی شده بود که توی مبارزه آخر راحت ورجیل رو زد ولی اینجا از نرو که نصف قدرت ورجیل رو هم نداره ، کمبو های کمتری داشت ... :(

اگه دانته با همه استایل هاش توی این نسخه بود ، نرو اینقدر قوی جلوه نمیکرد:evil::biggrin1:
به نظر من سازنده های این بازی مخصوصا نرو رو قوی تر جلو دادن
شما اگه با لباس شیطانی نرو رو اخرین مد بری چی میگی طرفو هزار بار میکوبه زمین :laughing: خیلی حال میده :laughing: (البته منظورم دانته نیست :biggrin1: )
اینم یه والپیپر از نرو برا فنهای نرو و دوستان خوب دویل بازم تو این تاپیک (Dante NeverCry , nero1371 , Asuka 200X و ..... )

به نظر من سازنده های این بازی مخصوصا نرو رو قوی تر جلو دادن

آره . بالاخره الکی که نبود بعد از 3 سری کاراکتر اصلی بازی رو عوض کردن . باید یه امتیازی میداشت تا بین طرفدارای دویل پذیرفته شه (با اینکه هنوزم خیلیا قبولش ندارن)

ممنون بابت والپیپر

من دوتا موضوع رو نفهمیدم

1. لیدی هم پدرش شیطونی بود پس یعنی اونم مثل دانته است ؟ اگه اینطوره چرا هی به دانته سر کفت میزد و میگفت شیطونا چه میدونن خانواده چیه ؟

2. توی این چهار نسخه (مخصوصا یک و دو که بازی نکردم ) جایی بود که داخل بازی بگه اسپاردا مرده ؟

من دوتا موضوع رو نفهمیدم

1. لیدی هم پدرش شیطونی بود پس یعنی اونم مثل دانته است ؟ اگه اینطوره چرا هی به دانته سر کفت میزد و میگفت شیطونا چه میدونن خانواده چیه ؟

2. توی این چهار نسخه (مخصوصا یک و دو که بازی نکردم ) جایی بود که داخل بازی بگه اسپاردا مرده ؟
1-نه اشتباه نکن پدر لیدی وقتی زنش کشت نیرو را بدست اورد یعنی شیطانی شد
2-چرا توی یک گفته شده بود که اسپاردا ........بقیه اش را نمیدونم:biggrin1: اخه انگلیسیم خوب نبود تا جریان را بفهمم شرمنده ولی یک چیزهای گفته شده بود:confused:

بازم عکس فیک از 5 :evil: دیگه حوصلم داره سر میره اینهمه عکس فیک از بازی میدن ولی بازی هنوز معرفی نشده :
95dmc66666.jpg

خوب بعد از اینکه موندوس از سیاهچال اومد بیرون رفت از اسپاردا انتقام بگیره و اونو انداخت تو ی سیاهچال.
به نظر تون هنوز زندست؟!
آخه موندوس تونست تو سیاهچال دووم بیاره.یعنی میگین اسپارداهم تونسته؟!:confused:

خوب بعد از اینکه موندوس از سیاهچال اومد بیرون رفت از اسپاردا انتقام بگیره و اونو انداخت تو ی سیاهچال.
به نظر تون هنوز زندست؟!
آخه موندوس تونست تو سیاهچال دووم بیاره.یعنی میگین اسپارداهم تونسته؟!:confused:
بعید نیست!
از این شیاطین هرچی بگی بر میاد!
راستی دوستان من یه مشکلی دارم تو 4 نسخه 360
این غول زنبوری رو که شمشیر پرت میکنه یه بار با دانته یه بارم بانرو کوبیدم(شانسی کمبو میزدم!)
برا دفه سوم با نرو خیلی قوی شده قلقشو نمیدونم که چطوری میشه کشتش؟منظورم وقتیه که از همیشه ضعیف تره.
ممنون میشم راهنمایی کنید
راستی من حدس میزنم تو شماره 5 اسپاردا و دانته با هم باشند!
مثstill life که شما هم در نقش خاطرات پدربزرگید هم حال نوه!
اگه باشه خیلی توپ میشه!

یا حق

مثstill life که شما هم در نقش خاطرات پدربزرگید هم حال نوه!
اگه باشه خیلی توپ میشه!

یا حق

ایده جالبیه منم از این ایده Still Life خوشم اومد امیدوارم توی DMC5 هم استفاده بشه البته اگه خود اسپاردا زنده باشه که خیلی بهتره ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or