بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
اقا چرا خبری از نسخه 5 نمیشه ؟ تا بازی معرفی شه و بیاد و..... کلی طول میکشه :mad:
یه عکس فیک از 5 : ( به جای اینکه بازیرو معرفی کنن عکس فیک میدن بیرون:evil: )
2mqq360.jpg
شما هم که خیلی عجله داری 4 رو تازه دادن بیرون 1 ساله که بازی ساخته نمیشه ...

شما هم که خیلی عجله داری 4 رو تازه دادن بیرون 1 ساله که بازی ساخته نمیشه ...
شما منظورمو بد فهمیدی منظورم اینه که حداقل معرفیش کنن نه اینکه بدن بیرون
اخه الان Alan Wake رو ببین چند ساله معرفیش کردن ؟ هنوز نیومده یه حقیقت تلخه که این بازی اگه حالا حالاها معرفی نشه میفته برا نسل بعد
یکم باید رو بازی کار کنن بعد اطلاعات بدن اگه با عجله اطلاعت مسخره بدن بعد دیگه همه نا امید میشن... :sick:
شما بازم متوجه منظورم نشدی .منظورم اینه که تاییدش کنن نه اینکه اطلاعات مسخره بدن

آخرین ویرایش:
حتما دارن رو قیافه جدید دانته کار میکنن و هنوز به نتیجه نرسیدن!برا همین معرفی نمیکنن(شوخی)
کلا باید دانته رو حذف کنن و شخصیتشو از این کوچکتر نکنن!
برا psp هم خیلی وقت پیش یک بازی معرفی کرده بودن که انگار نظرشون عوض شد!پس بهتره اصلا معرفی نکنن: د ی
برن یک سری جدید بسازن!جای اینکه هی یک داستانی که دیگه نمیشه ادامش دادو ادامه بدن!

شما منظورمو بد فهمیدی منظورم اینه که حداقل معرفیش کنن نه اینکه بدن بیرون
اخه الان Alan Wake رو ببین چند ساله معرفیش کردن ؟ هنوز نیومده یه حقیقت تلخه که این بازی اگه حالا حالاها معرفی نشه میفته برا نسل بعد

یکم باید رو بازی کار کنن بعد اطلاعات بدن اگه با عجله اطلاعت مسخره بدن بعد دیگه همه نا امید میشن... :sick:
اونا حتما دارن روش کار میکننن ... :love:

4و2 که خراب کردند
چون 1و3 خوب بودن 5 هم خوبه!!!!
یکی درمیونه.
تازه اصلا" چه اجباری هست که 5 بیاد
اگه قرار باشه این داستان همین روالو رعایت کنه دیگه خیلی تکراری میشه.
همش یکی میاد قدرت میدزده اون یکی میزنه تو سرش .
اگه اسپادا و ...وارد شن اون وقت میشه تحملش کرد ولی به شرطی که رو داستان کار شه.

تازه اصلا" چه اجباری هست که 5 بیاد

فنهای بازی 1000 تا نسخه هم بیاد نمیتونن بیخیالش بشن چون همیشه DMC کلاس کار و جذابیت خودش رو داشته و هنوز خیلی چیزا داره که بازیهای هم سبکش ندارن
4و2 که خراب کردند
نسخه 4 بازی هم بازی عالی بود بهتره با اون مسخره بازی کپکام یعنی شماره 2 مقایسش نکنی
کلا باید دانته رو حذف کنن و شخصیتشو از این کوچکتر نکنن!
اتفاقا خیلیا منتظرن ببین تو نسخه پنجم برخوردش با نرو چجوریه دانته هم اول بازی ضایه شد همین ضایه شدن دانته و نجات دادن نرو توسط دانته
باعث شد خیلیا برن بازی رو بخرن
کلا از دانته شماره 3 خیلی بهتر بود ولی اصلا از مسخره بازیاش خوشم نمیومد اون دموی قسمت چهارم که دانته شمشر ورجیل رو به نرو میده یکی از زیبا ترین قسمتهای این سری بود که تو 1 و 3 هم از این صحنه های زیبا دیده بودیم ( نجات دادن تریش تو قسمت اول و دعوای ورجیل دانته تو مراحل پایانی بازی )
به هر حال چه بخواین چه نخواین رفتار عجیب و غریب دانته با نرو و معلوم و نبودن نسبتش با نرو و دموی اخر نسخه چهارم و کلی عکس فیک که از 5 میاد نشون میده 5 هم در کاره ......
حالا فقط بحث سر اینه که برا پلتفورمهای این نسل تایید بشه که امیدورام تایید بشه .....

آخرین ویرایش:
اونایی که میگن نمیاد یا نباید بیاد به یاد داشته باشن تازه اوج داستان بازیه که این کاپکام همه رو تشنه حضور مجدد اسپاردا گذاشته ... !!!!

چه توی فروم های خارجی و چه توی همین فروم بچه های عشق دویل برای دیدن دوباره اسپاردا نمیتونن صبر کنند!!!

مطمئنا کاپکام مخش تاب نداره که توی این موقعیت که همه طرفدارا تشنه نسخه جدیدا ( با اسپاردا ) ، حالا این سری رو تموم کنه

اگه میخواست این سری رو تموم کنه باید بعد از نسخه 3 این کار رو میکرد

این حرفا چیه؟؟؟؟کی میگه dmc4 مسخره بود؟؟؟فقط دموهاش سایر بازیها رو می ارزید.شما تو کدوم بازی به جز dmc 4 میتونی غول 50 متری و شخصیت بازی رو با هم تو تصویر ببینی؟؟؟؟؟به نظر من این نسخه هرگز از نسخه های قبلی کمتر نبود.

این حرفا چیه؟؟؟؟کی میگه dmc4 مسخره بود؟؟؟فقط دموهاش سایر بازیها رو می ارزید.شما تو کدوم بازی به جز dmc 4 میتونی غول 50 متری و شخصیت بازی رو با هم تو تصویر ببینی؟؟؟؟؟به نظر من این نسخه هرگز از نسخه های قبلی کمتر نبود.
دوسته عزیز این جز چهارش متاسفانه جذاب نبود مثله 3 و برای من که 140 ساعت با پلی 3 بازی کردم جذابیتی نداشت متاسفانه و من دوست داشتم هیجانی باشه بیشتر تا اینکه این جوری باشه اگر ما همش با دانته بازی میکردیم به نظره من بهتر بود

حسین جان منم باهات موافقم اگه مراحل دانته بیشتر بود خیلی بهتر میشد

اینکه بیای با دانته کارهای ناتموم نرو رو تموم کنی اصلا لذت بخش نیست در ضمن اصلا خبری از ورجیل هم نبود کلا نسخه 3 خیلی قشنگتر بود

شما دارید به عنوان fan از dmc صحبت میکنید.اینجور قضاوت به نظر من بیشتر جنبه ی dante fan داره تا dmc fan. خودم هم طرفدار dante هستم اما قبل از اون طرفدار زیبایی dmc هستم.

شما حتما میدانید که شمارش یک و سه چه قدر جالب بود بعدشم میتوانستی با ورجیل بلزی کنی :(یادش بخیر تا همین الانم بعضی اوقات هم بازیش میکنم:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or