بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها من هم نسخه ps3 رو بازی کردم هم نسخه ی 360 البته رو ps3 رو همه ی مدها تموم نکردم شاید بازم فرق داشته باشه :)
-فریم ریت بالاتر و رون تر بودن روی ps3
-گرافیک بالاتر روی ps3

یه جای بازیرو من نفهمیدم چی شد
بعد از کشتن غول اتیشی غوله به نرو میگه تو شبیه اونی ؟ منظوریش کیه ؟
بعد یه جای دیگه که گلوریا میاد و با نرو حرف میزنه اون شخص تریش هست که تبدیل شده به گلوریا ؟

اقا من دویل 3 رو دوباره بعد از مدتها دارم میرم بعد از کشتن اون غول کرم شکل باید چیکار کرد و این مرحله چجوری رد میشه کامل توضیح بدین چونه خیلی وقت پیش تموم کردم و اصلا چیزی یادم نیست :)

یه عکس قشنگ از دانته

[SIZE=-3]EAAENEATTATNADTTEADETTNATDENEENNEETDDDNADTDETTEEEEEDTANNATTDTATTTEEDNETDNENEETAATETAEENAEADNTTATDEDADTNDETDADEAADNEDENTANNETENDANA
TTDENEENAADTDAETANAEADDEDETNDATDDETNENEDEEDTAETENDNTETAADEDDDDDTATANEAANNTTNADTEEDADNNEATTTEDDDTENNDEEDANEEAADTNDTTTENAAEDTETTDETA
EAATDAETANDATATNEDAEAETNEAAEEAANNEEENEETTEAEEANDTENTDNDNTTDTAAANAAEDEEDEEDNTNDTATNDTNNDDATTDEDEDTEEDANAADNAENDNNNAAEEEADEETNTDEETA
NDNEATNDAAENNETAEADNAEANATANETEAANADNDANENDEDDDEANTEEDENEETNDDTETEDADTAETTDNNATTEEATDNTNATEATNNAETTDAENTNTAEDETTNANADEEADDNETNEETT
AANENNETDNTANDTENAETDNEAEETTADNANNEATANDTENTNAANAENADTDNATDETETDDTTTNENANNAEAEADANNDDEDDTTTANNAEETDDEATENENTANAAEAATEEANENDDDTDTTN
DETEADEDDTENTDEDENDETTTDTETNNEEEEDATTTNDENNNANEAETNETNTDEETETDETANATTTNTNETAADDDTDADDTTDEANEAEAEDDNATTAAATTADTADATANETTAETADENATAD
ENEEADTDDNEANAANENETDNNAEDAEENTNAATAEDTAAETDNTENTNNEDNTDTAEAENTDATEDENTDNEENENNNDNETTNAETNTETENTNDDNDDAEDAEADNTNTEEDADANDEAANENAEE
ATETNTEATETAEDAENDTTNDTNDNDATNETEATDADDDNNTTNTDNDDETEAAEATADAEETETNNTDDNDNAAEEDEAETNDNNNNNAANENDEAAAENNTEEDDNTNEEAENTTAANNETNDENAD
NDAAANAANTATATDTDDADAETDTTNTEDDENNAANTNEEEAATTEDADEENDANENADDAETDNTDDDANTEANADNADTDDTAADNNAAANEDTNEEENDDAANAAEEDAENDTEAAEANTNEANNN
EDANTENNEAEANANTETNNEEAAENTANADAANNTDNETTANTTTATDNTDDENEADAAADNDDATTEAAEEAATANNAEDENNDENTTNNETEDDEENNAENTEETAAEDEDTTTANDNAANNTDDNT
DEDATEDEANTDAADEENEDNNATTDNANAEDEDADDTEDDNTTAEEANDANNNADDNANEDDETNNNADTEEDNNADNEDDNDATTNTTDNTDTNNEATDNDTTNAANDNENNDNTETAATEAAETDED
TEETNEEETTADTATTADADDEEADEAETETAANDAAENNDNEANAAEAEDAAETDNTDETDNENDDNENADENEDDDNTDDADDAENNDNTATTDTTATTANNDDDDENATTEATNETTNNAATAEDDE
DDTTTAENAENTDANTNEADAATTENNEENDEATDDEDATNAATDTTDANDEDDATENTTTAEADNDDNDETNNTTADNDTENDEDEDDANDDNTETANDNETANTTDDATATTTDDTENETTNNTADDD
EDDNNAEATAANEDEEEENADENDANEDEADEANAAAENATETAAEENEEADNNNDTEDTTDADTAAEATDATEATNDNETTNNTATATEETDNEAETNEANTNDTTDNTTEDETNEAEAAAADTAEEAA
EDEDENTTTTTTDTTANNTNNDANANEDNNADDATEEDETDDNTANDNNEDADAETDNANDTDDDNEDAADDNNNEANDNANDTNDADNTDDDTADNNNNETEDENTANAAAEDEDEDANAENENNNEND
EDDTDNEETADANEETDEEDDTNDTETNEAANENTNDEEDNDTAANEEENENDTNEEEDENADTTDAETEEADNDNEAATETAATNETNDNENTNNEAETAAEENTAATATNANETATEDEEDTDTETEA
TNDNTNTTNTAATTDTEENAEDNDANDDEDTTENDDEAEADTTEDNDTNANAADTDENATDATDATTAAAEEENDEEATNTNDTDTDDTNDNDEENADENNEDENAEAETEDETNAEDNTTNTTDDEAEA
NDDEAAETNDNTDEDNEEDDNEADDTTEDNDDAEDEDTETETANATEATNEDDNTTAEANNAANNTENAETAAEDTNTNTAEEANNEENANDTTTDNTEDDATNEDTNDDTNNEDNDENAATADTAANNA
TTENEDNNTENEAENDAAEEAEEANNTTADTTENEADEAAAAENNEAADTEDNEEAAETADDADDNADNAEETTTTNNTTATTTATDTDNDTNDETNNTNDNDADNDAADADTDNTTDDETTEATDTDEA
ANAEETEDNDNNAAADEANDATDDANTENENEANNANANDDNADAEDATAEENADEDTATDNEEDTEANEDNDNADDEANNEETNNTNTNTTDTDTDTTNANDTNANEDTDATADETAEATTDAEDNNTN
AAENNEETNTNNEENAETTDNNNATTEDTNNNEATAAATTEATNNTEDANNAANAEAEENTDATEANDNENTNNTENTNAENDEEEAADAANDDETANDEEADNEADTNTDTNAANDDAATEADTTNDTN
TADTNTDEDDANENTEEDTNTDDADNETTTTTATENDTDNENEDDAAENADDDEDDNDNNAENDAAAANTTENTDAEDNTDADEDDEDDTNDTDDNNTNNEDANAEEADDTATAAEDDTATEEAEAATEE
TTAEAAEANAADDNNDANTAETADADDAENDTADNDATAANDTDTNTNATATTTADTEETATNNADTNADTNEDEANNETDNDDEETETANADATTNNTTTTADDNTNDTTTTADETTNTEATANTDADT
NTTATNENADTTAANATDATAENNETATEAATTANEATEADADEAETEDNDANDTAANADTNTANANDDDNNDNTTADTDEDTNATADEATTATNNAANDTENEDNANEDTAANDEEANENTNATDNTET
NEEDEAEAEEDETENDTNAEADNETDDATATATTTNATEENNDTEEEEADADDTTETAADNTTNTDTNEEDDDAADNADETNANNTAEDNDDTDDDNADDEEDNDTTDDEANDNNEEEEEDNENEDEENA
DNEDNNNNTDNAATNNTDTDDNTDNNENTETTENTDNDDTEEADTTNDNTDDDNEDDNNEDDTAAEAANDNTADNTANATDDADTADDNETEADAAEEADETTNETADANNNANTENNTNTEANEDTAAT
NANNATAATTTEATNAADDDTTDEEEAEDDDEAATATTTTAANNDNNEETTDNENEADNDDTTNDADAETEADNTEEEEDDAAAAAANNATATNNTADEDADDNNDTNTDETDANAETEENANDNTTTDA
EEDEEEDNADNATNTTAEEDDTATENENTEADNATTANDNETTTNEDAAEDNTTEATATATTTAANTDDETNEDNTDDENDENEADNTADADNANNDENTNTNTEANETEDDTTEENNDNTTNENDDDDN
TAAADDEADANETNNTNNTDTNEDDNTETANEENTANTAEDTENTAEDNNDDDNNDAENAANENTDTTANTDNTNTNEEEEAEDATDTATAANANEEAAATTENEAEEEDNNEEDDDENNANDATNENAN
EENEENTANATEANENAETDAENDTNNETDDDAEENETNTDNDDTEETADEATNTNNETTDDDENEADTANDNDDANETENTATDTNAAEDEEDTDDTENEDDNAEDNAETEDTNDATTADDNETTENNE
AENNAETTDDTEDTANETNNANADENTADENAATNETAATENNTDTDTAADADDANDTNATNDAEENTDADTDAEDNNDTETANANDNANTTEETTNANADAAAAAETDAADEADDADANDDDEDNNEAA
[/SIZE]

چرا دفترکار دانته از Devil Never Cry دوباره به Devil May Cry تبدیل شد؟
دفتر دانته توی قسمت 3 و 1 نامش Devil May Cry بود تا پایان قسمت 1 که اسمش رو گداشت Devil Never Cry. ولی توی قسمت 2و4 به این موضوع دقت نکردم و اصلا چیزی یادم نمیاد.
نمیدونم... شاید دوباره میخواد گریه کنه که اینجوری گفته :cheesygri

سلام به همه ی دوستان!
می خواستم یه سری اطلاعات بدم بهتون!احتمال وجود دویل می کرای 99 در صد قطعیه!در واقع الان کپکام همه را در سر گیجه ی خبری قرار داده!یه چیزی مثل زمانی که شایعه ی ساخت پرنس جدید توسط یوبی سافت بیرون آمد و یوبی هم هر روز یه چیزی می گفت!یه بار می گفت ساخته می شه,یه بار می گفت نمی شه!یه بار می گفت ادامه ی شن های زمان,یه بار می گفت داستان جدید!واینقدر اینکار را کرد تا بالاخره فقط 6 ماه مانده به انتشار بازی,بازی را رسما تایید کرد!کپکام هم همین کار را می کنه!شایعه هایی است و عکس هایی ولی هنوز 100 در صد نشده!در ضمن,وقتی کپکام RE را ادامه می ده,به نظرتون سریه محبوبتری مثل دویل می کرای را ادامه نمی ده!
اینم از قوی ترین شاعه ها که هنوز قطعی نیست.
دویل می کرای 5 در اواخر سال 2009 یا اوایل 2010 بر روی ps3,xbox 360 ساخته می شود.(احتمال بازگشت ورجیل است!)
(در بعضی از قسمت ها منطقی است(زمان انتشار)ولی در بعضی از قسمت ها(پلتفورمها)با توجه به انتشار dmc 4 و dmc 3 روی pc غیر منطقی است!)

توي فورم كپكام گشت ميزدم يه تاپيك زده بودند كه نوشته بود:

"چرا مردم از نرو متنفرن؟"

حالا من هم مي خواستم اين سوال رو از شما دوستان بپرسم. (فقط دعوا راه نندازين.)

آخرین ویرایش:
منم زیاد ازش خوشم نیومد.
باحال نیست.دانته خیلی حرکاتش قشنگ تره.دانته اهل حاله.نرو ضد حاله.:biggrin1:هرچی باشه جای دانته رو نمیتونه بگیره که.:biggrin1:خب و تا وقتی دانته هست کسی دیگه نرو رو نگاه نمیکنه:biggrin1:.تازه حق آب و گلم داره:biggrin1:

"چرا مردم اينقدر ار نرو متنفرن؟"
واقعا تعجب میکنم درباره یکی از باحالترین شخصیتهای بازی تو فروم کپکام همچین تاپیکی زدن ؟
به نظرم مدیرای کپکام اون تاپیک رو پاک میکنن:laughing:(شوخی)
اشکان بد نیست لینک تاپیکش رو هم بدی ببینیم چی به چیه

توي فورم كپكام گشت ميزدم يه تاپيك زده بودند كه نوشته بود:

"چرا مردم از نرو متنفرن؟"

حالا من هم مي خواستم اين سوال رو از شما دوستان بپرسم. (فقط دعوا راه نندازين.)
خوب عاديه
وقتي دانته رو اول بازي زد چك و لقديش كردم DMC Fan ها هم ازش متنفر ميشن
البته من ميدونم كه وقتي دانته داشت كتك ميخورد اصلا انگار نه انگار
انگار بچه داره ميزنتش:-"قيافه دانته در حال كتك خوردن از نرو حرف منو صابت ميكنه
ولي نرو در كل بد نبود يه ادم مقرور-جدي-شجاع-جسور-عاشق:-"
ولي دانته در DMC4 خيلي جلف بود من بدم اومد
يه ادمي كه قبلا انقدر مرموز بود مخصوصا تو نسخه 1-2 نبايد انقدر لوس ميساختنش
دفتر دانته توی قسمت 3 و 1 نامش Devil May Cry بود تا پایان قسمت 1 که اسمش رو گداشت Devil Never Cry. ولی توی قسمت 2و4 به این موضوع دقت نکردم و اصلا چیزی یادم نمیاد.
نمیدونم... شاید دوباره میخواد گریه کنه که اینجوری گفته :cheesygri
اگر يادتون باشه دانته تو نسخه 1 اسم محل كارش رو ميذاره Devil Never Cry تا نسخه 3 كه اخر بازي دانته براي ورجيل يه نمه گريه ميكنه و ليدي از ميپرسه داري گريه ميكني ولي دانته ميگه Devil Never Cry
اونجاست كه ليدي باهاش صحبت ميكنه و بالاخره به اين نتيجه ميرسه كه دول مي كراي
و فعلا هم كه Devil May Cry مونده تا ببينيم دانته دوباره حالي به حالي بشه بذاره DNC:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or