بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
شما خسته نباشی که این همه نوشتی:biggrin1:
تا جایی که من میدونم نرو باید با دانته یا ورجیل نسبتی داشته باشه چون یک جا agnus گفته بود خون اسپاردا توی رگهای نرو هست و سفیدی موی نرو احتمالا به همین خاطره...
در مورد قدرت داشتن ربلیون هم شک دارم...ولی فکر نکنم قدرت بیدار کردن دانته برای ربلیون بوده چون دانته نمیمرد خودش هم نمیدونست نمیمیره ولی وقتی مرد فهمید نمیمیره و خود به خود بیدار شد...اصلا چی گفتم:biggrin1:مطمعا هم نیستم.
اون دسته نرو هم از قبل اون طوری نبوده طی اتفاقاتی اونطوری شده...دانته هم وقتی شمشیر رو به دست نرو میزنه اون باند از دستش وا میشه و میگه عجب حقه ای زیر اون پنهان کردی جوجو:biggrin1:
در مورد کریدو هم چیزی نمیدونم...
همونطور که گفتی کار کپ کام شده مثل کاری که یه دیوونه یه سنگ بندازه توی یه چاه صد تا عاقل هم نمیتونن درش بیارن:biggrin1:
احتمالا تمام این سوالات تو dmc 5 جواب خواهد داده شد.
خوش باشی

اين همه نوشتي آخرش نظريه هاي عجيب غريب با ....
تو devil may cry 4 همه چي گفته شده 5 ديگه چي رو بگه.
اين تو رو كامل بخون جواب سوالاتو ميگيري

وقتشه در مورد نرو خلاصه اي بهتون بگم
وقتي كه vergil تو شماره 1 از دانته شكست ميخوره به شدت زخمي ميشه و نز ديك مرگ كنار كليساي fortuna سقوط ميكنه .اون جا ميشه وسيله آزمايش اگنس.و در همان حال نرو وارد گروه شمشير زنان اون كليسا ميشه .گروه order of sword .و در اونجا ميفهمند كه پسر هاي نيمه انسان ونيمه شيطان كه فرزندان لرد ها و رئيس هاي demon ها هستند.به آنها devil arm ميگويند مثل دانته.وقتي ورجيل دستشون اوفتاد شروع به آزمايش هايي روي افراد كردند .تا اطلاعاتي جمع كنند. همين طور دنبال devil arme ها گشتند وسط اين شلوغ پلوغي.اشتباها"منبع اصلي روح vergil وارد بدن نرو ميشه و activate كردن yamato به بنبست ميخوره بقيشو هم فكر كنم بدونيد
اين متن رو تو devil may cry club گذاشته بودم چيزي هستش كه خودم فهميدم و 95در100 درسته

عجب...
خدایی تا حالا از هیچ جا نشنیده بودم...شما ببخش...
من همینارو میدونستم...نظرات تمام بچه ها هم همین بود فکر کنم...
ورجیل تو شماره ی 3 شکست میخوره فکر کنم..
بعد این اطلاعاتو چطوری بدست آوردی؟(چرا هیچ کس نمیدونست)؟
ولی هر جور فکر میکنم مثل اینکه راست میگی!!!

در مورد کریدو هم بگم که اول انسان بوده اما بعدا اون پیرمرده جانشین اسپاردا ( اسمش یادم نیست ) این قدرت رو بهش میده و به کریدو میگه که این قدرت شیطانی نیست بلکه قدرت فرشته ها است :evil:

جواب سوال هاتون رو از پایین به بالا میدم
From that day forth, my arm changed,

در اینجا منظور نرو قدرتیه که یاماتو به اون میده و دستش قویتر از قبل میشه

ببخشید من یه سوال داشتم. شمشیر اسپاردا مگه در دفتر دانته به دیوار آویزون نبود؟ پس چطوری Savior اون شمشیرو بدست میاره؟ لطفاً اگه ممكنه توضیح بدید.

شمشیر رو تریش رو براش میبره تا بتونه سریعا خودش رو طوی اون گروه جا بده و از جیک و پوکشون سر در بیاره

سلام به همگی، در فورم كپكام در قسمت بحث عمومی دویل می كرای به شایعه‌ی جالب و نه چندان جدید برخورد كردم و می خواستم شما هم از این شایعه با خبر بشید:

تاریخ جدید Devil May Cry 5 :

بله! دانته در دویل می كرای5 خواهد بود! شایعه این است كه نرو مهمان "سورپرایز" در DMC5 خواهد بود. بطور فرضی 10 سال بعد از اینكه نرو Savior را می كشد اتفاق می افتد و بعد دانته در جهنم می ماند. وقتی كه خود شیطان ( اسپاردا نه... شیطان) تصمیم می گیرد جهنم رو به زمین آورد، دانته برمی گردد تا با Devil May Cry ترش و لیدی كار كند.

But under all that's in mystery...

f_oldDmc4m_889f157.jpg

ساخت پروژه‌ی بالا بجای DMC5، چون آن پروژه دانته‌ی دویل می كرای4 قدیمی كه من مدت‌ها قبل وقتی كه ما حتی اولین دویل می كرای4 را شنیدیم... بنابراین فقط تریلر اصلی دویل می كرای4 كه نرو یا چیز دیگری وجود نداشت به آن چیزی كه ما الان داریم تبدیل شد... ممكن است به DMC5 تبدیل شود.

دموی قابل بازی در پایان سال 2008 یا اوایل سال 2009
امیدورام کپکام دیوونه بازی در نیاره و نرو هم قابل بازی باشه در مورد دمو هم از بازی هنوز معرفی نشده و تایید نشده میخوان دموی قابل بازی بدن ؟اونم پایان سال 2008 ؟ یا اوایل 2009 ؟:laughing:

آخرین ویرایش:
میگم كه یه شایعه هست كه در فورمش توسط یكی نوشته شده. شاید هم از درون كپكام Leak شده باشه.
از نظر شایعه‌ی دموی قابل بازی هم بگم كه بعید نیست چون شروع ساخت دویل4 از سال 2005 پس از تكمیل دویل3 شروع شد و دموی قابل بازی و تریلر اون در سال 2006 در توكیو گیم شو به معرض نمایش گذاشته شد.

اشکان بالاخره قبول داری دموی قابل بازی به این زودی بیاد یا نه ؟ این بازی هنوز معرفی نشده بعد اول کار بیان دموی قابل بازی بدن ؟ مسخره نیست به نظرت ؟

ببینم آخر كلیه آدم بدیه یا نه؟

این دیگه از اون حرفا بود :eek:

یعنی بعد از تموم کردن بازی هم شما نفهمیدی کلیه آدم بدی نبود و داستانهایی که قبل از انتشار بازی گفته میشد همه غلط بود مثلا میگفتن دانته و نرو همدیگر رو میشناسن که غلطه و همینطور میگفتن کلیه بجنسه که اون هم غلط بود کلا پیش بینی های داستانی قبل از انتشار بازی خیلی دورتر از داستان اصلی بود مثلا بعضی ها قبل از انتشار بازی میگفتن این گروه میخواد اسپاردا رو زنده کنه و میگفتن دست نرو در اثر قدرت ضربه دانته شیطانی میشه که تمام این حدسیات غلط بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or