nero_devilhunter
کاربر سایت
دوستان عزیز شرمنده تازه اومدم طوی نت فایل رو گذاشتم اگه ناقصه به بزرگی خودتون ببخشید
http://www.2shared.com/file/4388132/6816526c/_DMC4.html
نرو جان من همیشه فایلام رو طوی همین سایت میزارم تا حالا کسی ویروس نگرفته اما اگه بالا نمیاد این فایل رو دانلود کن : http://www.2shared.com/file/4388305/dedb4062/New_Wordpad_Document.html
دستت درد نكنه گرفتم.دوستان عزیز من نصف دیالوگ های(مهم) بازی (نسخه 4) رو معنی کردم اگه دوستان درخواست بدن بالای 2 نفر :cheesygri براتون میزارم ( البته 3شنبه یا 4شنبه سیستم خودم میاد میتونم براتون بزارم)
قابلی نداشت میثم جان
اینم بخاطر نرو (البته همونطوری که گفتم این نصف دیالوگ های مهم بازیه که معنی کردم بقیه اش رو حوصله نداشتم :biggrin1: )
دموی اول پیر مرد : 2000 سال قبل "اسپاردا" سلحشور تاریکی علیه ذات شیطانیش بلند شد او شمشیرش را برای نسل انسان به کار گرفت با این وجود علیرغم کوشش های دلیرانه اش برای ما ! من میترسم که تعدادی آن قربانی بزرگ را فراموش کرده باشند. اگر آن اتفاقات وحشتناک دوباره اتفاق بیفتد!!! از فیوزدار کنندگان هر دو قلمرو شیطان و انسان ! ما انسان های ضعیف ! هیچ وسیله ایی برای جلوگیری از تسلیم شدن ما نیست.بنابراین از شما میخواهم متحد شوید و دعا میکنیم که اگر زمانی دوباره هرج و مرج و تاریکی بازگشت . ناجی توفیق دهنده ما،ما را از توفان پناه میدهد. بیایید دعا کنیم
کریه : چی شده "نرو"؟
نرو : من از اینجا میرم بیرون
کریه : ولی هنوز تموم نشده
نرو : همه ی این موعظه برای من خواب آوره
نرو در روبروی دانته ایستاده و میگه : من نفسم رو حبس نمیکنم
دموی دوم
نرو : من حدس میزنم این کاملا اون رو نبوره. نظرت درمورد اینکه یک شمشیری رو دوست داری استفاده کنی که حتی نمیتونی باهاش رانندگی کنی چیه ؟
دموی سوم
دانته : بالای آستینت یه حیله است !!!
نرو : فکر کردم زبونت رو گربه خورده . اما اگه دنبال یه حیله هستی پس این رو امتحان کن
دانته : شبیه تو هم یک ...
نرو : از وقفه متنفرم ولی من میخواهم قبل از اینکه شوالیه ها برسند این حضور داشته باشد
دموی چهارم
دانته : خوب پس داری دنبال بازی میگردی ؟ باشه فکر کنم کمی وقت برای کشتن داشته باشم ؟
نرو : مرد خشن،ها ؟ خب... من فکر میکنم مجبورم تو رو پایین بیارم وبریدگی ها رو ببندم
دانته: هر چی تو بگی ، بچه
دموی پنجم
دانته : داره بهتر میشه . دقیق بگم من برای تو ارزش کمتری گذاشتم ، طوی تواناییها
نرو : تو آدم نیستی ، هستی ؟
دانته : ما مثل همیم!! تو ... من ... و اونها!!! با این وجود من شک دارم که تو یه چیز متفاوت رو نسبت به بقیه حمل میکنی !!!
نرو : درباره چی داری صحبت میکنی ؟
دانته : تو میای تا بفهمی فعلا کافیه !! اما ... کار اشاره میکنه!!
نرو : هی ؟
دانته : خدانگهدار ، بچه!!
دموی ششم
نرو : تو اینو اینجا برای من آوردی ؟
کریه: "کریدو" این رو خواسته ، اون (شمشیر) برای نوازشتان مشتاقه
نرو : ممنون ، این تیغه نبرد بهترین همدم یک شمشیرزن است که میتوانست آرزو بکند!! ثروت قلعه ، هآ ؟ اون یارو فقط از جهنم اومده ، او به دست آمده که بالای یک جهانگرد جفتی زد
کریدو : تو طوی این موقعیت بحرانی با خونسردی داری مسخره میکنی ؟ تو باید اون رو دستگیر کنی!!
نرو : به من اعتماد کن من از پسش بر میام ؟
کریه : لطفا مواظب باش. تو هنوز استراحت نکردی.
نرو : هیچ وقتی نیست و وظیفه مرا فرا میخواند!!! از تو در مقابل حوادث نگهداری میکند
کریدو : من باید به مرکز فرماندهی برگردم و گزارش بدم
در مقابل فاتح آتش جهنم
نرو : بزار حدس بزنم ، مقداری نیروی شیطانی ؟
غول: اه ه ه ، دنیای انسان ، همونطوریه که بوده !!! چه شگفت انگیز ...
نرو : آتش برای رنگ پوست بده من به راحتی میسوزم و هرگز برنزه نمیشم
غول:2000 سال پیش وقتی به این دنیا اومدم ،هیچ انسانی امثال شما ها نبود
نرو : تو 2000 سال دیگه میخوای ؟
غول: ساکت شو!!! حیوون مزاحم ، تو از خشم "بریال"رنج خواهی برد!!! من فاتح آتش جهنمم!!!
بعد از شکست غول
غول: آرنجت ... تو آدم نیستی
نرو:سوال نکن!!چیزی نمونده این چیز لعنتی من را دیوانه بکنه!!
غول: تو درست مثل اون هستی !!!
نرو : و اون چه شکلی بود !!!
غول: من باید بسیار استراحت کنم.
نرو : هی !!!
بازگشت پادشاه
کریدو : شما بیدار شده اید
پیرمرد: "کریدو"
کریدو : در حال حاضر افراد من به دنبال دانته هستند.فقط مشکل زمان است پیش از مکانش آشکار شده است
پیرمرد:او برای ما می آید!!او خوشبخت بود ، من توانایی شریک شدن در تشریفات صعود رو داشتم
آگنوس:عالیجناب!!! شما باشکوه به نظر می رسید!! تو اون "نرو" از خود راضی رو فرستادی تا "دانته" رو پیدا کنه؟
کریدو :تو در فرمانم تردید میکنی ؟
آگنوس:بله!!! چه اتفاقی برای من میوفته ... آیا او به وسیله تحقیقم باید برخورد بکند؟
کریدو :اول باید دانته رو دستگیر کنیم!!!
آگنوس:چرا تووو...
کریدو : بله عالیجناب
پیرمرد: همه را جمع بکن ، من باید فکر هاشون رو طوی این موضوع یکی بکنم
کریدو : البته!!
اولین دیدار نرو و آگنوس
آگنوس: خوب پس اومدی ، من فقط منتظر عنوانم!!!
نرو : تو دیگه کی هستی ؟
آگنوس : من آگنوسم ، اینجا محرمانه کار میکنم و افراد خیلی کمی آآآآآآگاه هستند که من وجود دارم
نرو :خنده داره ، مثل یک دستور رسمی!! ناخوشاینده که آدم با مهربانی طوی این سوراخ جهنمی راه بره!!!
آگنوس :"سوراخ جهنمی" ؟ مواظب کلماتت باش . فقط من تو رو به عنوان کسی که بی ادبانه حرف زده دیده ام ، این درست بودن شایعات رو اثبات میکنه. مثل اینکه یک نفر دیگه هم درباره ممممممممردن شما میل داره
نرو : فکر نمی کنی که این یه ذره خشنانه باشه ؟ ، من رو میکشی چون میتونم درست صحبتتتتتتت کنم ؟ ، عالیه ، مقداری نیروی شیطانی
آگنوس : اینا همه اش کار "کریدو" است اون اشتباه کرد که تو رو برای تعقیب "دانته" فرستاد ، اون کسی بود که تو رو به اینجا آورد
نرو : "دانته" ، منظورت همون کسیه که عالیجناب رو کشت !! اون کدوم گوری رفته؟
آگنوس : من دیگه نیازی نمیبینم که بهت جواب بدم ، برای تو بهتر که ممممممممرده باشی
نرو : من از فرق داشتن استدعا میکنم
بعد از جنگ نرو و آگنوس
آگنوس : اوووون قدرت شیطانیه ؟ چطور ممکنه ...؟!
نرو : ببین کی حرف میزنه ، الاغ!!! جواب سوالم رو بده ، اینجا چه خبره ؟
آگنوس : چه عمیق ... !! این باشکوه است!!!
نرو : خوب ، مثل اینکه حتی اصلا نشنیدی ؟
آگنوس : جواب میخوای ؟ پس من بهت جواب میدم. فقط چند ساله که من تحقیقم رو شروع کردم . ما قدرت های شیطانی رو جدا میکنیم و با هم القا میکنیم ، این کار میتونه ما رو بر دنیا فاتح کنه ! و این خواسته عالیجنابه .
نرو : تو باید مواظب باشی چون امکان داره تمام زحماتت رو طوی یک گودال بریزی چون عالیجناب مرده !!
آگنوس : آهههه ... عالیجناب دوباره متولد شد ، مثل یک فرشته .
نرو : یک فرشته ؟
آگنوس : و بزودی ، بزودی !!! بنابراین من انجام خواهم داد!!؟ ببین چرا فقط کسر کوچکی از تحقیقات من به آن حق تقدم داده شده ؟ نگاه کن این سپاه سفید چه زیبا ایستاده اند !!! تو هیچ سختی برای اینکه یکی از اونها بشی نداری بلند میشی و میبینی یکی از اونها هستی . من باید تعداد بیشماری از شیطان ها رو بدزدم و کنترل کنم تا روحشان رو آماده کنم. احضار آنها تنهایی ، تقریبا یک وظیفه غیر ممکن بود
نرو: احضار... ؟ پس تو دروازه رو میسازی ؟
آگنوس : بله ، بله ، دروازه جهنم!! من اون رو صرفا به عنوان یک مرجع برای دروازه واقعی به وجود آوردم،اما پس از بیش از حد بکار بردن نیروی قدرتمند "دیول آرم" ، این برای به اثبات رسوندن کافیه!!!
نرو : درباره چی داری حرف میزنی ؟
آگنوس : تو باید استراحت کنی...!! به زودی تو موضوع آزمایش من خواهی بود، ومن میتونم چیزهای کوچکی از تو یاد بگیرم و از اون دست!!!
نرو :هرگز..!!
آگنوس : بببببریدش بیرون. چطور !!! من حتی نتونستم اون رو برگردونم
نرو با یاماتو : از امروز به بعد دست من تغییر کرده و یک صدا بازتاب دار " قدرت ، به من قدرت بیشتری بدین"
آگنوس : چی ؟؟؟
نرو :اگه قراره یه شیطون بشم پس بزار بشم . من تبعید را تحمل خواهم کرد به هر قیمتی شده از "کریه" محافظت میکنم.
نرو: من باید به مرکز فرماندهی بر گردم اگه این چیزهایی که آگنوس گفت درست باشه !!! کریدو باید از یه چیزایی با خبر بشه.
نرو در جنگل
نرو : یک جنگل ؟!
- اههههم
دانته : این دیگه چیه ؟!
این باید اثر دروازه باشد.
عذر میخوام بچه ولی وقتی برای موندن نیست.
نرو : اون واقعا چقدر میدونه!!
توطئه
کریدو : ... تا الان که وضعیت اینگونه است!کریدو : اگه این امر شما باشه...
آگنوس: تو تمام این مدت میدونستی!!!
کریدو: چطور جرات میکنی صدات رو جلوی عالیجناب بلند بکنی!!
آگنوس : اون بچه مغرور قدرت شیطانی داااااااااره !!
کریدو : دروغه!!!
آگنوس : دروغه ؟ با من مثل یک احمق بازی نکن . آیا اون زیر دست تو نیست ؟
اون یاماتو رو هم در اختیار داره! این مشکل توئه ! این مسئولیت توئه ! اییییین...!
عالیجناب : کریدو
کریدو : بله ، عالیجناب
عالیجناب : میتونی این پسر رو دستگیر کنی ؟
دمت گرم...خیلی خوب بود.قابلی نداشت میثم جان
اینم بخاطر نرو (البته همونطوری که گفتم این نصف دیالوگ های مهم بازیه که معنی کردم بقیه اش رو حوصله نداشتم :biggrin1: )
دموی اول پیر مرد : 2000 سال قبل "اسپاردا" سلحشور تاریکی علیه ذات شیطانیش بلند شد او شمشیرش را برای نسل انسان به کار گرفت با این وجود علیرغم کوشش های دلیرانه اش برای ما ! من میترسم که تعدادی آن قربانی بزرگ را فراموش کرده باشند. اگر آن اتفاقات وحشتناک دوباره اتفاق بیفتد!!! از فیوزدار کنندگان هر دو قلمرو شیطان و انسان ! ما انسان های ضعیف ! هیچ وسیله ایی برای جلوگیری از تسلیم شدن ما نیست.بنابراین از شما میخواهم متحد شوید و دعا میکنیم که اگر زمانی دوباره هرج و مرج و تاریکی بازگشت . ناجی توفیق دهنده ما،ما را از توفان پناه میدهد. بیایید دعا کنیم
کریه : چی شده "نرو"؟
نرو : من از اینجا میرم بیرون
کریه : ولی هنوز تموم نشده
نرو : همه ی این موعظه برای من خواب آوره
نرو در روبروی دانته ایستاده و میگه : من نفسم رو حبس نمیکنم
دموی دوم
نرو : من حدس میزنم این کاملا اون رو نبوره. نظرت درمورد اینکه یک شمشیری رو دوست داری استفاده کنی که حتی نمیتونی باهاش رانندگی کنی چیه ؟
دموی سوم
دانته : بالای آستینت یه حیله است !!!
نرو : فکر کردم زبونت رو گربه خورده . اما اگه دنبال یه حیله هستی پس این رو امتحان کن
دانته : شبیه تو هم یک ...
نرو : از وقفه متنفرم ولی من میخواهم قبل از اینکه شوالیه ها برسند این حضور داشته باشد
دموی چهارم
دانته : خوب پس داری دنبال بازی میگردی ؟ باشه فکر کنم کمی وقت برای کشتن داشته باشم ؟
نرو : مرد خشن،ها ؟ خب... من فکر میکنم مجبورم تو رو پایین بیارم وبریدگی ها رو ببندم
دانته: هر چی تو بگی ، بچه
دموی پنجم
دانته : داره بهتر میشه . دقیق بگم من برای تو ارزش کمتری گذاشتم ، طوی تواناییها
نرو : تو آدم نیستی ، هستی ؟
دانته : ما مثل همیم!! تو ... من ... و اونها!!! با این وجود من شک دارم که تو یه چیز متفاوت رو نسبت به بقیه حمل میکنی !!!
نرو : درباره چی داری صحبت میکنی ؟
دانته : تو میای تا بفهمی فعلا کافیه !! اما ... کار اشاره میکنه!!
نرو : هی ؟
دانته : خدانگهدار ، بچه!!
دموی ششم
نرو : تو اینو اینجا برای من آوردی ؟
کریه: "کریدو" این رو خواسته ، اون (شمشیر) برای نوازشتان مشتاقه
نرو : ممنون ، این تیغه نبرد بهترین همدم یک شمشیرزن است که میتوانست آرزو بکند!! ثروت قلعه ، هآ ؟ اون یارو فقط از جهنم اومده ، او به دست آمده که بالای یک جهانگرد جفتی زد
کریدو : تو طوی این موقعیت بحرانی با خونسردی داری مسخره میکنی ؟ تو باید اون رو دستگیر کنی!!
نرو : به من اعتماد کن من از پسش بر میام ؟
کریه : لطفا مواظب باش. تو هنوز استراحت نکردی.
نرو : هیچ وقتی نیست و وظیفه مرا فرا میخواند!!! از تو در مقابل حوادث نگهداری میکند
کریدو : من باید به مرکز فرماندهی برگردم و گزارش بدم
در مقابل فاتح آتش جهنم
نرو : بزار حدس بزنم ، مقداری نیروی شیطانی ؟
غول: اه ه ه ، دنیای انسان ، همونطوریه که بوده !!! چه شگفت انگیز ...
نرو : آتش برای رنگ پوست بده من به راحتی میسوزم و هرگز برنزه نمیشم
غول:2000 سال پیش وقتی به این دنیا اومدم ،هیچ انسانی امثال شما ها نبود
نرو : تو 2000 سال دیگه میخوای ؟
غول: ساکت شو!!! حیوون مزاحم ، تو از خشم "بریال"رنج خواهی برد!!! من فاتح آتش جهنمم!!!
بعد از شکست غول
غول: آرنجت ... تو آدم نیستی
نرو:سوال نکن!!چیزی نمونده این چیز لعنتی من را دیوانه بکنه!!
غول: تو درست مثل اون هستی !!!
نرو : و اون چه شکلی بود !!!
غول: من باید بسیار استراحت کنم.
نرو : هی !!!
بازگشت پادشاه
کریدو : شما بیدار شده اید
کریدو : در حال حاضر افراد من به دنبال دانته هستند.فقط مشکل زمان است پیش از مکانش آشکار شده است
پیرمرد:او برای ما می آید!!او خوشبخت بود ، من توانایی شریک شدن در تشریفات صعود رو داشتم
آگنوس:عالیجناب!!! شما باشکوه به نظر می رسید!! تو اون "نرو" از خود راضی رو فرستادی تا "دانته" رو پیدا کنه؟
کریدو :تو در فرمانم تردید میکنی ؟
آگنوس:بله!!! چه اتفاقی برای من میوفته ... آیا او به وسیله تحقیقم باید برخورد بکند؟
کریدو :اول باید دانته رو دستگیر کنیم!!!
آگنوس:چرا تووو...
کریدو : بله عالیجناب
پیرمرد: همه را جمع بکن ، من باید فکر هاشون رو طوی این موضوع یکی بکنم
کریدو : البته!!
اولین دیدار نرو و آگنوس
آگنوس: خوب پس اومدی ، من فقط منتظر عنوانم!!!
نرو : تو دیگه کی هستی ؟
آگنوس : من آگنوسم ، اینجا محرمانه کار میکنم و افراد خیلی کمی آآآآآآگاه هستند که من وجود دارم
نرو :خنده داره ، مثل یک دستور رسمی!! ناخوشاینده که آدم با مهربانی طوی این سوراخ جهنمی راه بره!!!
آگنوس :"سوراخ جهنمی" ؟ مواظب کلماتت باش . فقط من تو رو به عنوان کسی که بی ادبانه حرف زده دیده ام ، این درست بودن شایعات رو اثبات میکنه. مثل اینکه یک نفر دیگه هم درباره ممممممممردن شما میل داره
نرو : فکر نمی کنی که این یه ذره خشنانه باشه ؟ ، من رو میکشی چون میتونم درست صحبتتتتتتت کنم ؟ ، عالیه ، مقداری نیروی شیطانی
آگنوس : اینا همه اش کار "کریدو" است اون اشتباه کرد که تو رو برای تعقیب "دانته" فرستاد ، اون کسی بود که تو رو به اینجا آورد
نرو : "دانته" ، منظورت همون کسیه که عالیجناب رو کشت !! اون کدوم گوری رفته؟
آگنوس : من دیگه نیازی نمیبینم که بهت جواب بدم ، برای تو بهتر که ممممممممرده باشی
نرو : من از فرق داشتن استدعا میکنم
بعد از جنگ نرو و آگنوس
آگنوس : اوووون قدرت شیطانیه ؟ چطور ممکنه ...؟!
نرو : ببین کی حرف میزنه ، الاغ!!! جواب سوالم رو بده ، اینجا چه خبره ؟
آگنوس : چه عمیق ... !! این باشکوه است!!!
نرو : خوب ، مثل اینکه حتی اصلا نشنیدی ؟
آگنوس : جواب میخوای ؟ پس من بهت جواب میدم. فقط چند ساله که من تحقیقم رو شروع کردم . ما قدرت های شیطانی رو جدا میکنیم و با هم القا میکنیم ، این کار میتونه ما رو بر دنیا فاتح کنه ! و این خواسته عالیجنابه .
نرو : تو باید مواظب باشی چون امکان داره تمام زحماتت رو طوی یک گودال بریزی چون عالیجناب مرده !!
آگنوس : آهههه ... عالیجناب دوباره متولد شد ، مثل یک فرشته .
نرو : یک فرشته ؟
آگنوس : و بزودی ، بزودی !!! بنابراین من انجام خواهم داد!!؟ ببین چرا فقط کسر کوچکی از تحقیقات من به آن حق تقدم داده شده ؟ نگاه کن این سپاه سفید چه زیبا ایستاده اند !!! تو هیچ سختی برای اینکه یکی از اونها بشی نداری بلند میشی و میبینی یکی از اونها هستی . من باید تعداد بیشماری از شیطان ها رو بدزدم و کنترل کنم تا روحشان رو آماده کنم. احضار آنها تنهایی ، تقریبا یک وظیفه غیر ممکن بود
نرو: احضار... ؟ پس تو دروازه رو میسازی ؟
آگنوس : بله ، بله ، دروازه جهنم!! من اون رو صرفا به عنوان یک مرجع برای دروازه واقعی به وجود آوردم،اما پس از بیش از حد بکار بردن نیروی قدرتمند "دیول آرم" ، این برای به اثبات رسوندن کافیه!!!
نرو : درباره چی داری حرف میزنی ؟
آگنوس : تو باید استراحت کنی...!! به زودی تو موضوع آزمایش من خواهی بود، ومن میتونم چیزهای کوچکی از تو یاد بگیرم و از اون دست!!!
نرو :هرگز..!!
آگنوس : بببببریدش بیرون. چطور !!! من حتی نتونستم اون رو برگردونم
نرو با یاماتو : از امروز به بعد دست من تغییر کرده و یک صدا بازتاب دار " قدرت ، به من قدرت بیشتری بدین"
آگنوس : چی ؟؟؟
نرو :اگه قراره یه شیطون بشم پس بزار بشم . من تبعید را تحمل خواهم کرد به هر قیمتی شده از "کریه" محافظت میکنم.
نرو: من باید به مرکز فرماندهی بر گردم اگه این چیزهایی که آگنوس گفت درست باشه !!! کریدو باید از یه چیزایی با خبر بشه.
نرو در جنگل
نرو : یک جنگل ؟!
- اههههم
دانته : این دیگه چیه ؟!
این باید اثر دروازه باشد.
عذر میخوام بچه ولی وقتی برای موندن نیست.
نرو : اون واقعا چقدر میدونه!!
توطئه
کریدو : ... تا الان که وضعیت اینگونه است!کریدو : اگه این امر شما باشه...
آگنوس: تو تمام این مدت میدونستی!!!
کریدو: چطور جرات میکنی صدات رو جلوی عالیجناب بلند بکنی!!
آگنوس : اون بچه مغرور قدرت شیطانی داااااااااره !!
کریدو : دروغه!!!
آگنوس : دروغه ؟ با من مثل یک احمق بازی نکن . آیا اون زیر دست تو نیست ؟
اون یاماتو رو هم در اختیار داره! این مشکل توئه ! این مسئولیت توئه ! اییییین...!
عالیجناب : کریدو
کریدو : بله ، عالیجناب
عالیجناب : میتونی این پسر رو دستگیر کنی ؟
دستت درد نكنه گرفتم.
من ديالوگ هاش قبلا به صورت انگليسي داشتم يعني هر 4 نسخه رو ولي هيچ وقت حوصله نكردم ترجمش كنم.