Burning Hawk
کاربر سایت
شما احیانا به داستان بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟؟عناصر بازی رو مقایسه كردم مثل : آپگرید كردن سلاحها توسط گویهای قرمز، بسته شدن محیط هنگام مبارزه با دشمنان توسط یك هاله، مرحلهی جهنم كه درو دیوار گوشتی داره، رو هوا ضربه زدن به دشمنان و مبارزه با غولهای عظیم الجثه و .....
اون دختره که همون صحنه های اول بازی نرو بهش یه گردنبند میده.بعد agnus میدزدتش بعد میری مرحله آخر از دست اون پیر مرده نجاتش میدی.معذرت میخوام میشه بگید این کیه تو بازی؟
1-شما احیانا به گیم پلی بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟
2-شما احیانا به صلاح های بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم ندارن ؟؟؟
خوب منم دارم برای این سوال میکنم؟ چون اسم دختره کلیه :biggrin1: نبود تلفظ اسمش یه چیزایی مثل همینی بود که شما میگی ولی خوب من هیچ وقت نتونستم مثله نرو تلفظ کنم!همچین میگید کلیه انگار خواهر کلیله، دوست دمنه هست:biggrin1:
اسمش (کرییه ی) هست اگه اشتباه نکنم. اینجوری میخونن: kiriyey
درست میگم؟:confused:
1- تقریبا در مورد گیم پلی هر دو بازی شبیه هم دیگه هستن فقط GOW شلوغ تر از DMC است
2-سلاح های بازی شاید در کل به نظر متفاوت بیان اما شیوه به دست آوردن ( تقریبا ) و همچنین قابلیت آبدیت کردن اون ها به یک صورت میباشد که بعد زا آپدیت هر سلاح در GOW تکنیک ها بیشتر شده همونطور که در DMC اینگونه بوده و هست و قدرت اون سلاح هم افزایش پیدا میکنه
پس شما دویل 1 و 2 رو بازی نکردی چون تو اونها قابلیت پرواز کردن وجود دارهنه تو جنگیدن و نه تو بقیه کارا اصلا شبیه GOW نیست ....
کاراکتر های DMc نمیتونن پرواز کنن ، نمی تونن شنا کنن ، نمی تونن سوار کاری کنن ؟؟؟!!! نمی تونن کمبو های پایانی رو بزنن و 10001 دیگه ....
نه تو جنگیدن و نه تو بقیه کارا اصلا شبیه GOW نیست ....
کاراکتر های DMc نمیتونن پرواز کنن ، نمی تونن شنا کنن ، نمی تونن سوار کاری کنن ؟؟؟!!! نمی تونن کمبو های پایانی رو بزنن و 10001 دیگه ....
تو خیلی از بازی های دیگه هم همینجوری میشه آپدیت کرد مثلا تو بازی Onimusha و Warrior Orochi با گرفتن ORB می تونن صلاحاشون رو آپدیت کنن ....
صلاح که تنها شمشیر و تفنگ نیز تو Gow از قدرت های خدایی هم استفاده شده از جمله روح سربازان مرده جهنم که خدای جهنم بهش این قدرتو میده یا قدرت رعد و برق که الیمپوس خدای آب بهش میده و ...