بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
عناصر بازی رو مقایسه كردم مثل : آپگرید كردن سلاح‌ها توسط گوی‌های قرمز، بسته شدن محیط هنگام مبارزه با دشمنان توسط یك هاله، مرحله‌ی جهنم كه درو دیوار گوشتی داره، رو هوا ضربه زدن به دشمنان و مبارزه با غول‌های عظیم الجثه و .....
شما احیانا به داستان بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟؟
شما احیانا به مکان های بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟
شما احیانا به گیم پلی بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟
شما احیانا به صلاح های بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم ندارن ؟؟؟

معذرت میخوام میشه بگید این کیه تو بازی؟
اون دختره که همون صحنه های اول بازی نرو بهش یه گردنبند میده.بعد agnus میدزدتش بعد میری مرحله آخر از دست اون پیر مرده نجاتش میدی.
درمورد الهام گرفتن بازی گاد آو وار از دویل می کرای عرض کنم که شما تو تاپیک فن های دویل هستین.پس یکم با تعصب نظر بدید دیگه.:biggrin1:

1-شما احیانا به گیم پلی بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم نداره ؟؟؟
2-شما احیانا به صلاح های بازی دقت کردی که هیچ ربطی به هم ندارن ؟؟؟

1- تقریبا در مورد گیم پلی هر دو بازی شبیه هم دیگه هستن فقط GOW شلوغ تر از DMC است
2-سلاح های بازی شاید در کل به نظر متفاوت بیان اما شیوه به دست آوردن ( تقریبا ) و همچنین قابلیت آبدیت کردن اون ها به یک صورت میباشد که بعد زا آپدیت هر سلاح در GOW تکنیک ها بیشتر شده همونطور که در DMC اینگونه بوده و هست و قدرت اون سلاح هم افزایش پیدا میکنه

اما در مورد داستان و محیط باید گفت که حق با شماست و هر دو بازی داستان ها و محیط های خاص خود را دارند که به نظر من هر دوشون عالی کار شدند

فقط حیف که این GOW3 مخصوص PS3 است اگه میشد یه شرکت دیگه این خدای جنگ رو میساخت تا واسه کامپیوتر هم بزنه چی میشد :((

اون دختره که همون صحنه های اول بازی نرو بهش یه گردنبند میده.بعد agnus میدزدتش بعد میری مرحله آخر از دست اون پیر مرده نجاتش میدی.
شما مطمئنی اسم این دختره کلیه بود؟

همچین میگید کلیه انگار خواهر کلیله، دوست دمنه هست:biggrin1:
اسمش (کرییه ی) هست اگه اشتباه نکنم. اینجوری میخونن: kiriyey
درست میگم؟:confused:
خوب منم دارم برای این سوال میکنم؟ چون اسم دختره کلیه :biggrin1: نبود تلفظ اسمش یه چیزایی مثل همینی بود که شما میگی ولی خوب من هیچ وقت نتونستم مثله نرو تلفظ کنم!

1- تقریبا در مورد گیم پلی هر دو بازی شبیه هم دیگه هستن فقط GOW شلوغ تر از DMC است

نه تو جنگیدن و نه تو بقیه کارا اصلا شبیه GOW نیست ....
کاراکتر های DMc نمیتونن پرواز کنن ، نمی تونن شنا کنن ، نمی تونن سوار کاری کنن ؟؟؟!!! نمی تونن کمبو های پایانی رو بزنن و 10001 دیگه ....

2-سلاح های بازی شاید در کل به نظر متفاوت بیان اما شیوه به دست آوردن ( تقریبا ) و همچنین قابلیت آبدیت کردن اون ها به یک صورت میباشد که بعد زا آپدیت هر سلاح در GOW تکنیک ها بیشتر شده همونطور که در DMC اینگونه بوده و هست و قدرت اون سلاح هم افزایش پیدا میکنه

تو خیلی از بازی های دیگه هم همینجوری میشه آپدیت کرد مثلا تو بازی Onimusha و Warrior Orochi با گرفتن ORB می تونن صلاحاشون رو آپدیت کنن ....

صلاح که تنها شمشیر و تفنگ نیز تو Gow از قدرت های خدایی هم استفاده شده از جمله روح سربازان مرده جهنم که خدای جهنم بهش این قدرتو میده یا قدرت رعد و برق که الیمپوس خدای آب بهش میده و ...

در کل شاید بعضی جزئیات شبیه باشه ولی این که بگیم از این بازی الهام گرفته کاملا غلطه ...

اگه بگيد كه جفتشون تو گيمپلي اكشن و كشتن اين و اون مشتركه قبول دارم ولي ديگه بي انصافي نكنيد.
ممكنه need for speed با born out ريسينگ باشه ولي دليل نميشه بگي اين از اون الهام شده.

کاراکتر های DMc نمیتونن پرواز کنن ، نمی تونن شنا کنن ، نمی تونن سوار کاری کنن ؟؟؟!!! نمی تونن کمبو های پایانی رو بزنن و 10001 دیگه ....
پس شما دویل 1 و 2 رو بازی نکردی چون تو اونها قابلیت پرواز کردن وجود داره
احتمالش هم خیلی زیاده که تو 5 هم قابلیت پرواز کرن وجود داشته باشه و همینطور شمشیر alestor (اشکان کجایی(ashkansj) شمشیر محبوبت alestor :) )
ولی سبک همه ی بازیها رو هم تاثیر میذاره و بازیهای شبیه به هم از نظر سبک تاثیرشون رو رو هم میذارن مثل همین دویل وgod of war
کلا میشه گفت دویل 1 جزو اولین بازیهایی بود که سبک اکشن سوم شخص شمشیری رو مد کرد

از لحاظ نوشتاری : kyrie درسته ولی من از لحاظ تلفظ نرو گفتم که اگه دقت کرده باشید بجای تلفظ R کلمه L رو تلفظ میکنه از این نظر گفتم

چقدر گیر میدید بابا اصل موضوع رو ول کردن به اسمش چسپیدین :cheesygri

تو خیلی از بازی های دیگه هم همینجوری میشه آپدیت کرد مثلا تو بازی Onimusha و Warrior Orochi با گرفتن ORB می تونن صلاحاشون رو آپدیت کنن ....

صلاح که تنها شمشیر و تفنگ نیز تو Gow از قدرت های خدایی هم استفاده شده از جمله روح سربازان مرده جهنم که خدای جهنم بهش این قدرتو میده یا قدرت رعد و برق که الیمپوس خدای آب بهش میده و ...

در کل شاید بعضی جزئیات شبیه باشه ولی این که بگیم از این بازی الهام گرفته کاملا غلطه ...

کلا این سبک بازی از بازی های قبلی خودش زیاد الهام میگیره ( بعضی اوقات در جزئیات و بعضی اوقات در کل بازی ):)

و چون DMC یکی از قدیمی ترین بازی های این سبکه میشه گفت از این بازی الهام گرفته :biggrin1:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or