بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان یه چیز جالبی که متوجه شدم مثل اینکه این دوتا شیطانی که دورشون خط کشیدم طوی قسمت یک هم بودن ( از سایت دیول می کرای این عکس ها رو گرفتم )

1225536926.jpg

من دیول یک رو تا مرحله 15 رفتم بعد مموری ام قاطی کرد و نتونستم ادامه اش رو برم :( میخواستم بدونم طوی DMC1 هم ورجیل پیداش میشه

ساخت Devil May Cry 5 جناب آقای Hiroyuki Kobayashi سازنده نسخه 4 بازی در E3 2007 اعلام کرد که اگر Capcom بخواهد و اجازه دهد نسخه 5 بازی را هم خواهد ساخت . پس از عرضه نسخه 4 ، این بازی توانست 2 میلیون نسخه فروش داشته باشد و سود خوبی را برای Capcom به همراه بیاورد . در این ادامه Haruhiro Tsujimoto رییس Capcom گفت :

" ما فکر می کنیم که با وجود سازندگان توانایی که داریم که این بازی را ادامه دهیم و نسخه بعدی یکی بهترین بازی ها را مجددا ادامه دهیم . مانند نسخه های گذشته داستان بازی بسیار مهم خواهد بود و ما تمام سعی خود را مجددا می کنیم تا یک داستان خارق العاده دیگری را به وجود آوریم . "

این هم یه عکس از BOX ART بازی که البته Fake هست :

فکر نکنم این باکس آرت باشه...چون اینو خیلی وقطه دیدم بعدشم دانته دوباره جوان شده:laughing:ایول قدرت شیطانی قدرت جوانی هم هست:)
منم یک باکس آرت دارم که عکس ورجیل وسطشه که دست ورجیل شیطانی هست!!!!!!!!!!مثل نرو...(باکس آرتش مال ps3 هست)
البته فکر نکنم اون هم باکس آرت اصلی باشه...
بعدشم اگه میتونی برام شماره ی1و 2 شو بخری از اونجا برام پست کن منم پولشو برات میپستم...یا اگه مال خودتو لازم نداری برام بپست منم برات پولشو میپستم...میتونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر نکنم این باکس آرت باشه...چون اینو خیلی وقطه دیدم بعدشم دانته دوباره جوان شده:laughing:ایول قدرت شیطانی قدرت جوانی هم هست:)
منم یک باکس آرت دارم که عکس ورجیل وسطشه که دست ورجیل شیطانی هست!!!!!!!!!!مثل نرو...(باکس آرتش مال ps3 هست)
البته فکر نکنم اون هم باکس آرت اصلی باشه...
بعدشم اگه میتونی برام شماره ی1و 2 شو بخری از اونجا برام پست کن منم پولشو برات میپستم...یا اگه مال خودتو لازم نداری برام بپست منم برات پولشو میپستم...میتونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فكر نميكنم كه به همين زودي ها خبري از 5 بشه از عرضه 4 كمتر از 1 سال گذشته . ولي اگه بشه كي بدش مياد.به نظرم شماره 3 و 4و1و2 به ترتيب قشنگ بود.اميدوارم اگه ميسازن مثل 2 نباشه.
اون باكس آرتي رو كه ميگي يه فن بوي طرح كرده.
من شماره 1 رو دو بار از دو شركت مختلف گرفتمش ولي هيچ كدوم بالا نيومدن.بعدش يكي دستم رسيد كه روش نوشته بود 2007 .مثل برگه كاغذ بود مشكلي هم نداشت.بعد يك مدت اونم بالا نيومد. هيچ خش ندارن ميخوام بدونم اينا چه مرگشونه.روي هيچ ps2 نميان .كسي اين مشكلو داره؟

سلام دوستان :cheesygri

10 روز نبودم دوباره تاپیک خوابید :confused:

دوست عزیز چند تا مغازه رو برات گشتم ولی نتونستم برات گیرشون بیارم اگه پیدا کردم حتما برات میفرستم ( پولش هم قابلی نداره )

راستی یه سوال برام پیش اومد که خیلی ذهنم رو مشغول کرد :confused:

چرا دانته طوی مرگ مادرش مقصره ؟؟؟ ( اینو طوی سایت رسمی devilomaycry.com خوندم )

بالاخره تموم شد !!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
هر 83 صفحه قبل رو خوندم!!! :eek::eek::eek::eek::eek::eek:
واقعا اطلاعات خوبی کسب کردم ( در مورد قسمت های قبلی بیشتر یک و 2 و همچنین دانته و خاندانش:love:)

دوستان یه چیزی که متوجه شدم اکثر دوستان (لااقل طوی صفحات قبل ) اشتباه متوجه میشدن اینه که میگن دانته اون قدرت (دستش) رو به نرو داده:eek::eek::eek:

ولی طوی خود DMC4 در بخش گالری نوشته که دست نرو مادرزادی اینطوری بوده .

در ضمن به نظر من DMC4 جالب بود و ارزش تموم کردن روی همه درجه های سختی رو داشت ولی مثل DMC3 نمیشد هم از لحاظ داستان و هم از لحاظ گیم پلی و جذابیت DMC3 واقعا سرتر بود

دوستان عزیز من نصف دیالوگ های(مهم) بازی (نسخه 4) رو معنی کردم اگه دوستان درخواست بدن بالای 2 نفر :cheesygri براتون میزارم :love:( البته 3شنبه یا 4شنبه سیستم خودم میاد میتونم براتون بزارم)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or