بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
به به !!! میبینم که بچه های DMC باز کولاک کردن :cheesygri

باور کنید ساعت ها گشتم تا تونستم این تاپیک رو پیدا کنم :wacko:

لا اقل یه بحثی یه ایده ایی یه نظری در مورد این نسخه ( نسخه 4 ) یا در مورد نسخه آینده بدین حیفه این تاپیک بخوابه :(

فکر کنم من تنها کسی باشم که یه همچین رکوردی زده:laughing:.من نسخه special edition شماره 3 رو تو کامپیوتر 110 ساعت رکورد زدم+آزاد کردن همه چیزه.65 ساعت با دانته:smile:45ساعت با ورجیل.:eek:

دوستان عزیز برای اینکه تاپیک نخوابه و اطلاعات من هم یه خورده زیاد تر بشه با اجازه دوستان چند تا سوال میپرسم !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

1- کسی تاریخچه شمشیر دانته رو میدونه ( اسمش یادم رفته ) منظورم اینه که مثلا از کجا گیرش آورده و از این حرفا ( منظورم قدرتهاش نیست قدرتهاش رو خوب میدونم ) :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

2- چطور دانته و ورجیل که پسران اسپاردا هستند و مقداری از قدرت اون رو دارن نمیمیرن ( یا لا اقل به این راحتی نمیمیرن ) ولی اسپاردا مرد !!!؟؟؟؟

3- به نظرتون امکان بر گشتن اسپاردا هست ؟!؟!؟!؟! :confused::confused::confused::confused:

شرمنده اگه سوالام تکراریه آخه حوصله خوندن 82 صفحه رو نداشتم !!!!:eek::eek::eek::eek:

دوستان عزیز برای اینکه تاپیک نخوابه و اطلاعات من هم یه خورده زیاد تر بشه با اجازه دوستان چند تا سوال میپرسم !! :biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

1- کسی تاریخچه شمشیر دانته رو میدونه ( اسمش یادم رفته ) منظورم اینه که مثلا از کجا گیرش آورده و از این حرفا ( منظورم قدرتهاش نیست قدرتهاش رو خوب میدونم ) :biggrin1::biggrin1::biggrin1:

2- چطور دانته و ورجیل که پسران اسپاردا هستند و مقداری از قدرت اون رو دارن نمیمیرن ( یا لا اقل به این راحتی نمیمیرن ) ولی اسپاردا مرد !!!؟؟؟؟

3- به نظرتون امکان بر گشتن اسپاردا هست ؟!؟!؟!؟! :confused::confused::confused::confused:

شرمنده اگه سوالام تکراریه آخه حوصله خوندن 82 صفحه رو نداشتم !!!!:eek::eek::eek::eek:

دوستان کسی نیست جواب ما رو بده !!؟؟

به به تاپیک دوباره جون گرفت:cheesygri
خوبه ادامه بدین...
یکی از دوستام همین نسخه ی 3 رو 313 ساعت بازی کرده:eek:
نسخه ی 2 رو 68 ساعت بازی کرده...
نسخه ی 1 رو 293 ساعت...
نسخه ی 4 رو240 ساعت...
باورتون میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eek:بخدا راست میگم...2 بار سی دی نسخه سومش سوخت...
البته 32 سالش هست...

ممنون دوست عزیز که جواب دادین:love::love: دیگه داشتم نا امید میشدم :((:((

کسی در مورد مادر دانته چیزی میدونه ؟؟؟
وقتی به اسپاردا حمله شد دانته و ورجیل چنذ سالشون بود ( یعنی بزرگ شده بودن یا بچه بودن ) ؟؟
اگه بچه بودن چه شکلی بزرگ شده بدون خونه و پدر و مادر ؟!؟!؟!:confused::confused:
در ضمن اینا فامیل دیگه ایی ندارن ( چه انسان چه شیطان ) ؟!؟!

ببخشید اگه سوالام زیاد شد آخه قسمت 1 و 3 و 4 این سری رو بازی کردم ولی به نظرم خیلی نقطه گنگ طوی گذشته داره

عشق من دانته :love: !! من که مردم از بس که طوی این سایت کاپکم دنبال تایید نسخه پنج گشتم :(

دانته خان (dante never cry ) بد نیست یه اواتور از دانته با ته ریش بذاری (نسخه 4 ) این اواتور دیگه قدیمیه راستش خز شده :biggrin1:
نرو جان اگه عکس با ته ریش از دانته داری اندازه آواتور بزار ممنونت میشم !! :biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri

نرو جان اگه عکس با ته ریش از دانته داری اندازه آواتور بزار ممنونت میشم !! :biggrin1::biggrin1::cheesygri:cheesygri

اندازه اواتور رو برات پیدا نکردم ولی فکر کنم از این خوشت بیاد :)

2ueu1b4.png

یکی از بچه ها گفته بود تایید شده...
نگران نباش تا حالا هم اگر تایید نشده باشه نگرانی نداره...
100% شماره ی 5 هم وجود داره...حاضرم شخصا تضمین بدم:cheesygri
فکر کنم تو سایت خود دویل می کرای بود نوشته بود دوست دارین دویل 5 چطوری باشه؟;)

یکی از بچه ها گفته بود تایید شده...
نگران نباش تا حالا هم اگر تایید نشده باشه نگرانی نداره...
100% شماره ی 5 هم وجود داره...حاضرم شخصا تضمین بدم:cheesygri
فکر کنم تو سایت خود دویل می کرای بود نوشته بود دوست دارین دویل 5 چطوری باشه؟;)

آره اینو خودمم طوی فروم کاپکم دیدم فکرکنم اسم تاپیکش هم new ideas for DMC5 بود طوش یه گشتی هم زدم ایده ها و داستان های جالبی برای نسخه پنج داده بودن که خوندنش خارج از لطف نیست اتفاقا اونجا هم بعضی از کاربرا دوست داشتن این قسمت در مورد اسپاردا باشه

راستی اسم مادر دانته چی بود ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or