بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دلیلی نداره دویل5 نیاد.
با توجه به این که خیلی ها میگن دویل4 قسمتی بوده برای ادامه ی سری دویل در یک خط داستانی جدید.آخر دویل 4 هم که دمو ای نشون میده که نشون دهنده ی ادامه ی سری دویل هست.
بعدش فکر نمیکنم شرکت capcom نه بخواد و نه بتونه از سود و اعتبار و شهرت این ابر بازی بگذره.
بعدش هم یکی از سازنده های پرنقش سری dmc گفته با اوج گرفتن بازی هایی همچون نینجا گایدن منتظر جواب دندون شکن شرکت capcom باسری فوق العاده تره دویل می کرای جدید یعنی devil may cry 5 باشید.
همین اوج گرفتن نینجا گایدن میتونه انگیزه ی بسیار زیادی برای ساخت دویل فوق العاده تر ایجاد کنه...شما بودید چکار میکردید؟ادامه نمیدادید؟
به امید دویلی بهتر...

دلیلی نداره دویل5 نیاد.
با توجه به این که خیلی ها میگن دویل4 قسمتی بوده برای ادامه ی سری دویل در یک خط داستانی جدید.آخر دویل 4 هم که دمو ای نشون میده که نشون دهنده ی ادامه ی سری دویل هست.
بعدش فکر نمیکنم شرکت capcom نه بخواد و نه بتونه از سود و اعتبار و شهرت این ابر بازی بگذره.
بعدش هم یکی از سازنده های پرنقش سری dmc گفته با اوج گرفتن بازی هایی همچون نینجا گایدن منتظر جواب دندون شکن شرکت capcom باسری فوق العاده تره دویل می کرای جدید یعنی devil may cry 5 باشید.
همین اوج گرفتن نینجا گایدن میتونه انگیزه ی بسیار زیادی برای ساخت دویل فوق العاده تر ایجاد کنه...شما بودید چکار میکردید؟ادامه نمیدادید؟
به امید دویلی بهتر...

نکنه منظورت همونجایی که نرو به دانته میگه بازم میتونم تو رو ببینم دانته دستشو تکون میده به این دلیل میگی که ادامه دارد ( ادامه قطعا داره اما این دلیل نمیشه ) . :biggrin1:

دو نفره که نمیشه بازی کرد.
نه عزیز منظورم اون صحنه نبود ولی اونم میشه:cheesygri.
اون صحنه رو میگم که دانته با لیدی و تریش توی کافه هستن و بعد لیدی با اون کیفه میاد و دست مزدشونو میاره بود و آخر بهشون یک زنگ میزن و میرن بکش بکش...همین یعنی اینکه هنوز تموم نشده دیگه.:p

سلام
من شماره 4 بازی رو چند روز پیش تموم کردم اما به خاطر اینکه انگیلیسی خوب نبود نتونستم بعضی چیزا تو داستانشو بفهمم ؟؟...........
خوب چرا شمشیر ورجیل دست نرو بود ؟؟
نرو چه نسبتی با ورجیل ودانته داره؟؟
راسته که ورجی تو این شماره مرد؟
اصلا وجیل تو این سماره بود؟ آخه capcom گفته بود یه سوپرایز بزرگ برای طرفدارای ورجیل داره
تو آخر بازی اگه تو اون زمانی که گفته از دختره مراقبت کنی و نزاری demonها بهش آسیب برسونن چه میشه؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

سلام
من شماره 4 بازی رو چند روز پیش تموم کردم اما به خاطر اینکه انگیلیسی خوب نبود نتونستم بعضی چیزا تو داستانشو بفهمم ؟؟...........
خوب چرا شمشیر ورجیل دست نرو بود ؟؟
نرو چه نسبتی با ورجیل ودانته داره؟؟
راسته که ورجی تو این شماره مرد؟
اصلا وجیل تو این سماره بود؟ آخه capcom گفته بود یه سوپرایز بزرگ برای طرفدارای ورجیل داره
تو آخر بازی اگه تو اون زمانی که گفته از دختره مراقبت کنی و نزاری demonها بهش آسیب برسونن چه میشه؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جواب بدین

نرو فعلا پسر خاله ی دانته هست!
نرو شمشیر رو بعد از مبارزه با آگنوس به دست میاره.البته معلوم نیست چطوری دست آگنوس افتاده.
ورژیل تو این شماره حضور نداشت.
ورژیل در پایان شماره ی 3 به خدمت موندیوس در می آمد و در شماره ی اول از دانته شکست میخورد و کشته میشد.
اگر در وقتی که بهت داده از Kyrie محافظت کنی،یه دموی جدید باز میشه.

خسته نباشید:love:

ورجیل که خودشو تو شماره ی 3 به اون منطقه ی شیطانی تسلیم میکنه...وشمشیرش هم دست آگنوس میفته دیگه...ولی فکر کنم مرده...چون روحش توی شمشیرش هست...
توی شماره ی یک هم که شکست میخوره ربطی به شماره ی 3 نداره چون شماره ی3 قبل از شماره ی یک و دو اتفاق میفته...کلا داستان پیچیده ای داره...
هیچی بابا دموی عاشقی هست چیز خاصی نیست...بعد اون همدموی دانته و تریش و لیدی رو تو کافه نشون میده...
کی گفته نرو پسر خاله اینا هست؟اگر هم باشه ربطی به این نداره که قوی باشه یا موهاش سفید باشه...
چون قدرت اسپادا توی بدن دانته و ورجیل است نه قدرت مادره...
موی سفیدشم به خاطر سمبل دویل می کرای هست...
تازه نرو که دویل نیست...کاملا انسان هست...اونجا هم که از مرگ نجات پیدا میکنه به خاطر همون شمشیر و قدرت ورجیل بود.اون دستشم که شیطانی میشه دانته اون قدرت رو بهش میده تا راحت تر بتونه توسط نرو اونا رو نابود کنه.
اصلا کل داستان سر همین شمشیر ورجیل و قدرت اسپاردا هست....

آخرین ویرایش:
از اون لحاظ که بله...
اگه دانته اون اول بهش رو نشون نمیداد الان اینطوری نمیشد...:boxing:
به شخصیت مورد علاقه ی من نرو توهین نکنید که اصلا خوشم نمیاد.:mad:
دانته خودش سریع پسرخاله شد. نروی بدبخت که اصلا کاری با دانته نداشت.:(

به شخصیت مورد علاقه ی من نرو توهین نکنید که اصلا خوشم نمیاد.:mad:
دانته خودش سریع پسرخاله شد. نروی بدبخت که اصلا کاری با دانته نداشت.:(
اکی بابا...
خوبه اینجا همه طرفدار دویل می کرای هستن وگرنه میخواستی با ما چکار کنی؟:cheesygri
راستی پول ها رسید؟

یعنی ورجیل مرد ودیگه وجود نداره؟:cry: من عاشق این شخصیت هستم:cry:
ورجیل که هیچوقت نمیمرد تو شماره 1 هم دو سه بار نشونش داد :cry:
راستی فهمیدید که شمشیر ورجیل چجوری افتاد دست نرو

بازیهای کامپییوتری که سریال ایرانی نیستن که هی بخوان کشش بدن
برای تنوع و خوب ایجاد یک داستان جدید از کرکترهای جدید استفاده میکنن
فقط مشکل اینجاست که نقش Dante در DMC4 کم رنگ شده:((
و فراموش نکن:
Dante is demon buttkicker:cool:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟